2009-07-30
 07:58:53

Stolt spelarfru

Johan hade match i tisdags. Jag och Lisa satt självklart på läktaren som dom trognaste spelarfruarna och jag tror aldrig jag varit så nervös i hela mitt liv. 1-2 till 84e då Ersboda gjorde 2-2. Chans på chans efter det så tänkte jag att det var kört innan Esk gör 3-2 i 90e. Lycka! Jag drog verkligen till med ett tjejskrik av glädje.

Jag blir förvånad när jag inser hur jag är under deras matcher nu. Helt inne i det. Ställer mig upp om det är en het målchans, skriker av glädje vid mål och är allmänt sönderstressad under resterade tid av matchen. En riktig spelarfru. En stolt spelarfru :)
2009-07-29
 13:04:15

Kungarna på kubb



Lisa, Ragna, HannaLis, Jag och Amanda.

En liten bild från en lagaktivitet innan sommaren. Självklart var vårt lag bäst på kubb ;)
2009-07-27
 20:35:46

En mardröm

Nu är semestern slut och jag är tillbaka på jobbet och verkligenheten igen. Jag kommer tillbaka till en mardröm. Det har aldrig någonsin varit så mycket att göra.. och jag måste göra allt själv. Jag matar och matar ärenden, men lika många kommer in under den tiden. Lönlöst. MEN man ska alltid se positivt i saker och ting. och det positiva är att denna måndag gick otroligt fort. Hoppas veckan kan fortsätta såhär. Hörs :)

2009-07-26
 16:48:06

Ett dygn i Vickans stuga

Igår var tanken att åka ut till visfestivalen på Holmön, men med vädret som var vågade vi inte chansa, så istället åkte vi till Vickans stuga i Bettnäs med hon och Macke, klockrent val. Vi lirade lite fotboll, grillade, drack en massa öl och cider, spelade Buzz, hoppade studsmatta, badade i havet (bara killarna), bastade och spelade ännu me Buzz. Klockan var nog runt 03.00 när vi gick och la oss. Jag uppskattar verkligen sånna här kvällar, det är sånna här man kommer ihåg!

 




2009-07-24
 19:18:53

Besök hos Mormor & Yngve

Idag har jag, Johan, pappa, Linn, Stefan, Alfred och voffsingen varit hos mormor på besök. Jag, pappa och Johan trotsade spöregnet och gav oss ner till Fjärn för att sätta hos i båten och ro ut.. och det resulterade i 30-40 abborrar, varav en bamsing som jag drog upp. Som ni ser på kortet är den mindre fisken standardstorlek på alla vi fick, och den andra är bamsingen. Därefter blev det grillning och middag nere vid sjön innan vi begav oss upp mot huset igen för jordgubbar och glass. Självklart fick Alfred mycket uppmärksamhet denna dag också, det är han värd :)






Nu är vi hemma igen.. Jag ska snart åka ner på hemmakväll och hyra mig en riktig tjejfilm.
2009-07-23
 00:27:08

Målskytt och fiskekung

Ikväll hade vi match mot Åkullsjön. Vi vann med 4-1 och jag fick göra mitt andra mål någonsin i A-laget. Jätteroligt! :)

Efter matchen åkte jag och Johan till Sand för att fiska. Vi fick varsin "jätteabborre". Johans lyckades vi fånga på kort. Vi lyckades även fånga en Brax som Per fick på kroken. Dessvärre bet den av hela linan och försvann innan den var uppe på bryggen, men bevis att den satt på kroken ha vi iaf :) Det var underbar väder ikväll. Varmt, vindstilla och myggfritt, mer kan man ju inte önska sig. Nu har vi precis tryckt i oss några grillkorvar var. Välförtjänta! :)





2009-07-19
 16:58:22

Minigolf, film, shopping, promenad och bio

Fick 44 igår på minigolfen, det är jag nöjd med. Mitt näst bästa resultat :) Sen efter det såg vi Memento, en jätteknasig film som vi somnade ifrån. Dock var den faktiskt rätt bra så länge vi såg.

