2010-06-30
 12:28:02

Total urladdning

Vi lämnade Sundsvall för ungefär 45min sen och är nu påväg mot Uppsala. Det är en total urladdning som gäller ikväll innan det är dags för semester på riktigt. Inget annat än tre poäng är godkänt och det är det vi ska slåss för. Blod, svett och tårar. Alla krafter ska ut. Håll tummarna!

2010-06-29
 21:05:21

Den finaste hunden

Inatt var det ju som sagt bara jag och Texas i sängen, ändå låg han tätt intill mig hela natten. Vi sov till 09.30, låg och drog oss en stund och gick sedan ut på en promenad. Sedan tvättade, diskade och packade jag för ett kunna ge han all uppmärksamhet resten av dagen. Vi tog en sväng upp till Gammliaskogen. Busade och myste i solen. Sen satte vi oss en stund på balkongen innan vi blev så trötta så vi la oss på sängen och sov i 1½h. Han låg på ena sidan och jag la mig på andra sidan. Efter 5min ställde han sig upp, gick mot mig och la sig tätt intill mig med huvudet på samma kudde som jag låg på. Söt eller vad? Jag är så jävla kär i Texas så det är helt galet. Fick en stor klump i magen när jag lämnade han hos mamma ikväll. Även om det ska bli skönt att vara i Sthlm några dagar så längtar jag till lördag när vi får komma hem till han igen. Då blir det nog bara att packa om för att på söndag dra vidare till fjällen dit han självklart ska följa med. Dock är prognosen 11-12 grader och regn hela nästa vecka och isf väntar vi till veckan efter.

Men som sagt, Texas är den finaste hunden jag träffat. Jag älskar honom. Vi älskar honom. Det blir jobbigt när han ska till sitt nya hem, nu när man vant sig vid honom. Han är som en familjemedlem. Men det är det bästa. För honom och för oss.

2010-06-29
 20:14:50

Längdbekymmer

Om jag fick skulle jag vilja krympa 5cm. 5 ynka cm, det är väl inte mycket begärt. Jag kan ge bort dom till någon annan som behöver dom mer än mig. Jag ser så tydligt hur jag på kort osv gör allt för att se lite kortare ut vilket ger världens sämsta hållning. Jag ska försöka förbättra det eftersom jag vet hur dåligt det är för min redan så sargade rygg.

Angående längden så satt jag och funderade på mitt framtida bröllop och fick först panik. Satt och funderade lite till och kom på att eftersom jag kommer att ha en klänning som döljer min fötter så spelar det ju ingen roll vad jag har för skor. Så jag ska ta dom plattaste skorna jag hittar medan jag ska hitta några snygg skor till Johan med HÖG sula. Inte för hög såklart, men i alla fall så att det syns att han är längre än mig. Det betyder att min hållning på alla foton kommer att vara fin och ståtlig! :)

Då var det bekymret löst! Haha..
2010-06-29
 19:50:30

Fler midsommarbilder..




2010-06-29
 19:37:29

I buss påväg söderut

Nu är vi påväg söderut. Vi stannar i Sundsvall ikväll och sover på hotell. Imorgon käkar vi frukost, tränar och drar vidare söderut till Uppsala. Matchen är 18.30 imorgonkväll. Sista matchen innan det är sommaruppehåll och det känns fantastiskt. Så imorgon blir det att springa och kämpa tills alla krafter är slut. Det är vinst som gäller!
2010-06-29
 12:34:20

Lunch på en solig balkong

Jag cyklade ner på stan fram och tillbaka för att se ifall Monki hade kvar någon cool bh/bikini i snitsig färg men tyvärr var det slut. Tur att vi ska till Sthlm.

Påväg hem sprang jag in på ICA och handlade med mig senapsill, gravad lax, gräddfil och färsk dill. Här hemma fanns redan potatis och köttbullar så direkt solen börjar värma balkongen ska jag sätta mig och njua av en härlig lunch och sen läsa fjärde Twilightboken som Johans syster precis var här och lämnade till mig. Perfekt!
2010-06-28
 22:27:00

God natt!

Har precis avnjutit en smoothie av vaniljyoghurt, hallon och banan. Nu ska jag och vovvsingen krypa ner under täcket och invänta Sex and the city som börjar 23.00. God natt!
2010-06-28
 22:07:14

"Kärleken övervinner allt"

Jag älskar Mias Lustgård och shoppade idag dessa skyltar till sovrummet.




