2009-10-31
 16:56:40

Tapetseringen klar!

Otroligt skönt. Sitter i soffan nu i vårt nytapetserade vardagsrum. Tycker det blev jättebra. Det som fattas nu är att köpa nya lister och att börja skruva upp hyllor osv på väggarna. Men det får vänta till veckan. Johan måste ju få vara med och bestämma nåt iaf! ;)

Har precis ätit en bit tacopaj och en bit västerbottensospaj från Ica Gourmé. Brände mig som fan på ugnen när jag skulle ta ut dom, så nu har jag ett fint rött märke på handen.

Ikväll blir det umgänge hos Jempa. Några från laget ska dit. Sen får vi se om det blir utgång.

Hörs lite senare eller imorgon! :) Måste hoppa in i duschen nu.


Två nätter kvar..
2009-10-30
 23:47:13

En mycket trevlig fredagkväll

Jag har haft en supertrevlig fredagkväll. Först middag på AllStar. God mat och gott sällskap. Dessvärre fick vi inte se så mycket av Ersbodas match. Sammanlagt kanske vi fick se 5min av spelet, sen var resten intervjuer och snack på arabiska (är det språket dom talar? eller heter det kurdiska?) Men det var mäktigt att se ändå. Man blir så stolt över dom!

Därefter åkte jag och Lisa hem till henne för att se Idol. Hyffsat tråkig Idol-kväll måste jag säga. Temat kunde varit bättre. Erik och Reza bäst iaf. Och Calle.

Nu ska jag försöka sova så jag är utvilad för morgondagen. Syrran lämnar av Alfred här vid 10.00. Då blir det en morgonpromenad i det, förhoppningsvis fina vädret. Och mitt på dagen kommer mamma hit och slutför tapetseringen. Spännande!

Den här veckan kan det inte bli för mycket av honom, speciellt inte när han är så här stilig;


Stilig som få

2009-10-30
 07:31:43

Äta frukost ensam

Det här är en grej som är tråkig när man är själv. Äta frukost ensam på morgonen. Nog för att Johan oftast ligger kvar längre än mig, men han brukar alltid försöka smyga in i hallen och tjuvtitta på mig när jag sitter i köket. Det här med att försöka titta utan att jag ser lyckas han aldrig med längre eftersom jag alltid sitter och tittar och sen ler när han tittar fram. Aja, bara en lite töntigt grej som blivit :)

När nu måste jag gör mig klar och börja åka till IKSU Spa där jag ska få nålar i min rygg igen. AJAJ!

Hörs ikväll!
2009-10-29
 22:41:56

Dags för sängen

Kvällen har flytit på bra. Som igår så har mamma gjort det mesta jobbet. Jag har hjälpt till när det behövts. I övrigt har jag diskat och tvättat. Och sen har ju Lisa varit här. Efter att mamma åkt satt vi och såg Rosa Bandet-galan. Jag skänkte 50kr på sms, jag hoppas du också skänkte något!? Rätt som det är så händer det någon i din närhet eller kanske till och med dig själv. Så se till så att rätt förutsättningar finns då. Som tur är så går det framåt för var dag som går.

Imorgon är det fredag, superskönt. Direkt efter jobbet ska jag skynda mig ner på AllStar. Jag, Lisa, Johans föräldrar, Åsa och Per ska äta middag och förhoppningsvis få se Ersbodas match på tv, eftersänt såklart men ändå jätteroligt att få se! Hoppas allt går som det ska, både med tekniken på AllStar och för grabbarna där nere. Jag ska hålla tummarna.

Efter det cyklar jag och Lisa hem till henne för Idol-tittande.

Nu är det dags för sängen. Ligger iofs redan där, men det är dags för sömnen. Jag är riktigt trött. Och för fjärde natten i rad; tomt, ensamt och lite läskigt.

En bild för varje dag är det som gäller;


Fantastisk man!

2009-10-29
 19:30:35

Back to work

Första dagen på jobbet avklarad. Det  har gått bra. Främst för att det funnits en del att göra. Det gillar jag. Tiden går fort och man hinner inte ens tänka på att man sitter och jobbar. Dock lite dryg att jobba till 17.30. Nog för att det bara är en timme längre, men en timme den tiden känns alltid som en evighet. Jaja..

