2011-01-31
 13:28:56

Tankar om studier

Dagens föreläsning handlade om Sjukdomar & Idrott. 3½h och jag lyckades hålla uppe koncentrationen all the way. Bra! Det var faktiskt väldigt intressant.

Nu har jag slängt i mig lite lunch. Vi får en hemtenta på anatomin så jag har verkligen ingen motivation alls till att plugga inför det, eftersom jag ändå kommer att kunna sitta med alla papper. Jag kan i princip alla ben, alla "stora" muskler, samt några mindre och har lite koll på ursprung och fäste. När vi får hemtentan kommer vi även att få ett kompendie med 140 frågor att öva på inför salstentan som är den 16 februari. Läraren sa att om vi kan dom frågorna kommer vi att klara tentan galant, så jag orkar verkligen inte läsa nåt förrän jag får det där. Så om jag kör igång i helgen bör det inte vara några problem alls!

Jag hade många lediga förmiddagar och eftermiddagar i höstas men kunde inte koppla av det minsta. Jag kände hela tiden en ständig press att läsa, läsa och läsa! Nu känns det annorlunda, kanske mycket på grund av att det är ett helt annat ämne. I höstas var det pedagogik, nu är det medicin. Det som är bra med medicin är att det är som det är. Det är inte en massa olika teorier, man behöver inte analysera och diskutera allt. Det är som det är, lär man sig det så kan man det. That's it! Otroligt skönt. Men också svårt såklart. Det går ju inte direkt att komma på en tenta och ordbajsa. Men jag gillar det. Det är skönt med omväxling. Nyttigt!

Men frågan är ju vad man ska hitta på nu? Sängbordet är färdigmålat och blev jättebra. Jag tog mycket mer färg när jag målade första varvet och det gjorde susen. Hade jag haft bil nu hade jag åkt och köpt mer färg för att kunna börja måla andra sängbordet och sen påbörja sängramen. Men som sagt, vad ska jag nu hitta på?

Ikväll blir det iaf träning och både innan och efter träningen ska jag hjälpa Patricia att fixa i ordning i hennes lägenhet så hon nu får tillbaka. Det ska bli kul! :)
2011-01-30
 21:12:47

Det ska vara hemmagjort!

Imorse påbörjade jag målning av ena sängbordet. Jag kände verkligen ett sug så jag högg in. Andra varvet målades när vi kom hem från en lång dag på Nolia. Fotbollstittande och löpning blev det där. Medans jag målade lagade Johan mat. Han fixade ihop hemmagjorda hamburgare, gud så gott! Han gjorde dessutom en egen dressing. Vilken kille!

Nu blir det lite melon och passionsfrukt till filmen Sex dagar Sju nätter. Mys!
2011-01-30
 11:00:48

Good and bad

Det finns för och nackdelar med allt. En fördel med vintern är att det är mörkt ute största delen av dygnet, vilket gör att man inte behöver städa lika ofta eftersom smutset ändå inte syns. Det är också mysigt att få tända ljus och skapa mysstämning. Nackdelen med mörkret är att man blir trött och seg. Jag ser fram emot våren och sommaren och allt vad det innebär, men det känns lite tråkigt att mysstämningen med tända ljus på kvällarna försvinner. Men som sagt, finns ju hundra andra fördelar med vår och sommar! Jag vet iaf vad som är prio ett när det börjar bli varmare ute - tvätta fönstrerna!

2011-01-29
 21:07:39

Lifehouse - Storm

Så, nu är vi hemma och har landat i soffan. Våra magar är övermätta av allt gott vi fått hos Johans föräldrar ikväll. Nu zappar mellan Catania - Milan och Fångarna på fortet. Andra halvlek kommer vi att se i sängen. Det är rätt mysigt att sitta inne när man hör hur det blåser storm ute.

Imorgon blir det att ta sig till Nolia efter lunch för att se fotbollscupen och sen kl 17.00 är det dags för mig att löpträna med laget. Sen måste jag verkligen ta och plugga imorgonkväll, jag har varit alldeles för slapp med det i veckan... Skärpning Moa!

