2009-06-30
 21:28:56

Solning och myspys

Hallå hallå, aningen tyst har det varit nu, men det måste vara okej eftersom jag har semester :)

Igår spenderade jag och Johan dagen hos Patricia i Vännäs. Vi badade pool och glassade i solen. Hur skönt som helst. Vi var även barnvakt åt alfred och hann med en minigolf med hans familj och därefter en film som vi tvingades stänga av på grund av tröttheten. Idag drog vi till Bettnäs, svinkallt.. eller.. inte så varmt som i söndags i alla fall.

Nu har Johan dragit iväg till Mike i Stockholm, så nu blir jag själv några dagar. Kom hem från träningen för en stund sen. Måste hoppa in i duschen och få i mig någon mat. Får se vad klockan är när jag är klar, pyser eventuellt ner på stan en stund till arbetskamraterna, men klockan är rätt mycket redan nu...

Imorgon ska jag och pappa fixa virke till balkongen. Sen blir det solning och träning och sen en montering av virket till balkongen :)

Torsdag Bettnäs igen med Patricia!

Hörs, hej!
2009-06-29
 10:19:42

Återställd

Har hittat en tillfällig mobil så nu är det gamla numret som gäller igen :)

2009-06-26
 22:15:37

Semester

Denna underbara värme som kommit till Norrland är ju fantastisk. Ännu mer underbart är att jag fått semester nu. Ska verkligen njuta av den här semestern. Detta är ju faktiskt min första sommar utan sommarlov. Har aldrig jobbat speciellt mkt på somrarna tidigare, utan bara haft det lugnt och skönt. Nu blir det annorlunda, men nu kan jag inte klaga iaf :)

- Idag har det blivit kort träning, Sverige-match, grillning och freesbeekastning.
Imorgon innebär en kort trip på stan, match mot Västerås BK 30 och sen fest med brudarna från laget!
- Söndag innebär en heldag på stranden med Johan, Lisa och Ek och sen middag hos hans Johan föräldrar.
- Måndag innebär en heldag med Johan igen eftersom det är första semestervardagen plus att vi båda är träningslediga. Skulle tippa på att det blir Bettnäs igen. Man måste passa på!
- Tisdag åker han till Stockholm och lämnar mig själv ända tills på söndag, men det är okej :) Han kommer få roligt och jag kommer att se till så att jag har roligt. Förhoppningsvis hinner jag åka upp till Linda i Skellefteå och hälsa på under Skellefteå Festivalen.

Jag har ju planerat lite under mina första semesterdagar iaf :) Kommer iaf försöka njuta så gott det går!

Tagga match imorgon! Kram
2009-06-24
 22:21:50

Musik upphittat

Hittade ett gäng underbara låtar. Vissa jag har hört förut men tappat bort och vissa är helt nyfunna. Det är ju helt underbart! :) Enjoy! Haha :)

Matt Woods' Plan A - Flight to California
Del Amitri - Tell her this
John Mayer - Waiting on the world to change
Band Of Horses - No one's gonna love you
The Killers - Romeo and Juliet
Chris Garneau - Not nice
Ray LaMontagne - Empty
Thåström - Fanfanfan
Johnossi - Summerbreeze
Shinedown - Call me
Mauro Scocco - Mellan en far och en son
Radiohead - Creep (Acoustic)
Ludacris, Keon Bryce, Fate Wilson - Growing Pains
2009-06-22
 20:57:28

Första dagen på sista veckan

Sista arbetsveckan innan semestern är påbörjad. Jäklar vad gott det känns. Dagen har rullat på bra. Jobb, träning, middag. Nu har jag precis gjort i ordning en massa goda frukten med riven vit och mörk choklad över. Ska strax stoppa in det i ugnen så det är färdigt o klart när Johan kommer hem. Lite vardagslyx är aldrig fel. Ska försöka somna i tid också så att jag får börja avverka en till arbetsdag. Bara 4 kvar nu.

Måste börja planera alla projekt jag har för vår lägenhet också. Är en del grejer som ska köpas. Men det ska bli roligt. Det blir jag och pappa som får ha det som projekt i sommar!=) Balkong, köksgolv och köksbänkar. Och så småningom väggarna i vardagsrummet, bara gubben (på riksbyggen) kan ringa o meddela om vi får hjälp/pengar eller inte.

Hej svejs! =)
2009-06-20
 19:22:54

Midsommarafton och midsommardag

Hallå!

Det blev en väldigt bra midsommarafton. Kl 13.00 körde vi igång hos Vickan med kubb, boule, pingis och allt möjligt. Självklart var jag och Johan i ledning efter dessa grenar ;) Sen blev det såklart fotbollen och senare grillning och ännu mer lekar. Vid 01.30 var vi hemma. En tolvtimmars var kanon!

