2010-05-31
 21:03:49

Rubrikernas inlägg

Måndag igen
En ny vecka är nu påbörjad. Det var otroligt skönt med en "ledig helg". Nu blev det ju inte jätteledigt eftersom jag både jobbade och tränade. Men ledigt från match iaf.

Mina favoriter är tillbaka
Texas är tillbaka hos oss nu, jättemysigt. Och PATRICIA har äntligen kommit hem!



Prislapp kvar
En liten rolig grej från i helgen var att jag i söndagsmorse insåg att prislappen satt kvar på klänningen som jag hade i lördagskväll. Det var dessutom en stor och hård prislapp. Tur att ingen såg.

Bikini
Jag klickade precis hem en bikini från Nelly. Billig och enkel. Måste hitta någon färgglad också tror jag.



Storhandling
Nu ska vi åka och storhandla. Det är verkligen på tiden. Frysen är tom. Jag gillar ju dessutom att storhandla sent på kvällen. Harmoni.

VF-coach
Otroligt skönt att jag kunde rycka lite i VF-coachen denna vecka. 63.7 poäng och en 17:e-plats är jag på just nu. Jag är helt klart nöjd.

2010-05-29
 17:28:58

Helgen

Igår agerade jag spelarfru och åkte till Anundsjö för att se match. Dessvärre förlorade Ersboda med 1-0 på en otroligt blöt gräsplan. Jag var inte varm efter matchen. Regn, regn och regn.

Imorse blev det som sagt tidigt. 06.30 klev vi upp. Johans lag gick rätt långt men åkte ut mot dom som kom till final. Kl 10.00 blev jag uppringd av min chef och fick förfrågan om jag ville jobba på UmeNets mässa. Såklart ville jag inte, men extrapengar behövs alltid så jag ställde upp. 11.00-16.00. Nu har jag äntligen landat i soffa. Snart kommer brudarna i laget att börja strömma in här för lite trevligheter ikväll. Ska bli otroligt kul!

Vi hörs! :) SKÅL!
2010-05-27
 20:03:38

27 maj

Eftersom jag insåg att klänningen jag köpte igår egentligen inte var en klänning utan någon form av lång top, så åkte jag och bytte till en ännu större storlek. Jag vill ha den och kunna vara barbent såhär i sommartid så jag ska prova se hur det blir med storlek L och sen köpte jag ett skärp att ha till i midjan. Kan bli flopp men vi får se, har nämligen inte provat det än. Jag sparar det till lördag.

Direkt från Strömpilen till träning och sen hem för snabbdusch. Nu väntar jag på att Johan och Macke ska lira klart nhl-matchen på ps3 så ska vi åka till mamma och fika.

Fredag imorgon, underbart!
2010-05-26
 19:28:45

Hos syrran

Nästan direkt efter jobbet åkte jag och Johan upp till Strömpilen. T-shirten jag köpte i söndags hade fortfarande den där svarta larmgrejen kvar så den var tvungen att tas bort. Som bonus shoppade jag två likadana t-shirtar fast i svart och vitt. Plus en klänning. Jag provade den iklädd sporttop och i en för liten storlek så jag hoppas att storleken större passar och att den ser bra ut med vanlig bh och med ett skärp i midjan. Vi får se helt enkelt! :) Sen blev det även en sväng på systemet.

Nu har jag precis nattat Alfred. Ska slänga i mig lite spagetti och köttfärssås nu och slappa framför tv'n tills Stefan kommer hem. Då blir det att börja springa hemåt. Det känns som att det är hundra mil härifrån och hem, men jag tror inte det är så farligt. Blir lagomt med tanke på det löppasset vi ska köra tror jag.

Hörs!

2010-05-26
 19:21:24

Hittade en bild och började fundera varför vi gör som vi gör

Mathilda, vet du egentligen vad vi gör?

