2010-12-30
 22:30:01

Gårdagens kvalitétstid

Igår blev det en kvalitetskväll. Jag hade förberett det Johan pratat om i princip varenda dag; löjromstoast. Så det blev väldigt uppskattat. Till varmrätt blev det "Rostas", rostbiff alltså. För er som inte brukar köpa det, gör det! Det är så otroligt gott och så otroligt mört, precis som oxfilé men billigare. Till det gjorde jag rotfrukter i ugnen och bearnessås. Lyxmiddag på en onsdag är aldrig fel. Sen blev det mys i soffan med Bonde Söker Fru och Chelsea - Bolton.

2010-12-30
 22:26:32

Dagen för nyårsafton

Även idag har det blivit en heldag på jobbet. Jag ser fram emot 25:e januari. Då blir det studiebidrag, studielån och lön för några arbetsdagar. Så mycket som möjligt av det ska in på sparkontot. Jag mår dåligt när jag tänker på hur mycket jag tagit därifrån under denna månad. Men nu är det slut på det. Nu börjar det hårda arbetet för att bygga upp sparkontot igen.

Efter jobbet blev det en sväng på H&M och Systemet. Jag köpte med mig en klänning hem som jag hade tänkt ha imorgon, men jag har redan ångrat mig. Jag har flera klänningar som duger gott imorgon så den klänningen ska återlämnas och jag ska spara presentkortet till senare.

När sen Johan åkte på fotbollsträning släppte han av mig på Tenton. Det blev ett löppass och styrka. Löpningen börjar sakta men säkert kännas lite bättre, men fortfarande inte lika bra som för två veckor sedan.

Nyårsafton imorgon alltså. Vi kommer att fira nyår tillsammans med Johans föräldrar, Åsa, Per, Tim och Dessie. Det känns helt rätt! På dagen ska vi ta en promenad till Bräntberget och åka skrana. Det kan bli en sväng på tenton också om vi känner för det. Just nu känns det inte som att det kommer att hända, men man ska aldrig säga aldrig! :)
2010-12-29
 16:39:04

Shoppat från Mias Lustgård


"Count Your Blessings. Grow old with me... The best is yet to be."

"WELCOME. Love, laughter and friendship is always welcome here..!!"

2010-12-29
 16:26:27

Onsdag

Var ju en sväng ner på stan idag. Gick in på H&M och Gina Tricot men hittade ingenting som jag verkligen kände för. Jag sparar mina presentkort tills jag verkligen behöver någonting. Förut köpte jag ofta nåt bara för att köpa, men nu måste jag tänka ett steg längre! :) På Mias Lustgård däremot. Där finns ju sällan någonting men verkligen behöver, men ändå en hel affär full med saker som man verkligen vill ha. Jag köpte en ram och en skylt. Jag ska visa så småningom. Jättefina iaf. Skulle jag vinna massor med pengar är det den första butiken jag skulle gå in i.

Jag har även hunnit med ett pass på tenton. Gick ner här på haga och körde. Ca 1h löpning i olika former och sen lite styrka på det. Löpningen går tungt just nu. Måste vara julmaten... skämt och sido. Jag hoppas jag börjar känna mig lättare igen. För 1½ vecka sen kände jag ju mig urstark, nu är det som bortblåst. Skumt!

Nu ska jag gå och förbereda för kvällen. Kram!
2010-12-28
 18:52:37

Mellandagsrea imorgon

Sådär. En heldag på jobbet är gjord, ett pass på tenton avklarat och middagen ligger gott i mig mage.

Imorgon blir det jobb 8-12, en sväng ner på stan för att titta in rean och förhoppningsvis få med mig någonting hem från de affärer jag har presentkort på. Jag hoppas också att jag hinner mer ett träningspass och även åka förbi och boka reparation för bilen. Sen blir det handling och förberedelser inför kvällen. Då blir det kvalitetstid med min kära pojkvän. Jag har planerat lite iaf, som en extra julklapp till honom från mig. Han var för snäll och gav alldeles för mycket till mig i julklapp.

Nu blir det en dusch och sen lite OTH, såklart! Senare ikväll blir det fotboll. Birmingham - Man U.

Förlåt för tråkigt bloggande, jag har bara ingen lust till mer! :)
2010-12-27
 19:14:46

Några bilder från igår

Det var en väldigt trevlig kväll igår. Först lite förfest och sen utgång på Rex.


Idag har jag hunnit med att sova till 11.00. Jobbat från 12.30-16.30 och efter det ett löppass med Johan på Tenton. Jag tror aldrig jag känt mig så svag någonsin. Kan iofs bero på att jag var lite bakis, bara hade ätit en hårdmacka och lite yoghurt på hela dagen samt att jag inte rört mig speciellt mycket de senaste tre dagarna.

Imorgon blir det jobb igen, hela dagen. Efter det gym och löp.

2010-12-26
 14:43:01

Juldagsresumé


Läskigt att köra själv på vägen till Pappa och Anita. Där körde jag iaf igår.
Jag spenderade kvällen med pappa, Anita, Elsa, Ragna och deras mormor. Det blev jättegod middag, sällskapsspel, Fångarna på fortet och en film. Jag var inte hemma förrän 00.30 och då la jag mig och såg ett OTH-avsnitt innan jag somnade. Efter 02.30 nån gång väcktes jag av Johan och Mike som kom hem från festen. Och efter diverse stök och bök, snarkningar osv lyckades jag somna efter 05.00 nån gång.. med både Johan och Mike i sängen. Haha! Dom hade haft roligt iaf, det är huvudsaken! ;)

Ikväll är det min tur för festligheter. Nu ska jag förbi mamma och hämta lite vin eftersom jag var så dum och trodde systemet va öppet igår eller idag. Sen ikväll kommer ett helt gäng hit för lite fest innan vi ska ut på rex.
2010-12-26
 14:37:05

Bra promenadväder


Promenad igår. Jag gillar när det är mycket snö. Nu är det dessutom
perfekt gradantal ute. Mys!