2011-01-29
 14:39:18

Love and other drugs

Det stod mellan att poppa popcorn, göra fruktsallad eller baka en kladdkaka. Vi valde kladdkaka och jäklar så gott det var! ;) Det var en mysig kväll igår, en sån kväll man behöver ibland. Vi såg även "Love and other drugs". En bra film!
2011-01-29
 10:20:13

En helt vanlig lördag

Nu - cykeltur till Tenton för lite träning.
Sen - Stan med Johan.
Senare - Förhoppningsvis är tvättstugan ledig.
Ikväll - Middag hos Johans föräldrar.
2011-01-28
 15:55:33

Såklart shoppade jag även från Mias Lustgård

På min shoppingrunda gick jag även in på Mias. Där hittade jag denna. Jag har ingen aning om varför jag köpte den egentligen, för jag vet inte vad jag ska skriva i den. Men hur fin är den inte? I love it.

Sist men inte minst blev det en tröja och ett par strumpbyxor från Gina Tricot. Nu är alla presentkort jag fick i julklapp slut så nu blir det inte shopping på ett bra tag. Tråkigt!

2011-01-28
 15:50:46

Stros på stan

På Åhlenes fick jag med mig två skålar hem. En rosa och en gul. Vi har redan tre blå och tre gröna så jag tyckte det vore roligt med två andra färger också. Förutom skålarna fick jag med mig en sån där sticka man använder för att kolla om potatisen är klar haha, samt en tesil (te-sil).

2011-01-28
 12:48:18

Gårdagskvällen i bilder

Film, bus, soffmys och bad!



Man kan ju inte vara annat än en stolt moster!

2011-01-28
 12:38:24

Underbara fredag

Men sådär, då var det helg. Väldigt skönt!

Imorse innan föreläsningen blev det ett träningspass på Iksu. Excentrisk styrka och crosstrainer. Det kändes ganska lagomt även om jag hostade som en idiot. Idag ska jag hämta ut bricanylen så får vi se om det hjälper mot hostan under träningar. Skulle vara guld värt iaf!

Nu har jag precis slängt i mig världens godaste lunch. Lax och rotfrukter i ugn. Mumma. Vi åt det till middag igår och det var precis lika gott idag!

Om en stund ska jag promenera ner på stan och möta upp Johans syster för lite födelsedagshopping. Och ikväll kommer Patricia hit så ska vi ha en myskväll med Tacogratäng, handboll och såklart en massa tjejsnack! ;)

2011-01-27
 21:27:43

Bus och bad!

Kvällen börjar lida mot sitt slut. Vi har haft en fartfylld kväll med Alfred. Först blev det lite film, lek med bilar för att sen ta ett bad. Dum som vi var trodde vi han ville sova efter badet (som han brukar göra) men inte det inte. Killen skulle vara ner med oss och se tv. Efter åtaliga försök att få honom att sova kom han ner med oss. Sen för en stund sen såg vi att hans ögon blev allt tyngre så jag gick upp för att lägga honom och där låg han kvar. Skönt! :) Det har iaf varit en rolig kväll. Nu ska vi slappa i soffan tills Linn och Stefan kommer hem.

God natt!

2011-01-27
 16:01:35

Mykoplasma?

Ännu en föreläsning avklarad. Idag fick vi lära oss om knäskador. Väldigt intressant faktiskt.

Idag har jag även farit på Norrlandsklinikens Hälsocentral som finns på Iksu. Efter nattens hostkaos kände jag att det var dags att kolla upp den. Han sa att han mest troligt tror att det är mykoplasma, men att dom inte tar några tester för det. Jag kunde få penicillin om jag ville men eftersom kroppen även kan ta hand om det själv blev det så. Jag får träna, men eftersom man kan utveckla hjärtmuskelinflammation (som med allt annat) så ska jag lyssna på kroppen. Det blir alltså lite mer lågintensiv träning, bara för att hålla igång. Sen fick jag även utskrivet Bricanyl som han tror kommer lindra hostan medan jag tränar. Skönt. Så nu hoppas jag att den ger sig inom 3 veckor till för annars måste jag åka tillbaka. Plus att det vore skönt att få sova bredvid sin pojkvän varje natt..

