2009-11-30
 17:07:08

Blandat humör, blandat blogginlägg

Idag är det måndag och jag är på ett ganska blandat humör. Aldrig kul att jobba. Men alltid roligt att träna fotboll och det ska jag göra ikväll! Eftersom det är ett blandat humör så blir det ett blandat inlägg.
Inlägget kommer att innehålla; musik, one tree hill, mig själv, någon/några bilder och lite babbel.

The Shore, en riktigt skön grupp faktiskt.

"Take what's mine" . "Waiting for the sun"

 Snart är vi samlade igen. Som jag längtat!


Så sant:
"You know, I've got this theory; there are two kinds of people in the world. There are lyricpeople and musicpeople. You know, the lyric people tend to be analytical, all about the meaning of the song. They're the ones you see with the CD insert out like five minutes after buying it, pouring over the lyrics, interpreting the hell out of everything. Then there's the music people.. Who could care less for the lyrics as long as it's just got, like a good beat and you could dance to it. I don't know, sometimes it might be easier to be a musicgirl and not a lyricgirl. But since i'm not, let me just say this; Sometimes things find you when you need them to find you. I believe that. And for me it's usually songlyrics."
(Peyton, OTH)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Träning ikväll som sagt. Satan så roligt det ska bli. Jag hoppas jag inte blir besviken. Känner någon form av nervositet faktiskt. Det var ju trots allt 1½ månad sedan jag rörde i en fotboll. Sen dess har det mest blivit styrka och rehab för min rygg. Lite löpning har det också blivit, men kanske inte tillräckligt. Tur det är många, många veckors försäsong. Man hinner träna upp konditionen! :)

På torsdag är farmors begravning, känns inge roligt alls..

Som sagt, ett blandat inlägg. Nu ska jag leta reda på mina fotbollsskor och börja byta om. TAGG!

Kram!

2009-11-29
 18:50:51

En besvikelse

Jag hade verkligen sett fram emot kvällens match mellan Barca och Real. Men när jag nu får veta att Zlatan inte är med från start så känns det otroligt tråkigt. Men men, får väl hoppas på en bra fotbollsmatch ändå.

Visar några bilder på julpyntet som finns i vardagsrummet:




Nu ska jag försöka ladda mentalt för en ny arbetsvecka. Känner mig svag. Är rätt less just nu faktiskt. På det mesta. Kanske en fotbollsträning imorgon kan ändra på det? Jag och Lisa ska åka och träna med Umeå Södra Ungdom. Jag är faktiskt sjukt taggad. Som jag har längtat efter fotbollen!!

2009-11-29
 13:16:28

Söndag och första advent

Söndag idag och första advent. Julafton närmar sig med stormsteg och det måste väl alla gilla. Jag gör det i alla fall. Idag har vi ljus tända för att värma denna kalla lägenhet.

Idag har det burits från gamla förrådet till det nya. Det gick otroligt fort, så det är skönt. Nu är det bara allt som ska slängas som ska köras bort. Det fixas nog till veckan.

Alfred skulle som sagt komma hit, men än en gång blev det inställt. Så istället gick jag ned till Tenton och körde styrkepasset som jag inte hann göra igår. Skönt att ha det gjort. På torsdag är det dags för nästa pass. Samma övningar men färre repetitioner och mer vikt. Det blir nog bra!

Nu ska jag stryka julgardinerna och sätta upp dom i köket. I vardagsrummet och sovrummet blir det inga julgardiner. Julgardiner är ju inte jättefina så det får räcka i köket.

Nu är det bara granen som fattas. Men den flyttar inte in förrän söndag den 13e tror jag. Det blir nog lagomt.

Förutom att stryka julgardiner måste tvätten sorteras och sen ska jag skjutsa Johan till Nolia där dom har fotbollsträning. Jag stannar nog och kikar en liten stund även jag. Sen är det såklart fotboll på tv som gäller idag.

Trist att helgen snart är slut. Helger är ju faktiskt välli välli sköna.

2009-11-28
 17:38:21

Parmiddag

Det var en väldigt trevlig kväll igår. Mamma bjöd mig och Johan på Lasagne och sen såg vi Idol. Jag gillar sånna kvällar otroligt mycket!

Jag skulle egentligen vara barnvakt till Alfred idag men det skjuts upp till imorgon. Så idag har jag varit på Expo och köpt lite julpynt och gjort jul här i lägenheten. Supermysigt. Jag älskar verkligen julen och jag tror den här julen kommer att bli super!

