2010-09-30
 20:27:44

Näst sista natten

Idoltittande och plugg är ingen effektiv kombo, men ikväll kör jag på det. Till det en blandning av päronfil, äpplen och apelsin. Nästa pause blir det ett äggmacka. Mumma.

Föreläsning imorgon 10.15 - 12.00. Övrig tid tentaplugg med Texas mysandes bredvid. Kvällen kommer jag att viga helt åt mina grabbar eftersom det är Texas sista helkväll och natt. På lördag åker våran favorithund hem till sitt riktiga hem igen. Det är verkligen med blandade känslor. Skönt att inte behöva planera varje dag men samtidigt kommer det att bli oooootroligt tomt. Det lär jag nog märka på måndag när jag kommer att vara hemma ensam. Och förmodligen kommer jag att må ungefär som förra gången han åkte första dagarna. Jag börjar redan få lite smått panik...

2010-09-30
 15:20:23

Åter igen en resumé

Vi är tillbaka från ännu en skogstur. Sista skogsturen och det känns så skönt. Just dessa moment på denna kurs är otroligt ovärda eftersom vi inte gör ett piss. Igår åkte vi till Bjurholm 09.00 och började paddlingen vid 11.00. Vi hade otroligt tur med vädret och det var synd att man inte tog med sig kameran för ni förstår inte hur vackert allt var. Spegelblank Öreälv, träd o alla olika färger osv. Anledningen till att det förmodligen inte tog några kort av någon är på grund av risken att falla i. Nu hade IVP turen med sig, ingen druttade i. Aja, men vi kom i alla fall fram vid 13.00 och därefter var det fri aktivitet resten av resan... SUCK!

Vi byggde vårt vindskydd, lagade mat, började så smått frysa när solen gick i moln, gick runt och pratade med folk, tittade på klockan varje minut i prinicip.. väntade på att klockan skulle bli läggdags.

Vid 23.00 började vi elda vid vårt tält. Innan dess satt vi vid andras eldar och hängde eftersom vi ville ha kvar ved själva så vi kunde elda hela natten.

Vid 01.00 somnade jag iaf första gången. Väcktes sen kl 02.00 då det var min tur att vara eldvakt fram till 03.00. 05.00 vaknade jag igen av en massa bök vid mitt huvud, somnade om och vaknade sen 07.00. God morgon!

Även idag har vi haft tur med vädret och det var nog ännu mer vackert denna paddeltur.

Min tanke när jag kom hem var att lägga mig och sova, men det blev en promenad och lektur med Texas, en sväng på Konsum City för att inhandla färsk lax och potatis och en sväng ner i tvättstugan för att tvätta.. PUST!

Nu ska jag iaf lägga mig ner i ca 40min och vila innan jag ska hämta upp tvätten och börja laga mat. Sen är det träning, Idol och sömn. Skönt med helg snart!
2010-09-28
 22:22:07

På återseende

Nu blir det CL och Zlatan i sovrummet och efter det sömn. Imorgon bär det av till Bjurholm och kanotpaddling i Öreälven.

Några mål med resan:
1. Inte ramla i vattnet när vi paddlar.
2. Inte paddla snabbt och bli svettig.
3. Se till att inte frysa under natten.
4. Göra det bästa av situationen.

Dubbla sovsäckar, täckbyxor, mössa, vantar och oerhört mycket kläder. Jag måste klara kylan?

Återkommer på torsdag.
2010-09-28
 20:21:42

JC-skjortan

Orkade inte ta en bild med skjortan på så ni får den på en galge.


2010-09-28
 17:15:02

Ge mig värme


Jag vill vara där igen. På en strand under en stekande sol med min stekheta kille.



Sol, värme, bad. Give me!

2010-09-28
 15:45:45

Novemberkryssning

Verkar som att det bli en minikryssning för mig i höst tillsammans med alla anställda på Alltele. Det är frivilligt för alla men många verkar ska åka. Jag ser verkligen fram emot det. Det blir lördag-söndag med konferens och sen trevligheter. Det ska bli riktigt roligt att träffa allt Alltele-folk från andra städer eftersom man pratat med många varje dag i två år men aldrig träffat dem. Spännande, spännande! :)
2010-09-28
 14:35:35

Shopping

Det blev inget plugg i förmiddags eftersom jag insåg att jag inte sett avsnitt tre av Ensam mamma söker. Och när det var slut blev det promenad med Texas i det härliga höstvädret innan det var dags för lunch med älsklingen.

Det blev köttgryta med pressad potatis på Lottas och det var supergott. Sen satt vi och pratade kläder och konstaterade att ingen av oss varit inne på JC på år och dar, så vi gick in tomhänt men kom ut med varsin påse. Ska visa bild ikväll när Johan kommer hem med kameran (sin mobil). Det blev iaf varsin skjorta.
2010-09-28
 09:33:34

AJ!

Jag har sjukaste träningsvärken. Det går inte att förklara. Varenda rörelse gör ont. Axlarna, magen, benen.

Äggen håller på att kokas och sen kryper jag ner under täcket igen för plugg. Kl 12.00 ska min älskling bjuda på lunch, vilken gentleman! :)
2010-09-27
 20:13:09

Tentaplugget

Tentaplugget har börjat.. med lite Idol i bakgrunden. Tur att det är 10 dagar kvar så att jag inte behöver vara tokeffektiv just ikväll.
2010-09-27
 18:12:29

Skogens konung igen




Vi myser i soffan han och jag..

2010-09-27
 15:52:29

Mosterhjärtat

I lördags var jag ju barnvakt till Alfred. När jag hade lagt honom i vagnen i hallen och sen gick in till köket för att hämta en sak innan vi skulle gå ut på promenad så hör jag honom ropa "Ooooa, Ooooa". Då smälte mosterhjärtat verkligen. Han undrade väl vart jag tog vägen och ville inte bli lämnad ensam liggande där. Vilken gullunge!

Jag får ibland jättedåligt samvete att jag inte hinner träffa honom så mycket som jag vill och ibland varit orolig att han aldrig ska vet vem jag är, men nu vet han ju uppenbarligen det och jag är en stolt moster till världens härligaste lilla kille.


En envis rackare som får hjärtat att smälta.

2010-09-27
 15:37:36

Städ

Då var seminariet avklarat. Check. Skönt. Jag kände mig rätt vilsen i diskussionen faktiskt och sa inte mer än jag behövde. Det är verkligen lättare när man är insatt och verkligen förstått vad man läst.