Nu ska jag slänga ihop middag och sen ska jag och Johan åka och vara barnvakt till Alfred hela kvällen. MYS! Jag har längtat länga efter att få vara barnvakt igen så det ska bli superroligt! :) Datorn och allt plugg kommer att tas med så att jag kan göra någon nytta sen när Alfred har somnat.
2011-01-26
 22:40:33

Sofias Änglar - Vilket program!

Jag har precis sett Sofias Änglar och gråtit som en liten bebis!
2011-01-26
 21:20:25

Voice!

Ikväll har vi varit förbi en sväng hos Johans föräldrar där även en arbetskamrat till Johans mamma befann sig med sin man och sina två hundar. En av hennes hundar är en whippet, Voice. Otroligt fin och len som siden. Det var kul att få träffa en till whippet eftersom vi bara träffat Texas. Även Voice bevisade att whippet är en fantastisk ras och visade otroligt många sidor som även Texas har. Kul! Nu blir man såklart ännu mer sugen på en egen liten whippet, men det är såklart mycket att tänka på innan man slår till. Just idag lutar det såklart åt att skaffa en! ;)

2011-01-26
 15:50:04

Tomt IVP-rum = Skönt!

2011-01-26
 13:43:22

Trött är bara förnamnet

Shit, världens längsta dag hittills. Jag lämnade in bilen för reparation kl 07.30 imorse och sen skjutsade pappa mig till Iksu. Jag gick upp till IVP-rummet och la mig i en soffa för att plugga. Redan då ville mina ögon stängas. Sen var det dags för föreläsning 09.30-13.00. ALLDELES för lång. Det är väldigt intressant det dom tar upp men det blir verkligen bara för mycket. Första 1½-2h gick bra men sen ville mina och många andras öron inte lyssna mer.

Nu är jag iaf hemma. Ska gå igenom allt vi tagit upp hittills och börja skriva upp en hjälp-sammanfattning på datorn.
2011-01-25
 21:41:04

Gott med kvällsfika!

Kvällsfika är verkligen någonting jag gillar, speciellt när det finns gofrukt hemma. Det ligget en vit chokladkaka i kylen men vi har båda lyckats motstå den, två dagar i rad. Stort! Jag är stolta över oss.

PERFEKT kokt ägg! ;)

Detta är ett standardkvällsfika när jag ätit middag efter träning. Äter jag middag innan träning blir kvällsfikat såklart större. Då vävs det in yoghurt, banan och större macka. Men som sagt, kvällsfika is the shit! :)
2011-01-25
 18:02:07

Denna vackra blomstrar än...

2011-01-25
 17:59:07

Istället för korv och makaroner eller korvstroganoff:

Idag gjorde vi "Nyströms Falukorvsgryta" till middag.



Vi skippade den tredje löken samt mjölken och maizenan. Plus att vi bara tog hälften av senapen. Till detta skulle det serveras hemmagjort potatismos men vi valde ris istället. Men som sagt, en god maträtt om man vill göra något lite roligare av falukorven! :)

2011-01-25
 16:32:36

Tulpanerna börjar blomma ut, vackert!

2011-01-25
 16:31:46

Strosa omkring i en tom mataffär är kul!

Vilken otrolig harmoni det är att handla tidigt på morgonen eller sent på kvällen. Imorse var jag på Coop 09.00 och kunde glatt gå runt i affären utan att behöva bli irriterad på människor av olika anledningar. Vagnen fylldes rejält och kvittot blev väldigt långt. Men det betyder ju att frysen, kylsen och skafferiet är fullt. Väldigt skönt!

2011-01-25
 15:02:04

Ond cirkel?