Nu är förrätten inför kvällens parmiddag i full gång. Det blir "En grön dröm". En vitlök och persiljasoppa som gjorde i ett av programmen Halv åtta hos mig i veckan. Jag återkommer sen om det blev en flopp eller en succé.

Till förrätt blir det en klassisk tacos, haha. Vi kom överens allihop om att vi inte orkade göra nåt annat. Vad det bjuds på för efterätt vet jag inte ännu. Modo spelar ikväll och har med Foppa och Näslund. Jag kan gissa att vi kommer att se det. Och sen spela lite spel och så. Myskväll!

Imorgon som sagt blir det nog att passa Alfred ett tag och sen kommer Johans föräldrar och hjälper mig att städa ur förrådet. Ser inte direkt fram emot det, men det blir skönt när det är gjort!

Trevlig helg allihopa!

2009-11-26
 21:45:06

Animal Planet

Jag har kommit fram till att jag verkligen tycker om Animal Planet. Nu är det Austen Stevens äventyr. Han fotade just en hel drös med elefanter, sjukt coolt. Nu åkte han vidare till en sumpmark och lyckades fånga en orm. Det är faschinerande. Oj.. nu märkte han att han råkade bli biten av ormen.

Och nu kommer det ännu mer elefanter. Dom är enormt stora alltså. Overkligt nästan.

Haha, sjukt ointressant för många, men väldigt intressant för mig. Men nu är det sängen som gäller. God natt!

2009-11-26
 19:14:38

Tv-kväll ikväll

Det har varit en tung och otroligt seg dag. Tiden har gått sakta.

Efter jobbet åkte jag och hämtade Johan, vi åkte och handlade till middagen och har nu avnjutit en väldigt god kyckligpasta. Kvällen kommer att innebära "Vem vem mest?", "Halvåtta hos mig". "Mammas pojkar" och sist men inte minst "Paradise Hotel".

Ikväll blev det ingen träning på Tenton. Det blir istället träning här hemma. Johan är min coach. Jag har fått en del övningar av min naprapat. Bålövningar. Medan vi ser Halv åtta hos mig ska jag göra det.

En arbetsdag kvar nu och sen är helgen här. Underbart! Det kommer att bli en stillsam helg. Imorgonkväll blir det middag och Idol hos mamma. Lördag blir det träning, passa Alfred och middag/myskväll med Lisa och Erik. Söndag ska Johans föräldrar hjälpa mig att röja på vinden och bära lådor. Är otroligt tacksam att jag slipper göra det själv. Sen är det Barcelona - Real Madrid!!

Trevlig kväll!

2009-11-25
 21:04:40

Bonden

Ikväll har det blivit löpning och lite gym på Tenton med Mathilda. Och nu har jag och Johan precis sett Bonde söker fru, ett himla härligt program :) Nu är det några olika fotbollsmatcher det zappas emellan. Jag är rätt trött så för mig blir det nog sängen om någon halvtimme.

Torsdag och fredag kvar, sen helg. Jag längtar!

2009-11-24
 17:28:38

Blessed Union Of Souls

I like!



Även; Blessed Union Of Souls - Light in your eyes (MAGISK)

2009-11-24
 17:28:13

Intressant lunch

Jag äter i princip varje dag på Restaurang Balder eftersom jag har matkuponger där. Gratis är gott. Jag sitter oftast själv, om inte andra i laget äter där också. Äter man själv sitter man ju inte direkt och pratar.. man lyssnar på ljudet omkring sig. Idag satt det fyra äldre damer i 75-80 års ålder vid bordet bakom mig. Det var fräscha damer ska jag säga er. Det var någon av dom som fyllde år för det skålades med jämna mellanrum för födelsedagen. Hon som fyllde år sa att hennes man häromdagen att ubrast i gråt. Detta på grund av att han var orolig att han inte skulle få fira fruns nästa födelsedag tillsammans. Mannen hade tydligen cancer. Jag längtar inte tills jag är i den åldern...

Sedan berättades det om en rolig dröm. (Observera att det fnissades rätt vilt) Hon hade drömt att hon och hennes man skulle göra "det" men att han "inte kunde få upp den". Det slutade med att dom gick till läkaren för att få veta problemet. Damen som hade drömt detta beklagade sig över att hon vaknat och inte fått drömma vidare och få veta orsaken.

Det är fult att lyssna på andras samtal, men jag satt en meter ifrån och kunde inte direkt sitta och hålla för öronen. Det var nästan så att jag själv började fnissa när den gamle damen berättade om sin dröm. Haha!

Anledningen till att jag vet att dom var 75-80år är för att en av dom sa "nu när vi snart är 80år.."