Luktolja som gör att lägenheten luktar fräsch melon istället för hund och träningskläder! :)

2010-06-28
 20:51:22

Löp och bus i Gammliaskogen

Vilken sommarkväll det är! Direkt efter träningen tog jag med mig Texas ut på ännu mer träning. Vi tog en joggingtur till Gammliaskogen och stannade till och såg 30min av UFC´s match. UNDERBARA Danny Persson gjorde 4 mål vilket betyder massor av poäng till mig i VF-coachen eftersom jag bytte in honom till denna omgång. LYCKA! (Dock verkar dom flesta i top-10 ha honom i sitt lag så jag kommer nog tyvärr inte att klättra så mycket i placeringarna) Sen sprang vi lite mer i skogen och kastade boll. Texas såg verkligen ut att stortrivas! Nu är han dock supertrött och ligger däckad i sängen! :) Själv ser jag Brasilien - Chile.

Vi är ju ensam hemma nu jag och Texas. Johan åkte iväg till Gävle imorse. Blir mycket plats i sängen till oss inatt då! :) Men samtidigt tomt. Det fattas ju något här hemma. Det märker även Texas. När vi är samlade allihopa i lägenheten bryr han sig aldrig om det låter i trapphuset men nu springer han till dörren titt som tätt i hopp om att Johan ska trampa in, men han kommer ju aldrig.

Ska ta en dusch i halvtid och sen ska jag publicera det jag shoppade idag.
2010-06-28
 16:11:02

Solig dag i parken

Idag har vi spenderat större delen av dagen i parken med Patricia. Otroligt skönt i solen.
Imorse var jag och Pat även en sväng på stan. Det blev några inköp från Mias Lustgård. Visar bilder på det ikväll!


2010-06-27
 23:37:01

Spontan kvällsaktivitet

Spontant googlade vi fram en agilitybana i Umeå och drog iväg kosan till Ön.
Nu har vi kommit hem och här är resultatet av kvällens aktivitet. (förutom massvis med myggbett)


Först skulle området inspekteras.

Upp och ner, ner och upp. Om och om igen.

Johan höjde alla hinder eftersom Texas är en fena på att hoppa högt!

Först skeptisk till dessa kryphål, men till sist kutade han igenom dem.

Han flyger HÖGT!
2010-06-27
 22:05:11

Söt hund.

Som sagt, Texas är tillbaka och han visar upp sin bästa sida! ;)


2010-06-27
 16:08:40

Första söndagen på semestern

Söndag idag. Blev ingenting igårkväll annat än en lugn hemmakväll. Jag somnade vid 23.00 och sov till 10.30, otroligt skönt. Det var nog precis vad jag behövde.

Idag har det blivit en sväng förbi jobbet för att sätta på frånvaromeddelandet på mailen som jag glömde i torsdags. Hämtade även laddaren till mobilen, kan ju vara bra att ha. Sen blev det en sväng på D&D där jag köpte en söt kofta, ska visa bild sen. Och sen hämtade vi tillbaka Texas. Det har varit skönt att inte ha honom samtidigt som man har saknat honom och är glad att han är tillbaka! Nu när vi har semester kommer det att bli tusen gånger lättare så det blir skönt!

Nu är det Tyskland - England. Efter det bär det iväg på träning och 20.30 är det Argentina - Mexico. Till den matchen blir det grillmiddag. En pytt bestående av potatis, palsternacka, morötter och kålrot. Till det grillat älgkött! Det ska bli Fantastiskt gott!

Trevlig kväll!


Djungelflickorna! :)

2010-06-26
 17:02:36

Midsommarafton 2010


Först avnjöt vi en underbart god lunch bestående av sill och potatis.

Sen fick förlorarna i bolltävlingen slänga sig i älven.

Sen chillade vi i solen och åt ost och kex.

Grabbarna hade sen hand om grillningen. Det blev magiskt gott!

Jag och Macke körde det rosa stuket och matchade färgen på huset.

Sen spelade vi "klotter". Tjejerna mot killarna.

Sen gick vi in och åt en underbar efterätt och fortsatte festen inomhus.

Kort och gott en fantastisk midsommarafton. Bra väder, god mat, god dryck och härligt sällskap!
Fler bilder kommer framöver..
2010-06-26
 12:52:35

Bästa midsommarafton

Vilken midsommar alltså. Toppen! Mår under omständigheterna bra idag och det kan bli någon form av umgänge även ikväll, men i lugnare form. Vi får se helt enkelt.