Då var man hemma igen. Dom tänkta intervallerna på Iksu gick inte alls. Kroppen sa ifrån big time. Vet inte vad som hände, men jag orkade noll! Mjölksyra efter FÖRSTA intervallen!? Och ett flås som heter duga. Har iofs känt på slutet att jag känt sämre och sämre ork. Hm, what is this? Jag ska iaf åka till Tenton nu för ett nytt försök. Kanske det var nåt speciellt imorse. Känns det likadant om ett tag blir det att vila någon dag eller två, även fast det är det sista jag vill!
2011-01-24
 21:11:33

Dance so good

En fotbollsträning avklarad. Nu blir det kvällsfika. Yoghurt, hårdmacka och kiwi. Gott!

Imorgon är det en lugn dag skolmässigt. 13.00 är det  en timmes knälaboration på Iksu, annars ledigt. Förmiddagen kommer jag därför att spendera åt lite, lite plugg och sen iväg på OBS för storhandligt eftersom bilen ska in på reparation på onsdag. Efter skolan blir det intervaller. Kvällen kommer förhoppningsvis ägnas åt att hjälpa Pat att flytta in i lägenheten igen! :)

Funderar på om det kanske är dags att ta en trip till Vårdcentralen för att kolla upp hostan och kanske få egen hostmedicin så jag slipper snylta på andras. Vi får se om jag orkar..

2011-01-24
 18:11:42

Jag känner ett sug efter värme och bad!

Hur skönt skulle det inte vara att få befinna sig på en strand just nu?
2011-01-24
 18:08:29

Middag ala Moa

Maten idag blev kanongod. Jag strimlade färdigmarinerad kyckling (teriyaki), gul paprika, gul lök, coctailtomater, stekte på detta och hällde på lite vanlig traditionell grädde som var över från helgen. Till detta kokade jag pasta (Bavette) som blandades tillsammans med det andra. Förutom grädden lyxade jag lite med att riva i lite ost också. Gott blev det!
2011-01-24
 16:08:42

Promenad

2011-01-24
 16:04:08

Våren är påväg

Vad varmt och skönt det varit idag. Vårdagen till ära har jag köpt tulpaner till köket!

2011-01-24
 16:02:32

Effektivitet

Idag har det varit en effektiv dag. Förmiddagen spenderades på Idrottsmedicin och jag lyckades lära mig överraskande många muskler. Det blir en repetition ikväll på dessa. Sedan klockan 13.00 hade vi en muskellaboration i gymmet. Vi körde olika övningar och skulle därefter notera vilken typ av rörelse som gjordes, vilka huvudmuskler som var inblandade samt var de fäster. Så där lärde man sig ännu lite mer om muskler och rörelser.

Nu är jag hemma. Jag har tagit hand om disken och ska snart påbörja middagen.

2011-01-23
 22:24:46

Eget företag för att dra in extrapengar!

På en gång hittade jag ett brunt vardagsrumsbord för 100kr som skulle bli snyggt om man målade det vitt.
http://www.blocket.se/vasterbotten/Flyttrensning__lantliga_mobler_31767239.htm?ca=2&w=1
Men nu har vi redan fina möbler i vardagsrummet så det är ingenting som kommer att ske.
Men tänk; köpa det där bordet för 100kr, måla om det för en kostnad på ungefär 100kr till. Sen sälja bordet vi har
idag för ungefär 1000kr och vips så har man tjänat sig 800kr.

Hittade en gungstol också. Det är verkligen någonting jag vill ha i mitt framtida hus.

Se på detta hörnskåp. Det är ju en fantastisk möbel. Ge mig ett hus med högt i tak, ett stort kök och en färgburk med vit färg så kommer det där skåpet göra sitt, det kan jag lova. 400kr!


Jag har dessutom kommit på en affärsidé ikväll. Jag borde köpa möbler på blocket, t.ex detta hörnskåp för 400kr, måla den vit och sen sälja den för det dubbla. Det är ju otroligt inne med shabby chic och lantligt så jag tror helt ärligt att det skulle säljas på nolltid. Någon som vill agera partner och stå för ett utrymme där möblerna kan stå samt målas om? ;)

2011-01-23
 22:01:57

Vill någon köpa mig ett hus?