2010-12-25
 12:40:50

Vackra vintervärld!

Nu ska jag bylsa på mig en massa kläder och gå ut i vinterkylan för en långpromenad. Det ska bli underbart skönt!
2010-12-25
 10:50:51

Summering av Julafton 2010

Först begav vi oss till Pappa och Anita i Ytterboda. Det var ju ett otroligt vackert vinterväder lagomt till julafton. Hos dem blev det lunch, julbord. Otroligt gott!



Sen var det dags för nästa stopp, hos syrran. Johan släppte jag av hemma hos hans föräldrar och plockade istället upp mamma. Även där blev det julbord och såklart julklappsutdelning. Alfred fick den coolaste, en skrana med en bild på sig och sitt namn.

Sen vidare igen för sista stoppet för dagen; familjen Nordell. Även där blev det julklappsutdelning. Det delades ut julklappar till en hel armé. Jättefina julklappar!


Sammanfattat en väldigt bra julafton där jag fick träffa alla nära och kära. Det blev även många fina julklappar som kommer väl till pass fram över. Alltifrån smycken, smyckesask, presentkort, skor, ljuslyktor, grillpanna, sängkläder osv. Kan visa lite bilder på det någon annan dag! :)

2010-12-23
 15:27:43

Granen står så grön och grann i stugan

Det är fantastiskt att granen fortfarande står där den står, med barren kvar.
Jag lyckades ju glömma att fylla på vatten första natten så den dog ju i princip samma dag jag köpte den. Inte rutinerat av mig. Men som sagt, den ser ju faktiskt helt okej ut fortfarande. Dock får man verkligen inte peta på den för då hör man att den inte mår bra, barren öser ner. Haha. Stackars gran. Jag hoppas dock den kan se ut såhär till efter nyår.

2010-12-23
 15:16:39

23 december

Dagen:

- Löp och gym på Tenton. Sjukt sliten i benen så det ska bli skönt med vila imorgon. Det var inte många på gymmet. Jag och två till. Skönt!

- Ett försök att boka reparationstid till bilen, men stället hade stängt idag. Suck. Nu går dessutom inte förardörren  att öppna så man får klättra över passagerarsätet, not fun. Dörren har inte frusit fast utan på nåt sätt låst sig helt och hållet.
- Ett försök att springa in på Coop och handla, men jag gav upp när jag körde runt, runt och inte hittade en endaste ledig parkering.
- Handling på Ica Mariehem istället.
- Slagit in sista paketet och rimmat till Johans julklapp.

2010-12-23
 10:13:48

Dan före dopparedan!

Jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp dagen för jag är inte taggad på nåt. Men jag ska iaf börja att ta på mig träningskläderna nu och promenera ner på Tenton här på Haga. Sen måste jag verkligen åka upp på Carstedts och ta tag i eländet. Samt handla två grejer till julbordet på julafton. Sen var ju tanken att baka Rocky Road men det har jag ingen lust med alls.

Nä, nu är det lika bra att ta tag i allt och börja med träning..
2010-12-22
 23:23:28

Föralltid i mitt hjärta!

På slutet har jag saknat Texas helt galet mycket. Jag vet inte varför saknaden blivit så påtaglig just nu. Det är ganska precis ett år sedan vi träffade honom första gången och redan då var vi fast. Nu har jag suttit och tittat igenom kategorin "Texas" här på bloggen och man saknar honom inte mindre kan jag säga. Shit vad mycket kärlek den hunden har gett mig. Gett oss. Det är obeskrivligt. Han är en fantastisk hund och E är lyckligt lottad som får ha honom hos sig. Jag ser fram emot att få ha en egen "Texas" nån dag...


2010-12-22
 23:05:50

En tatuering, en mening, fyra ord.

Till våren kommer jag nog att göra en till tatuering. Jag har funderat väldigt länge på det. Som det känns nu kommer jag att tatuera in en mening, fyra ord. Ord som jag kommer att kunna stå för resten av mitt liv och som jag vet att jag aldrig kommer att vilja ta tillbaka. Det kommer att vara en tatuering som jag i svåra stunder kan titta på och känna att allt ändå kommer att bli bra. Och det är väl just därför jag vill göra den. Jag vill ha de orden med mig föralltid, för att låta mig påminnas om att jag är lyckligt lottad! Jag har dock inte bestämt var jag vill ha tatueringen, det får bestämmas senare.

2010-12-22
 21:13:59

Snart en ny bil!

Det ska bli så skönt att få en ny bil snart. Ungefär två månader kvar med denna sen blir det en Renault Clio. Våran bil går bara sönder mer och mer. Nu går det inte ens att öppna förardörren så man får krypa över passagerarsätet för att ta sig dit. Suck. Men imorgon ska jag ta mig en sväng upp på Carstedt och boka tid för reparation så snart det går. Bucklan måste ju också lagas, gruvar dock för konstnaden! Suck igen. Och sen är ju höger backspegel trasig också. Tycker på ett sätt lite synd om vår lilla bil som får stå ute i denna kyla dygnet runt utan motorvärmare. Men har man ingen motorvärmarplats så har man inte det, inget att göra nåt åt!

2010-12-22
 20:25:57

Jul = Mat och gotta!