Även IKSU och löpning/gym är avklarat. Kroppen kändes inge vidare, men det handlar nog inte om att jag fortfarande har nåt skit i kroppen utan att jag inte rört mig sen i onsdag. Så det här passet behövde jag. Känner redan vilken träningsvärk jag kommer att ha i benen imorgon. Lätt värt det.

Min tanke var att plugga hela eftermiddagen men eftersom vår lägenhet varit ooooootroligt skitig länge nu så blev det istället städning av kök, hall och toalett. Sovrum och vardagsrum lämnar jag till Johan eftersom han så lagomt är träningsledig imorgonkväll :)

Jag är helledig imorgon och ska spendera den mesta delen av tiden i sängen. Tänker försöka sova till 10.00 och sen ligga kvar och läsa alla miljoners böcker vi har inför tentan. Jag vet en som kommer att bli nöjd över min plan och det är Texas! :) Det blir en mysdag för han och mig.

2010-09-27
 07:53:29

Arsenal på IKSU

Efter morgnens seminarium ska jag göra mitt första gympass på IKSU för i år. Det blir Arsenallöpningar på rullbandet och jag hoppas att kroppen svarar som jag vill att den ska. Sen ska jag skynda mig hem till Texas som säkert kommer att vara väldigt bussugen. Tror det här blir en bra dag.

Nu ska jag äga på seminariet.. ?
2010-09-26
 21:33:55

Klar, done.

Uppgiften är klar. Vad det blev av den vet jag inte riktigt, men det blir nog bra!

- Seminarie imorgon 10.15-12.00.
- Tisdag är det "ledigt" för vår grupp. Blir tentaplugg för min del.
- Onsdag bär det iväg till Bjurholm för kanotpaddling och övernattning. Vi ska alltså göra ett eget vindskydd som vi ska sova i/under/bredvid? Men sen är sånna där tokigheter över tack och lov. Men denna gång ska jag klä mer ännu mer än förra veckan, om det nu går. Och sen hoppas jag vädergudarna är med oss.

Nu, dags för kvällspromenad och inhandling av toalettpapper så jag kan snyta upp några fler rullar :)
2010-09-26
 21:29:51

VINST!

Först gången på hela säsongen som vi vinner två matcher i rad och hur underbart är det inte!?
Sjukt bra jobbat av tjejerna på planen idag. Det var en lärdom att sitta på sidan men det kliade verkligen i benen. Shit vad jag vill vara på planen. Slippa nervositen som man får sitta med i 90min. Spelar man försvinner den ju efter 5min. Men hur som helst; tjejerna på planen gjorde mig stolt. Jag kunde se Södra-hjärtat i varenda en.

UNDERBART!

Nu är det tre viktiga matcher kvar, pepp!!

2010-09-26
 11:06:00

Sunday

Enligt facebook missade tydligen en jädra fest igår. Vi hade tack-sittning (där alla skulle klä ut sig till en idol) till 2orna på E-puben men eftersom jag visste att vi hade söndagsmatch valde jag att inte anmäla mig. Helt rätt eftersom jag lyckades bli sjuk, men hade såklart varit roligt att vara med. Tur att utbildningen är tre år och att det finns massor av tillfällen att vara med på.

Nu sitter jag och försöker skriva klart uppgiften. Snart klar med första sammanfattningen och ska efter det börja på nästa som bara är påbörjad lite kort. Siktar på att vara klar innan 13.00 för då blir det lunch och sen matchladdning. Det blir bänken för mig idag. Det känns åt helvette men ändå rätt. Hade noll ork igår så att jag ska vara pigg och fräsch i både kropp och huvud idag känns tveksamt. Och sen när jag vet att vi kommer klara det ändå känns det bättre, för vi kommer att klara det idag, i know it!!!!
2010-09-25
 21:06:32

Fotbollskväll

Nu ska jag lägga mig och se Levante - Real Madrid och klockan 22.00 blir det Athletic Bilbao - FC Barcelona. Jag gissar på att jag sover innan 22.00, vilket jag även behöver. Men om jag inte lyckats somna blir det iaf att heja på Barca.

Imorgon förmiddag blir det att skriva klart uppgiften som jag totalt prioriterat bort idag. Jag försökte sätta mig en stund men orkade verkligen inte.

Och sen är det match. För mig blir det högst bänken som det verkar just nu, om inte läktaren. Vi får se hur det känns imorgonbitti. Men hur som helst är det tre poäng som gäller imorgon.

God natt
2010-09-25
 17:33:38

Lördagsresumé

Dagen i kort:

4h spenderades hos syster. Jag var barnvakt åt Alfred och förmodligen världens tråkigaste. Jag satte på Pettson och Findus för att kunna vila i soffan. Han verkade dock inte protestera så det gick ju bra. Sen blev det en liten promenad i vagnen medan han skulle sova.

Sen en kort sväng på D&D med mamma men jag var verkligen inte på shoppinghumör.

Nu har mamma bjudit mig på Pasta Carbonara, jättegott! Vid 20.00 ska jag hämta Johan som kommer hem från sin bortamatch. Killarna ska nog ut och jag ska lägga mig och sova. Har många många timmars sömn att ta igen och jag känner verkligen hur utmattad jag är.

Trevlig helg och håll tummarna imorgon kl 16.00 till ca 18.00. Vi behöver tre poäng och det ska vi bannemej ta!
2010-09-24
 16:14:16

Honung och vitlök

2½h jobb avklarat. Nu ska jag hoppa in i duschen så jag kanske kan lukta som en människa sen. Även se ut som en. Nu vet jag inte riktigt vad jag se ut som.

Snart kommer Johan hem. Då ska vi åka och köpa färsk lax, potatis och romsås. Även honung och vitlök som ska ner i varmt vatten och sen ner i min mage. Det ska tydligen göra mig frisk. Jag håller alla tummar för det. Kommer nog även hålla för näsan när jag ska dricka det, men det är fan värt det.

Ikväll blir det bara en kväll i soffan med lite Idol-tittande. Imorgon hoppas jag att jag gått något steg framåt och kan jogga lätt på eftermiddagen, känna hur kroppen känns. Jag är optimistisk och hoppas på ett mirakel i natt.
2010-09-24
 11:49:28

Trött hund

Jag förstår inte hur Texas kan vara så trött.
Vi gick ut på kvällspromenad vid 21.00 igår och nu har han fortfarande inte klivit upp.
Men jag klagar inte. Jag njuter. Ju mindre jag behöver röra mig ju bättre är det.

2010-09-24
 09:45:30

Bläää

Inte heller denna dag kunde jag sova ut. Har vaknat miljoner gånger i natt även fast jag haft hela sängen för mig själv. Johan tog soffan och Texas sov ganska länge med honom där. Sen vaknade jag 07.30 och har inte kunnat somna om sen dess. Så nu ger jag upp.