Ett kakfat är något jag kommer att leta efter på loppis nästa helg. Jag har länge velat ha ett kakfat i våningar men aldrig slagit till på något. Dock är mina förhoppningar att hitta ett på loppis inte så stora, men det är värt ett försök! :)

Hitta in på denna sida av någon anledning; http://www.styleroom.se/album/6301
Jäklar så snygga möblerna bli bara av att måla dom vita. Dags att gå in på blocket tror jag och
se ifall man kan göra något superfynd. Jag är full av inspiration just nu. Jag vill ha ett HUS! :)

2011-01-23
 20:19:11

Snart en ny vecka

Helgen har varit bra. Lugn och skön. Dock har det blivit alldeles för lite plugg. Jag kan fortfarande inte fler muskler än vad jag kunde i fredags. Det blir hårdnötning till veckan alltså, med start imorgonbitti.


Ikväll är det myskväll med tända ljus. Snart Milan - Cesena.

Plugg imorgon alltså. Vi har muskellabb i gymmet efter lunch och innan det ska jag
och en klasskompis sitta på Idrottsmedicin och nöta muskler med hjälp av en sån där
"muskel och skelett-docka". Det känns som en bra måndag!

2011-01-23
 13:51:03

Klart!

Nu är byråerna målade och klara! :)

2011-01-22
 21:03:43

Måla, måla, måla!

Andra varvet målat och det ser bra ut än så länge. Jag hoppas det ser lika bra ut imorgon i dagsljus.
Det är 1/3 av färgburken kvar vilket betyder att dessa "nya" möbler endast kostat oss 166kr. I och med detta kommer vi även att ge oss på sängen och sängborden.. OM byråerna ser bra ut imorgon. Jag håller tummarna! :)

2011-01-22
 19:00:47

Gottegrisarna på Norra Ersmarksgatan

Under dagens handling på ICA kunde såklart inte gottegrisen motstå att
köpa hem två semlor. Jag däremot köpte istället ingredienser för att göra
vit chokladmousse. Johan kör på både mousse och semlor. Som sagt; gottegris!


Nu har vi i alla fall tummat på att vi ska sluta gotta oss så mycket. Helt ärligt
så trycker vi i oss något onyttigt i princip varenda dag. Våra kroppar klarar
det rätt bra än så länge iaf, men man måste tänka på tänderna också! ;)
Så nu är det helgerna som gäller för godsaker.. om det inte är något alldeles
speciellt på en vardag såklart! :)

2011-01-22
 18:56:29

Första varvet



2011-01-22
 13:50:06

22 januari

Nu är byråerna målade första varket och jag måste vänta i 7h till innan jag får måla andra varvet. Lägenheten ser ut som ett bombnedslag dessutom. Tror jag ska ta en uppfriskande dusch nu, det känns som att det behövs. Jag luktar unket...
2011-01-22
 00:29:37

Sköna natt!

Då är jag hemma efter en mysig kväll hos Lisa. Paj, sallad, bröd, fruktsallad och godis.
Kanonkväll. Det var en skön promenad hem, väldigt behagligt väder!
Eftersom jag inte känner mig det minsta trött blir det lite One tree hill.

2011-01-21
 14:37:51

Inspiration

Jag tycker om att läsa UnderbaraClaras blogg. Hon är otroligt kreativ, duktig på att göra om gamla saker och fyndar på loppis. Jag tycker hennes hem är otroligt häftigt. Jag skulle kanske inte välja själv en sådan stil helt och hållet, men absolut några inslag utav det.

Jag längtar till den dagen då jag har ett hus där jag kan måla, pyssla och inreda. Vad häftigt det kommer att bli! :)
2011-01-21
 14:27:50

Fredagsmys

Morgonens förläsning om traumatologi gick som smort. 3h svischade förbi, mycket tack vare en bra föreläsare; Tom Pietilä. Jag ser fram emot nästa vecka då vi börjar med muskellaboration, knälaboration samt övriga idrottsskador. Innan det måste jag dock plugga in alla muskler, vilket går trögt. Benen var hyffsat lätta men musklerna vill liksom inte fastna.