Jag har varit så otroligt sugen på dåligheter senaste dagarna. Jag har hållt mig rätt bra, bara tagit nån chokladbit. Men jag längtar till imorgonkväll. För från och med kvällen den 23e fram tills annandagen är slut får man verkligen äta hur mycket som helst och vad som helst utan att få dåligt samvete. Så känner jag iaf. Tre-fyra dagar då allt är tillåtet. Några dagar då man ska äta gott, umgås med nära och kära och sprida kärlek. Underbart! Jag älskar julen, lätt bästa tiden på året!

Nu ska jag mumsa i mig en chokladbit, lite melon, se klart Bonde söker fru och sen se klart säsong 4 på OTH.

Trevlig kväll! :)

2010-12-22
 15:30:20

Ljus i vårt hus!

Jag var lite less på krukan med plastblommor. Så istället stoppade jag tidningspapper i den, klippte till en kartongbit och hällde sedan bulgur högst upp och satte dit tre ljus. Det är inte det vackraste jag skådat, men det passar bättre i juletid än rosa plastblommor! :)

2010-12-22
 13:53:25

Fixar-dag!

Idag har jag hunnit med massor. Tvättat, gjort fint i garderoberna och städat hela lägenheten. Och klockan är inte ens 14.00 än. Bra gjort av mig! :) Jag kände att jag ville ha det fräscht här hemma inför julhelgen. Och eftersom jag inte har så mycket annat för mig kändes det som en bra dag för det. Hade gärna jobbat men det finns inget för mig att göra, ingenting som ingen annan hinner göra tydligen. It sucks, för jag behöver verkligen pengar.

Snart ska jag göra mig lite pyttipanna, se lite mer OTH och sen åka förbi på gymmet en stund innan fotbollsträningen.

Imorgon blir det nog inte mycket vettigt förutom löpning och gym. Ska kanske ta och göra Rocky Road också. Det var ju så himla gott när Linda hade med sig i fredags. Och kvällen kommer självklart att innebära uppesittarkväll med familjen Nordell. Tacos och bingolotto. Underbart!


2010-12-21
 21:46:34

God natt!

Det blev ett tufft löppass idag och det känns i benen nu kan jag säga. Men det var jäkligt skönt efteråt! Och sen blev det en trevlig tillställning på Gammlia när Dalen vann med 7-5.

Nu har jag precis ätit en äggmacka och lite yoghurt. Mycket gott!

Tror att jag ska krypa ner och se lite One tree hill nu.
Det kan Aldrig bli för mycket av den serien.

2010-12-21
 13:39:02

Dan före dan före dan före dan..

Idag tog jag en sovmorgon. Vaknade kring 10.00. Väldigt skönt! Sen dess har jag bara suttit i soffan och sett One tree hill. Om nån timme ska jag slänga i mig käk och kl 16.00 ska jag och Pat köra ett löppass på Tenton. Efter det dusch, bastu och sen åka och se IBK Dalen - IBF Falun.

Förresten, är det någon som har en gård som behöver skottas eller annat skitgöra? Betala mig så gör jag det! :)
2010-12-20
 16:37:42

Deras fel igår - vårt fel idag

Igår funkade faktiskt inte TV'n på riktigt, men enligt Com Hem's hemsida ska det funka idag, vilket det inte gjorde när jag kom hem från jobbet. Jag kollade alla sladdar osv och ringde sedan Com Hem. Tjejen som svarade ställde lite frågor och frågade sen om det var skarvat någonstans. Jag började grotta ner mig bland alla sladdar bakom TV'n och märker att en sladd åkt ur ändå. FAN! Eller bra på ett sätt, men pinsamt att ringa och säga att nåt är fel när det är vi som orsakat felet. Men men, kul att kunna se TV idag iaf! :
2010-12-20
 14:35:25

Motivationshöjande

Idag har jag jobbat i princip hela dagen. Det har resulterat i att jag inser ännu mer hur jäkla kul det är att studera. Att sitta framför en dator 8 timmar per dag är någonting jag aldrig mer vill behöva göra. Visst, det går bra nu när det bara handlar om någon dag hit och dit för att dra in lite extra pengar. Men att göra det resten av livet känns helt otänkbart. Så nu är jag ännu mer motiverad att satsa hårt på studierna och göra någonting bra av det för att sen förhoppningsvis kunna få ett roligt jobb som jag brinner för! :)

Jag är otroligt taggad på vårterminen. Vi börjar med Idrottsmedicin och det känns skitkul. Det ska bli skönt att få byta studieteknik ett tag. Under hösten har det varit så otroligt mycket olika teorier, luddiga grejer. Men idrottsmedicin innebär ju mer att "så här är det". Kommer säkert bli svårt att lära sig alla muskler på latin osv, men som sagt, kul och spännande ska det bli!

Men nu är det ju jullov först i två veckor till och sen en hemtenta, sen är är höstens kurser över!

Ikväll blir det först fotbollsträningen, wish me luck!

2010-12-19
 17:43:13

Snökaos = Icke fungerande TV

Vilket väder det är ute. Snökaos. Snökaoset har dessutom gjort att vår TV inte funkar. Tur att vi har dator så att man kan se handbollen via nätet.

Nu blir det en skinkmacke och efter handbollen ska vi slänga ihop en lasagne. Mums! Frågan är vad man ska hitta på ikväll ifall TV'n fortsätter strula. Kanske hyra någon bra film...
2010-12-19
 11:46:37

Fjärde advent!

Idag är det fjärde advent och julafton närmar sig med stormsteg. Härligt!