Ska försöka skriva klart uppgiften som ska in på måndag.

Det blir att hålla sig inomhus i mörkret så gott det går idag. Förkylningen har plussat på irritation i ögonen som gör att jag inte kan se ljus utan att tårarna börjar rinna. Tack gode Gud att vi inte har någonting viktigt i skolan idag.

Nu ska jag ta tag i skolan och sen även jobba lite. Behöver pengarna..
2010-09-23
 19:06:24

Rastlös som vanligt

Jag får panik av att inte göra något. Jag försöker plugga och skriva klart en uppgift men kommer ingen vart.
Jag funderar på att ta en snabb promenad till konsum och handla massa olika frukter och göra en fruktsallad. Inte bara för mig själv men även till min käre sambo som behöver trycka i sig vitaminer så inte han också åker på en sjuka. Han brukar ju dock vara stark så förhoppningsvis är han det även denna gång.

Innan dagens redovisning samlades vår grupp och det kunde snabb konstateras av 5/6 i vår grupp dragit på sig en förkylning. Jag är inte förvånad.

Nä nu ska jag ta den lilla promenaden och sen lägga mig och se "Halv åtta hos mig" och sen "Idol".

Bjuder på dessa bilder då jag inte har några andra bilder än på Texas på denna dator. Hoppas det duger. Jag tycker iaf han är supersnygg! :)

Den där bollen är nog Texas bästa vän.

Texas myser hemma hos Johans föräldrar.

2010-09-23
 15:41:24

Redovisning avklarad, check

Redovisningen är nu avklarad. Otroligt skönt. Den gick bra dessutom. Jag var absolut inte så nervös som jag trodde jag skulle vara. Kan säkert bero på att jag kände mig säker på det jag skulle säga. Det lönar sig alltså att läsa och bli insatt i ämnet man håller på med.

Nu blir det att slänga ihop någon mat eftersom jag bara ätit mjölk och flingor idag. Sen blir det soffan/sängen och kurera så gott det går.
2010-09-23
 10:43:45

Fem snabba

1. One tree hill S08E02 är nu avklarat och det var bra som vanligt.

2. Jag är nyduschad. Känner mig dock fortfarande risig.

3. Redovisningen är inläst och sitter förhoppningsvis som ett smäck.

4. Texas ligger fortfarande och sover. Han verkar heller inte ha några planer på att stiga upp.
Han får sova 20 min till sen måste vi ut på "morgon"-promenad.

5. Jag håller på att koka ett ägg. Jag har blivit beroende av ägg. Minst ett per dag, om inte två.

2010-09-23
 08:12:42

Syyyyk

Jävla skit. Jävla natt. Har inte sovit många timmar i sträck. Nu plussar vi på en totaltät näsa och vidrig huvudvärk till halsontet. Lägligt med redovisning idag, not. Tur att det är i grupp och att man inte behöver säga så mycket var.

Tanken var att jag skulle sova länge men det är stört omöjligt så nu ska jag läsa på inför redovisningen istället så jag är kung när jag står där framme. Håller även på att ladda hem nya OTH som jag ska försöka hinna se.

Imorgon är det bara någon information 14-15. Känner jag mig som idag skippar jag den och ligger i sängen hela dagen. Måste bli frisk till söndag. Jag har ju spelat alla matcher den här säsongen hittills (visst har jag?) och har som mål att spela dom sista 4 också. Har ju som sagt inte genomfört en hela säsong på 3-4 år och det är sjukt. Så i år är det dags..

Hörs!
2010-09-22
 21:42:30

Oroset har blommat ut

En bra innebandykväll måste man säga. Dalen utklassade Balrog med 12-3.

En mindre grej är att oroset börjat blomma ut i kroppen. Ett halsont är ett faktum och även en matthetskänsla i kroppen. Tur att jag inte börjar förrän 12.00 imorgon. Jag ska sova så länge jag bara kan. Och dricka mycket vatten.

Nu ska jag läsa på inför redovisningen imorgon och sen gå och lägga mig.

God natt

2010-09-22
 16:34:03

Innebandykväll

Tror faktiskt att det blir att gå och se IBK Dalens premiär ikväll. Vår träning är framflyttade från 18.00 till 17.30 så att komma lagomt till 2a perioden känns faktiskt aktuellt! :)

Hade planerat att se Idol men det kan man ju faktiskt göra efteråt på TV4 Play.
2010-09-22
 15:19:10

Vittne till olycka

När jag på lunchen skulle gå ut med Texas och precis hade klivit ut genom portdörren hände en olycka precis utanför vårt hus. En bil höll på att backa ut från parkeringen ut i vägen. Vad han inte såg var att en mopedist kommer körandes. Smällen var ett faktum.

Mopedisten träffade bakkanten av bilen och flög framåt ner i backen. Lyckligtvis gick det bra. Han var vid medvetandet och hade sår på hakan, ont i ett ben och var självklart chockad. Ambulans och polis kom dit.

Efter att ha kollat med killen hur han mådde och för att se att bilisten stannade kvar hos honom kilade jag iväg på vår lunchpromenad. Tur att det gick så bra som det gjorde för "bara" av det där blev jag rätt tagen. Jättehemskt att se nåt sånt hända. Synd om mopedisten men man såg även hur tagen bilisten var. Usch ba. 

http://vk.se/Article.jsp?article=379298
http://www.folkbladet.nu/184133/2010/09/22/mopedist-skadades
2010-09-22
 09:15:03

Lyxmys

Myskvällen igår blev riktigt mysig. Middagen var klar lagomt till "Halv åtta hos mig". Det blev en fläskfilégryta med kantarellet, röd paprika, oxfond och lite matlagningsgrädde. Till det serverades det ris och en melonsallad. Lite vardagslyx. Sen blev det Idol, en kvällspromenad och sen Real Madrid kl 22.00 som jag väldigt snabbt somnade ifrån. Hann dock uppfatta att det var världens sämsta kommentator till matchen. Han hade ingen koll överhuvudtaget. Men men..

Nu är jag vaken, påklädd, nyäten och ska dra mig iväg mot skolan. Ett snabbt stopp på apoteket först bara. Känner att det är något oros i kroppen som är påväg att bryta ut men som ska stoppas ögonaböj!!

Ikväll blir det träning, Idol och plugg. Vi har första redovisningen imorgon, pirr!

2010-09-21
 17:08:07

Skogens konung

Johan fortsätter att imponera. Dessa bilder på "Skogens konung" tog han i söndags.