Jag och mamma håller på med tapetseringen nu. Lisa är också här. Även hon har ju killen i Kurdistan. Vi stöttar varandra. Haha! Kommer med ett till inlägg innan jag går och lägger mig!


2009-10-28
 21:49:12

Det börjar arta sig

Ikväll har det börjat. Tapetseringen. Jag kan inte påstå att jag bidragit till så mycket. Mamma har gjort det mesta. Jag har varit en hjälpande hand när det behövts, annars jag jag mest sett tv och vaktat datorn. Men det som hunnits hittils; hela vita långsidan och lite till, ser otroligt bra ut i mina ögon.

Imorgon är det back to work. Faktiskt skönt. Jag blir otroligt rastlös av att vara hemma. Blir att jobba sent eftersom jag ska på behandling fredagmorgon. Jobbar hellre sent imorgon än på fredag. Såklart. Efter jobbet imorgon fortsätter tapetseringen. Då kommer vi hinna börja på den bruna fondväggen.

I övrigt måste jag säga att det fortfarande är väldigt tråkigt att vara ensam hemma. Jag älskar att ha Johan omkring mig. Om än man inte hinner ses så mycket pga av jobb och träning så är den där sista

 tiden innan man går och lägger sig på vardagarna underbar. Krypa ner i soffan under en filt och se någon fotbollsmatch som går på tv. Det gillar jag!

Satt och såg Göteborg ta en poäng igår. Tänkte direkt att guldchansen sumpades. Men vad händer? AIK spelar lika även dom. YES! Men det som är mest fantastiskt är att Djurgården vinner med 2-0 över Helsingborg, på bortaplan. Jag hoppas verkligen att dom grejar nytt kontrakt.

Nu ska jag slå på en film på datorn och försöka somna till den så fort det går. Kram och God natt!


Han och jag.

2009-10-28
 08:53:53

Ingen sovmorgon här inte

Blev ingen sovmorgon idag. Vaknade strax före åtta. Men det var tur det eftersom jag och Johan lyckades tajma att vara inne på facebook samtidigt. Det hann bli en 10min chatt innan han var tvungen att åka på träning. Nu ska jag göra mig frukost. Blir nog äggmackor på hårdbröd eftersom mjukbrödet är slut. Lyckades på något märkligt sätt göra sönder mixern igår så jag kan inte  heller göra mina nyttiga och goda youghurt-smooties :( Måste köpa en ny innan Johan kommer hem..

Hörs senare.

2009-10-27
 23:27:04

Mörkrädd

Här sitter jag i sängen. Hela lägenheten är kolsvart och den känns osäker. Det känns som att någon är här inne. Ändå har jag kollat låset på dörren flera gånger redan. Jag gillar det inte. Jag hatar att sova själv. Bara fem nätter kvar.

Under dessa dagar ska jag försöka sysselsätta mig så gott det går:

Imorgon: Vila och ta det lugnt
Torsdag: Jobba, tvätta, förbereda inför tapetseringen
Fredag: Få ny behandling för ryggen, jobba och oplanerad kväll
Lördag: Tapetsera vardagsrummet, ev utgång
Söndag: Göra klart så mycket som möjligt i vardagsrummet

Någon gång under dessa dagar måste jag försöka hitta tid att flytta alla grejer från vårt förråd på vinden ut till vårt nya förråd som finns i en helt annan byggnad. SUCK! Det förrådet är tydligen inte stort heller enligt vaktmästaren. Jag har inte varit och kollat än, men vi som har jättemycket grejer uppe på vinden kommer få problem, speciellt när det verkligen inte finns någon plats alls i lägenheten. Suck!

2009-10-27
 21:23:24

Sötnosarna tittar på TV


Johan med Alfred i fredags när vi var barnvakt

2009-10-26
 21:54:05

Nu är jag lugn

Rapport på http://ersbodask.wordpress.com/ finns att läsa. Dom är framme på hotellet och är i säkerhet.