Snart ska jag slänga i mig lunch för att sen ta en promenad ner på stan och fixa de sista julklapparna. Efter det vidare till Tenton för löpning och sen vidare igen till Nolia för att kolla in träningen och få skjuts hem med Johan.

Tanken var att se fotboll ikväll men de flesta matcher är uppskjutna pga av vädret, väldigt trist. Så vi får se vad kvällen bjuder på! Såg iaf att vi har Real Madrid - Sevilla, så det känns aktuellt.

Nu kom Johan hem från affärn med ketchupen så nu blir det lunch! :)

Trevlig fjärde advent!
2010-12-18
 17:43:58

Sushi-middag!

Idag blev det sushi till middag. Supergott.
Observera att vi INTE använde bestick! ;)

2010-12-18
 17:40:32

Hotellfrukost

Det var en härlig frukost på Plaza imorse.

2010-12-17
 21:26:10

Kort OTH-maraton nu!

Det blev en rätt så kort myskväll ikväll. Men den är inte slut för det. Nu ska jag hämta täcket och lägga mig i soffan och mata One tree hill säsong 4. Jag är inte det minsta trött så det kan nog bli några avsnitt.

God natt gott folk!

2010-12-17
 18:43:06

Love

2010-12-17
 16:51:56

Lyxmiddag?

Det blev middag ensam ikväll så jag gjorde torsk och äggsås, något som på förhand kändes väldigt gott. Dock var det inte så gott som jag hade hoppats på. Så nu hoppas jag att tiden går fort, att klockan blir sju så att jag får börja fika massa julfika. Jag tror att jag måste tjuvstarta med något redan nu...

2010-12-17
 13:24:29

Ny dator på g.

I förrgår beställde vi en ny dator. En "Acer eMachines E732ZG-P614G32Mnkk". Jag tror den är bra. Idag får vi hämta den så det ska bli roligt att leka lite med den i eftermiddag.

2010-12-17
 08:15:27

Jag har "helg" hela tiden nu, men ändå är det skönt med fredag!

Idag är jag verkligen jättetrött. I huvud och kropp. Men det är bara att tagga till igen. Om en dryg timme plockar Patricia upp mig så ska vi åka och köra ett löppass. Efter det blir det dusch, bastu och avkoppling innan jag ska ner på stan för att inhandla mormors födelsedagspresent!

Grattis mormor!

Ikväll blir det som jag berättat förut JULMYS. Linda och Emmelie står för sällskapet. Härligt!

Hörs senare...
2010-12-16
 17:40:14

Lilla julbordet

Johan är och äter julbord med jobbet, vilket gjorde mig sugen på något liknande. Jag lyckades ordna mig en tallrik med julskinka, köttbullar, leverpastej, potatis och rödbetssallad. Not bad! Men alldeles för fattigt. Jag längtar till julafton, då blir det ett riktigt julbord.

2010-12-16
 15:04:03

Träningsdagen

Nu är jag helt slut. Det har varit en lång förmiddag med mycket träning. Och för första gången på tre år körde jag brutalbänk och det kommer att kännas imorgon! Dock blev jag besviken då jag inte klarade lika många idag som för tre år sedan, men om några veckor ska det nog vara ändring på det! ;)

Tummen upp för Mathilda som krigade på löpbandet!

Och tummen upp för mig som har bättre kondition nu än vad jag någonsin haft den här tiden på året. Styrkan däremot, där har jag en hel del att jobba på, haha. Men jag är påväg iaf!

Som sagt, jag är helt slut nu så jag ska lägga mig ner i soffan, se lite Americas Next Top Model och ta en kortare powernap innnan jag ta tag i disk, matlag osv.
2010-12-16
 14:53:42

Costas igår

2010-12-15
 22:31:07

Laget!

Så, då är man nerbäddad i sängen. Kul var det att få träffa alla tjejer i laget igen. Och att dessutom ta en fika på Costas.

Imorgon blir det en träningsdag som heter duga.
08.30-10.00: Gruppträning. Tror grupperna som har examination imorgon ska köra Aerobics och Core.
10.00-11.00: Promenad och styrketräning.
12.00: Köra ett tufft löppass med Mathilda. NICE!
2010-12-15
 14:19:53

Mumma

Igår efter middagen hade vi det mysigt med glögg och pepparkakor.
Det lär bli många sånna kvällar fram över! :)

2010-12-15
 13:52:06

NO!

Men suck. Lyckan varade inte länge. Inget nytt OTH-avsnitt idag. Snyfft. Är väl juluppehåll eller nåt antar jag? Nu blev jag besviken! Vad ska jag nu göra? Lägenheten är i toppform så här finns inget att göra, jag har tränat idag, jag har inga pengar så jag kan inte shoppa, julklapparna ska köpas på lördag med johan, det är dåligt på tv.. Hm, förslag?
2010-12-15
 13:49:46

Powernap

Det är farligt att ligga i soffan och se One tree hill, speciellt om man har sett avsnittet förrut. Jag somnade än en gång. Skönt med powernap dock, men nu känner jag mig helt förstörd. Hungrig också, så jag måste gå och fixa någon lunch!

ÅH!! Kom ju just på att det är onsdag, vilket innebär ett NYTT One tree hill-avsnitt. YES! JIPPI! :)

2010-12-15
 11:22:52

Dagen

Nu är jag däckad i soffan igen framför One tree hill. Träningspasset imorse gick sådär, kände mig trött. Men jag genomförde det i alla fall. Ikväll ska jag ta en promenad förbi stan, förbi träningen och sen blir det avskedsfika på Costas för Vickan. Johans föräldrar kommer imorgonkväll istället.