2010-05-26
 19:21:08

Harmoni


2010-05-25
 20:39:49

Sommarregn

När jag tittade ut genom fönstret imorse så duggade det. Jag tog på mig regnjackan iaf. När jag satte mig på cykeln och hade cyklat 50m så vräkte regnet ner på mig. När jag var framme på jobbet hade jag genomblöta jeans som inte var torra igen förrän vid lunchtid och då var det dags för trots regnet igen för att hämta mat. Hurv! Som tur var hade jag en filt på jobbet som kunde ge mig lite värme. Vi har ju blivit så bortskämda med sol på slutet så man ska väl inte gräva ner sig för lite regn, men det är ju så otroligt mycket skönare med sol och värme. Man blir glad på ett annat sätt. Dock har ju regn en sorts mysighetsfaktor, men då vill man ligga hemma i soffan under ett täcke.

Träning ikväll igen. Mer än så behöver inte sägas..

Imorgonkväll ska jag vara barnvakt till Alfred. Det passade äntligen eftersom vi har egenträning, så mördarlöppasset som vi ska köra tar jag när jag ska ta mig hem från Röbäck. Det blir perfekt. Det var otroligt länge sen jag var barnvakt till Affe så det ska bli superkul. Nya kort ska tas! : )

Har precis avnjutit en jättegod köttfärssås som min käre sambo tillagat. I like! Nu ser jag Jönköping Södra - Hammarby IF på TV4sport. När den är slut ska jag lägga mig och fortsätta läsa Ljudet av ditt hjärta (Eclipse).

Shit vad jag ser fram emot den här helgen. I nuläget ser den ut såhär:
Fredag: Åka till Övik och se Ersbodas match.
Lördag: Hänga på ängarna och se brännboll. Festa!
Söndag: Förhoppningsvis hänga med kusinen till Bullmark med Texas för lite aktivitet för honom. Och även se UFC. På kvällen blir det supermyskväll med Texas!!

Hörs!
2010-05-24
 20:31:07

Måndag efter söndag

Veckans första arbetsdag är gjort, skönt. Det känns grymt bra att sommarsemester närmar sig. En månad kvar bara. På söndag kommer Texas hit igen. Hur länge han stannar den här gången vet vi inte. Kan eventuellt bli så att jag och Johan blir hundägare åt Texas hela sommaren. Vi trodde att det vara sista gången vi fick träffa honom sist, men då nya ägarna kanske inte kan ta honom blir det kris och självklart ställer vi upp och tar hand om honom tills det löser sig med något permanent. Det vore faktiskt otroligt mysigt att få ha honom hos oss igen. Han har som blivit en del av oss. MYS!

Ikväll har det tränats som vanligt. Jag tog en promenad till träningen idag, otroligt skönt. Träningen var lugn, både skönt och lite trist. Blir kul med lite fart och spel imorgon.

Det bästa med helgen var bussresan till Västerås. Den gick förvånansvärt snabbt, vi åt för andra gången i en supermysig ladugård och tjejerna i laget är bäst. That's it.

2010-05-23
 19:48:01

Söndag, dagen före måndag

Imorse sov vi till 11.00. Otroligt skönt. Jag har nog inte sovit så länge på flera månader. Vid 12.30 åkte vi iväg på Strömpilen och shoppade lite åt mig. Det blev ett vitt baslinne, en aprikosfärgad t-shirt och ett par beiga shorts från MQ. Jag är nöjd!

Därefter åkte vi förbi på Mariehemsängarna och kikade på lite brännboll. Johans nacke hindrade honom från att delta så han gör premiär på lördag istället.



Jag kom hem från gymmet för en timme sedan och snart kommer Johan hem från sin fotbollsträning så nu kör vi igång med maten. Det blir grillad kyckling, haloumisallad och klyftpotatis. Mumma!

Trevlig söndagkväll!
2010-05-22
 19:23:19

Från upp till ner

Tänk att man kan gå från ett glatt humör till ett mindre glatt humör på mindre än 10 sekunder. Och att man sen inser att det inte behövdes och efter 5min vara tillbaka till det glada humöret.

Nu är dock humöret allt annat än glatt. 2-2 slutade matchen och jag är riktigt less. Jag känner mig vilsen. Gillar inte känslan. Ser fram emot kommande helg som är ledig. Jag tror att det behövs.