2010-09-21
 13:53:04

Sammanfattning av FIDO

FIDO är över jag kommer inte göra om det.. förrän nästa vecka.

Jag ville dö på cykelturen dit igår. Jag fick mjölksyra bara av att cykla till IKSU för samlingen. Och då hade resan inte ens börjat. Det tog sammanlagt 3h att cykla till FIDO-dalen eftersom vi skulle ta världens omväg. Det blev några stopp för att vänta in dem som inte hängde med i tempot.

I övrigt igår hade vi lite aktiviteter men sen rätt mycket fritid. Jag personligen tyckte det var segt eftersom det blev så kallt på kvällen. Det var dock mysigt när vi hängde i vårt tält, kröp ner i våra sovsäckar och körde olika frågelekar där man fick lära känna varandra lite närmare. Vi hade även eldvakter under nattens gång. Jag och A hade första passet vilket var bäst eftersom alla ändå var vakna då. Men när passet var slut vid 01.00 var jag snabb på att somna.

Imorse steg vi upp vid 08.00, hade mer aktiviteter. Otroligt segt. Sen kom regnet. Man blev dyblöt och ville cykla hem. Vid 11.45 började cykelturen hem. Tempot var betydligt högre än på ditvägen plus att vi nu fick ta den snabbaste vägen hem som var på ungefär 2 mil. Det tog 1½h hem och nu har jag så satans ont i benen. Baksida lår, framsida lår, rumpan, vaderna. Om matchen i söndags var krävande med underlaget så går det inte att jämföra med detta. Jag gör INTE om det frivilligt kan jag säga.

Nästa vecka är det ju dock dags igen. Men kanotpaddling då. Och istället för militärtält ska vi tillverka våra egna vindskydd. Grattis... Kommer inte att bli varmt och inte kul heller. Hoppas bara att vi slipper regnet.

Nu ska jag hoppa in i en stekhet dusch, ta på mig myskläder och krypa ner under ett täcka och återfå värmen i kroppen. Ska ta och plugga lite samtidigt så jag gör någon nytta.

Förhoppningsvis får jag ledig ikväll från träningen alt får träna lättare. Kroppen är verkligen mör. Sen blir det en riktig myskväll med ljus och film med mina kanonkillar som jag verkligen saknat.
2010-09-20
 08:04:52

FIDO

Nu ska jag packa det sista och strukturera upp allt så jag inte glömmer något. Om 25min cyklar jag iväg till IKSU och sen beger vi oss mot Fido-dalen. Hörs imorgon! :)

2010-09-20
 08:03:52

Det kan nog inte bli bättre

Seger igår med 3-2. Förmodligen en av de skönaste segrarna i mitt liv.
Vi ledde med 2-1 men i 90' gör Enskede 2-2. Min första tanke: Typiskt för denna jävla skitsäsong.
Jag fick till och med gråten i halsen, blev så arg. MEN i 92' kommer Erika och driver i mitten. Lisa
skriker "skjut", jag tänker "ska hon verkligen skjuta från det avståndet, det kommer aldrig att gå". Men hon skjuter. Målvakten stod långt ut och bollen går över henne och i mål. Glädjerus i hela kroppen och efter det kom tårarna, men glädjetårarna. Matchen var slut och vi fick för första gången på hela säsongen tre poäng på bortaplan.

Det är en lång väg kvar att gå. På söndag möter vi Rågsved hemma vilket blir jättetufft. Men jag längtar!

2010-09-18
 21:30:07

Bara lite kärlek

Det är jobbigt att se en kärleksfilm och sen inte ha någon här att krama om. Fick en sån där riktig saknadkänsla efter min guldkille. Som tur var är han inte så många timmar bort. Då får jag mina kramar.

Längtar också tills han och jag får göra någonting tillsammans igen. En resa. Uppleva något. Sommaren 2012 har vi pratat om att göra en USA-resa. Roadtrip på västkusten. L.A, Hollywood, San Francisco, San Diego. Det vore verkligen grymt häftigt.

Men det är länge kvar till 2012. För länge. Kanske en Englandresa innan, se en Premier Leauge-match. Det är nog inte omöjligt. Till våren. Det ska jag ge som förslag! :)

2010-09-18
 17:30:09

Det är lördag

Det är lördag och idag tar jag en helt ledig dag/kväll från studier. Jag hade tänkt skriva och läsa ikväll, passa på när jag är ensam hemma, men jag känner mig riktigt trött och sliten. Istället blir det en harmonisk kväll framför tv'n och datorn. Jag tar med mig en bok och ett anteckningsblock imorgon istället och läser lite efter matchen när det finns massor av tid att fördriva innan vi åker hem med sista planet.

Verkar som att jag och mamma ska gå och se Peter Jöback här i Umeå den 16e oktober. Känner faktiskt en riktig tagg så jag hoppas det blir så! :)

Idag har jag shoppat en tröja och ett träningslinne. Även handlat mjukbröd, korvbröd, grillkorv, fläskfilé, potatissallad, frukt, yoghurt och mörk choklad som ska tas med på våran lilla campingtur på måndag och tisdag. Det ska bli riktigt roligt faktiskt. Vädret ser lovande ut också, nice!

Trevlig kväll!
2010-09-17
 08:50:06

Snart helg

Snart är helgen här. Dock tycker jag nästan hela veckorna känns som helg nu för tiden. Det känns iaf inte som veckorna har gjort senaste två åren. Då har man varje dag väntat på fredageftermiddag. Jag ska njuta så länge jag känner såhär för det är ju underbart! :)

Ikväll ska vi åka och hälsa på Johans föräldrar. Kan gissa att det blir att se Idol.

Imorgon har Ersboda match så jag kommer sitta bänkad på Dragon. Efter det ska jag göra klart en seminarieuppgift vi har så kan jag pusta ut hela veckan sen. Och sen det bästa av allt; One tree hill.

Hörs ikväll!
2010-09-16
 21:02:00

Nu lägger jag bort dator och böcker

Jag har har pluggat väldigt mycket senaste två veckorna. Läst artiklar, böcker, skrivit på arbetena osv. Johan tycker inte jag gjort annat än att sitta vid datorn och skrivit. Han kanske har rätt.

Nu lägger jag bort datorn för ikväll och lägger mig bredvid Texas i sängen en stund och bara känner lugnet. Jag har ju faktiskt ingenting att stressa upp mig för. Snart kommer Johan hem också så då blir det en kvällspromenad och en sväng förbi affärn för att inhandla ost, skinka och youghurt.