Nu ska vi ta tag i lägenheten och göra den skinande ren, sen ska jag lägga upp en massa bilder från gårdagen.
2010-06-24
 20:55:40

En liten diss till fotbolls-VM

Jag älskar fotboll, utan tvekan. Jag spelar själv, ser så många live-matcher jag kan och ser även väldigt många matcher på TV. Men årets fotbolls-VM, jag känner mig helt ointresserad av någon anledning. Måste bero på att Sverige inte är med och sen att det är VARJE kväll. Annars ser man kanske fotboll 2-3 kvällar i veckan, men nu är det nån match varje dag som verkligen "måste" ses hemma hos oss. Allt planeras efter spelschemat i VM och det är aningen frustrerande. Därför dissar jag det rätt ofta och går hellre ut och busar med Texas en längre stund, läser min bok eller bara ser något vanligt på tv. För ibland blir det faktiskt lite för mycket! :)

Men nu sitter vi här efter löpturen.. och ser Danmark - Japan. Vi firar dessutom semestern med en öl/cider och lite mörk choklad. Gott! Pallade inte att gå till gymmet nu så jag tar det imorgon förmiddag istället, innan vi ska till Patricia.

Säger det igen, har haft semester i drygt 4h men det känns redan helt underbart! :)

I pause ska jag ta en dusch och sen ta fram det nya nagelacket och gööra mig lite fin.
2010-06-24
 19:44:25

SEMESTER!!

Äntligen har jag semester. Det känns helt underbart skönt! Som jag har längtat efter denna dag.

Efter jobbet åkte vi till pappa och lämnade Texas. Pappa ska till Sundsvall så Texas åkte med och hoppade av i Nordmaling för att vara hos kusin Ingela över midsommar. Kan tänka mig att det blir ett kärt återseende! :) Sen åkte vi till ICA Maxi och storhandlade inför morgondagen. Jag trodde det skulle vara kaos där men det var faktiskt helt okej. Sen blev det en sväng in på H&M för lite nagellack, ögonbrynsfärg och ett sommarlinne.

Nu har vi precis ätit lite middag och håller på att smälta maten innan vi båda ska dra på oss träningskläderna och bege oss ut i I20-spåret. Blir nog himla skönt i det här sommarvädret!

Jag ska försöka somna i tid ikväll eftersom det blev så sent igår. Behöver mycket energi till morgondagen, det kommer bli super! Jag längtar.
2010-06-23
 22:12:53

Piteå - USFF 2-1

Matchen slut. Förlust 2-1. Piteå tar ledningen på en hörna i första halvlek. Men både vi och dom skapar chanser och delar på bollinnehavet. Precis innan halvtidsvila träffar vi ribban.

I andra halvlek är det fortsatt jämt. Piteå tar över i 5-10min i mitten på andra men sen sätter vi högre press, vinner boll och går på anfall på anfall. Vi hade verkligen bud på mål men istället kontrar dom in 2-0 i 89e. Vi lyckas göra 2-1 någon minut senare och sen blåstes matchen av.

Kort och gott gör vi en jättebra match. På så sätt känns det surt att inte få med sig någon poäng. Vi var verkligen värda minst en. Kanske till och med tre.

Vi är fortfarande kvar i Piteå. Vore gott om alla kom till bussen nu så vi kan få åka hem. Blir en sen kväll, men eftersom det är sista arbetsdagen imorgon känns det inte så jobbigt! :)

God natt!
2010-06-23
 16:39:09

Gameday!

Nu sitter vi på bussen påväg mot Piteå. Klockan 19.00 är det matchstart. Vi har allt att vinna och ingenting att förlora. Vi har precis ätit middag i Skellefteå och kör nu sista biten till Piteå. Vi vill, vi kan, vi ska!!

2010-06-22
 22:08:34

Poäng och promenad!

Ikväll har vi suttit på Ersängsvallen och hejat fram Ersboda till en 5-0-seger och 3 poäng, GOTT! Ännu härligare var att min man gjorde 2 mål, precis som han lovat. Så där kasserade jag in några fler poäng i VF-coachen eftersom jag bytte in Johan till denna omgång.

Jag har precis varit ute på en promenad med Texas och nu ser vi lite VM-fotboll alla tre.

Match imorgon i Piteå. Jag jobbar därför halvdag, riktigt skönt!



Bjuder på denna läckerbit. Han njuter!


2010-06-21
 21:18:22

Flera kategorier på ett inlägg

Någon som vet hur man lägger ett inlägg i fler än en kategori?
2010-06-21
 21:15:55

Vad ville fågeln egentligen?

För några veckor sedan när Texas följde med mig på jobbet så gick vi en sväng bakom huset. Ganska omgående dök det upp en fågel som ganska länge cirkulerade ca 1m ovanför Texas huvud. Jag fick känslan av att fågeln retades med Texas så vi gick därifrån.

Förra veckan när han följde med igen hit på jobbet så öppnade jag fönstret en stund så han skulle få lite frisk luft. När han stått där och tittat ut i ungefär 30sek dök en lite fågel upp igen. Samma sort. Fågel stod i princip still i luften och flaxade sakta men säkert närmare. Jag fick en obehaglig känsla i magen och stängde fönstret på en gång.