Nu ska jag och Pat snart åka iväg på Tenton för lite styrketräning innan fotbollsträningen. Och som sagt, ikväll blir det myskväll med bra tjejer. Skönt! :)
2011-01-20
 20:19:52

Friday I'm in love

Vad skönt med fredag imorgon. Jag ser fram emot den. Förläsning på morgonen, umgås med Pat på eftermiddagen, lite gym på Tenton, fotbollträning kl 17.00 och efter det myskväll hos Lisa med några tjejer. På förhand känns det som en perfekt invigning av helgen! :)

2011-01-20
 18:28:22

Win, win!

Johan tränar och jag ligger i soffan och övar anatomi högt. När han kör olika övningar
säger jag vilka muskler han tränar och var de fäster. Win, Win - situation. Härligt! :)
2011-01-20
 17:02:16

Underbart promenadväder idag!

2011-01-20
 16:59:18

Inkräktare i halsen

Efter att ha klarat 2h och 55min föreläsning utan att hosta mer än nån gång nu och då bröts helvetet ut sista 5min. En inkräktare i halsen bestämde sig för att utlösa en total hostattack som inte gick att bryta förrän efter några minuter. När det äntligen var över såg det ut som att jag har storgrinat. Pinsamt! 

  

2011-01-20
 09:27:53

Gluteus maximus

Det kändes riktigt jobbigt att komma till gymmet och inse att det enda löpbandet som finns inte fungerar. Det fick bli lite stepmaskin och lite cykel istället, inte alls lika roligt. Jag gav upp efter 30min då jag hunnit bli uttråkad. Jag slaggar genom att promenera till och från skolan istället, ca 50min sammanlagt. Det blir lagomt.
All cred till att det är mysigt med vinter, snö och mörka mornar och kvällar.
Men, nu börjar jag faktiskt se fram emot ljusare tider och gröna gräsmattor.

2011-01-19
 22:06:20

Sleeping on the couch

- Spelet på planen var ingenting som värmde idag. Det kändes väldigt lamt. Sen att domaren vill stå i centrum gör det ju inte saken bättre.

- Efter dagens föreläsning kan det konstateras att jag lärt mig ytterligare några ben. Skönt!

- Morgondagen: 13.00-16.00 är det föreläsning som gäller. Jag ska även plugga muskler och träna. Vore ju skönt att göra bort allt under dagen så jag tror det blir en tidig morgon, tidig träning på Tenton Haga och sen plugg tills det är dags att bege sig till skolan. Och därmed få kvällen ledig!

- Nu ska jag gå och och hämta täcket och bädda ner mig här i min nya säng = soffan! Tur att den är skön! :) Men jag längtar tillbaka till sängen nu faktiskt.

2011-01-19
 15:04:56

Lunch med Math

Förmiddagens föreläsning på 3½ var inte det roligaste jag varit med om. Mest bara genomgång på det jag redan läst plus att jag efter två timmar höll på att dö av hunger och värk i ryggen. När det äntligen var över åkte jag och plockade upp Mathilda för att käka lunch på Rhodos. Jag kunde verkligen inte motså lite pizzan. Nu ska jag byta om, gå ner på tenton för att föra excentriskt plus lite löpning. Ikväll blir det Dalen - Storvreta!

2011-01-18
 19:18:29

Jag lyckades fynda på rean!

Det blev ju en sväng ner på stan idag. Jag sprang in på Gina Tricot eftersom jag hade
presentkort där. I Reahögen hittade jag ett par jeans för 499kr ordinariepris men som nu
var nedsatta till 99kr. FYND! Jag tycker dom var rätt snygga och eftersom jag inte har några
"slitna" jeans tyckte jag det kändes kul att slå till. Köpte även tröjan på bilden.
2011-01-18
 13:40:30

Ynka 13, sen tvärstopp!