Det är många timmar kvar i buss. Jag ska se nåt avsnitt av OTH nu men sen återgå till boken som jag läser. Lyckades läsa ungefär en tredjedel på resan ner, det är spännande.
2010-05-22
 18:37:47

Det närmar sig

1 vecka och 2 dagar.
En sån här dag hade jag behövt denna tjej.

2010-05-21
 17:17:20

En "ledig" söndag

På söndag är första dagen på riktigt länge som jag och Johan är ledig tillsammans en hel dag och en hel kväll. Det ser jag fram emot. På veckorna hinner vi aldrig göra något eftersom båda tränar och vi är klara 21.00. På helgerna har haft oftast match lördag och vi söndag, så då försvinner dagarna där. Så på söndag, då jäklar. Jag sitter fortfarande och hoppas på ett mirakel; att solen ska skina. Kl 12.00 ska vi i alla fall åka och spela brändboll med hans gamla Mariedalskompisar. Det blir kul. Och som sagt, jag hoppas på sol. Isf ska jag göra en picknick och ta med min man ut på en gräsplätt någonstans och ha kvalitetstid i solen. Sen blir det självklart grillning till middag.

Nu tror jag dock att jag sitter och drömmer lite för mycket. Yr.no visar regn plus att jag i skrivande stund kom på att han har träning på kvällen. Och även jag måste väl träna någon gång under dagen. Men grillning blir det ändå, även om det blir sen middag.

Det blir skönt med semester och uppehåll från fotbollen samtidigt, då kan man äntligen göra saker. Åka och hälsa på mormor är ett måste. Det är något speciellt med att vara där. En speciell harmoni.

2010-05-21
 14:44:00

Bussresa

Dags för en till bussresa. Nu påväg mot Västerås.

Idag har jag kommit ihåg att ta med mig tredje Twilight-boken så det blir en del läsning. Och självklart One tree hill. Säsong 5 blir det den här gången.

Hörs senare.
2010-05-20
 22:22:53

Längtar till midsommar

Jag längtar till midsommar. Som planen ser ut nu åker vi ut till Patricia i Vännäs. Där blir vi ett gäng på ca 10 pers. Bada pool, grilla, aktivera sig, festa och ha trevligt. Vi är spellediga den helgen plus att både jag och Johan precis fått semester så det ska FIRAS ordentligt! :)

2010-05-20
 21:34:49

Grilltorsdag

Idag efter jobbet strosade jag runt på stan en stund. För att inhandla sommarkläder. Det blev äntligen ett par jeansshort. 199:- från Gina Tricot. Även en vit långärmadtröja med röda ränder på därifrån. Sen blev det att plocka upp Mathilda och åka raka vägen på träning. Än en gång en bra träning. Rolig träning. Jag ser verkligen fram emot helgens match.

Nu har jag precis kommit hem från Ersbodas match som dom vann med 2-1. Dom avgjorde i 93e och jäklar vilken härligt känsla. Jag fick gåshud på läktaren!

Nu firar vi segern med att grilla hamburgare och ha myskväll. Imorgon åker jag till Västerås med laget för match. Kommer hem lördagkväll. Jag hoppas på bra väder på söndag så att man äntligen kan ligga ute och sola.

Trevlig kväll!

2010-05-20
 21:32:10

Three in one - mobil, bra kamera, musik

Jag funderar på en ny mobil. Med bra kamera. Eftersom mobilen är med var man än befinner sig kan man lättare dokumentera sitt liv då med kameran. Two in one liksom. Frågan är bara vad för mobil? På ett sätt vore en Iphone rolig att köpa men den kostar ju så mycket pengar och jag har blivit snål på sista tiden. Hade en tanke att önska mig en mobil i födelsedagspresent, men då får man ju inget annat. Och i augusti när jag fyller år vill jag gärna ha presentkort så jag kan shoppa höstkläder. Jag får nog ta mig en funderare. Kraven på mobilen är iaf en kamera med 12mpx plus att den ska rymma många låtar. Har ju ingen mp3-spelare heller. Så allt i ett vore skönt. Three in one kanske jag ska säga istället.