Jag längtar till fredag.. då blir det julmys här hemma med Linda och Emmelie! :)

2010-12-14
 20:16:58

Rischoklad

Nu ligger jag i soffan och väntar på att Johan ska komma hem från träningen. Vi ska göra rischoklad. Det blir både mörk, ljus och vit choklad. Imorgon kommer nämligen hela familjen Nordell hit på julfika och för att få höra om Johans Vietnamresa. Det blir supermysigt.

I övrigt imorgon blir det först en sväng på UM för att ta blodtryck och sedan IKSU, såklart! Eftersom jag kört två tuffa pass irad blir det imorgon excentrisk styrka, lugnare löpning och sen dusch och bastu! Jag älskar fan Iksu. Det är överlägset det bästa som byggts i Umeå. LOVE IT!

Jag återkommer med resultater av rischokladen! ;)

2010-12-14
 11:52:34

Träning

En fördel med att ha Johan hemma är att jag inte har några problem med att kliva upp tidigt då. Imorse klev jag upp samtidigt som han, vi fikade tillsammans och när han cyklade iväg till jobbet begav jag mig till IKSU för träning. Det blev ett av de tuffa passen även idag, Arsenallöpningar. Sjukt jobbigt, men skönt när det var över. Blev även en del styrka.

Nu har jag intagit soffläge och ska se lite One tree hill. Härligt med jullov! ;)
2010-12-14
 11:46:49

Myspys!

Det var en mysig kväll igår. Vi lagade supergod mat och la oss sen i soffan för att invänta Man U - Arsenal. Det tog inte mer än tio minuter innan Johan somnade på min mage.. och då var klockan 20.00! :) Sötnosen. Vid 22.00 gick vi och la oss i sängen och somnade på en gång.

2010-12-13
 16:40:42

Vit som snö och brun som en pepparkaka!




Det är skönt att ha han hemma igen!

2010-12-13
 08:43:54

Det är ingen vanlig dag idag!

Idag är ingen vanlig dag för idag är Johans hemkomstdag, hurra hurra hurra!

Frukosten finns nu i magen och jag är redo för ett mördarpass på löpbandet. Jag känner redan nu att jag kommer att vara knäckt efter halva, men det har ju vuxit fram en liten, liten krigare i mig denna höst så jag ska bannemig övervinna löpbandet och gå därifrån stolt! Och då ska det firas ordentligt ikväll med gormémiddag och otroligt mycket kärlek. LYCKA!
2010-12-12
 21:20:46

God natt gott folk!

Nu har jag städat och ordnat i lägenheten som numera är i topptrim inför Johans hemkomst imorgon.
Jag kommer att börja morgondagen med ett hårt träningspass på IKSU. Löpning i fokus men även lite styrka. Sen blir det genomgång av intervjurapporten en stund innan jag ska hem igen för att göra mig fin inför kramkalaset på flygplatsen! ;)

Nu blir det att borsta tänderna och krypa ner under täcket för att se One tree hill. God natt!

2010-12-12
 20:54:37

Granen är klädd och jag är nöjd! :)

2010-12-12
 19:42:13

Tredje advent


Dagen började med frukost tillsammans eftersom Patricia sov hos mig inatt.
Sen åkte jag iväg till pappa i två timmar för att gå igenom kartonger.

Sen började vi med julbaket. De första lussebullarna blev aningen brända, men smakade ändå gott. Vi lärde oss av misstaget och plåt nummer två blev perfekt! :) Pepparkaksplåt nummer ett lyckades också bli brända, haha.. men plåt nummer två blev bättre. Det finns iaf lite fika att bjuda på nu.

2010-12-12
 18:02:11

Gårdagen får 10/10

Igår hade jag en av de roligaste kvällarna i mitt liv. Vi som var hos mig kom till Schlagerklubben vid 19.00 och ganska omgående blev det middag, tal, efterrätt osv. Kl 22.00 städade dom undan våra bord för att göra dansgolv av ytan. Så där vid 22.00 begav vi oss till dansgolvet och stannade där till ca 01.30. Det var riktigt kul att vara med alla i klassen men också att hänga med alla härliga tvåor och treor. Kvällen blev en succé och jag ser redan fram emot nästa sittning. Det kan ju liksom inte misslyckas med IVP-människor! :)


2010-12-11
 15:46:59

Familjen kung

En tygkungakrona, en röd mantel och ett egetkomponerat guldsprayat svärd. Det är vad jag orkat fixa till kvällen, men det duger väl för att tillhöra "familjen kung"? :)

2010-12-11
 14:53:36

Dagen med Alfred

Alfred sopade lite medans jag tog hand om tvätten.

Sen tappade jag ketchupflaskan på golvet, not fun!

Sen fick Alfred äta lunch och se film samtidigt. Då var jag en dålig moster.
Men då kunde jag dammtorka i vardagsrummet och samtidigt hålla koll! :)

2010-12-10
 22:22:58

Morgondagen kommer att innehålla lite bus också!

Imorgon kommer denna sötnos till mig.

Hur glad blir man inte när man tittar på honom? Jo, superglad!
Han är ett charmtroll! :)

2010-12-10
 20:57:53

Det finns inget godare!


Har snart ätit upp en hel sån här.
Men det är ju inte svårt när det är så grymt gott.
2010-12-10
 20:46:38

Jay..

Efter att ha sjungit "Like a prayer" måste han ha tagit hem segern.

Men jag saknar ändå Olle. Jag tycker han är bra!

2010-12-10
 19:01:17

Nu är det jullov!


Jag väntar på min grupp och kikar när grabbarna övar på sitt core-pass.

Det gick bra både för oss och för dom och nu är det över. Nu har jag jullov.