Enda oroset nu är att mina irriterade ögon och täppta näsa plusats till med en hes röst och ett halsont. Får se när jag lyckas somna. Men en alvedon, nässpray och halstabletter borde göra susen. Har dessutom laddat kylskåpet med massor av frukt och nyttigheter. Jag behöver mer sånt för att hålla mig frisk tror jag.

Nu ska jag lägga mig i sängen och se One tree hill och försöka somna så snart det bara går. Ligger och snosar på Johans kudde som jag tror luktar jättegott. Känner inte så mycket lukt, men jag låtsas iaf :)
2009-10-26
 20:50:23

Oros orosson

Jag håller på att bli galen. Dom åkte 08.00 imorse. Flygresan skulle ta 4h. Sen skulle dom åka buss. Hur lång tid den resan skulle ta vet jag inte. Har hört nåt om 4h. Men då borde dom varit framme på hotellet för länge sen. Men jag har inte hört nåt, Lisa har inte hört nåt och Emmelie har inte hört nåt. Är det någon annan som hört nåt? Bara att dom är framme och oskadda? Nånstans i mitt bakhuvud kan jag minnas något om att dom skulle vara framme sent på kvällen. Vid 22.00. Så isf sitter dom fortfarande på bussen. Enligt halebops hemsida så funkar inte halebop i Irak/Kurdistan, vilket betyder att jag inte kommer höra något från Johan via sms. Så jag har kollat min mail ungefär en gång i kvarten hela kvällen. Inget mail. Kollar även deras blogg regelbundet. Inger nytt inlägg. Även folkbladet eftersom en reporter därifrån åkt med dit. Inget nytt där heller..

Självklart har inget hänt dom, men man oroar sig ju ändå. Det är ju trots allt Kurdistan dom åkt till. Oros.

Nu ska jag städa lådorna i köket. Inte bara för att det måste göras, men för att jag måste hålla mig sysselsatt med något hela tiden just nu.
2009-10-26
 14:59:51

Jag vill ha han hemma i vårt trygga hem


2009-10-26
 07:54:32

Vi avslutade med en fotbollssöndag.

Gårdagen blev fantastiskt bra. AIK - Hammarby, Liverpool - Man U, WestHam - Arsenal och Barcelona - Real Zaragoza. Man kan säga att vi avslutade veckan med en fotbollssöndag. Vi gjorde även en fantastiskt middag. Så vi sammanfattar gårdagen: En fantastiskt fotbollssöndag!

Imorse 05.00 lämnade jag av min käraste på flygplatsen. Tungt, tungt och tungt. Som tur är har har massor att göra denna vecka. Lägenheten ska vara i toppform när han kommer hem. Ska även hinna med en del umgänge också. Det pissiga är att det är SVINDYRT att smsa osv från Kurdistan, så vi kommer nog inte höras så mycket heller. Jag får försöka klara mig ändå helt enkelt.

Nu börjar en ny arbetsvecka och jag är fortfarande jätteförkyld med oerhört ljuskänsliga ögon..
2009-10-25
 13:35:42

En dag i soffan

Imorse klev vi upp 08.30, åkte till OBS och handlade och gjorde en monsterfrukost. Efter det la vi oss i soffan och där ligger vi än. Jag är jätteförkyld och har inte energi till så mycket. AIK - Hammarby är det nu och Liverpool - Man U sen. Efter det ska vi laga en supermiddag och sen ha myskväll. Det blir en tidig morgon imorgon. 05.00 ska jag skjutsa dom till Umeå Flygplats.

Hörs sen!

2009-10-24
 07:22:08

Högskoleprovet

Kan inte fatta att jag ska göra det idag. Jag ville så gärna ligga kvar i sängen, strosa på stan idag och bara ta det lugnt. Men någonting inom mig tvingar mig att gå dit och göra det..

Men nu när jag bestämt mig för att gå dit ska jag bannemig använda dom bästa delar av min hjärna. Hoppas dom är på hugget. Nu jävlar!
2009-10-23
 16:28:58

Weekend love

Äntligen är helgen här, som jag har längtat. Ikväll ska jag och Johan tillbringa kvällen i Röbäck tillsammans med syrrans lilla Alfred (som inte är så liten längre, snart 1år!). Har sett fram emot den här kvällen hela veckan. Förhoppningsvis är han på samma glada humör som alltid! :) Så ikväll blir det en riktig myskväll. Pizza och Idol.