2009-11-23
 21:03:46

Monsterpass

Första dagen på veckan är snart avklarad. Det var tungt att kliva upp ur sängen imorse när jag visste att Johan skulle få ligga kvar fler timmar till. Läkaren sjukskrev honom på heltid till 11 dec och sen halvtid till 11 jan. Fusk! Så länge kommer han såklart inte vara hemma, men en vecka åtminstone. Detta innebär många tunga mornar för mig och många sköna dagar för honom.. om han slipper smärtan såklart.

Ikväll har jag varit på Tenton. Jag, Lisa och Forsa har kört ett styrkepass för benen. Riktigt tungt och frågan är om jag kan gå imorgon? Hur som helst riktigt skönt att få en sån här genomkörare. Detta excentriska pass ska vi köra var femte dag, sammanlagt 10 pass eller nåt sånt, sen är det ett nytt träningspass som gäller. Mer explosivitet. I need!

Jag sitter och gruvar över det där jävla förrådet uppe på vinden som måste tömmas. Jag har suttit hela dagen och mentalt förberett mig på att börja bära över lådor till det nya pyttelilla förrådet och tänkte verkligen göra det ikväll. Men efter det här monsterpasset har jag ingen energi över till något sånt. Det får bli ett senare veckoprojekt.

Nu ska jag lägga mig och se TV. Hörs!
2009-11-22
 15:13:58

Lyckad och misslyckad

Gårdagskvällen började jättebra. Vi var väst på stan i Eriks lägenhet. Det var först jag och Lisa. Vi köpte Pizza, gjorde oss i ordning och satt och pratade. Senare kom Forsa och sen även Wictor och Bea. Det blev otroligt mycket fotbollssnack, såklart. Det var supertrevligt! Precis innan vi skulle gå ut kom även Nina.

När vi skulle ut åkte Wictor och Bea hemmåt, Forsa gick på schlagern och Lisa, Nina och jag gick mot Allstar. Jag gick först till vakten och frågade om jag fick ta in två stycken på mitt p-leg. "Njae, alltså egentligen får man ju inte det men... vilket restaurang jobbar du på?" "Rex", sa jag. "Då kan ni ställa er i längst bak i kön." Vi gick och ställde oss längst bak i kön och väntade. Efter 10min var vi framme vid vakten. Nina gick in, Lisa gick in.. sen visade jag mitt vanliga leg och även p-leget. "Vi har åldersgräns på 22år här, tyvärr" "Ja, men nu har jag ju faktiskt p-leg och kommer in med det på ALLA ställen i hela stan, varför ska jag inte kunna komma in här då?" "Nej tyvärr, vår policy är 22år". Jag blev less som fan, vände ryggen emot och gick därifrån.

Jag promenerade hemåt...

"Förfesten är alltid bäst" brukar man säga. Igår stämde det verkligen.

Ikväll blir det att gå på Dalen-match med Johans föräldrar. Trevligt!

Hejsvejs!
2009-11-20
 20:34:30

En gipsad fot


Idag har Johan fått operera foten så nu ligger han i soffan i högläge med gips upp till knäet. Hädanefter kommer jag att få vara lite av en hemmafru och ta hand om honom. Men det är okej :) I sånna här fall gör jag det gärna.


Imorgon blir det myskväll med lite vin, spel och sen utgång. Tror det kommer att bli toppen!!

2009-11-20
 16:53:22

Citat från One tree hill

Mina tre favoritcitat:

"The important thing is not to be bitter over life's disappointments. Learn to let go of the past. And recognize that every day won't be sunny. But when you find yourself lost in the darkness of despair, remember it's only in the black of night that you can see the stars. And those stars will lead you back home. So, don't be afraid to make mistakes. To stumble and fall. Coz, most of the time, the greatest rewards come from doing the things that scare you the most. Maybe you'll get everything you wish for. Maybe, you'll get more than you ever could've imagined. Who knows where life will take you. The road is long. And in the end, the journey is the destination."

"Every song ends, but that's no reason not to enjoy the music."

"At this moment, there are six billion, four hundred seventy million, eight hundred eighteen thousand, six hundred seventy one people in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just not facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world. Six billion souls. And sometimes, all you need is one."

2009-11-19
 21:36:57

Bilder på syrrans guldklimp.. o mig.