Jullovet firar jag med en ensamkväll. Känns faktiskt jätteskönt. Jag har storhandlat, varit på systemet, lagat middag och nu ligger jag äntligen bara i soffan. Tanken var att göra bort storstädet idag, men jag är helt slut i både kropp och själ så jag gör det imorgon istället då jag ändå har tvättid mellan 10.00-13.00.


Nu har jag mat så det räcker hela helgen! :)

Det blir förfest här imorgon innan sittningen. Från 16.00-18.30. Bilr nog kul!
Jag har fortfarande inte fixat hela min outfit och jag vet liksom inte vad mer
jag ska fixa.. det får bli morgondagens projekt.

Nu - Griljera en ny skinka.
Sen - Postkodsmiljonären.
Senare - Idol!

Till det blir det mörk choklad och honungsmelon. Det bästa!
2010-12-09
 22:56:31

Hon är äntligen hemma!

Nu är hon hemma och det känns helt underbart! :)

2010-12-09
 20:45:19

En till liten juldetalj!

2010-12-09
 20:43:50

Skööööönt

Det blev inget jobb imorgon, det hade löst sig på annat sätt. Men däremot nästa vecka blir det en del jobb och det känns skönt. Jag vet ju att jag ändå kommer att få panik över att gå hemma så det blir lagomt att dra in lite stålar! :) Nu ska jag se klart Robinson, vänta på att Sara kommer förbi och sen ska vi åka ut till flygplatsen. Och eftersom det inte blev jobb imorgon ska jag ta sovmorgon till 10.00, åka till IKSU för ett löppass, käka lunch och sen agera instruktör. Jag är peppad!
2010-12-09
 15:57:52

Lycklig!

Examinerande genusseminarium bortgjort, check!
Ett examinerande gruppträningspass kvar imorgon och sen JULLOV!

Jag är så jäkla stolt över vår grupp och att vi gjorde klar i princip hela vår intervjurapport igår fastän sista inlämningsdatum är 17/12. Vi kanske har 30min kvar att lägga ner på den och sen är den helt klar. Så kan det gå när alla strävar mot samma mål = jullov så fort det bara går. Underbart!

Nu - byta om och åka till Johans föräldrar.
Sen - mata igenom core-passet så att det verkligen sitter tills imorgon. Jag är hoppfull!

2010-12-09
 08:02:26

I need sleep

Förra veckan och veckorna innan det har jag inte haft några som helst problem att kliva upp vid den här tiden. Men denna vecka, shit. Jag vill verkligen bara ligga kvar och sova. Imorgonbitti blir det lika tidigt då jag ska ner på kontoret och jobba på förmiddagen. Men på lördag, då jäklar. Då ska jag sova till minst 10.00! Och det ska bli så underbart skönt.

Kallt ute idag så det blir att dra på sig täckbrallor och hela kittet. Ha en bra dag!
2010-12-08
 22:16:37

Let's go!!

Det kommer att bli en lång dag även imorgon.

09.00 - 10.30: Gå igenom och köra core-passet
10.30 - 12.00: Gruppträning
13.00 - 15.00: Seminarie
17.00 --> Äta middag hos Johans föräldrar
20.00 --> Köra igenom Core-passet igen.
22.15 --> Krama Patricia! :)

Och sen på fredag smäller det. Då ska Jag, Jenny och Sussie vara instruktörer för halva klassen. Som ni förstått är det ett Core-pass vi ska hålla i.

Sen är det helg och det innebär i princip att jag har jullov. Det ska filas lite på intervjurapporten men den är till 95% klar och det känns helt underbart!

Nu ska jag se One tree hill, som vanligt.. och sen sova! :)
2010-12-08
 21:55:37

Friendship

Jag kan inte fatta det. Om drygt 24h landar denna brud i Umeå. Och jag kommer självklart att befinna mig på Umeå flygplats för att få ge henne en välkomskram. Och sen på söndag får vi en heldag tillsammans. Vi ska klä granen, baka pepparkakor, lussebullar, prata om allt mellan himmel och jord, skapa en julstämning och bara rå om varandra. Jag har längtat efter det här länge nu!

2010-12-08
 18:42:39

Han gjorde det!!


Pappa lyckades. Nu har vi spotlights med dimmer och det känns super! :)
2010-12-08
 18:13:46

Camping


Om jag inte minns fel så har jag aldrig visat bilder från våran lilla campingtrip i höstas.
Otroligt vackert när  vi paddlade i vindelälven, lite mindre vackert att sova i i princip under
bar himmel men rätt så mysigt att sitta vid elden på kvällen tillsammans med klasskompisarna.

2010-12-08
 18:01:15

Ljus i mörkret.


Pappa har satt upp en lampa i köket, aningen bättre än den innan!

Nu försöker han luska ut hur han ska få dimmern att funka i detta skrothus!
Han är bra min pappa! :)
Som tack har jag bjudit på mannagrynsgröt, ägg och julskinkemackor!

2010-12-08
 17:49:00

Walking in the dark

Såhär mysigt var det imorse när jag gick till skolan.
Det såg likadant ut när jag gick hem också. Också mysigt! Jag gillare! :)

2010-12-08
 14:10:27

Great!

2010-12-07
 23:03:58

Sällskap

Då har ännu en dag gått. Skönt. Jag fick sällskap av en klasskompis till fotbollen ikväll och sällskap är aldrig fel, speciellt inte när lägenheten ekat i en och en halv vecka. Det blev chips och julskinkemackor till, gott! :) Nu blir det lite One tree hill och sen sömn eftersom jag ska upp tidigt imorgonbitti. Det kommer att bli en lång dag imorgon. Grupparbete, träning, fix med pappa och sen läsning.