                      IPHONe 3GS                                    Ericsson U1i Satio

Ett alternativ kan ju vara att Johan som är supersugen på en Iphone köper den så kan jag köpa hans mobil istället. Till ett reducerat pris. Bra idé! Ska lämna det som förslag till honom. Lovely!

2010-05-19
 21:20:57

En härlig onsdagkväll

Det har varit en bra kväll. En rolig träning med bra fart och mycket spel. Och en otroligt god smörgåstårta och en magiskt god rabarber/jordgubbspaj. Detta tackar vi familjen Sundberg för. Otroligt bra!

Imorgon är det jobb som vanligt, en sväng ner på stan, direkt på träning och sen se andra halvlek av Ersboda - Robertsfors.

Nu blir det inget mer bloggande eftersom jag la ut så himla många inlägg igår! ;)

God natt!

2010-05-19
 21:18:02

Hallelujah

Finns massor av versioner av denna låt. Här är en ny och jag gillar den.
Jag gillar han också!

2010-05-18
 22:09:42

Jag skriver av mig lite..

Jag gillar den här bilden på han och mig. Här hade vi inte känt varandra så länge.
Jag sitter faktiskt och ler när jag tänker tillbaka på den tiden när det pirrade i magen 24h om dygnet
och när ett enda litet sms kunde göra hela min dag. Det pirrar såklart fortfarande ibland, men kanske inte för varje litet sms. Nu pirrar det mer när jag tänker på den trygghet och lycka han ger mig och det är det bästa som finns. Det sjuka är att jag och Johan har pratat med varandra VARJE dag sen vi träffades första gången. Sms, internet, telefon. Och där kan man säga att tryggheten fanns ända från första stund. Det kunde gå en hel dag och en hel kväll, jag visste ändå att jag skulle få ett sms innan jag somnade eller skicka ett själv och få ett fint svar tillbaka. Ja, det är häftigt när man tänker på det. På hur det var då och hur det är nu. Hur man som människor förändras och lär känna varandra bättre och bättre för varje dag som går. Hur man efter två år kan upptäcka nya egenskaper hos sin partner som man beundrar.



Den senaste tiden har jag beundrat Johans kärlek till Texas. Jag älskar den hunden, men Johan avgudar honom och tar hand om honom med en sån omtänksamhet och kärlek. Jag tror faktiskt aldrig jag har sett något likande förut. Det är svårt att beskriva med ord. Det kanske handlar om vilket stort ansvar han vill ta, helt frivilligt. Det är nog det jag beundrar. 



Det är häftigt det där med kärlek..
2010-05-18
 20:35:23

Boyce Avenue, Live & Acoustic at The Fort Studios






Kan tipsa om att kolla in fler videos med dom på youtube. Dom gör en del covers också som är sköna.
 Bland annat Drops Of Jupiter, Slide, Crash Into Me mfl.
2010-05-18
 20:34:37

Nya kökstolar

Nu ska det inhandlas nya kökstolar. Bort med plaststolarna och in med lite kvalité. Dessa är dessutom i samma serie som köksbordet plus att det är specialerbjudande på dem nu. Tag 4, betala för 3. Perfekt! :)


Eftersom jag börjar förhoppningsvis börjar plugga till hösten så känns det som att inköp av olika grejer måste göras innan dess. För sen kommer jag att bli sjukt snål, det kan jag lova. Köksstolar har vi pratat om att köpa länge men det har aldrig blivit av. Nu måste vi dessutom köpa en ny dammsugare också. I övrigt tror jag vi klarar oss. Eller.. Vit färg till väggarna i sovrummet ska också inhandlas och användas innan sommaren är slut! :) Det ser jag fram emot.

2010-05-17
 20:50:14

Dammsugare!!

Förresten. Är det någon som har en dammsugare till salu? Det behöver inte vara någon superduper men den ska iaf suga upp dammet och gruset från golvet. Våran fashiondammsugare är sämst och jag blir tokig varje gång det är dags att dammsuga. Man får köra fram och tillbaka på samma ställe typ 5 gånger innan all skit är borta.