2009-11-19
 21:08:14

Långpass

17.15 åkte jag till Tenton. 20.00 åkte jag från Tenton. Grymt skönt. Lugn och ro i träningen och sen bastu och svaller med Mathilda. Superduperkväll! :) Nu har jag precis diskat bort vårat diskberg. Skulle behöva dammsuga också så jag ska göra det när det blir pause i Paradise Hotel. Ska även göra mig ett ordentligt kvällsfika med yoghurt, banan, hårdmacka, mjukmacka och ett glas mjölk. Och ett ägg :) Matvrak är vad jag är.

Det blev inget gitarrspelande ikväll, tiden sprang förbi helt enkelt. Men det kommer ju fler gånger.
2009-11-19
 17:07:51

Ikväll blir det gym och egentid

Hej!

Nu ska jag bege mig till Tenton. Patricia är redan där, Lisa kommer och även Mathilda. Det blir löpning, gym och bastu. Superkväll. Därefter handling och diskning. Vi har ett diskberg här hemma!

Såg den här på nätet idag. Eftersom jag inte har någon tidning sparar jag den här.



Ska åka och köpa tidningen ändå.

Efter vardagsysslorna är över ska jag sätta mig i soffan med gitarren, datorn och mina låtpapper. Johan har precis åkt iväg till Övik med några grabbar för att se Modo-Luleå så jag får lite egentid här hemma.

2009-11-19
 17:05:43

OTH-musiken fortsätter..

Säsong 3:

Feeder - Feeling the moment
MoZella - Light years away
Tristan Prettyman - Simple as it should be
Augustana - Stars and boulevards
Athlete - Street map
Fall Out Boy - Sugar we're going down
The All-American Rejects - Move along
The Veils - The leavers dance
Nada Surf - Always love
Fall Out Boy - Dance, dance
Marjorie Fair - Empty room
Nikola Sarcevic - Vila rada
Shout Out Louds - Please, Please, Please
Sterophonics - Rewind
The New Amsterdams - Your ghost
Feeder - Tender
Jack's Mannequin - The mixed tape
Maria Taylor - Song beneath the song
Strays Don't Sleep - For blue skies
MoZella - You wanted it
Nikola Sarcevic - Lock-Sport-Krock
The Replacements - Here comes the regular
The Weepies - World spins madly on
Michelle Featherstone - Go on my child
Jack's Mannequin - Dark blue
Michelle Featherstone - God bless the child
The Fray - How to save a life
The National - Daughters of the soho riots
Sarah Blasko - Perfect now
Flipsyde - Train
Gavin DeGraw - We belong together
Turn - Close your eyes
Gavin DeGraw - Jealous guy
The Fray - Look after you
Michelle Featherstone - Coffee and cigarettes
Susie Suh - Season change
Snow Patrol - Chasing cars
Michelle Featherstone - We are man and wife
Gavin DeGraw - More than anyone
Augustana - Boston
Led Zeppelin - Babe, I'm gonna leave you
2009-11-17
 22:21:51

Ni märker; Det finns enormt många bra låtar

One tree hill, säsong två

Scissor Sisters - Take your mama
Trespassers William - Lie in the sound
The Perishers - My heart
Keane - Everybody's changing
Jimmy Eat World - Kill
The Perishers - Sway
Howie Day - Collide
Bethany Joy Lenz - Let me fall
Tyler Hilton - Glad
Pete Murray - So beautiful
I Am Kloot - Proof
Tyler Hilton & Bethany Joy Lenz - When the stars go blue
Rachael Yamagata - Be be your love
Patty Griffin - Rowing song
Snow Patrol - How to be dead
Tyler Hilton - When it comes
The Perishers - Pills
Jimmy Eat World - 23
The Get Up Kids - Overdue
The Wreckers - The good kind
Keane - She has no time
Jem - Flying high
Michelle Featherstone - Looking for love
Bettie Serveert - You've changed
Story of the Year - Sidewalks
Gavin DeGraw - Chariot
Ryan Adams - Now that you're gone
Vanessa Carlton - Who's to say
Ray Lamontagne - Hold you in my arms
Missy Higgins - Scar
Butch Walker - Mixtape
Jimmy Eat World - Work
Susie Suh - All I want
Jimmy Eat World - Hear you me
2009-11-17
 22:21:15

Pannkaka till middag

Idag blev det en lite längre arbetsdag. Det var faktiskt inte så jobbigt. Därefter åkte jag och Johan till hans föräldrar där det bjöds på pannkaka. Väldigt gott! Och efter det blev det intervaller, gym och bastu på tenton med Mathilda. Lisa dök upp och höll sällskap en stund också. Jättebra kväll!!