God natt!
2010-12-07
 16:22:20

Mer julklappar!

Nu kan jag checka av tre till julklappsinköp.
Patricia, Åsa, Mamma, Tim och Alfred har hittills ett paket liggandes här hemma.
Jag längtar till helgen då jag har en gran att lägga om under. Det blir mysigt! :)

Nu ska jag göra mig en macka och sen försöker snygga till belysningen på balkongen som äntligen lyser. Dock hänger det hur som helst och såg inte alls snyggt ut utifrån. Jag måste komma på nåt smart så att det blir rakt och fint. Hm. Sen bjuder kvällen på läsning, skrivning och såklart CL!

2010-12-07
 09:21:50

Aj aj aj

Jag har den sjukaste träningsvärken idag i biceps, triceps och axlar. Och detta är den gårdagens bodypump-pass. Jag känner även av lite ben och lite mage.. och nu ska jag snart promenera till IKSU för ett en timme Core. Shit. Men det är ju liksom inte slut där. Nu matas det ju med gruppträningspass veckan ut och även nästa vecka. Hela klassen har sina examinationer som instruktörer så det blir väl dubbla pass lite nu och då. Dock bara roligt! :)

Nä nu ska jag klä på mig och börja gå. Efter lunch blir det grupparbete med intervjurapporten och sen läsning resten av dagen och kvällen. Kanske lite julklappssköp också så att jag får pyssla med att slå in julklappar! ;)
2010-12-06
 22:18:50

Gott med julskinka

Nu är en tredjedel av julskinkan uppäten. Som det ska fortsätta i den här takten så är den skinkan på 2 kilo uppäten innan helgen, vilket betyder att jag får griljera en ny i helgen eftersom det måste finnas en när Johan kommer hem! :)

Nu blir det lite One tree hill och att kolla igenom intervjun och börja skriva ner tankar. God natt!
2010-12-06
 17:33:35

Fullt ös medvetslös?

Nu blir det att göra sig i ordning, åka ner på stan för att genomför en intervju, ta en fika och sammanställa intervjun, åka till mamma och kolla in några grejer inför sittningen på lördag och sen hem för att läsa lite mer inför seminariet på onsdag. Fullspäckad kväll.

Det känns att det är slutspurt i skolan nu. Det är fullt upp på båda kurser. Seminarier, gruppträningsexaminationer och intervjurapport. Jag bor i princip på IKSU just nu, något jag iofs trivs rätt bra med, men det börjar kännas i kroppen. Men nu är det fullt ös veckan ut sen blir det att fira med sittning på lördag och sen en heldag med Patricia på söndag. Och sen är den en ny vecka vilket innebär KÄRLEK!

2010-12-06
 17:23:57

Första klapparna

Nu är de första klapparna inslagna. Det känns bra.
Julstämningen är då på väg in i lägenheten. Nu fattas bara granen! :)

2010-12-06
 10:17:51

Träningsdag

Måndag idag och en vecka tills min älskling kommer hem. Veckan är rätt intensiv och fylld med olika saker så jag hoppas att den går fort. För när Johan kommer hem, då börjar julen på riktigt. Jag har fortfarande inte fått den där julstämningen ännu, men tror och hoppas att den kommer när jag får dela allt med någon. Kärlek!

Nu ska jag cykla iväg till IKSU för ett träningspass med Ågren och Jenny. Sen snabblunch och ett till träningspass på leadershipkursen. Tror vi ska prova på bodypump idag. Och imorgon är det Core. Härligt med varierad träning! Jag har verkligen fått mersmak på det här med gruppträning. Även fast jag är rätt usel på vissa grejer så är det sjukt roligt och verkligen någonting jag kommer att syssla med i framtiden.

Ha en trevlig dag!
2010-12-05
 21:26:28

God natt folket!

Skön promenad till OK. Men som vanligt när jag köpt godis så är jag less på det efter 10 ätna godisar. Kanske lika bra.. Nu blir det att borsta tänderna och krypa ner under täcket för OTH såklart!



Morgondagen kommer att bestå av löp och gym och sen gruppträning på leadershipkursen. Och imorgonkväll ska jag och Micke göra en intervju med en barntränare. Spännande! :)
2010-12-05
 19:33:35

Söndagsgodis

Nu är jag otroligt rastlös. Jag har läst alla de texter man ska läsa inför seminariet på onsdag, sammafattat det och läst igenom det. Nu känner jag mig klar för ikväll och har ingen ro i kroppen för att läsa mer. Jag får ta resten imorgon. Så, vad gör jag nu?

Jo, jag ska ta en promenad till OKQ8 och inhandla lite godis och sen lägga mig i soffan och fortsätta se One tree hill. Har hunnit med 4 avsnitt medan jag pluggat. Jag vet att det låter konstigt att se medan jag pluggar, men skulle jag sitta i ett knäpptyst rum och läsa skulle jag få panik. That's me!

God natt! :)

2010-12-05
 15:40:18

Andra advent.


2010-12-05
 11:44:59

Skön morgon!

2010-12-05
 10:09:54

Nu - morgonpromenad

Idag sov jag till 10.00, så härligt. Det var inte igår jag gjorde det alltså.

Jag har den sjukaste träningsvärken i axlarna från gymmet igår, känner även av baksida lår från löpningen, så det jag ska börja med denna morgon är att ta på mig träningskläderna, stoppa i hörlurarna i öronen och bege mig ut på en uppfriskande morgonpromenad. Tanken var att göra det efter Sussie och Jenny varit här men jag behöver plugga och har ingen motivation till det nu så då är det lika bra att göra bort promenaden nu.