God natt gott folk.
2010-09-16
 19:39:54

Den träningslediga torsdagkvällen

Ikväll är vi träningslediga och det kom verkligen perfekt. Förra veckan och även denna har innehållit mycket spelträningar, vilket jag såklart älskar. Men det känns även i benen. Så en "ledig" dag idag och även imorgon känns väldigt passande. Dock har det ju blivit promenad och simning idag. Bra med slaggpass.

En sån här gång är det underbart att man är student. Träningspasset gjordes bort under dagen så kvällen är fri. Nu sitter jag och strukturerar upp grupparbetet som sen ska skickas vidare till en annan i gruppen som ska kolla igenom källhänvisningen och sen är det i princip klart. Underbart!

Ikväll blir det Idol.

Igår laddade jag hem One tree hill S08E01. Nu väntar jag bara på det perfekta tillfället att se det. Det känns väldigt aktuellt att se det på lördagkväll när Johan är och lirar tv-spel. Perfekt uppladdning inför match. Det enda som fattas är att Patricia är här och ser det med mig. Saknar henne!

2010-09-16
 14:34:54

IKSU

Förmiddagen spenderades på IKSU. Nu har jag varit hemma, gått en promenad och låtit Texas springa ut ordentligt. Han älskar det. Han har dessutom börjar prata oroligt mycket. Ska spela in på film någon gång. Han har blivit en riktig bushund. Det är kul! :) Nu ska jag tillbaka på Iksu för simning, bubbel och bastu med Marre. Nice!

Hörs sen!

2010-09-15
 21:56:48

Jag ser fram emot allvaret

Hon och jag har verkligen haft några sjukt roliga helger tillsammans på slutet.
Nu blir det "uppehåll" med den typen av nöje eftersom vi har fem söndagsmatcher i rad, men
oj vad jag ser fram emot dessa söndagar. Jag trodde att jag skulle vara nervös och lite rädd eftersom
det är otroligt mycket som står på spel, men just nu har jag aldrig varit mer motiverad. Vi ska ro båten i land
och sen direkt jobba vidare mot nästa säsong som bara kan bli bättre. En säsong vi ska spela i div 1 och inget annat. Vi vill, vi kan, vi ska!



Imorgon blir det simning, bubbel och bastu på IKSU. Skönt!
2010-09-15
 21:50:12

Jag är ingen klättarapa

Två bilder från då vi var på fortet med laget. Först jag som försökte vara smidig och stark och svinga mig över till andra sidan. Efter ungefär 2sek var jag nere på marken igen. Sen har vi nr 6 som var en riktigt klätterapa. Jag har nåt att jobba på!


2010-09-15
 17:34:06

Grupparbete

Idag har det blivit en förmiddag på Iksu med information om Elitidrottsavtal och dylikt. Vid lunchdags åkte jag till Micke i gruppen för grupparbete. Där blev jag kvar till 16.30 och nu är vi nästan klar med arbetet. SKÖNT! Det blir dock en förmiddag tillsammans imorgon också för att skriva helt klart och även struktrera upp resten av arbetena. Skönt nog är jag i princip klar med mina delar på dom andra arbetena. Jag har helt plötsligt i mitt liv blivit bra på att planera och ta vara på tiden! :)

Ikväll blir det Dalen - City. Kul att innebandyn drar igång igen.

2010-09-14
 20:58:21

Promenaddags

Texas står och gnäller. Dags för en promenad och sen CL i sängen. Imorgon blir det en heldag på Iksu. Love it!

Hörs!
2010-09-13
 22:31:14

Killarna fläker ut sig

Jag dör av skratt!


Johan vill ju inte vara sämre än Texas.

2010-09-13
 08:47:54

Lite bilder från i lördags





2010-09-12
 18:36:05

Nytt i köket

Igår mixtrade jag lite med gardiner. De gardiner som varit i köket har hängt där ända sen jag träffade Johan första gången. Jag har gillat dom men kände igår att det var dags för en förändring. Därför fick sovrummets hissgardin sättas upp i köket. I sovrummet är en hissgardin i trä just nu. Jag ska köpa en i ny i vitt.

Men hur som helst, jag tycker det blev en stor skillnad. Nu ser fönstret i köket så mycket större ut. Hela köket ser större ut på nått sätt. Jag köpte även en blomma till köksbordet.

2010-09-12
 18:32:41

Inredning

Nu har lyktan fått en permanent plats i anslutning till hallen.
Tänkte att den kunde vara kul att se när man kommer in genom dörren.
Spegeln jag fick av syrran har även den fått en permanent plats.
Den hänger ovanför min lilla arbetshörna.


2010-09-12
 18:30:01

Promenad och soffhäng

Det blev en regnig promenad när vi skulle hämta bilen tidigare idag.
Och efter det blev det soffan och Idol-repriserna.



Vi lyckades tränga in oss alla tre i soffan. Texas är rolig. När han ville rulla upp på rygg som han gör på bilden, men insåg att han kanske inte skulle kunna det med tanke på platsbristen, så började han gorma och låta. Han blev sur helt enkelt. Hans gorm hjälpte honom dessutom. Jag makade efter så att han fick ligga som han ville. Han är ju trots allt här på besök, då måste han ju få lite som han vill! ;)

2010-09-12
 10:31:27

Det kom en dag idag också

Det kom en dag idag också. Tur. Det blev som vanligt bra igår. Några stycken innan och sen utgång. Nu känner jag mig som en ångvält. När killarna vaknar blir det en lång uppfriskande promenad till Vickan för att hämta bilen.

Dagen kommer att spenderas på hemmaplan. Det blir lite skrivande och läsande någon timme sen ren kvalitetstid med mina grabbar. Ikväll ska vi grilla oxfilé, hyra film och tända ljus. Mys!
2010-09-11
 18:26:52

Saturdaynight out

Det blir ännu en lördag med brudar från laget. Säker också en massa foton. Det är ju som våran specialitet.

Nu ska jag fixa det sista utseendemässigt och sen cykla iväg. Vi hörs imorgon!
2010-09-11
 14:36:12

Fräscht

Pust. Lägenheten går att leva i igen. Ren och fräsch. Nu ska jag sätta mig med plugget, som jag egentligen skulle ha börjat med för länge sen. Men allt stök och bök tog längre tid än jag trodde. Tur att det kommer en dag imorgon också.

2010-09-10
 23:06:14

Nya IdolAlice

Kan också tillägga att jag kommer att lyssna sönder IdolAlice - Samson framöver. Jag kör ständig repeat. Jag får rysningar i slutet när hon sjunger "You are my sweetest downfall".