Det ryktas att vi börjar träna 27 november. Vet inte vars ryktet började men är det sant vore det fantastiskt roligt. Känns dock lite tvek att det ska vara på en fredag. Men.. nu längtar jag verkligen efter fotboll.

Imorgonkväll ska jag vara med Alfred. Mamma ska också hålla sällskap. Ska bli supermysigt! Då ska jag ta lite nya kort. Killen växer ju så det knakar. :)

God natt!

2009-11-17
 09:05:56

Det här är bra grejer

Glömde publicera detta igår.. men här kommer det!

Det här är låtar från One tree hill som jag gillar:

Säsong ett:
Dashboard Confessional - Hands Down
Saliva - Rest In Pieces
Pete Yorn - EZ
Gavin DeGraw - I Don't Want To Be
Gavin DeGraw - Belief
Starsailor - Silence Is Easy
The 88 - How Good It Can Be
Sprung Monkey - Whatcha Gonna Do
Yellowcard - Empty Apartment
Matthew Ryan - Return to Me
Tegan and Sara - Want to Be Bad
Jimmy Cliff - Many Rivers to Cross
Bryan Greenberg - Say Yes
Train - Calling All Angels
Switchfoot - Dare You To Move
Pete Francis - Untold
The New Amsterdams - Hanging On For Hope
Sarah McLachlan - Fallen
Travis - Re-Offender
Ryan Adams - Avalanche
Nada Surf - Inside of Love
Sheryl Crow - I Shall Believe
Bethany Joy - Elsewhere
Sheryl Crow - Home
Sheryl Crow - The First Cut Is The Deepest
Five For Fighting - 100 Years
The Fire Theft - Heaven
Josh Canova - The Wish
Matthew Ryan - I Can't Steal You
Satchel - Suffering
Gavin DeGraw - More Than Anyone
Michelle Featherstone - Stay
Snow Patrol - Run
Forty Foot Echo - Drift

Alla låtar ska finnas på Spotify, nästan. Så gör en OTH-lista nu ;)
Säsong två kommer senare..

2009-11-15
 20:34:19

"Leyton-scenes"

Kan titta på sånna här klipp hur många gånger som helst.
Säsong fem har blivit lite av en favorit just nu. Främst på grund av känslorna mellan dessa två.



Och sen mycket på grund av den underbara musiken som spelas:

The National - Fake Empire
The Verve Pipe - The freshmen
Group 1 Crew - Forgive me
Richard Harris - Will you be there
Jason Walker - You fill my heart
Missy Higgins - Where I stood
Michelle Featherstone - Looking for love
The Honorary Title - Far more
Susie Suh - Give me heart
A Fine Frenzy - Ashes and wine
Gavin DeGraw - She holds the key

Detta var några låtar från avsnitt 1-11, säsong 5.
Någon gång ska jag skriva ner en hel lista på alla mina favoritlåtar genom alla avsnitt, alla säsonger. Listan kommer att bli lång. Det är verkligen galet hur mycket jag tycker om den här serien. Men grejen är att den ger så otroligt mycket. Det är en smart serie som man kan lära sig mycket av. Det ska jag också visa er någon gång..

2009-11-15
 14:57:46

Träningsupplägg fixat

Under dagens långpromenad har jag och Mathilda gjort upp ett litet träningsupplägg:
Tisdag: Uppvärmning jogg, rodd och styrketräning
Onsdag: Långpromenad/jogg
Torsdag: Intervaller på löpbandet
Helgen: Långpromenad och styrka

Nu ska vi börja köra lite hårdare, så att man är lite förberedd när säsongen drar igång igen. Dock har man ju några månader på sig att träna upp sig innan matchsäsongen börjar så jag känner ingen direkt panik.
2009-11-15
 12:18:03

Vinden måste röjas

Det blev andra Falk-filmen igår. Den va bra. Imorse sov jag till 10.00, otroligt skönt. Låg kvar i sängen en timme till. Då blev det äggmackor och nu ska jag ut i slasket på promenad med Mathilda och Bonzo.

Sen ska vi äntligen försöka ta tag i vinden på riktigt. Grejerna måste flyttas. Och det som inte ska flyttas måste slängas. Vi får se hur starka vi är och hur mycket vi orkar göra.

I övrigt är det inte mycket planerat.
2009-11-14
 16:50:05

Denna oplanerade lördag

Jag kan inte minnas sist jag hade en sån här lördag. Helt oplanerad. Imorse åt vi scones till frukost och åkte sedan ner på Johans jobb och spelade lite pingis. Därefter ner på stan för att köpa flyttkartonger. (för att kunna ha ordning i vårt nya, lilla förråd) Jag gick även in på musikantet och köpte ett kapo, en ackordbok och en bok med låtar från 2008. Så nu ska jag börja spela ordentligt igen. Mitt mål är att spela en liten stund per dag iaf. Det är ju för jäkla roligt. Och senare åkte vi upp på OBS för handling och sen D&D för shopping.