Idag har det blivit jättelugnt. Klev upp ur sängen 12.30, tog en cykel/inlines-tur till ersboda och hämtade bilen, handlade på maxi, kastade freesbee i parken och nyss grillade vi hamburgare. Nu bär det iväg till hemmakväll för att hyra en film. Måste bara väcka Johan först som slumrat till på soffan :)

Känns så underbart att det är ännu en ledig dag kvar innan det är dags för jobb igen.

Hörs, Kram!
2009-06-18
 21:58:03

Bra låt och bra text

2009-06-18
 17:31:31

Derbyvinst och fotbollsfri helg

Ni förstår inte hur underbart det var att vinna igår. Det märktes på planen att det var derby och nerver. Vi var inte alls med i matchen från början, men lyckades ändå trycka in 1-0 efter bara 6 min. Men Mariehem spelade riktigt bra och skapade vassa lägen. Amanda fick göra grymma räddningar. Men vi bet i och vann med 4-3.

Efter matchen kändes det som en lättnad att det var över. Vi var dåliga men lyckades ändå vinna matchen, det är starkt! 9p på tre matcher nu, välbehövligt.

Känns så JÄVLA skönt att det är torsdagkväll. Sista jobbdagen denna vecka är gjord. Bara 5 arbetsdagar kvar nu innan det är semester!! Ikväll blir det att se Johans derbymatch mot Umedalen. Hoppas han också får vinna.

Imorgon är det midsommar och en HEL HELG utan fotboll. Äntligen får jag sovmorgon, samtidigt som Johan. Jag tror helt ärligt inte jag har haft en enda sovmorgon på 1½ mån så i helgen ska jag njuta. Ska även hälsa på Farmor och umgås med Signe. Toppenhelg!
2009-06-16
 19:58:46

Match!!

Imorgon är det derby. Vi möter Mariehem. Är sjukt taggad. Alla är sjukt taggade. Ska bli så roligt!

Kul också att Sverige vann ikväll. Tre mål av Berg är imponerande. Och vilket mål Gustav Svensson gör. Taaackar!!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi åka och handla lite inför Midsommar. Mys!

Kram och god natt!
2009-06-15
 19:00:52

Några sköningar




 

2009-06-11
 21:26:33

Stämning

Hittade denna på www.linnjohansson.webblogg.se . Visste inte att den fanns. Men det var verkligen stämning att ta studenten. Tänk om man fick göra det igen.

2009-06-11
 21:25:40

Dagarna kommer, Dagarna går - Lyckan består

Snart är det helg. En arbetsdag kvar, sen helg. Underbart.

Fredag: Gå ut och äta middag med Pappa, Linn, Stefan & Alfred. Mys!
Lördag: Träning. Åka ut till Vixens stuga och förhoppningsvis får vara ute i solen en stund.
Söndag: Match!

Nästa vecka är det bara fyra arbetsdagar sen MIDSOMMAR. Veckan efter det är det full vecka, men min sista vecka innan jag går på semester. Känns helt underbart! Det enda tråkiga är att jag och Johan inte får så mycket tid tillsammans. Han är i Sthlm hos Mike 2-5 juli och sen i Kurdistan (tror jag det var) på träningsläger 14-19 juli. Sen är min semester slut. Men..Finland 6-12 juli i Perjus stuga blir det iaf. Och sen Thailand i januari. Han och jag + hans familj. Fantastiskt!!

Jag är lycklig just nu. Jättelycklig. Har verkligen ingenting att klaga på.
- Bor tillsammans med världens bästa pojkvän
- Spelar i det skönaste laget med helt underbara tjejer
- Har en familj som mår bra och är lycklig
- Är moster till världens sötaste Alfred
- Har ett fast jobb och en fast inkomst varje månad
- Har underbara vänner
- Har många framtidsplaner att se fram emot med Johan
- Har resor att se fram emot. I sommar, till vintern och nästa höst.

Livet är bra helt enkelt! :)

2009-06-11
 21:23:31

Tatuering

Är lite småsugen på en till tatuering, fast någonstans där det är lätt att dölja. Gillar "One life, One chance".  Det är ju verkligen så. Vi lever bara en gång och det gäller att ta vara på tiden, ta vara på de chanser man får.