När jag sen berättade det här för Johan så berättade han att en arbetskamrat till honom varit på Nydala med sina barn och sin hund och tittat på fåren. Hon hittade ett av fåren liggandes död i hagen med ett litet blodigt hål i huvuvet. Hon trodde genast att hennes hund gjort något och ringde till skötarna och berättade vad hon trodde. Skötarna sa då att det förmodligen är en fågel som dödat fåret genom att picka hål i huvudet. Känns helt sjukt att det kan hända.

Och idag på lunchen när jag skulle gå med Texas till bilen för att köra hem honom så kom samma jävla fågel. Exakt samma kanske det inte var, men samma sort. Vi sprang direk till bilen och körde därifrån. Oros.
2010-06-21
 16:12:47

Längtan efter fjällvärlden

Jag kan inte sluta längta efter att få åka till fjällen i några dagar. Bara jag och Johan. Och Texas. Vi har pratat om det mycket på slutet och vi längtar lika mycket båda två. Några av de grejerna jag längtar efter är:

- Planera och handla maten vi ska ta med oss
- Roadtrippen dit
- Fiska
- Fjällvandra
- Laga mat tillsammans
- Få sovmornar
- Ta fina kort
- Få egentid
- Gå omkring i myskläder
- Grilla korv
- Busa och mysa med Texas
- Se film och slappa framför tv'n på kvällarna
- Göra i ordning matsäck

Kan tänkas märkligt att jag längtar efter att planera och handla mat, göra i ordning matsäck, laga mat osv. Men det känns som något speciellt, något som hör till när man ska semestra i fjällen. En sorts mysfaktor! :)
2010-06-20
 21:57:46

VINST!!!

Vilken skillnad det är på att vinna och förlora. Tre poäng idag på älskade Tunet och det känns fantastisk bra! Vi höll på att sjabbla bort det men idag hade vi turen och skickligheten på vår sida och vi lyckades. Så jävla bra vi är! Ikväll har segern firats hos familjen Nordell med grillat till middag. Underbart!

3½ dag kvar nu sen är semestern ett faktum. Lovely!

2010-06-19
 20:40:43

Nyinköpt till sovrummet


Hissgardin, Åhlenes. Blommor med krukor, Buketten.

Kuddfodral "Amor vincit omnia", Ohlssons

Kuddfodral, Ohlssons

2010-06-19
 20:33:58

Nyinköpt till mig


Tunika, H&M

Trosor, H&M

Trosor, H&M

2010-06-19
 15:24:46

Lördagsshopping med mamma

Nu har jag precis landat i soffan efter en lång dag. Träning imorse 09.00 och sen direkt till mamma för att duscha innan vi åkte hem hit för att kolla in sovummet. Mamma gav tips och sen åkte vi ner på stan. Det blev en del shopping.
- En lila tunika från H&M
- Puder
- Hårspännen
- Trosor
- Strumpbyxor
- Två olika blommor
- En kruka
- En hissgardin
- Två kuddfodral

Eftersom Johan har tagit med sig den stora datorn på sin bortamatch ska jag försöka leta åt sladden till kameran eftersom den här datorn inte tar minneskort. Då ska jag visa bilder på det jag shoppat.

Vi har precis varit ute i parken och busat en stund men nu har vi slagit oss ner i soffan för att se det stora brölloppet.

Hörs senare!
2010-06-18
 17:39:28

En promenad i regnet

Jag och Texas har precis kommit tillbaka från en promenad i regnet. Från början tyckte han inte alls att det var roligt att vara ute, trots att vi tog på honom dräkten som han har på vintern för att han skulle slippa bli så blöt. Men när jag tog fram bollen ur fickan fick han mer energi och busade en stund. Men sen gick det fort påvägen hem. Han stannade inte och nosade en enda gång.

En diss: Vi gick förbi en man som höll på med sin bil. Han ställde sig upp, tittade på Texas och skrattade. Det kändes dessutom som ett hånskratt. Misstänker väl att han tyckte det såg roligt ut med en dräkt på en hund, men det är ju supergulligt och superhipp! Och självklart ska han ha dräkten på sig för att slippa bli blöt, jag hade ju regnkläder på mig. Samma sak! Den mannen dissar jag!

Nu ligger vi i soffan och väntar på att Johan ska komma hem med mat från Thaiköket.



2010-06-18
 17:30:11

A fresh new start

Jag tror att jag ska börja strukturera upp lite mer här på bloggen. Försöka i alla fall. Vi får se hur det går. Ska dessutom sno Johans kamera lite oftare så att jag kan ta bilder på allt och ingenting! :) Bilder gör allt mycket roligare. Men som sagt, vi får se hur det går! :)

2010-06-17
 21:15:11

Planering inför midsommar

Tung dag på jobbet. Tunga ögonlock. Har i och för sig haft tunga ögonblock många dagar nu. Skönt med fredag imorgon och sen helg!