Nu har vi diskat, dammsugit, strukit gardiner, dammtorkat lite och slängt i tre tvättmaskiner som snart måste gå och tömmas. Ikväll blir det middagslagning och sen får vi se. Kanske en Falk-film, bowling eller Körslaget. Vi får se helt enkelt. Det har blivit en sån dag. "Vad gör vi nu?" "Hmm, vi kan åka dit.." "Okej!"

Trevlig lördagkväll!
Önskar även pappa en underbar semester i Egypten. Han är verkligen värd ledighet!

2009-11-13
 16:24:44

Det ska bli så otroligt skönt med helg

Nu efter jobbet ska jag och Johan gå förbi donken, trycka i oss nån cheeseburgare och sen gå till SF och se filmen 2012. Därefter hem och se Idol. Blir nog en riktigt bra kväll.

Imorgon har jag planerat in en riktig mysfrukost. Det blir nybakta scones, kokta ägg, fil och müsli, juice och någon god frukt. Sånt ska man unna sig när man har en hel lördag ledig. Sovmorgon på lördagar är nog det jag uppskattar mest nu när vi inte tränar fotboll. Jäklar vad skönt det är alltså. Det blr en HEL dag utan någonting alls. Inget jobb, ingen fotboll. Det kan man behöva! I övrigt är det inte så mycket planerat för helgen. Jag tar den som den kommer helt enkelt.

Jag såg förresten My sisters keeper igår och grät som en bebis. En otroligt vacker film. Det var också väldigt bra musik i filmen:

Edwina Hayes - Feels Like Home
Pete Yorn - Don’t Wanna Cry
Greg Laswell - Girls Just Want To Have Fun
James Blunt - Carry You Home
Jeff Buckley - We All Fall In Love Sometimes
Priscilla Ahn - Find My Way Back Home
Jonah Johnson - With You

Trevlig helg!

2009-11-12
 19:40:57

Ikväll säger jag inte så mycket

Vila i frid Farmor.

Nu får du träffa Farfar igen.

2009-11-11
 19:13:56

Jag saknar det redan

25 dagar har det gått sedan vår sista match och jag saknar det redan. På nåt sätt är jag inte samma människa när jag inte tränar fotboll. Det tar väl förmodligen ett tag att vänja sig men utan fotbollen känner jag mig som en bitch. Irriterar mig på småsaker. Inte hela tiden såklart, men lite för ofta. Jag har liksom inget lugn inom mig. Visst att jag promenerar nästan varje dag, men jag behöver mer än så. Behöver få svettas och avreagera mig på något. Därför längtar jag tills vi kör igång igen..

En dröm i framtiden vore att hitta ett lag man kan träna och spela i när man känner för det. Då kan man åka iväg på semester när man vill, ta ledigt en vardag om man behöver osv. Men jag antar att man får hitta sig något annat istället, kanske gruppträningar på IKSU. Har inte provat det mer än nån gång, kanske är roligt?

En sjukt rolig sak är att Patricia ska börja jobba på Alltele. Men det är egentligen inte det roligaste, utan det roligaste är att nu när hon har fått ett jobb kan hon ÄNTLIGEN flytta in till stan. Och vi kommer att kunna umgås hur mycket som helst. One-tree-hill-kvällar, middagslagning, fika, skvallerkvällar.. som jag har längtat!

Men först måste vi hitta en lägenhet åt henne. Någon som vet en ledig 1a på centralt, helst på haga?
2009-11-10
 21:16:22

Före - Efter

FÖRE



EFTER



FÖRE



EFTER



Extrabild på vitrinskåpet som numera har en spotlight inmonterad.



Som ni ser. Lite tomt på väggarna och kring fönstret. Saknas även lister kring väggarna. Ett senare projekt..

2009-11-10
 20:59:24

All my life

K-Ci & JoJo - All my life har fastnat i mitt huvud totalt. Den spelas om och om igen i mina lurar. Rabih sjöng den ju i fredags. Om än han sjöng bedrövligt dåligt så är det ju faktiskt en riktigt skön låt.

När jag sökte på den låten på Spotify hittade jag även denna med samma namn; Krezip - All my life. Hon hade även några andra sköna låter. Try it!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Efter jobbet idag blev det gardinköp. Inte det roligaste, men det behövdes till vardagsrummet.