Är ju bara omöjligt att kunna bestämma var sen ska vara och vilken stil det ska vara på texten. Förslag?
2009-06-10
 15:50:59

Killen växer

Har inte så många bilder på honom, men på dom jag har så ser man hur mkt han växer. Jag tycker han är grymt cool iaf. Sista bilden är så klockren! Blir roligt när han kan börja gå och springa. Då ska moster Moa och morbror Johan ta fram fotbollen ;)



2009-06-09
 19:41:36

En såkallad trötthet

Shit vad trött jag är alltså. Har blivit alldeles för sena kvällar på slutet. Plus att det är sjukt mkt att göra på jobbet. Dock skönt, för då hinner jag inte ens tänka på att jag är trött. Ikväll blir det en tidig kväll iaf, ska nog krypa ner under täcket snart och försöka somna innan 22... Imorgon är det en ny dag, en ny träning och sen Sverige-Malta.

God natt.
2009-06-08
 22:15:06

Syrran har den sötaste ungen

Alfred Westermark, han är klockren!






2009-06-08
 22:14:48

Seger och jubel

Det var så jävla underbart att få vinna igår. Vi var sjukt bra och hade hur kul som helst på planen. Känslan efter matchen då vi ställer oss i ringen och kör "Hurra, hurra, hurra" går inte att beskriva. Då förstod jag varför jag spelar fotboll. Den här vinsten behövdes mer än något annat.

Johan fick vinna sin match idag också pus att han gjorde mål. Mycket bra!

2009-06-06
 11:40:33

Bil och helg

I förrgår var jag uppe på pappa jobb och städade bilen. Då märker vi att nån jävel har kört in i min bil. På sidan längst fram. Förmodligen på en parkeringsplats. Det var repor lite här och där och en buckla. Jag HATAR sånna som inte kan stå för vad dom gör. Nu måste ju istället jag betala skiten. Iaf självrisken. Onödiga pengar. USCH!

Helgen blir fullspäckad. Middag hos Johans föräldrar, träning, lördagslunch med Signe och Marre, Sverige-Danmark tillsammans med Lantzen och Erik och match i Sthlm mot Rågsved. Jag gillare!
2009-06-03
 21:41:19

Alanya 2007, andra halvan av veckan

När halva veckan gått kom Eriksson, Linus och Mackan. Dom hade sitt eget hotell, men bodde på vårat istället och hängde med oss dag som natt. Det blev en båttur och tre utekvällar. Sjukt jävla roligt. Ni fattar inte.













2009-06-03
 21:33:16

Onsdagkväll bara

Har blivit en hektisk kväll. Har tränat, lagat mat, diskat, tvättat och städat. Man kan hinna mkt på 2½h =) Medans jag har gjort det har min älskade Johan varit och vunnit sin match mot Friska Viljor i Övik. Stort grattis!

Ska snart publicera ett till inlägg. Andra halvan av veckan i Alanya. Sen ska jag gå och lägga mig. Längtar till Johan kommer hem.

2009-06-03
 08:01:52

Trevlig gårdag

Igår var en väldigt trevlig kväll. Först och främst hade vi ingen fotbollsträning. Istället spelade vi kubb och beachvolley. Vårt lag var bra, men lyckades bara inte vinna.. ;) Efter det blev det fruktsallad och en massa prat med Eriksson och Marre. Mycket bra!

Hörs senare!
2009-06-03
 07:55:34

Wakey! Wakey! - War Sweater

Jag vet inte vad det är med den här låten, men jag älskar den. Sjukt mäktig!

2009-06-01
 21:05:42

Fotboll

Nu är jag i en sån där fas då jag bara ser nackdelar med fotbollen.
- Jag kan inte resa bort när jag vill
- Jag missar ofta "släktträffar" och liknande.
- Jag måste in princip alltid stressa efter jobbet.
- Jag får inte vara med i brännbollsyran och liknande evenemang.
- Jag kan inte följa med mina "icke-fotbollsspelande" kompisar ut en lördagkväll för att jag har match.
- Jag hinner aldrig över kvällen åka iväg och hälsa på mormor/farmor pga av distansen.

Men samtidigt..
- Jag älskar att vara bland dom i laget. Vad skulle jag göra alla kvällar om jag inte fick åka och umgås med dom?

Förmodligen tänker jag såhär negativt på grund av att vi inte vinner. Att börja vinna skulle nog få mig att tänka om. Jag längtar att få hurra efter en match. Senast JAG var med och vann en match var seriepremiären förra året mot Sunnanå. 9 april 2008 alltså. Sen dess har vi vunnit TVÅ tävlingmatcher. Bälinge hemma förra året och Älvsjö borta i år. Jäklar var jag saknar det. Året vi gick upp. Även fast jag missade halva säsongen var det underbart.

Låt vändningen komma.

2009-06-01
 21:04:54

Underbara lördag

I lördags var det umgänge med laget. Dom bästa. Jäklar så trevligt det var. Först satt vi och myste
nere vid älven, sen höjde vi farten lite hos Nina. Grymt trevligt!











När Tomas Ledin spelas håller vi inte tyst. Sång, sång och sång! Stämning! :)