Mathilda sågade henne totalt. Är jag den enda som tycker att hon var fantastisk?
2010-09-10
 22:59:48

Ljuslykta

Eftermiddagen spenderades med Signe på stan. Jag shoppade rätt bra faktiskt, om man tänker på summan iaf. Först blev det tre stora bokstäver från Hjärtero. (för några av mina "centrum-presentkort") M & J blev det. Bild kommer imorgon då jag förhoppningsvis får en stund över för pyssel, stök och bök här i lägenheten. Man måste passa på när man är ensam hemma. Jag tycker dessutom att det är superkul. Sen blev det en tröja från MQ (också presentkort), svart baströja bara. Och sen till det bästa. En ljuslykta från Mias Lustgård. (där jag också hade presentkort) Jag blev kär direkt jag såg den. Såg först den största lyktan men den kostade nästan 1300kr, lite väl saftigt. Jag gick ner till den näst största för 875kr. Lätt värt. En lykta som man kan dekorera invändigt utifrån årstid plus att jag älskar ljus. Här får ni några bilder.



Nu gäller det bara att hitta en bra plats där den ska stå och glänsa. Jag har tillfälligt dekorerat botten med stenar och rönnbär. Imorgon när jag och Texas tar en morgonpromenad ska jag försöka leta fram några fina höstlöv och kanske några kottar. Som sagt; dekorera efter årstid. Höst är en härlig årstid.

Nu ska jag agera plugghäst en stund medan grabbarna spelar tv-spel och innan jag ska krypa ner och inta en god natts sömn. God natt!

Kan avsluta med att säga att jag älskar att shoppa när jag har presentkort.

2010-09-10
 22:49:41

Världens tråkigaste människa, check

Jag är världens tråkigaste människa. Jag vet. Men jag är som tur var inte ensam. Kvällens sittning slutade för mig för ca 15min sen när allt "uppstyrt" var slut. Jag var i princip helt nykter och kände inte att jag ville bränna 3-400 på drinkar för att komma igång och kunna "gå ut". (Erkänner alltså att jag inte tycker det är roligt att gå ut nykter) Tur att det kommer en morgondag med världens härligaste tjejer från laget. Jag vet ju att dom kvällarna aldrig blir annat än bra så jag satsar på det istället. Plus att jag satsar på att kliva upp runt 09.00 imorgon och läsa/skriva inför alla uppgifter vi har. Johan åker på bortamatch så jag har hela dagen hemma för att i lugn och ro kunna bocka av nåt arbete iaf.
2010-09-10
 08:39:08

Modevisning

God morgon!

Kvällen blev inte så sen igår men den var sjukt rolig. Jag kom ditt mitt i en tävling. Den gick ut på att halsa ett glas vin och sen kunna vippa upp muggen så kanten av bordet så den landade upp och ner. Vi gick till A-slutspel och slutade 3a. Sen hade alla lag fått ett uppdrag. Vårt var att modevisa men med andra kläder än förväntat. Så vi tjejer klädde ut sig till killar och killarna hade lyckats fixa svarta tajta klänningar. Vi har inte fått vinnaren av den tävlingen än men jag tror faktiskt vi vann. Killarna var kung och fixade nog segern åt oss! :)

Nu sitter jag och äter en frukost bestående av havregrynsgröt, två hårdmackor, ett ägg och ett glas juice. Mumma. Jag ska se ett avsnitt av OTH i soffan nu och sen sätta mig och skriva på alla uppgifter. Min plan är att få så mycket som möjligt bortgjort i helgen. Gäller att passa på när helgen är helt ledig.

Vi hörs senare! :)
2010-09-09
 17:06:00

Dags för fest

Ikväll bjuds det på festligheter. Första festen med klassen + 2orna som jag kan vara med på. Kul! Kommer dock bli lugnt för mig då min plan är att kliva upp vid 08.00 imorgon och skriva på alla arbeten. Sen efter lunch blir det en fika med Signe. Sen bjuder ju även morgondagens kväll på festligheter i form av sittning på Rex. Det ska faktiskt bli superkul.
2010-09-08
 22:08:13

Onsdagkväll

Härlig kväll på Megazone med laget. Jag, Math och Vickan lyckades inte riktigt med fortet men när det var dags för lazerdoom krossade "mellan-laget" allt motstånd.

Har precis lyssnat på Alice Hagenbrandt - Samson i Idol. Överlägset det bästa jag någonsin hört i Idols historia. Där har vi min favorit redan nu. Hoppas hon fortsätter att leverera.

2010-09-08
 14:35:05

Skolarbete i massor

Vi har nu fått instruktioner till de tre gruppuppgifterna vi ska jobba med framöver.
Uppgift 1: Välja en epok och skriv om idrotten under den epoken och jämför med hur idrotten är idag. Vi har valt Medeltiden. (Inlämning + redovisning)
Uppgift 2: Välj en profil/idrott och skriv om den. Vi har valt Boule. (Inlämning + redovisning)
Uppgift 3: Frågor gällande Idrottsutövande. 7st frågor. (Inlämning)
Extrauppgift: Ta reda på hur man gör eld på olika sätt. (Presenteras vid campingtripen till Fidodalen)

Det är rätt mycket på samma gång och vi har drygt tre veckor på oss. Men jag tycker det är så kul. Jag har dessutom en kanongrupp som verkar lika motiverade som mig och inte vill lämna något till sista sekund. Ska iofs inte säga att det är mycket att göra då jag inte har något att jämföra med! ;) Finns säkert dom som har det betydligt värre. Detta är dessutom simpla uppgifter enligt mig.

Ett stort plus också till Google Docs som är världens bästa påhitt. Stort hjälpmedel då man jobbar i grupp och inte vill sitta på skolan varje gång man ska jobba med grupparbetet.

Här har jag byggt upp en liten plugghörna där jag kommer spendera rätt mycket tid framöver. Lyssnar på musik via TV'n. Optimala förutsättningar förutom att stolen inte är den bästa för mig.


Det är så roligt att se hur Texas är på dagarna eftersom vi tidigare bara varit med honom snabbis på lunchen och sen på kvällarna. Det är ungefär såhär han tillbringar sina dagar även fast jag är hemma. Han ligger i soffan, gärna med en filt över sig så han får ett mörker. Annars ligger han på sängen och stoppar huvudet under en kudde eller under täcket så han även där får mörkt. Vilken kung han är!

2010-09-08
 09:12:25

Det nya livet

En ny dag är här. Som vanlig däckade jag först igårkväll och var ändå helt död när jag vaknade. Jag sover mer nu förtiden men är tröttare på kvällarna. Det tar på att vara koncentrerad och på tå hela tiden. Men jag antar att man lär sig slappna av med tiden. Men som sagt, kul är det iaf.