Träning ikväll igen, på Tunet. Lika skönt idag. Jag älskar bra gräsplaner. Visst att det är ojämnare än konstgräs, man måste trycka till bollen lite extra och man får tänka efter lite mer. Men känslan att chippa en boll på gräs, slå en crossboll och glidtackla (som jag iofs sällan gör) är så mycket skönare. Plus att det luktar så gott! :) Vi får se om det känns lika bra på söndag, jag tror och hoppas!

Efter träningen följde Patricia med mig hem. Vi lagade korvstrognoff och planerade inför midsommar. Det blev en lååång handlingslista.

Nu ska vi gå ut med Texas.

God natt!
2010-06-16
 22:09:58

Varm känsla i kroppen

Idag rensade jag igenom mina mail och hittade ett mail med bilder från pappa som skickades när jag och Johan var i USA. När vi var där lyckades jag inte öppna bilderna så därför blev jag så glad när jag idag, 1½ år senare fick se bilderna han tog.

Här är Farmor och Alfred. Alfred är där 19 dagar gammal. Jag får en varm känsla i kroppen när jag tittar på det här kortet.

2010-06-16
 22:01:27

Sommar, sommar, sommar!

arbetsdag kvar till semester. Jag ser verkligen fram emot ledighet.
Från jobb. Från fotboll. Att äntligen få känna frihet och slippa stressa varje dag.

30 juni spelas sista seriematchen borta mot Danmark. Johan som kommer att befinna sig i Gävle hos Mike från den 27 juni kommer ner till Uppsala för att se matchen och sen bilar vi vidare ner till Stockholm för att hälsa på Kniven.

Torsdag 1 juni: Shoppa och på kvällen se Gefle spela på Råsunda.
Fredag 2 juni: Gå på Gröna Lund. Käka middag/dricka rosé på någon uteservering.
Lördag 3 juni: Påbörja resan hem i hyffsad tid eftersom det ryktas om husfest/lagfest på Skolgatan, något jag inte vill missa.

Sen planerar vi att någon gång under v 27 åka till stugan i Umansjö/Hemavan. Fjällvandra, fiska och bara njuta av livet. Om Texas fortfarande är hos oss kommer han självklart att åka med. Jag är säker på att han kommer att stortrivas där!

I övrigt ska jag verkligen bara njuta. Hälsa på mormor, umgås med vänner, umgås med min familj. Alla "projekt" i lägenheten är redan bortgjorda så semestern kommer att bli helt fri från både projekt, jobb och träningar med laget.

2010-06-15
 22:15:28

TIPS!

Petter, Veronica Maggio - Längesen

Jag hittade låten på Mathildas blogg och är förälskad! Texten, Maggio, Petter. Grymt!
2010-06-15
 22:12:26

Bevis

Här är beviset på hur mycket plats älsklingsTexas tar på nätterna! :)
En av oss får halva sängen och sen får vi dela den andra halvan med Texas, haha!

2010-06-15
 22:10:13

15 Juni 2010

Ikväll gjorde vi debut på Tegstunet. Otroligt härligt. Det är något speciellt att spela fotboll på gräs, mer äkta liksom. Det känns på nåt sätt som en liten nytänding. Jag tror det är precis vad vi behöver.

Nu har vi precis varit ute på promenad och bus med Texas. Vi sprang in på Konsum och köpte tunnbröd och dallasallad och gjorde oss mumsiga rullar. Nu ser vi fotbollen.


Killarna tittar ut genom fönstret. Och busar med bollen med snöret!

Sovrummet börjar likna något nu. Väggarna är klara och möblerna på plats. Nu fattas bara att skruva upp hyllor, köpa några fina kuddar osv. På lördag ska jag och mamma åka och köpa blommor, gardiner och kanske något fint från Mias Lustgård eller Hjärtero :)


Väldigt vitt och tomt och kalt just nu, men snart så! :)

2010-06-14
 22:35:10

Tillbaka på badhuset

Ikväll tillbringade vi 1h på badhuset med laget istället för fotbollsträning. Jag är inget jättefan av badhus men det var rätt skönt! Skönt att slippa fotbollsträning en kväll..

Direkt efter badandet skyndade jag mig hem, slängde i mig mat och påbörjade målningen. Andra varvet. Och nu är det äntligen färdigt. Färgen räckte precis, men jag ska ändå åka och köpa en liter så man kan bättra på här och där ifall det behövs. När Johan kom hem från sin träning hjälpte han mig och nu har han och Texas precis kommit hem från en liten tur i Gamliaskogen. Nu måste jag gå och tvätta bort all färg från min kropp och sen lägga mig och sova. Jag är tröööött.