Snälla, någon?
2010-05-17
 20:44:24

Måndag igen

Idag efter jobbet tog jag mig en sväng ner på stan. Jag inhandlade ett par shorts från H&M. Tanken var att hitta ett par sköna jeansshorts, men jag hittar inga någonstans. Så det blev ett par gråa shorts istället. Sånna där sköna som man har lite nu och då.

Nu har jag precis kommit hem från löptur utomhus. Så skönt! Sprang i långa tajts och t-shirt och svettades ihjäl! Jag älskar det här vädret! Efter löpturen blev det en långpromenad också. Kände att det behövde slaggas ur en del. En negativ sak ute just nu är alla dessa flygkryp i luften, dom är överallt!!

Eftersom vi har både skivstång, hantlar och boll hemma så skippar jag gymmet och kör här framför tv'n istället. Då slipper man dessutom oroa sig över att slå huvudet i taket på vissa övningar..

Ciao,

Andreas Wijk
Finns på youtube och jag kan inte sluta lyssna!

2010-05-17
 20:32:39

14 dagar kvar

Nu är det bara 14 dagar kvar tills Pat kommer hem. Som jag längtar!



31 maj - 13 juli, shit vad vi ska umgås, prata och ha roligt tillsammans!

2010-05-16
 20:21:55

Han ville också vara med och sola

Texas tyckte inte det var så roligt att ligga in med mig i fredags så han hoppade upp i
Johans knä och njöt av solen och värmen han också.



2010-05-16
 20:12:18

Äntligen vinst!

Första trepoängaren tagen! Så jävla skönt. Det går inte att beskriva. Vi spelade egentligen inte bra alls, bara vissa stunder men idag gjorde vi mål! Det är nu man förstår varför man spelar fotboll.

Det blev till slut så att jag startade matchen. Kändes rätt tungt eftersom det var så varmt ute också. Konditionen var aningen lägre än vanligt och huvudet någon sekund sen i många situationer så min insats behöver vi inte prata om, men vafan. Vi vann ju så vad spelar det för roll! :) YES!!!!

Nu är vi ensama i lägenheten igen. Vi lämnade Texas imorse och det är väldigt tomt här nu. Jag önskar att vi hade mer tid så vi kunde behålla honom...

Nu ska vi iväg till Johans syster för lite födelsedagsfika.

God natt.

2010-05-15
 19:58:41

Lördagkväll med Texas

Den totala vilan igår gjorde susen tror jag. Tränade imorse, kändes dock inge vidare, men nu ikväll känner jag mig faktiskt pigg. Jag och Texas är själv ikväll så jag gjorde mig en varm kyckligsallad. Grillade kycklingen ute på grillen på balkongen. Det var första gången jag grillade själv. Tyvärr väntade jag för länge så grillen hade blivit lite för kall så jag fick vänta länge tills kycklingen blev klar, men till slut så. I övrigt hade jag i pasta, ruccola, gurka, tomat, avokado, fetaost, vindruvor och soltorkade tomater. Asgott. Ser fram emot att få äta det till lunch imorgon också.

Nu har Texas och jag precis kommit tillbaka från en promenad. Eftersom Ersboda har lagfest och är i parken och grillar och aktiverar sig så är vi som sagt själva. Jag ska verkligen njuta av den här sista kvällen med Texas. Även om det är trist att bara måsta vara hemma så är det underbart att han är med mig.

Det blir nog en film i sängen om ett tag och försöka somna tidigt.

2010-05-14
 17:17:57

Några timmar och en dusch senare

Klev för 20min sen upp från sängen för första gången sedan imorse. Har legat i ett kolsvart sovrum och sett film och serier. Dear John var bra, såklart. Kärleksfilmer är oftast alltid bra. Har precis tagit en svalkande dusch och känner mig aningen piggare. Texas stortrivs på balkongen som är kokande het. Verkligen sommarvärme! Visar några bilder lite senare som jag tog på han och Johan. Mysbilder.
2010-05-14
 11:33:58

Fortsatt tungt

Inatt sov jag och Texas själv i sängen. Dels för att Johan inte vill bli smittad och sen för att vi hoppades att jag skulle kunna sova bättre. Det gick lite lite bättre, men vaknade fortfarande 5-6 gånger. När näsan behövde sprayas och när Texas ville krypa under täcket.