Imorgon sitter jag hela dagen och skriver högskoleprovet. Jag ser inte fram emot det för fem öre. Har tänkt många gånger att jag ska skita i det. Gjorde ett gammalt ordprov och matteprov över internet. Fick inget vidare bra resultat. Mattefrågorna är sjukt luddiga. Kan man inte bara få räkna ut som vanligt istället för konstiga alternativlösningar? Aja, jag förlorar ju inget på att göra det. Men kommer inte att berätta något resultat iaf! ;)

Lördagkvällen kommer att spenderas hos Johans föräldrar som ska bjuda på middag. Alltid trevligt!

Söndagförmiddag har vi tvättid och vi har massvis med smutstvätt. Mer än någonsin tror jag. Sen är det fotboll på dagen. Som vanligt på söndagar. På kvällen blir det nog middagslagning och kvalitetstid eftersom Johan åker till Kurdistan på måndagmorgon. Känns alltid lite sjukt att säga det. Kurdistan.. oros!

På måndag börjar även "vardagsrumsprojektet". Jag ska beställa tapeterna, börja ta bort lister, spackla för hål och försöka göra i ordning så mycket som möjligt innan mamma kommer och hjälper med tapetseringen närmare helgen. Ser verkligen fram emot det.

Trevlig helg på er allihopa!

2009-10-22
 21:36:14

Vissa dagar är tyngre än andra

Ibland har man en dålig dag. En ledsam dag. Idag har det varit en sån dag för mig. Jag har funderat väldigt mycket. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Eller säga. Det är väl bara att acceptera.

2009-10-21
 18:04:44

Blandis

Ännu en dag som gått väldigt fort. Det gillar vi! Efter jobbet har jag sprang vi in på Sandbergs El för att kolla priset på en lampa jag sett genom skyltfönstret till och från lunchen varje dag. Den kostar mycket. Men lampan är fin, väldigt fin. Jag tror vi måste köpa den ändå. Det kommer att passa super när vi har gjort om i vardagsrummet.

Nu ska vi äta middag sen hälsa på Johans föräldrar och även Johans moster och morbror från inlandet som jag ännu inte träffat. Spännande! 

P.S Susie Suh är en skön artist. Många bra låtar!

2009-10-20
 19:18:12

En snabb tisdag

Dagen har faktiskt gått över förväntan. Tisdagar brukar inte vara någon favorit för mig. Arbetsdagen brukar ofta gå väldigt segt och det känns som det är länge till helgen, men idag gick det fort.

Ikväll har jag promenerat 40min på träningen och sen ytterligare 30min promenad hem från träningen. I ett bra tempo. Det är skönt att promenera. Nu i skrivande stund håller jag på att laga lite korvstroganoff. Favvomaten. Sen blir det nog att se nyaste One tree hill om det hinner laddas hem i hyffsat tempo. 24% på 5min hittills, fortsätter det i samma tempo har jag ju det direkt efter maten. Underbart!
2009-10-20
 19:13:15

We are the world

När idolerna sjöng den här låten i fredags blev jag imponerad. Det är en grym låt. Dom gjorde det bra, men orginalet är såklart bättre. Den är ändå mäktigt att så otroligt många bra artister varit med och spelat in en låt tillsammans:
Michael Jackson, Lionel Richie, Stevie Wonder, Paul Simon, Kenny Rogers, Bruce Springsteen, Tina Turner, Billy Joel, Diana Ross, Dionne Warwick, Cyndi Lauper, Bob Dylan..

Fastän jag lyssnat på den här så mycket i så många år så får jag ändå gåshud.

2009-10-19
 19:24:53

Idag är det mysmåndag med lyxmat

Imorse blev det naprapat och nålar i ryggen. Fick smått panik när fötterna domnade bort, jag inte kunde ta ett djupt andetag och dessutom låg själv i rummet just då. Det gick bra ändå. Ser dock inte fram emot samma behandling om en vecka..