1. Skulderblad = Scapula
2. Skulderbladskam = Spina Scapula
3. Nyckelben = Clavicula
4. Överarmsben = Humerus
5. Strålben = Radius
6. Armbågsben = Ulna
7. Revben = Costa
8. Bäcken = Pelvis
9. Blygdbenet = Os Pubis
10. Lårbenet = Femur
11. Knäskål = Patella
12. Vadbenet = Fibula
13. Skenbenet = Tibia

Dessa lärde jag mig snabbt, men sen är det tvärstopp. Det börjar dessutom krypa i kroppen nu så jag tror att jag ska göra mig i ordning, promenera ner på stan för att se om det finns nåt att shoppa för de presentkort jag har kvar och sen gå vidare till gymmet samt fotbollsträningen. Jag får fortsätta nöta ikväll.
2011-01-18
 12:56:03

Som student får man börja tänka mer ekonomiskt

Jag fick ett plötsligt sug av att pyssla. Vi har ju i princip bara ekfärgade möbler i lägenheten och jag skulle verkligen vilja byta ut det till vitt. Samma möbler, men i vitt. Men att köpa nytt kommer inte på tal, så till helgen planerar jag att köpa det som behövs för att måla om en möbel. Jag kommer att göra ett test på ena malmbyrån vi har i sovrummet, då den ändå är trasig och behöver byas ut (pga av att jag monterade den fel och sen fick damp när jag försökte göra om och rätt.. det blev helt fel alltså, haha). Med tvättning, slipning, grundmålning och målning borde det kunna bli bra. Tänk dessuom vilka pengar man kan spara på att bara måla om istället för att köpa helt nytt!


Listerna innan tyckte jag inte var direkt snygga, så jag använde färgen som blev över från då jag målade om köket. Målarfärg som riksbyggen dessutom betalade. Jag är nöjd med resultatet. Nu ser det dessutom ut som en gammaldags list och det gillar jag! :)

2011-01-18
 12:03:23

Komplimanger i massor

Det är någon tjej från Californien som kommenterar mina facebook-bilder. "Lookin sexy", "Cute Pic", "Lookin cute" osv. Det börjar bli lite skrämmande. Känner inte ens människan. Sen skriver hon sjukt mycket på chatten också. "Good luck in the future dear.", "You look really good in bikini." Hon har pojkvän dessutom. Antar att det bara är att suga åt sig av kommentarerna och säga tack tillbaka.. Haha!
2011-01-18
 11:38:29

Everything I need


När jag är hemma föredrar jag att sitta bekvämt i sängen, dra ner rullgardinen för
att få det mörkt och mysigt, ha all litteratur tillgänglig, spela one tree hill i bakgrunden
och ha datorn i knäet. Då pluggar jag bäst. Det kan dock bli lite för mkt dator.
Under "jullovet" har jag sett One tree hill säsong 1-6 så nu har jag börjat om på säsong
1 igen. Jag blir ALDRIG less. Nu ska jag fortsätta läsa om idrottsskador. Bye!

2011-01-18
 09:36:30

Plugg idag

Inatt blev det en halv natt på soffan igen för att inte störa Johan.
Riktigt tråkigt eftersom jag trodde att natthostan var förbi.

Idag blir det att läsa anatomi och traumatologi. Vi har en inläsningsdag inför veckans
föreläsningar. Det känns ju såklart skönt. Kl. 17.00 har vi inomhusfotbollsträning och innan det
ska jag förbi Tenton för att köra lite ryggstyrka.

Hörs senare..
2011-01-17
 20:33:37

För intresserade:

Jag behövde inte bli besviken. Han kom hem med en blandat kompott från Eastern Palace. Vårrullar, friterad kyckling, thaikyckling, biff i ostronsås och kyckling i jordnötssås. Behöver jag säga att det var otroligt gott för en otroligt hungrig mage? Det blev dessutom över mat som vi får äta imorgon. Dubbelt upp.

Eftersom Sverige typ redan avgjort handbollsmatchen blir det mer fokus på Idrottsgalan.

2011-01-17
 19:09:58

Mat åt folket!