Jag hade hoppas på att kunna genomföra ett lätt löppass senare ikväll men efter morgonens lättare promenad med Texas kände jag direkt att kroppen absolut inte är redo för det. Jag hoppas verkligen att dagens totala vila från allt kommer att göra mig piggare till imorgon men måste erkänna att det inte känns positivt.

Jag har laddat hem filmen "Dear John" som ska ses och sen nya OTH, Greys Anatomy och Private Practice.

Hej svejs,
2010-05-13
 21:36:49

Sjyyyk

En torsdag är snart gjord. Ligger hos pappa nu efter en otroligt god middag. Förkylningen har trappats upp med feber nu också så jag stannar ev hemma imorgonen om jag fortfarande ha feber. Jag MÅSTE bli frisk till matchen. Börjar dock känna en panik eftersom jag såklart måste kunna träna lördag då. Jag trodde det hade börjat bli lite bättre då det mitt på dagen idag kändes aningen bättre. Halsontet hade försvunnit. Men nu känner jag mig totalt förstörd. Så imorgon ska jag inte kliva upp ur sängen mer än när jag ska gå på toa och äta något. Och sen ska jag på riktigt börja äta vitamintillskott. Jag drar på mig skit för ofta. Sist jag var jätteförkyld var påsk och det var ju typ nyss. Less!

Nu ska vi åka hem och lägga oss och se sista perioden av hockeyn. God natt!
2010-05-13
 12:50:15

Inte så mycket sömn

Det blev en hyffsat tidig kväll igår. Somnade kring 22.15 men vaknade sen kanske tio gånger under nattens gång. Klev upp till slut vid 10.30. Då blev det frukost, lekstund med Texas och nu har jag precis klivit ut ur duschen. Ligger i soffan nu och ser Barnen i Byllerbyn. Om drygt två timmar är det fotbollstittande på Gammlia.

Trevlig dag och kväll!
2010-05-12
 19:43:54

Favorithunden är tillbaka

Nu är Texas tillbaka hos oss. Han och jag ligger nu i soffan medan Johan diskar och lagar mat. Det är sånt han får ta på sig när jag är hängig. Senare ska Texas och Johan till Nydalafältet och kasta boll och busa. Jag stannar nog hemma.

Otroligt skönt med ledigt från jobbet imorgon. Det blir att somna tidigt ikväll och sen sova så länge som möjligt imorgonbitti. Kl. 15.00 ska jag se Ersboda - Sollefteå och sen ska vi äta födelsedagsmiddag hos pappa som fyllde år igår. Sen blir det ännu en tidig kväll så jag blir helt frisk och kan ta en löptur på fredag och vara med på fotbollen på lördag.

Dessa dagar med Texas ska vi verkligen mysa. Det är troligtvis sista gången vi får träffa honom så det är lite sorligt. Därför ska vi ta vara på all tid. Mys och bus är det som gäller.

Kram!


2010-05-11
 21:13:59

Minnesvärt

Några minnesvärda stunder under dessa två år, (som finns på bild).

Nyårsafton 2008-2009



Sommaren 2009 var vi på bröllop vid Höga kusten.



Fiskekvällarna vid älven sommaren 2009.



Fiske, grill, mys hos mormor i regnet sommaren 2009.



Grill, bus, bastu och bad i Vixens stuga sommaren 2009.



De gånger vi varit hundvakter till Texas. MYS!



Fjälledigt i Umansjö, 2009 och 2010.

2010-05-11
 21:13:11

Halsont

Kände ett litet halsont igår som av löpning och gym tydligen inte blev bättre. Idag är halsen inge vidare så det blev ingen träning ikväll. Efter en arbetsdag känner man sig såklart inte piggare heller. Nu har jag precis ätit så nu ska jag lägga mig och försöka somna så snart som möjligt.