Idag har jag varit en sväng på stan. Köpte en kjol på MQ, jättefin. Sen en massa handdukar på Hemtex, asbilliga. Skulle se Tennisfinalen men somnade ifrån den och tog en powernap på 2h, haha. Behöver nog det inför kvällen. Blir först en jättelång promenad igen med Lisa och sen bio med Signe och Marre :)

Imorgon drar fotbollen igång igen. Det är med båda lycka och sorg jag säger det. Jag saknar verkligen laget och att få röra i en boll, men jag saknar inte fasta träningstider. Vi får se hur detta går, man kommer nog in i det :)

Hörs, hej!
2009-07-18
 18:30:14

Underbara helg

Helgen har börjat på ett förträffligt sätt. Underbart väder idag. Det blev nydala även idag. Nu är det grillning och minigolf som gäller, myspys! Återkommer imorgon med ett längre inlägg. Kanske.. :)
2009-07-17
 15:44:12

Äntligen semester igen

Det blev en halvdag på jobbet idag. 07.00-11.00 sen begav jag mig till nydala med Johan och Macke. Blev lite tvånudd, minigolf och solning. Nu väntar jag på Lisa. Vi ska ta en långpromenad. Skönt!

Ännu skönare är att jag har semester igen. Min sista vecka. Känns helt underbart! Man borde få vara ledig hela sommaren.. och njuta av allt sommaren innebär. Sol som regn.

Veckan kommer att bjuda på fortet, fiskning hos mormor, förhoppningsvis någon dag på Bettnäs, åka motorcykel med pappa och säkert en del spontana grejer. trevligt värre.

Trevlig helg!
2009-07-16
 17:22:39

Hård arbetsvecka

Jäklar vilken vecka. Det har varit helt galet mycket på jobbet, men tack vare det har det gått fort. Imorgon tar jag ut halva nationaldagen och går hem vid lunch, så nu hoppas jag för guds skull det blir bra väder för då åker jag ut till Bettnäs :)

Ikväll blir det lugnt, jag är faktiskt helt slut. Borde egentligen fara ut och springa, men har ju några dagar kvar på mig så jag drar nog på mig inlinesen istället. Det är skönt att åka. Och bra träning ävet det!

Måste slänga i mig lite mat först. Hörs!

2009-07-16
 15:26:02

Musik inspirerar




Vissa låter ger mig gåshus. Det här är en.

2009-07-14
 20:31:50

Fel att springa i Gammliaskogen?

Har varit ute på en joggingtur även ikväll. Jag joggade upp till gammliaskogen och när jag hade varit där i ungefär en halvtimma kom jag på att jag inte stött på en enda människa. Då kom jag på om det som hände, våldtäkten. Har det skrämt bort alla människor därifrån? Men då någon minut senare mötte jag ett par i 40 års-åldern. Är det fel att jogga där själv nu? Kan ju erkänna att jag titta mig omkring hela tiden efter det och började även springa hemåt...

Ikväll kommer Lisa hit så kvällen till ära så har jag slängt ihop en kladdig kladdkaka. Har inte smakat den ännu men man brukar inte misslyckas med kladdkaka :)

2009-07-14
 14:56:25

Bort med solen den här veckan, tack!

Kan solen försvinna? Vill inte se den när jag sitter inne och jobbar, samtidigt som jag vet att den ena kompisen glassar i Stockholm, den andra steker i Turkiet och pojkvännen lattjar på Bettnäs. Förra veckan sa dom ju att det skulle bli dålig väder i veckan, men icket. Istället ska det vara 12 grader och regn på måndag och tisdag.. när jag får semester igen. Det är ju åt helvette.
2009-07-13
 21:56:53

Lyx

Ikväll lyxade vi till kvällsfikat med Pizza. Supergott :)

2009-07-13
 18:50:11

Tillbaka till verkligheten

Så, då var man tillbaka i verkligenheten ett tag igen. Uppstigning 07.00 imorse, Johan låg kvar till 11.00. Fusk. Mycket att göra på jobbet och ständiga gäspar. Nu är iaf en dag avklarad, bara fyra kvar sen en semestervecka till. Jag hoppas bara att ett varmt väder kan komma hit till Umeå.