Efter jobbet blev det handling och nu har vi precis avslutat en underbar middag. Fläskfilé fylld med färskost och soltorkade tomater. Till blev det en fräsch sallad och lite ris. Det var magiskt gott och det är vad jag kallar måndagslyx. Jag gillar det!

Nu är det mys i soffan. MFF - Göterborg på tv. Kan inte bli bättre. Perfekt start på veckan.



2009-10-18
 13:06:23

Kvällen blev riktigt lyckad

Det går inte att säga annat än att det blev en toppenkväll igår. Först förfest på ett av hotellrummen. Kan l. ova att det var minst 35 grader varmt i det rummet.. Därefter begav vi oss ut på Café Opera. Det var riktigt roligt. Kul att prova något lite annorlunda. Men måste ändå säga att utgång i Umeå ändå är några klasser bättre, är ju ett stort plus att träffa folk man känner.

Lite Idol-skvaller:
Våra junisar stannade ju kvar på hotellet när vi gick ut och lyckades hooka upp med några idoler. Rabih bad Mathilda komma och sätta sig bredvid honom och berättade sen hur snygg han tyckte hon var. Han raggade. Vid samma bord satt Tove och Erika som inte riktigt såg lite nöjd ut som Rabih. Dom viskade och tittade snett. Tydligen har Erika och Rabih haft något på gång så hon var nog lite svartis. Haha.

I övrigt kom Calle hand i hand med sin flickvän. Jättesött par. Nicklas lämnade hotellet med en tjejkompis, eller flickvän. Fick även skriva några autografer. Nicklas verkar riktigt skön. Mariette, som förövrigt var riktigt snygg, lämnade hotellet med en tjejkompis. Reza såg allmänt jätteglad ut. Eddie och Erik fick jag aldrig syn på. Sen var det ju Tove, Erika och Eddie som väldigt gärna befann sig bland folk på hotellet. Verkade tycka om att visa upp sig. En aning storhetsvansinne skulle jag säga. Synd.

Bilder från gårdagen:





Jäklar vilket skönt lag vi har alltså..

2009-10-17
 16:49:15

Förlust och i nuläget bitter

Det blev ingen trepoängare mot Danmark, istället blev det förlust med 2-1. Vi spelade på en riktigt dålig gräsplan som man istället för fotbollsplan skulle kunna kalla leråker. Nu är jag bitter.. men jag hoppas att det kan släppa efter lite mat. Det är ju trots allt en superkväll vi har att se fram emot!

Återkommer lite senare, eller imorgon när vi sitter på bussen påväg hemåt..
2009-10-16
 22:35:03

Lite update bara..

Bussresan börjar lida mot sitt slut. Den har, trots en seg start gått rätt fort, mycket på grund av att vi nu på slutet kunnat se Idol. Förutom Idol har det blivit en hel del skitsnack, skvaller och även lite roliga lekar med Mathilda. Vilken teaterapa hon är alltså, den tjejen får en att skratta! :)

Som sagt, snart framme.. Skulle gissa på att jag hamnar i samma rum som Pat iaf, sen får vi se. Jag kommer förhoppningsvis att slockna väldigt fort. Ska bli gott med hotellfrukost imorgonbitti.. och match på naturgräs. Det är ändå en speciellt känsla at spela på riktigt gräs! Jag gillar det. Oftast..

Gruvar lite för att somna utan Johan som håller om mig. Men gruvar ännu mer för att måsta somna själv i en hel vecka när dom åker iväg på träningsläger om drygt en vecka.. Jag får ta fram min gamla nalle och gossedelfin som jag alltid somnade med när jag bodde hemma och själv.

2009-10-16
 16:51:11

Bussresan har börjat

Har precis sett senaste One tree hill. Vill bara ha nästa nu! Blir nog en film snart.

I helgen ska jag ha riktigt kul med laget, men jag kommer självklart sakna denna man:



Han är det bästa jag har!
Jag längtar verkligen till Thailand i januari. Underbart ska vi ha.