Ciao,
2010-05-10
 21:31:22

Två år tillsammans

Nu har vi varit tillsammans i två år. Det känns overkligt. Tiden har gått så fort. Och vi har verkligen hunnit med massor. Bland annat tre utlandsresor.

Sommaren 2008 åkte vi till Rhodos.



Hösten 2008 åkte vi till USA, Miami och Orlando.



Vintern 2010 åkte vi till Thailand



Nu ska vi krypa ner i sängen och se sista Johan Falk filmen. Imorgon kommer nog en liten fortsättning på vad vi upplevt tillsammans under dessa två år. Har inte tid att lägga upp några fler bilder just nu.

God natt! :)

2010-05-09
 10:11:42

Barbord och mys

Igår blev det en fullspäckad dag. Träning, stan med syrran, fixning av lägenheten, käka, dra iväg till Vickan för häng med några från laget och sen hem för att göra mysigt till Johans hemkomst från bortamatch.

Det här barbordet fixade jag och pappa igår.



Sen fixade jag tio röda rosor och en underbart god kladdkaka.



Anledningen till myset är för att vi den 10e varit tillsammas i 2 år. Imorgon alltså.
Det är sjukt vad tiden går fort.



Nu ska jag iväg på bortamatch. Håll tummarna!

2010-05-07
 18:05:51

Äntligen helg

Det är underbart skönt på balkongen när det är ett sånt här underbart väder.
Nu är det helg!

2010-05-06
 20:44:19

Snart ska helgen firas in

Fredag imorgon, underbart!
Det firar jag med en lunch på Angelini tillsammans med Johan. Det serveras tydligen Helstekt entrecôte med baernaisesås och råstekt potatis. Vad kvällen bjuder på vet jag faktiskt inte än. Vi får se. Kan bli minigolf.

Lördag är det träning och sen förbi syster en stund för att leka med Alfred innan vi drar ner på stan för att köpa födelsedagspresent till pappa.

Söndag är det bortamatch i Stockholm.
2010-05-06
 20:37:38

Snart så


Inte många dagar kvar nu tills vi får vara hundvakter igen.
Ser verkligen fram emot det. Några riktiga mysdagar!

2010-05-05
 22:14:39

Kort och gott bara

Ikväll har jag faktiskt inte så mycket att skriva. Det är iofs ofta jag inte har så mycket att skriva, men jag skriver ändå. Känns tråkigt att bara skriva vad jag gör eftersom jag alltid gör samma sak. Kan dra det kort och gott iaf.
Jobb idag som vanligt. En rätt så jobbig träning men rolig. Och sen körkortsteori med Mathilda. Nu Man City - Tottenham. Snart sömn.

God natt!
2010-05-05
 07:56:35

Ingen film

Det blev ingen Falk-film igår. Efter ungefär 2min insåg vi att vi redan sett den femte filmen. Så istället såg vi Barcelona och somnade innan 22.30. Välbehövligt!

En ny arbetsdag väntar. Dags att hugga in.
2010-05-04
 17:07:12

Bara en vanlig tisdag

Hemkommen efter ännu en arbetsdag. Ännu en stressig arbetsdag. Om än huvudet får ta lite stryk av stressen så är det nästan så att jag gillar att ha mycket att göra. Tiden går fortare och man känner sig duktig om än man inte hinner gör allt man önskar att man hann göra på en dag. Tur att det kommer en dag efter också! :)

Bara 6 dagar kvar till den 10 maj nu!

Om 25 cyklar jag iväg till Dragon för fotbollsträning. Har suttit och längtat efter träningen idag. Det sägs att det ska spelas på träningen och det gillar jag verkligen. Speciellt eftersom vi typ Aldrig gör det. Så ikväll smäller det. Fart och fläkt.