Drack just en jätteäcklig smoothie med mjölk, havregryn, banan, russin, mandlar och lite kakao i. Jag hoppas det var nyttig iaf, eftersom den inte var god. Nu ska jag hoppa in i duschen. Har ju faktiskt varit sjukt duktig. Körde pass 1 på vårt löpschema. Egentligen har jag inte varit sjukt duktig eftersom det är obligatoriska löpningar, men ändå.. jag kunde lika gärna ha suttit kvar i soffan.

Måste berätta en sjuk grej också. Jag och Johan har köpt Tony Hawk (skateboardspel) till Playstation 3 och vi sitter verkligen och eggar. Trodde att "eggkvällar" var Johan o Mackes grej, men jag har verkligen fattat hur roligt det är om man spelar ett spel man är bra på :)

2009-07-12
 20:36:22

36 slag

Jag gick runt banan på 36 slag! Jag har överträffat mig själv. Jag tappade skallen på ett hål då det blev 3 puttmissar och jag slutade på en 5a, annars några 3or, några 2or och sju stycken 1or.

Det var en skön kväll :)
2009-07-12
 18:12:47

Minigolf

Det har blivit sjukt mycket minigolf den här sommaren. Ändå blir jag inte bättre. Igårkväll spelade jag och Johan, även idag. Och ikväll ska jag och pappa spela. Undra om jag ska få bättre än 52 nån gång. Johan fick 38 idag, vilket är GALET. Jag har inte psyket för det.

Återkommer med kvällens resultat senare ;)
2009-07-11
 12:39:29

MammaMelissa

Dom flesta har säkert den här bloggen som favorit redan, men till er som inte har det tipsar jag verkligen att gå in och läsa. Jag var rätt sen in på bloggen men har läst vartenda litet inlägg nu. Ibland med tårar i ögonen.. och på kinderna. Jag gillar verkligen hur hon skriver. Speciellt breven till lillebror. På nått sätt känns det som att han kan läsa dom också, där inne i magen. Mysigt. Gå in och kolla in bloggen ni också.

MammaMelissa

2009-07-09
 16:50:25

Nya planer

Nu är det klart att jag kliver in och jobbar nästa vecka och tar min sista semestervecka v. 30 istället. I nuläget känns det jättebra eftersom Johan ändå åker iväg på träningsläger. Så istället för att bara få en ynka semestervecka tillsammans får vi nu en till, underbart. Det som känns ännu bättre är att vädret inte ska vara så bra nästa vecka ändå, utan bli bättre v.30. Jag tror det kommer att bli toppen iaf. 

 

2009-07-08
 11:07:10

Fin form

Vi fick allihopa en fin form igår och den fantastiska fyran byttes vid 22.30 ut mot den fantastiska drinksexan. Lisa och Erik kom hit och följde sedan med ut på Rex.





2009-07-07
 17:44:29

Drinkkväll

Ikväll är det drinkkväll på Norra Ersmarksgatan. Den fantastiska drinkfyran bestående av mig, johan, macke och patricia är det som gäller. Vi hade en drinkkväll förra sommaren också, som slutade i en fantastisk form. Jag hoppas på denna form även ikväll. Det bär senare ut på Rex, eventuellt. Nu är det iaf uppdukat lite kex, dipp, chips och frukt :)

2009-07-07
 15:21:59

Balkongen

Innan var det bara betong med vit, flagnad färg ovanpå, och såhär ser det ut nu:

2009-07-07
 15:15:11

Köket

Jag har som sagt inga före-bilder. Golvet var iaf innan en rutig plastmatta i grå-rosa-orange-aktig färg. Bänkskivorna var vit-gråa. Och såhär blev det efter:



2009-07-06
 16:16:09

Allt är återställt

Äntligen är det som det ska vara igen. Johan är hemma och jag behöver inte känna mig ensam :)

Gårdagskvällen spenderade vi med handling, middag och en film. Mys. Idag har det blivit lite städ, klädkoll och allmänt slappande. Vi tänkte grilla ikväll men eftersom regnet öser ner blir det stek istället. Jag ska åka iväg och handla till en god sallad snart.