2010-06-13
 13:09:30

Söndag

Förlust igår. Och man är less som vanligt. Istället för att tjura och deppa drog vi ihop ett gäng och samlades hos Vickan där vid 22.00 när vi kom hem och sen gick vi vidare ut på Rex. Otroligt lite folk ute men det var supertrevligt ändå! :)

Idag blev det en lite för tidig morgon. Jag hade ju planerat att sova till 11.00 ungefär men vaknade 08.30 och kunde inte somna om. Där vid 09.00 tog jag och Texas en promenad. Det blev lite bus och sen la vi oss i gräset och njöt i solen en stund. Sen kom vi hem och la oss under täcket en stund med Johan innan det var dags att ta på sig träningskläderna och bege sig ut i I20-spåret. Och efter det tog vi tag i sovrummet. Målningen har inte påbörjats eftersom spackladet inte var färdigt. Det håller nu på att torka så snart ska vi slipa fint så det bara är att måla sen. Men innan det ska börja målas ska vi först åka förbi pappa så han hjälper oss att klippa Texas klor och sen ska vi på Tegstunet och se Teg - Piteå.

Det har hunnits med mycket redan och resten av dagen blir ju också fullspäckad.

Nu ska jag hoppa in i duschen, ciao!
2010-06-11
 21:16:55

Vi njöt på balkongen

Det blev lite chill på balkongen innan vi drog igång med matlagningen. Vi njöt alla tre.



Nu ska vi ta en kvällspromenad och gå förbi konsum och handla lite frukost till imorgon.

Sov gott!
2010-06-11
 21:07:05

Fotbolls-VM är igång!

Äntligen helg! Vi hade träning 17.30-18.30 och nu har vi precis avnjutit grillmiddag, as usual när det är helg. För mig blev det grillad lax och pressad potatis. För Johan blev det klyftpotatis och entrecote. Kanske låter märkligt att vi åt olika rätter, men varför inte liksom? :)

I övrigt ikväll så blir det såklart Fotbolls-VM. Det känns sjukt roligt att det är igång, då vet man vad man gör dom kommande veckorna! :) Dock hade det såklart varit roligare om Sverige varit med.

Som sagt, Sundsvall imorgon. Match. Spännande. Jag är nervös men ser fram emot det. Det ser ut som det ska komma väldigt mycket regn i Sundsvall imorgon och det känns faktiskt bara skönt. Jag spelar hellre match i regn än strålande solsken. Men helst av allt när det bara är mulet.

Jag hade tänkt stiga upp tidigt på söndag och börja med målningen i tid men jag känner verkligen hur väl jag behöver en ordentlig sovmorgon. Dom senaste två veckorna har sömnen varit allt annat än perfekt. Men som sagt, vi får skylla oss själva som har Texas i sängen men hur mysigt är det inte? Ingen av oss har samvete att skicka ut honom i vardagsrummet. Dock hade jag önskat att han inte blev så sur när man försöker lägga till honom längst ner i sängen så han inte tar allt för mycket plats. Men det är inte aktuellt, då blänger han och lägger tillbaka sig som han låg innan. Haha! Han är klockren. I övrigt förutom målningen blir det fika med Signe och Marre på söndagkväll. Och ett löppass någon gång under dagen antar jag..

2010-06-10
 21:56:39

Torsdag, dagen före fredag

Ikväll har vi haft middag med jobbet. Mycket trevligt. Grillning och kubb blev det. Det blev även en tidig och väldigt lugn kväll så nu sitter vi i soffan med varsin dator i knäet. Texas ligger emellan oss och sover. Snart ska vi gå ut på en promenad.

Idag på lunchen lyckades Johan kasta upp bollen med repet i ett träd igen, så efter jobbet skyndade vi oss dit för att ta ner den. Texas var antingen orolig för Johan som klättrade upp eller bara ivrig att få tillbaka sin boll för han sprang omkring och ylade och hoppade upp mot trädet. Det kändes som att han skrek "Nej, Johan. Gör det inte. Du kan ramla ner! Det är inte värt det." eller "Skynda dig och ta ner min boll NU, det här är andra gången du kastar upp den och jag är så jävla arg just nu". Tur att den till slut ramlade ner på marken, Texas blev otroligt nöjd!



Bjuder även på två bilder när jag och Texas ligger utslagna i sängen.


2010-06-10
 21:40:58

"För vi har tagit studenten"

Idag är det många som tar studenten och jag är avundsjuk. Just den dagen var nog en av de roligaste dagarna i mitt liv. Från morgon till kväll var jag i en enda stor lyckobubbla. Och människorna jag fick fira dagen tillsammans med, oslagbart! Det var verkligen slutet på ett äventyr och början på ett helt nytt liv. Ett vuxet liv.