Vi hörs senare..

2010-12-04
 23:35:48

Jag saknar min andra hälft!

2010-12-04
 18:53:00

Mor-dotter-tid ikväll!

2010-12-03
 23:22:34

6 dagar kvar

Nu - kvällssnack med Patricia på Skype. Det kan inte bli bättre!
2010-12-03
 22:10:14

Härliga dusch, here I come!

Nu ska jag äntligen hoppa in i duschen.. skönt! Sen blir det att krypa ner i sängen och se Idol-utröstningen och sen läsa klart en av texterna som jag håller på med. Har inte blivit mycket läsning idag men då tar jag det imorgon istället i den mån jag hinner. Sen kommer det ju en söndag också. Då ska dessutom jag, Jenny och Sussie köra igenom vårt Core-pass och se om det blev bra! :)

God natt på er!
2010-12-03
 21:29:18

Målning i bilder


Alla korten är tagna med min Iphone och dom är helt oredigerade.
Skumt att dom blir helt olika och att den här ser jätteredigerad ut. Scary.

Resultatet

2010-12-03
 20:18:20

Målning klar

PUST! Äntligen klar.. tror jag. Vi får se imorgon i dagsljuset om det ser bra ut. Men nu ser det bra ut iaf. Är ju ingen vidare skillnad från innan bara att vissa fläckar är borta plus att den gråa väggen nu är vit. Återkommer med kort när jag har ätit upp min middag..
2010-12-03
 00:20:14

Torsdag - Fredag

Vilken lång dag det har varit. Hunnit med massor.

- Förmiddagsläsning och grupplunch.
- Aerobics och step på leadershipkursen 13-16. SJUKT ROLIGT!
- Gym med Jenny.
- Handling på Maxi med mamma.
- Gruppträningsplanering med Jenny och Sussie.
- Och nu är jag äntligen klar med sammanställningen av vår planering inför gruppträningen.

Imorgon ser väl schemat ungefär lika smockat ut.

- Läsning.
- Gym och löpning.
- Föreläsning och motorikinlärning 13-16.
- Inhandla målarfärg till köket.
- Göra i ordning köket för målning.
- Laga middag.
- Se idol samtidigt som jag hade tänkt plugga. (Inget vidare fredagsmys men ibland har man inget val.)

Jag ser fram emot en "lugn" helg. Lugn från festligheter iaf. Men det blir full fart ändå, från morgon till kväll.
Nu är jag JÄTTETRÖTT, God natt!

2010-12-02
 11:33:33

Hipp!

Nu är min Iphone igång och jag känner mig SÅ cool! ;)
2010-12-02
 09:28:19

Full fart

Idag kör jag en mysmorgon i sängen. Ställde klockan på 09.00 och nu ligger jag och ska läsa klart engelskatexten. 12.00 blir det lunch med gruppen på IKSU för att sammanställa klart våran intervjuguide och sen 13-16 är det gruppträning igen, idag Aerobics, kul! Efter det blir det gym, handla med mamma och sen åka till en tjej i klassen och fixa lite skolgrejer ikväll! :) Härligt dag enligt mig.

Hoppas ni andra också får en trevlig dag. Kram!

2010-12-01
 21:56:28

Skrämmande känslor

Det är skönt att skriva av sig ibland; om livet, tankar, känslor. Just ikväll och just nu känner jag att jag skulle kunna skriva en roman om mina tankar, vilket jag såklart inte kommer att göra.

Kort och gott har det varit en minst sagt annorlunda höst, både innehållsmässigt och känslomässigt. Det finns inte mycket att klaga på denna höst. Jag har börjat plugga och rivstartat (vilket såklart inte kan kännas annat än bra), skaffat massor av nya och härliga kompisar, lärt mig otroligt mycket nytt, utvecklats som person m.m. Något som däremot skrämmer mig är att jag knappt saknat fotbollen ett dugg. Vanligtvis brukar hösten kännas tom och jag bara går och längtar tills träningarna drar igång igen inne på Nolia, men detta år har hösten känts mer komplett än någonsin. Jag saknar tjejerna men inte själva fotbollen, inte som förrut. Oj, vad det skrämmer mig! Jag hoppas att känslan ändras den dagen jag kliver ut på planen igen och lirar. För vad är jag om jag inte är "fotbollsspelare". Har ju ALLTID varit det.. skrämmande!

2010-12-01
 17:13:11

Ihopplock i köket

Jag har blivit väldigt experimentell i köket sen Johan åkte. Jag försöker att handla så lite som möjligt och slänger istället ihop allt möjligt som redan finns i frys, kyl och skafferi.

- Igår blev det en korvgryta bestående av grillkorv, lök, paprika, äpple, mango chuttny, matlagningsgrädde, soja, vitlök, salt och peppat.
- I söndags slänge jag ihop en baconpasta med färska champinjoner, paprika, majs, lök, köttfond och valfri pasta.
- Och ikväll gör jag lax i ugn med soltorkade tomater, vitlök och fetaost på. Vi får se om även det blir gott! :)

Fick precis ett sms med frågan om jag var sugen på att hänga med på pipes med några från laget för musik-quiz. Jag önskar verkligen att jag hade ro för det men satan så mycket det är i skolan just nu. Det här är första perioden på hela terminen som det känns som att tiden inte kommer att räcka till. Lördag har jag vigt åt mamma men i övrigt kommer mesta dels av tiden att ägnas åt plugg, för att efter nästa fredag kunna ta jullov från alla måsten. Det kommer att firas med julsittning med IVP, sjukt taggad! :)