Ikväll ska vi till Megazone med laget och köra Fortet. Det ska bli svinkul! :)

Idag ska jag cykla till skolan för första gången. Jag har varit väldigt lat och tagit bilen varje dag eftersom jag velat vara hemma med Texas så länge som möjligt och åkt hem på lunchen. Men eftersom jag började mitt "nya" liv igår gällande att inte äta godsaker varje dag så tänkte jag att det kunde vara passande med en cykeltur. Gällande godsaker så har jag och Johan varit värdelös på slutet. Framförallt han ska jag säga, men jag har dragits med i skiten också. Det har funnits alldeles för mycket kakor, kladdkakemuffins osv sen min födelsedag, men nu är det slut med det. Nu börjar det nya livet.. BEACH 2011-träningen startar nu!?
2010-09-07
 20:25:53

Fotbollskväll

Nya Sverige är fasen riktigt roliga att titta på. Nu är det kanske lätt att säga det när dom möter ett lag som San Marino. Men man såg det även förra matchen. Kul!

Imorgon blir det en tidig morgon 07.00 ska jag upp o slänga i några tvättmaskiner och sen lägga mig och läsa om epoker i idrottens historia. 10.15 börjar första föreläsningen och sen ska vi styra upp grupparbeten m.m. Känns sjukt roligt när allt är igång på riktigt. Jag gillar mitt liv just nu.

Trevlig fotbollskväll! :)

2010-09-07
 08:33:44

Spegel, spegel på väggen där..

Det var denna underbart fina spegel som jag fick av syster i födelsedagspresent.
Fattas dock ett ljus där nu, men ni ser ju ändå hur fin den är! :)


Spegel från Mias Lustgård

2010-09-07
 08:32:05

Ingen sovmorgontjej

Idag börjar jag 13.00 men är vaken nu. Jag har som inte kommit in i det där med att ta sovmorgon och det är jag glad över. Jag får ju egentligen en timmes mer sömn än jag fått senaste två åren så det känns som lyx bara det. Dessutom känns det bra att inte falla in i någon dålig rutin med att vilja sova hela tiden eftersom det snart kommer att finnas massa skolarbete att göra.

Idag finns det dock inget direkt skolarbete att göra mer än sammanställa lite artiklar osv som ska skrivas ut. Lika bra att göra bort det.

Såklart ligger Texas fortfarande och sussar. Ska dock väcka honom snart så vi kan ta en liten promenad. Innan jag åker till skolan blir det en längre promenad med bus!
2010-09-06
 21:38:02

Världens bästa måndag


När jag kom hem från träningen hade dessa två favoritkillar handlat oxfilé, entrecote, ingredienser till en melonsallad och tänt grillen. Vilket välkomnande. Jag blev såklart överlycklig.



Det har varit en superskön kväll. Jag satt på balkongen i linne och njöt.
Texas ville såklart inte ligga inne själv utan hoppade snabbt upp i knäet
och njöt med oss. Underbar kväll!!


Nu ligger Texas som en uppochner-hund och myser. Även vi.

2010-09-06
 09:20:56

En sjusovare

Vi är hundvakter till en riktig sjusovare. Han låg däckad i princip hela gårdagen. Somnade tidigt. För en halvtimme sen fick jag väcka honom för att gå ut på en promenad. Direkt vi kom in genom dörren gick han och la sig på sängen för att sova.

Nu ska jag byta om och åka till skolan. Vi hörs ikväll!

2010-09-05
 14:18:05

Jag bjuder




Kan kommer mer sen.. finns ju ungefär 100 bilder på mig och Mathilda.

2010-09-05
 09:29:09

It´s sunday

Jag hatar att jag inte kan sova när jag varit ute. Jag vaknar alltid tidigt och kan inte somna om. Fördelen är ju iofs att jag tar vara på dagen.

Denna dag kommer att innehålla en sväng upp på D&D/Intersport. Jag ska se om jag hittar något att shoppa för mitt presentkort. Sen ska jag köpa mössa och vantar på intersport. Det behövs ju nu när det börjar bli sån kylig luft utomhus. Men det är mysigt. Sen ska jag dra på mig träningskläderna och bege mig ut i spåret för långpromenad med Texas. Ska försöka få med mig Math också, vet bara inte när hon börjar jobbet och vågar inte messa och väcka henne nu. Alla är nog inte lika dom jag med att vakna tidigt. Sen blir det att se Johans match. Det känns helt overkligt att han har match en söndag. Det händer ungefär en gång per år, max. Ikväll blir det nog bara en mysväll hemma. Jag ska ta fram en älgstek ur frysen nu och satsa på en riktig gourmémiddag. Ska åka och köpa färsta kantareller och göra gosås till. Mumma.

Nä, nu ska jag koka ägg och göra mig lite frukost. Killarna ligger fortfarande och sover. Dom är söta.

Sen ska jag visa vilken superfin spegel jag fick av syrran i födelsedagspresent. I love it!!

2010-09-05
 09:06:22

Me and Math

Vilken kväll det blev igår alltså. Från jättelugnt med 4st brudar. Cykeltur ner på stan, kö till Rex i 30min för att sen ge upp eftersom kön knappt gick framåt. Då var planen att dra hem. Mathilda lyckades dock få med mig in i en taxi och vi drog upp på Corona där kön var gigantisk. Mathilda agerade rutinerad och fixade in oss före den gigantiska kön. (KUNG) Och där inne var vi i ungefär en dryg timme och hade sjukt roligt med mina gamla klasskompisar. Redan vid 01.15 gick vi ut från stället, satte oss i en taxi igen och åkte ner på stan för att hämta cyklarna. Innan cykelturen hemåt slängde vi i oss två supergoda cheeseburgare.

Sammanfattat kanske det ser ut som en konstig kväll med fläng hit och dit men utgången var faktiskt en av dom bättre på länge och det är helt och hållet Mathildas förtjänst!! :)

Det lär ju publiceras lite bilder sen från igår. Jag återkommer med det!

2010-09-03
 21:40:52

Mästerfotografens pics

Killarna gick en promenad efter jobbet idag, utan mig.
Och hör och häpna, Johan agerade fotograf.



2010-09-03
 21:24:58

Helgen är här

Fullspäckad dag har det varit. Skola, jobb, skola, jobb och träning.

Nu är vi bänkade i soffan och ser Sverige - Ungern, såklart! Snart ska vi fira helgen med en bit kladdkaka, melon och färsk ananas.