Just under den tiden var livet som sagt underbart. Men ibland kan jag tänka tillbaka och bli arg över hur ovetandes jag var. Jag hade absolut ingen aning om vad som skulle hända och att mitt liv skulle gå från ett till ett annat på bara någon vecka. Hur min syn på framtiden plötsligt fick planeras om.

Men som sagt, studenten var underbart. Den dagen var perfekt. Och jag önskar att jag fick uppleva den en gång till.




2010-06-09
 22:13:13

Blickar tillbaka - Orlando



2010-06-09
 21:34:06

Fullspäckad kväll

Idag efter jobbet åkte jag direkt upp på Colorama och köpte färgen till sovrummet. Tanken var att köpa det i lördags men då kom vi när dom hade stängt. Jag åkte även och hämtade stolarna på Mio som vi beställde i lördags. Sen direkt när jag kom hem drog jag på mig träningskläderna och tog med mig Texas ut i I20-skogen för ett ordentligt löppass. Vi är egentligen lediga ikväll men eftersom vi har grejer med jobbet imorgonkväll så tränade jag idag istället.

Direkt efter löppasset åkte jag iväg med en fotölj och dom gamla kökstolarna till pappas förråd. Och efter det skruvade jag ihop dom nya kökstolarna, lagade den trasiga byrån, började göra i ordning och flytta ut möbler ur sovrummet inför målningen och rensade lådorna. Tanken var att jag och Pat skulle se The Last Song ikväll men kvalitén var sämst plus att både hon och jag behövde göra andra saker ikväll så vi sköt upp det. Det passade väldigt bra för jag behövde den här kvällen om målningen ska göras på söndag.

Nu ska vi ut och gå med Texas och sen fika och krypa till kojs.

2010-06-07
 22:25:38

Dagen efter match

Idag känns det som att jag blivit överkörd av ett tåg. Min nacke har nästintill nackspärr, jag har träningsvärk i armarna och mina ben är blytunga.

Efter jobbet tog jag, Patricia och Texas en löptur. Det blev 5km-spåret i I20-skogen. När vi kom hem däckade Texas och visade inget som helst intresse av att följa med på fotboll så han fick vila här hemma istället. Men nu har vi varit ute i parken och kastat boll och sen fikat kvällsfika alla tre. Mys. Nu ligger vi nerbäddade i sängen.

Kul att Ersboda fick vinna idag mot Teg. Men jobbigt att dom inte kunde göra fler mål i första. 1-0 stod sig matchen igenom och jag fick sitta på läktaren och vara nervös hela matchen. Men nu gick det ju bra! :)

Jag lyckades på nåt sätt ta bort gårdagens inlägg. Tur att det inte var så intressant.

2010-06-06
 11:03:12

Gameday

Igår blev det Mariehem - IFK Luleå på Mariehems Arena. En rätt tråkig match. Sen blev det grillat till middag hos oss tillsammans med M och E.

Nu sitter jag hos mamma med syster, Stefan och Alfred. Det firas en aningen försenad morsdag. Men snart ska jag hem igen för att käka lunch och börja tagga för match. Kl 16.00 tar vi emot Kvarnsveden på Dragon.

Ciao!
2010-06-06
 11:00:11

Blickar tillbaka - Miami





2010-06-04
 20:59:22

Fredagkväll

Nu sitter vi i soffan och ser finalen i Talang 2010. Vi har avnjutit en underbar middag. Grillad kyckling, klyftpotatis och sallad. Och självklart pratat en massa. Jag njuter verkligen av att ha henne i stan. Jag känner mig tryggare på något sätt.

Träning 09.00 imorgonbitti känns inte jätteinspirerande. Själva träningen gör det, men inte så tidigt. Jag känner verkligen att en sovmorgon behövs. På söndag. Då ska jag sova till 10.00!

Trevlig kväll och god natt! :)

2010-06-03
 22:35:22

Kvällen i bilder






Killen verkade fullkomligt älska att slänga sig i vattnet. Men efteråt fick vi ta en
varm dusch och krypa ner under täcket för att återfå värmen.

2010-06-03
 21:10:50

Dopp i Nydalasjön

Världens sämsta träning idag, så tråkigt när det går dåligt! Glädjande nyhet är iaf att planerna än en gång är ändrade och Texas stannar längre än till söndag. Hur länge får vi se. Men vi njuter för varje dag vi får ha honom. För att fira det ska nu åka till Nydala och kasta boll och se ifall han är sugen på ett dopp! ;)

Det här huset gillar jag. Charmigt och mysigt. Självklart inte 100% som jag skulle önska men det är ändå ett sånt hus jag verkligen skulle kunna kalla hem. Och vita trägolv. I love!
http://www.hemnet.se/beskrivning/698215?r=3


Imorgonkväll kommer Patricia hit. Johan ska på afterwork så jag och Pat ska grilla och ha en total mys och pratkväll. Som jag har längtat! Blir kanon!