Om vi inte är klar allt för sent efter träningen ikväll ska vi försöka hinna se femte Johan Falk-filmen. Iaf börja se den. Och imorgon kommer Mathilda hit. Vi ska laga mat och lära henne körkortsteorin :) Det blir spännande!

Seeya!
2010-05-03
 21:48:48

Svullen

På nåt sätt gjorde jag illa mitt långfinger på matchen. Hade ont igår kväll och imorse vaknade jag och såg att det var både svullet och blått. Ont gjorde det också. Jag stod inne på toaletten och tittade på fingret och kom på mig själv kallsvettas och skaka. Gick och la mig ner en stund för att inse att det inte är så farligt med ett svullet finger. Haha.

I övrigt har det varit en jättestressig dag. Inge roligt. 

Ikväll har det varit träning också. Röbäcks f96 tränade med oss. Det var lite annorlunda men samtidigt lite kul också. Träningen var iaf väldigt lugnt. Kom hem strax efter 20.00 och slängde mig direkt i duschen. Sen blev det matlagning. Korvstroganoff. Mumma. Har precis ätit färdigt. Vi ser Avatar igen, en stund av den iaf. Den var ju så jäkla bra. Äter också lite färsk just nu, ananas och melon. Också mumma!
2010-05-02
 21:30:42

Behöver få ur mig ilskan

Förlust igen. 4-3. Nu är jag riktigt less.

Efter matchen åkte jag till maxi för att få gå omkring för mig själv. Jag har ett behov av att göra nåt när jag är arg. Så det blev lite onödiga inköp, men det bryr jag mig inte om just nu.

Och sen eftersom jag varit ensam hemma hela kvällen fram till nu har jag städat hela lägenheten och renbäddat sängen. Hade ingen ro att sitta still. Nu ska jag äta kvällsfika och sen gå och lägga mig och sova bort ilskan.

Det är dags för en vändning nu. Vi behöver poäng. Vi ligger sist. Det är helt sjukt.

God natt.
2010-05-02
 10:27:19

Gameday

Vaknade för en dryg halvtimme sen och har precis ätit en frukost på yoghurt, musli och mackor. Sitter nu och ser One tree hill, såklart. Alltid mitt sätt att ladda upp för match, det får mig lugn. Om en stund ska jag ta på mig kläder och ta en promenad. Blir skönt med frisk luft. Sen får vi se vad det blir.

Håll tummarna för oss idag, vi behöver det!!

2010-05-01
 12:33:15

Medan vi tvättade bilen..

..passade jag på att leka fotograf. Man behöver inte ha tråkigt i en biltvätt.



2010-05-01
 09:13:32

Snart hundvakter igen

Värt att nämna är också att vi får vara hundvakt till Texas igen över Kristihimmelfärdshelgen. Underbart!
Ingen kan vara mer glad än Johan! Haha!
2010-05-01
 09:11:23

29e, 30e och 1a maj

Det har varit dåligt bloggande två dagar i rad nu, ber om ursäkt för det.

I torsdag blev det jobb, träning och umgänge med mamma, supertrevlig kväll.

Och igår valborg blev det jobb, handling och sen grillning och sällskapsspel med Lisa och Erik. Satan vad det är gott att grilla, jag måste göra det ikväll igen. Vi spelade "Absolut överens", sjukt roligt! Sen blev det två rundor av Buzz också innan det var dags att krypa till sängs.

Nu har det träning om knappt en timma. I övrigt kommer dagen att bestå av fotbollstittande (Ersboda - IFK Luleå) och innan det blir det nog en sväng förbi Expo och kanske Rusta och Jysk. Måste hitta två stolar som passar till bordet på balkongen.

Ikväl har jag faktiskt ingen aning om vad det blir. Ladda för match förmodligen. Hade en skum natt inatt då jag först drömde att jag stod i mål i en hockeymatch och var kass. Och i drömmen efter stod jag i mål för vårt lag. Vi spelade mot Kvarsveden på en gräsplan och matchen slutade 1-1. Jag rädddade en straff!? Haha. Ingen aning varför jag drömmer sånt, kanske jag borde stå i mål imorgon? NJA!

Hörs senare :)