2009-10-16
 07:56:35

Bortamatch

15.00 rullar bussen iväg mot Stockholm. Det ska bli en grymt rolig helg. Hotell med laget, match och sen nöje.

Det ryktas om att vi ska bo på samma hotell som idolerna i Sthlm, COOOOOLT!! Haha :)

Dags att fortsätta jobba. Längtar till lunchen med den bästa..
2009-10-14
 19:20:04

Inte mer än ok denna gången heller

Det blev ingen succé. Det blev bara ok den här gången heller, vilket betyder att det smakade bra, men att det såg dåligt ut. Stekpannan var för stor, så vi fick göra halvmånar istället. Och vissa blev en liten grötplätt.



Det blev en cheese till efterrätt innan vi begav oss till Johans föräldrar för Bonde söker fru och fotboll.

2009-10-14
 18:00:23

Pannkakor

Jag och Johan har lagat pannkakor tillsammans en gång tidigare, då gick det ok men inte mer.

Nu ska vi göra det igen, jag tror på succé! :)
2009-10-13
 20:48:37

Världens kåtaste 77-åring

Det här är så jävla roligt! :)

"Dom är kåta innerst inne"
"Då rycker det i henne va"
"När jag håller på att lattja först i musen på na och sen opp och sen ner va"

2009-10-13
 20:47:28

"Säg ingenting till mig"

En ny skiva finns på spotify, den är bra!

Melissa Horn - Lät du henne komma närmre
Lät du henne komma närmre? Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter, jag orkar inte springa mer
Försökt att visa dig med blicken, men det är inte mig du ser
Den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
Hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Melissa Horn - Tyck synd om mig nu
Jag kanske stannar här och skriver, fast jag längtar bort
Och du vill att jag ska lämna, men vi säger aldrig nåt
Du försöker ställa mig mot väggen, men jag står aldrig still
För jag tror att livet just har börjat och det blir, det blir vad jag gör det till

2009-10-12
 21:20:05

Sista avsnittet av säsong 6

Take a look at yourself in the mirror. Who do you see looking back?
Is it the person you wanna be? Or is it someone else you were ment to be?
The person you should have been, but fell short of.

Does someone tell you that you can't or you won't. Because you can!

Believe that love is out there. Believe that dreams come true every day, because they do.

Sometimes happiness doesn't come from money, fame or power. Sometimes happiness comes from good friends and family. And from the quite nobility of leading a good life. Believe that dreams come true every day, because they do. So take a look in that mirror and remind yourself to be happy, beacuse you deserve to be. Believe that! And believe that dreams come true every day, because they do!
2009-10-10
 17:18:55

En dag med Pat

Idag har jag spenderat dagen med Patricia. Lunch på Barista och lite shopping. Det blev en lång kofta och ett par vita nikesneakers. Nu blir det lite vitlöksbröd och sen middag.

Match imorgon, jag är riktigt taggad!
2009-10-09
 18:49:37

Shopping, pizza och idol står på schemat

Fredag. Jätteskönt! Har sett fram emot den här dagen enda sen i tisdag när jag fick ett mail: 

"Hej älskling. Ska vi köpa pizza från robertos på freitag och se idol?"

Det är inte ofta vi köper hämtpizza, så jag blev faktiskt riktigt taggad. För mig blir det en:
Maldini - tomat, mozzarella, parmaskinka, ruccola, olivolja

Jag brukar vara traditionell och ta en Calzone, så jag kände att lite omväxling skulle vara kul.

Efter jobbet idag tog vi en sväng på stan. Det inhandlades lite smågrejer till köket, i färgen turkost. Två tröjor till Johan och två trosor till mig. Imorgon blir det säkert att inhandla lite mer, men då blir det tillsammans med Patricia. Shopping och lunch står då på schemat. Det ser jag fram emot.

Nu ska jag sätta mig framför tv'n en liten stund sen börja bege mig mot Robertos och hämta våra Pizzor..
2009-10-07
 19:55:28

MoJo


En liten puss och ett litet leende!