Längtar dessutom till midsommar. Då blir det ett bra gäng ute i Vännäs hos Pat. Vi har dessutom halvt planerat att åka till fjällen i sommar. Om Texas fortfarande är hos oss helgen efter midsommar ska vi passa på då. Där tror jag han kommer att stortrivas. Om han har åkt hem väntar vi nog ännu en helg. Sen får man ju tajma det med vädret också.

Vi hörs! :)
2010-06-02
 20:47:54

Underbara sommarkväll

Nu när jag kom hem från träningen möttes jag av en påbörjad grillning av kyckling och färska champinjoner, härlig potatissallad och underbar grönsallad. LYX! Tanken var att äta rester från igår men det här känns ju otroligt mycket bättre. Mysonsdag. I like! Dessutom spelar Sveriges fotbollslandslag. Plus att det är en total sommarkväll!

Nu ska jag njuta med mina grabbar!

2010-06-02
 20:42:55

10a + klänning

Har klättrat ytterligare några placeringar i VF-coachen och ligger numera på en tionde plats. Wie! Jag gick in i årets tävling med en rätt obrydd inställning men nu blir jag ju taggad. Rätt som det är så är man dock säkert i mitten är härjar på igen. Men ikväll är det Örebro - Sunnanå och Linda har lovat att ge mig några poäng. Jag hoppas att hon håller vad hon lovar! :)

Senaste månaderna har jag dissat tajta klänningar. Har faktiskt knappt använt klänning alls när jag gått ut. Men när jag såg den här så blev jag faktiskt lite småkär. Tycker den är ball! Vi får se. Kanske jag klickar hem den. (Fastän jag verkligen inte har råd att köpa kläder hit och dit) På lördag ska jag iaf åka och köpa färgen till sovrummet. Får se hur mycket den går på så kanske jag känner att jag har råd att unna mig denna läckerbit.

Men när sovrummet är färdigmålat vet jag ju att jag kommer att åka på Mias lustgård, Expo, Hjärtero, Hemtex osv för att inhandla nya saker dit. Ibland skulle det vara skönt att vara miljonär.

2010-06-01
 21:40:04

Bus i parken

Idag har Texas fått vara med mig på jobbet till 14.00 då Johan tog med honom hem innan han åkte iväg till Skellefteå för match. Jag har suttit med mobilen i högsta upp för live-updates från Linda. Nu är matchen slut och det blev 3-3. Johan fick göra sitt första mål för säsongen, kul!

Jag och Texas har precis varit ute på en promenad och lite bus i parken. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kryper vi ner i sängen för lite läsning och tv-tittande. Ser nu att Texas redan ligger däckad. Trött hund..





2010-06-01
 20:40:24

Älsklingshunden

Texas stannar till helgen som det ser ut och sen får han ett nytt hem. Jag är verkligen glad att det löst sig samtidigt som det känns otroligt sorligt att inte få ha honom längre. Den finns både negativa och postivia sidor med att ha honom, eller hund överlag.

Dagarna:
- Att någon av oss alltid måste hem på lunchen alt att jag tar med honom på jobbet
+ Man blir glad när man öppnar dörren till lägenheten och möts av en överlycklig hund.
- Vilket i sin tur ger dåligt samvete när man sen måste lämna honom ensam igen.

Nätterna:
- Han tar mycket plats i sängen och vi vaknar många ggr varje natt. (Men vi får skylla oss själva som låter honom sova där)
+ Otroligt mysigt att ha honom mellan oss och han får oss att le när vi vaknar mitt i natten och ser hur han ligger på rygg med alla ben rätt upp i luften och ser rånöjd ut.

Överlag:
-/+ Eftersom vi är hemma så sällan så är prio ett att vara hemma med honom, ta promenader, busa och ge han all ledig tid man har istället för att hitta på andra grejer.
+ Jag älskar att vara med den hunden.
- Det finns inte så mycket tid över till annat eftersom vi tränar resten av tiden.

Planeringen
- Vi blir låsta eftersom man alltid måste ha någon som kan ställa upp som hundvakt ifall man ska åka iväg någonstans osv.

Det är en del minus men det största pluset av allt är kärleken vi får från honom. Den övervinner alla negativa sidor, det är därför vi så gärna vill ha honom hos oss.

Men som sagt, vi inser även hur otroligt krävande det är att ha en hund och i den situation vi befinner oss just nu med jobb och träning så finns inte tiden till en hund på heltid. Inte den tiden som en hund är värd. Nu kommer han att få det underbart och dessutom slippa all asfalt här i stan och fortsätta få bo på landet! :)