Imorgon kommer pappa och hjälper med det sista i köket. Ska be han ta med kameran så jag får visa er hur det blev :)
2009-07-05
 09:27:33

Matchdag

Match idag. Brommapojkarna kommer på besök. Jag, Marre och Lisa laddade upp här igårkväll med killsnack och kvällsfika :) Nu kokar jag ägg och ska äta frukost innan pappa kommer och hjälper mig med det sista innan Johan kommer hem. Sen match som sagt. 15.30. Nu jäklar. Vi ska ta en sista seger och sen gå på välförtjänt uppehåll.

Ungefär 9h kvar tills jag får vara med Johan igen. Låt dom gå fort!

Trevligt dag!
2009-07-04
 19:33:46

En lördag

Idag har det hunnits med rätt mkt. Träning, stan med Signe och Marre och sen UFC med ett gäng från laget. Skittrevligt! Snart kommer Wictor och Lisa hit. Blir också trevligt :)

Sista matchen imorgon sen uppehåll. Ska bli jävligt skönt. Har ju haft semester i en vecka nu men det blir liksom inte på riktigt när man har fotbollsträningar varenda kväll, så det ska bli skönt med helledigt och få styra träningen som man vill i två veckor :)

En natt kvar sen får jag tillbaka min man. Jäklar så skönt det ska bli. Saknaden växer mer och mer..

Puss
2009-07-03
 18:12:51

Mörkt

Just nu ser det mörkt ut på alla fronter. Sista minuten-resorna bara ökar i priser, jättenegativt. Vi har blåst av Finland också på grund av regnvädret. Istället verkar det bli semester på hemmaplan kommande vecka. Kan inte säga att jag är jätteledsen för det. Det blir vad man gör det till. Blir nog en trip till mormor för fiske och grillning nere vid sjön. Alltid mysigt!

Ska börja städa undan allt i lägenheten nu, det är grejer överallt. Jag och Vickan har för en timme sedan slutfört ett projekt som jag inte kan berätta om i nuläget, Johan får inte veta förrän han kommer hem :)

Första dagen var det skönt att vara ensam hemma men nu är jag less.. det är alldeles för tomt i lägenheten och jag saknar Johan jättemycket. Vill ha någon att krama. Vill ha någon som håller om mig när jag somnar och som pussar på mig när jag vaknar. Bara två nätter kvar nu.. och inatt ska Patricia sova här, inte riktigt som att ha Johan här, men bra ändå :)
2009-07-03
 18:12:03

Projekt

Har precis slutfört ett projekt här hemma tillsammans med Vixen. Blev skitbra. Kan dock inte visa några bilder eller säga vad det är eftersom det ska bli en överraskning till Johan :)

Det är förövrigt alldeles för tomt här hemma. Första dagen var det rätt skönt men inte nu. Vill att han ska komma hem o hålla om mig nu. Saknar han alldeles för mycket.

Ska försöka städa undan lite i lägenheten nu sen blir det födelsedagsfika hos Vickan i laget, sen kommer Patricia hit och sover :) En bra kväll helt enkelt.
2009-07-01
 22:11:18

Sista minuten

Nu verkar det som att det kan bli ändrade planer för kommande vecka.. istället för att åka till Finland där det tyvärr ser ut att bli regn hela veckan åker vi på en sista minuten, om det finns något i rätt prisklass.

Bara att hålla tummarna på att det dyker upp något med bra pris!
2009-07-01
 14:13:45

Vilodag

Idag vilade jag min kropp från solen. Istället åkte jag och pappa iväg och fixade brädor och även bänkskiva till köket. Hittade jättebilligt golv till köket också som jag ska åka och köpa på fredag :) Kommer lite nytt och fräscht när Johan kommer hem, underbart :)

Tänkte sätta mig på balkongen och belasta solen en aning nu på eftermiddagen, men nu är det molnigt och åska en bit bort så det sket ju sig. Träning om inte så länge ändå.

Hejdå :)