Igår tog jag och Mathilda en långpromenad i Gammliaskogen. Imorgon ska jag och Patricia på Tenton. Och på torsdag blir det långpromenad igen. Därför ger jag mig själv vila ikväll. Lite tråkigt att bara promenera, men det är det enda jag får göra i nuläget. Min rygg är "under behandling". Det har blivit bättre. Att sitta på jobbet är beydligt lättare nu. Dock är det småsaker annars som är jättejobbigt; stå till mer än 5min, böja sig efter saker. Imorgon börjar jag ska antiinflammatoriskt också. Förhoppningsvis hjälper det.

Snart kommer några bilder på vårt "nya" vardagsrum. Inte riktigt klart med gardiner, hyllor, tavlor osv, men ni får se tapeterna och möblemanget iaf.




2009-11-09
 21:59:34

Vad händer nästa säsong?

Vi fick igår ett sms med meddelandet att coach inte kommer att vara våran coach nästa år. Det lämnar en del frågor. Kommer Jonas att fortsätta som den utmärkta andretränaren? Kommer snäll-Göran fortsätta vara den mest perfekta materialaren och lag-pappan?

Om än man tänkt tanken att coach ev slutar så trodde jag ändå inte det. Jag trodde ledarstaben ville ta upp oss i allsvenskan igen. Det var med både förståelse och besvikelse jag läste smset igår. Känslan just nu är; Vem ska kunna ersätta coach och fortfarande behålla den stämningen vi har i laget?

Vem som än tar över laget så ska vi fortsätta dra åt samma håll, ha lika roligt på planen och njuta av tiden tillsammans. Vi ska vinna serien!









När man tittar på dom här bilderna (som jag för övrigt också tagit från Sara, mästerfotografen) längtar man otroligt mycket tills vi börjar träna tillsammans igen. Långa bortamatcher, många söndagsmatcher, få sovmornar. Det är sånt jag önskar bort, men sånt man kan bortse från när man får vara med dessa tjejer.

2009-11-09
 21:57:35

Fem bilder som symboliserar våran lördag

Eftersom jag inte själv hade med mig någon kamera till festen i lördags så snodde jag bara några bilder från Sara. Några bilder som symboliserar kvällen: 

1. Det krävdes båt för att ta sig till stugan. Vickan agerade såklart kapten på båten.
2. Jempa hade styrt upp ett antal tävling. Bland annat "Äta-godisrem-så-fort-man-kan".
3. Det blev otroligt mycket sång, med Tobbe som gitarrist.
4. En del valde övernattning istället för utgång.


2009-11-08
 14:26:20

Lyckad avslutning

Det blev en lyckad avslutning igår. En lagfest med Umeå Södra blir i och för sig Aldrig misslyckad. Vi har alltid roligt tillsammans. Underbara tjejer och underbara ledare. Grymt!

Efter vistelsen i stugan var vi 8st som åkte in till stan för att först inta Rex. Där var det totaldött, så vi begav oss till Schlagerklubben istället där det var full fart. För mig var det premiär där och det blev en bra premiär. Härlig musik, härlig stämning och dans med dom härligaste tjejerna. Kanonkväll helt enkelt!

Nu ska jag göra mig i ordning och åka till pappa. Där ska jag låna tvättmaskinen (eftersom dom i vårt hus är ur funktion, och vi har hur mycket smutstvätt som helst), hjälpa honom med middagen och sen kommer Linn, Stefan & Alfred och då blir det farsdagsmiddag. Mycket trevligt!

2009-11-07
 15:03:00

Avslutningsfest i stuga vid havet

Snart bär det iväg ut mot Vickans stuga. Vet inte exakt var den ligger, men någonstans bortanför innertavle, ut mot havet. Den ligger även på en liten ö, så det är roddbåt som gäller för att ta sig dit. Spännande. Vissa sover över, andra inte. Inte jag. Jag och några andra drar nog ut på Corona eller Rex lite senare ikväll.

Nu måste jag göra mig klar och fixa det sista innan det bär iväg.

Hörs!
2009-11-06
 20:23:58

En fredagkväll och ett kort kort blogginlägg

Har precis avnjutit en god middag och nu är vi bänkade i soffan framför Idol. Rabih började kvällen otroligt dåligt enligt mig. Får hoppas att det fortsätter lite bättre..

Trevlig kväll och helg!
2009-11-04
 21:20:35

Det går inte att beskriva med ord..