2009-10-07
 19:31:31

Dagarna kommer och dagarna går

Jag är nu i en mittemellanperiod. Jag är inte deppig eller less, jag kämmer mig faktiskt riktigt glad, men jag känner mig också mittemellan något. Det är en mittemellanperiod där vi fortfarande är i säsong och tränar, men mycket mindre. Det är skönt på sitt sätt men jag fram emot att få vara "ledig" från träning ett tag, eller att kunna planera tiden som jag vill. Vill jag träna direkt efter jobbet gör jag det. Vill jag laga mat och äta i lugn och ro först så gör jag det.

Ikväll har vi äntligen fått bort tv'n och vitrinskåpet, så nu ska jag lägga mig i soffan. Det blir Bonde söker fru och Greys Anatomy ikväll. Det är INTE ofta jag ser tv förutom när det är fotbollsmatch, men nu ska jag njuta! :)

2009-10-05
 20:47:39

En aktiv ledig kväll

Den här arbetsdagen har varit den skönaste på länge. Tack vare två värktabletter tradolan har jag kunnat sitta en hel dag utan värk i ryggen, det kändes som himmelriket. Plötsligt känns det inte så jobbigt att gå till jobbet imorgon..

Vi har ju som sagt varit ledig ikväll. Jag hunnit med mycket:

- Födelsedagsshopping till Alfred
- Renbäddat sängen
- Oljat in det nya vitrinskåpet
- Dammtorkat
- Dammsugit
- Diskat
- Lagat mat

Många skulle säkert bara legat i soffan eller nåt, men jag kan faktiskt tycka att det är skönt att göra sånna här saker när jag är ledig. Speciellt eftersom jag aldrig orkar eller har tid att göra det en kväll när jag har träning.
På onsdag är vi förhoppningsvis också ledig. Då ska det bytas däck på bilen, plus att det gamla vitrinskåpet och den gamla tv'n ska köras till Lisa. Just det, jag bokade tvättid till på onsdag också. En fullspäckad kväll även det.

Nu ska jag krypa ner i sängen snart och försöka somna tidigt även idag.

2009-10-05
 07:57:55

Den här sömnen tackar vi för

Ungefär 21.15 slocknade jag igår. Sov till 07.00. Det är en sömn jag kallar välbehövlig inför en arbetsvecka. Grymt skönt att vara ledig ikväll också.. får se vad det blir att hitta på.

2009-10-04
 16:55:04

1-1 mot seriesegrarna

Vi spelade 1-1 mot serieledarna idag. En okej första halvlek, en mycket bra andra halvlek.

Min uppladdning för den här matchen var sämsta möjliga. Otroligt dålig sömn av olika anledning, kom väl upp i 5h, jag behöver mer. Så inför matchen var jag ovanligt nervös, men det gick bra ändå.

Nu ska jag åka och handla en fläskfilé och göra något gott till mig själv. I soffan ligger två döda sälar som förmodligen inte kommer att ha någon vidare kraft att varken hjälpa mig eller äta.

Ikväll blir det att se allsvensk fotboll.

Jag ser INTE fram emot en ny arbetsvecka..
2009-10-04
 11:43:39

Ny TV

Äntligen har vi bytt ut denna 64kg tunga och feta TV mot en betydligt finare och nättare :)


2009-10-03
 18:19:26

Ikväll är det "bankett"

Ersboda har någon form av bankett ikväll, så det blir middag på Evys. Jag, Lisa, och Vickan är där som spelarfruar :) Match imorgon, så det blir en tidig kväll för mig och Lisa, men det blir nog trevligt ändå! :)

Kom och heja på oss mot Tyresö imorgon. Det utlovas oväder.. ;)
2009-10-03
 18:15:24

I behov av en hund

Jag känner hur jag mer och mer bli sugen på en hund. Speciellt nu när säsongen börjar ta slut. Måste ju ha sällskap på alla mina långpromenader/joggingturer efter jobbet. Det skulle verkligen vara jättemysigt. Iaf att ha en hund som man kan låna lite när man vill. Komma och vara med oss några dagar, åka hem, kommer tillbaka ett tag.. osv. Iaf nu när säsongen tar slut.

Någon som vill ha avlastning? :)