Imorgon är det matchdags. Innan matchen kommer ev syrran m familj och fikar försenat födelsedagsfika. Om det blir flyttat till söndag ska jag en sväng på D&D och se om jag hittar något att shoppa för ett presentkort jag fick i present. Jag gillar att göra saker innan matchen annars blir jag för nervös och tänker för mkt på matchen.

Imorgon kväll får vi se vad som händer. Ev vara med laget, annars klassen eller bara en lugn hemmakväll. Lutar mest åt att hänga med klassen men vi får se. Beror på hur matchen går också.

Trevlig helg!
2010-09-03
 12:05:23

Första seminariet över, check

Då var första seminariet gjort. Vi satt ca 20 st och diskuterade om begreppet idrott. Alla var tvungen att säga något för att bli godkänd. Jag är inte den som gillar att prata inför grupp och undvek det så mycket som möjligt under gymnasiet. Men imorse innan seminaret såg jag fram emot det. Dels för att jag hade läst på rätt bra och sen för att det var om något jag har intresse av: Idrott.

Det var många i gruppen som sa en mening och var nöjd sen för att dom visste att dom hade fått godkänt och kanske inte heller gillar att prata inför grupp. Men när jag satt där och kände att jag hade massor att säga, inte bara utifrån det jag läst på utan också av egna erfarenheten så gick det till slut inte att vara tyst. Och vilken lättnad. Min puls höjdes ju fler minuter som gick men när jag väl tog ordet första gången var det en otrolig befrielse.

Jag blir glad när jag känner att jag går framåt. Sen har det som sagt mycket att göra med vad man pratar om. Jag tror inte jag skulle säga så mycket om vi talade om ämnet politik. Självklart blir det lättare när det är om ett intresse och om något man verkligen brinner för. KUL! :)

Nu gäller det att fortsätta såhär.
2010-09-02
 21:34:17

En träningsfri torsdagkväll


Först åt vi en fantastiskt god middag tillsammans. Jag gillar de få dagar
då vi kan sitta ner i lugn och ro vid köksbordet, äta tillsammans och prata
om livet. Det är inte ofta den tiden finns men när den finns gäller det att
ta vara på tillfället och stunden. Underbart!


Sen åkte vi som sagt på fotboll. Texas och tre filtar följde med. Han
skötte sig som den bästa hunden han är och halvsov igenom hela andra
halvlek nerbäddad under filtarna. Han var nog den enda som fick behålla
värmen under den rätt tråkiga matchen i det kalla höstvädret. Kul iaf
att Uif fick vinna matchen.


Nu ska jag läsa på lite mer inför morgondagens seminarium. Vill vara
väl förberedd. Imorgon blir det även att hoppa in och jobba några timmar
mellan skolan och träningen. Sen är det äntligen helg.

2010-09-02
 16:23:27

Filmstund

Slapp dag även idag. Nu ligger jag och Texas i sängen och ser på en film om idrottens historia. Inte jättespännande men det kan vara bra med lite kött på benen. När den är slut blir det ut på en löptur innan det serveras lax och potatis till middag. Sen fotboll.. hörs sen.
2010-09-02
 12:10:21

Love

Nu har vi precis varit ute på en promenad i det fantastiska vädret. Luften är höstkylig men solen skiner och det är det bästa. Vi har kastat favoritbollen och busat på. Jag gillar att ha mycket tid hemma så Texas inte behöver vara själv så mycket. Det är mysigt att ha honom tätt intill sig när man sitter och läser. Han är en fantastisk hund.

Jag kanske har skrivit det tidigare men jag är så otroligt fascinerad över hur mycket han tycker om Johan. Vi brukar möta Johan när han cyklar hem från jobbet. Vi möter han alltid på samma ställe och vid 16.35 säger jag alltid till Texas "Vars är Johan?". Direkt blir han otroligt uppspelt och när han ser att Johan kommer tar han fart och springer i maxfart till honom och är överlycklig. Samma sak när vi sitter hemma och väntar på att Johan ska komma hem från träningen så brukar jag hålla koll på när han kommer med bilen. Och när vi då sitter i soffan och jag säger "Är det Johan som kommer?" springer han först i full fart till sovrumsfönstret och hoppas upp med tassarna på fönsterbrädan och tittar ut. När han sen ser att Johan går in genom portdörren springer han max till dörren (där jag står och öppnar) och sen raka vägen ner för trapporna för att möta upp honom.

Jag har testat att säga samma sak men med ett annat namn och får ingen respons överhuvudtaget, mer än att han lyfter öronen och lyssnar. Jag tycker det är fascinerande. Dom har en speciell kontakt dom två. Jag gillare! :)

2010-09-02
 09:51:30

Sovmorgon

Schemat blev ändra och lektionen vi skulle haft denna morgon blev flyttad till imorgon efter lunch. Skönt. Jag och Texas tog en sovmorgon till 09.00. Nu har jag precis kollat jobbmailen osv och hjälpt till lite. Nu blir det att dra fram böckerna och börja läsa och förbereda sig inför morgondagens seminarium. Kul! 13.00 befinner jag mig i skolan igen och slutar inte förrän 17.00.

Ingen träning ikväll, skönt! Dock blir det träning för mig ändå, ett löppass. Eftersom jag inte tränade i tisdags. Sen eftersom jag i två timmar nu ska förbereda mig inför seminaret så har jag kvällen fri och ska se lite fotboll. Umedalen - Mariehem tror jag det var? Eller så var det något annat derby, har inte så bra koll! :)

Hörs! :)
2010-09-01
 09:23:36

Dropp dropp

Sitter och funderar på om jag ska gå upp på vinden och klaga ännu en gång över det rinnande vattnet på fönsterbläcket. I natt fick vi än en gång sova på golvet i vardagsrummet. Enda fördelen med det var att man kunde ligga med benet utanför madrassen och på så sätt få lite mer plats eftersom Texas såklart befann sig mellan oss. Men med en sargad rygg är det såklart aningen bättre med en mjuk säng.

Har nu insett att jag inte behöver kliva upp 08.00 för att hinna med allt innan jag börjar 10.15. 08.30 ska jag kliva upp nästa gång. Men imorgon blir det en jättetidig morgon. 08.30 börjar vi då. Då ska vi få information om utomhusaktiviteterna på Leadership-kursen. Tydligen är det mån-tis två veckor i rad. Första veckan cykling 2,5 mil och sen övernattning i militärtält. Andra veckan ska vi paddla kajak/kanot en bra bit och sen tillverka vårt eget vindskydd och sen sova över. Sjukt roligt ska det bli! Nackdel såklart att missa träning och att vara borta från älsklingskillarna, men det blir nog en bra erfarenhet! :)

Nä nu ska jag börja göra mig i ordning och pysa iväg, vi hörs!