Nu är livet tillbaka till det normala. Man somnar bredvid någon och man vaknar bredvid någon. Man äter middag med någon och man ser på fotboll med någon. Man åker och hälsar på Alfred med någon och man planerar nya inköp med något. Livet är som det ska vara helt enkelt. Bäst!

På lördag ska vi åka och köpa en hemmabio, om vi inte beställer en från netonet. Finns ju riktigt snygga grejer, utan en massa sladdar överallt. Tror det kommer bli kanoners!

Någon som vill köpa den hemmabio vi har nu till ett bra pris?

Btw så har jag så sjukt ont i mina magmuskler. Var så nöjd igår att jag inte har någon träningsvärk, men imorse kom den. Från ingenstans. Varenda rörelse gör ont. Känns som alla muskler gått sönder. På ett sätt känns det ju bra eftersom träningen förmodligen gav resultat. Men imorgon får det nog bli armar och axlar som tränas istället..

Nu är jag slutkörd. Det blir sängen nu.

2009-11-04
 11:35:24

Grattis Alfred!

Storkillen fyller 1 år idag. Grattis!



Ikväll blir det storkalas. Av mig och Johan kommer han att få en pulka och en canvastavla på bilden ovan. Tavlan blir ju såklart lite mer till Linn och Stefan, men fin är den! :)

2009-11-02
 19:22:59

Dagen med stort D

Längtan började redan för en vecka sedan. Och nu är den längtan snart över. Om några timmar åker jag till Umeå Flygplats för att äntligen hämta hem honom. Jag är nervös och har otroligt mycket pirr i magen. Hur sjukt är inte det efter bara en vecka?

Ikväll har jag och Mathilda varit på Tenton. Vi har varit sjukt duktiga. Tycker vi iaf. Först gick/sprang vi 5km. Sen körde vi rodd 1,5km och sen jättemkt mage och rygg. Plus stretching. Kommer har otroligt med träningsvärk i magen imorgon. Men det är skönt!

Har precis ätit Tacosen från igår, mumma. Nu är det dags för en dusch.

2009-11-01
 21:26:05

En ynka liten natt kvar

Imorse vaknade jag kl 08.45 av en mardröm och kunde inte somna om. En sånn gång behöver man verkligen sin pojkvän bredvid som direkt kan krama om en. Nu är det bara en ynka liten natt kvar sen är han hemma hos mig. Välbehövligt. Både för han och mig tror jag :)

Idag har jag varit på Dalen med Signe. Dom förlorade väldigt orättvist.

Efter det har jag lagat mig själv lite Tacos, städat lägenheten och nu sitter jag och Lisa och ser Djävulen Bär Prada. Har sett den förr, den är bra.


Sista bilden. Inte för alltid. Men för att tag. Ni är nog less på mig och han just nu :)

2009-11-01
 11:11:53

Slösar jag?

Den här veckan har jag lagt ut mer pengar på en vecka än vad jag brukar på en hel månad. Förutom tapeterna (som jag iosf får igen pengarna för) så har det blivit grejer hit och dit. Bestick, besticklådor, nån ljusbricka, julstjärna, massvis med mathandling hit och dit. 200 hit och 200 dit. Såhär mycket har jag aldrig småhandlat. Och nu ska jag snart ner på stan. Se om jag kan hitta några fina prydnadskuddar, ljuslyktor och kanske några fina små tavlor. Behövs lite på väggarna. Jaja, allt för att det ska vara fint. Får se till att leva fattigt resten av månaden.

Nu ska jag göra mig i ordning och sen åka och tvätta bilen. Har bara gjort det EN gång sen vi fick den för snart ett år sedan. Skamligt. Vi har ju faktiskt gratis tvättar.

Hörs ikväll!
2009-11-01
 00:18:17

Myskväll

Ikväll blev det en riktig myskväll. Jag, Lisa och Ragge var hos Jempa och såg lite olika fotbollsmatchen samtidigt som det blev chips&dipp och gofika. Och självklart en massa prat och skvaller. En toppenkväll i min bok.

Nu ska jag se nåt avsnitt av One tree hill säsong 3. Blir nog avsnitt 19, jag älskar det. Men eftersom avsnitt 20, 21 och 22 är minst lika bra så tror jag det blir en sen natt. Lär väl förhoppningsvis somna eftersom klockan är så mycket redan.

Väckarklockan står på 10.00. Imorgon blir det storstädning. Kl 16.00 ska jag se IBK Dalen med Signe. Och efter det kommer Lisa hit. Det blir lite chill och uppsättning av hyllor.

God natt!