Tusan. Hamburgarna var ihopfrysta totalt och gick verkligen inte att sära på. Eftersom spagettin redan var på kokning slängde jag ihop en vegitarisk rätt på pasta, krossade tomater med smak av vitlök och basilika, röd paprika och majs. Men något sånt var vi inte sugna på ikväll så nu är Johan iväg på äventyr för att hitta någon middag åt oss. Jag är faktiskt lite spänd. Min magen har kurrat i typ två timmar nu så jag hoppas att det är något gott han kommer hem med! :)
2011-01-17
 18:00:19

Bone Machine

Ja, man överlevde den träningen också. Jag svettades som en gris, men känslan efter ett tufft löppass är rätt go!
Nu ska vi göra middag: Hamburgare och spagetti. Johan presenterade den maträtten för mig för någon månad sen och det var faktiskt gott. Det känns ju aningen konstigt, men kött som kött! :)

Ikväll blir det att se Sverige lira handboll men såklart plugg också. Glosor lär jag mig alltid bäst genom att någon förhör mig, så ikväll ska Johan få spela in alla ben och muskler på min mobil så att jag kan lyssna på det när jag går till skolan osv. Mobilen får förhöra mig helt enkelt. Jag siktar på att kunna alla ben innan helgen, 45st. Som tur är behöver vi inte kunna alla småben också utan bara dom större. Sen kör jag alla muskler nästa vecka.

Hörs! :)
2011-01-17
 14:24:44

Run to the hills

Under hela november och december har jag i princip bott på gymmet. Jag har inte haft några som helst problem med att vara där nästan varje dag. Jag har varvat löpning, styrka och crosstrainer. Men nu, nu när fotbollen har kört igång igen, då är det helt plötsligt inte lika lätt att ta sig till gymmet. Varför? Ligger i sängen nu och pluggar in skelletets och musklernas anatomi samt läser igenom åhörarkopior inför veckans förläsningar. Jag vill verkligen inte kliva upp härifrån. Min kropp känns marinerad. Men... men står det löpning på schemat är det det som gäller. Nu ska jag byta om, åka och hämta Patricia och sen genomföra ett löppass. Wish me luck!

2011-01-17
 07:56:11

Monday Bloody Monday

Måndag alltså. Vad härligt. Hostan har vänt dessutom. Peppar, peppar. Jag klarade iaf hela natten utan att vakna och det bara med hjälp av en kopp te. Så nu är jag positiv. Veckan kommer att bli grym!

Ska slänga på mig kläderna nu och börja promenera upp på Iksu. Så skönt att det bara är -7. I like. I eftermiddag blir det träning med Pat och ikväll är det ju handboll igen. Monday Lovley Monday! :)

2011-01-16
 19:55:17

Löjrom is the shit!

Löpning + fotboll idag var riktigt jobbigt. Det sög på bra i benen och efteråt trodde jag att jag skulle hosta upp mina lungor. Det var iaf underbart att få komma hem till en lägenhet med tända ljus och dessutom bli bjuden på en löjromstoast. LYX. Det har blivit många löjromstoaster på slutet, men vad gör väl det när det är så OTROLIGT gott!

Imorgon drar allvaret igång på riktigt, kul! Jag är faktiskt lite pirrig... Men nu blir det Solsidan och sen Milan - Lecce. Bra kväll.

Förresten, någon som har hostmedicinen Cocillana? Skulle verkligen behöva få köpa lite av det isf. Mollipect ger mig bara mer hosta och jag vill inte behöva hosta mig igenom veckans alla föreläsningar. Att få sova hela nätter vore ju inte heller fel! :)

Fast vem vet, i natt kanske det vänder? Kvällens totala urblåsning av kroppen kanske gjorde susen. Jag tror på det!

Nu = Solsidan. Sen = Milan - Lecce. Bra kväll!

2011-01-16
 13:05:41

Sunday Bloody Sunday

Söndag idag. Jag ställde väckaren på 10.00 men kunde inte hålla ögonen öppna så jag somnade om och vaknade igen kl 11.00 när mamma ringde. Mamsen har magsjuka så jag åkte och handlade lite åt henne. Nu sitter jag bänkad i fotöljen för att se Sunderland - Newcastle. I halvtid ska jag slänga ihop lite mat inför löpningen och fotbollen vi har 16.00 resp 17.00. Runt 14.00 kommer dessutom någon tjej för att kolla på snowboarden. Hoppas, hoppas att hon vill köpa den!

2011-01-16
 00:33:55

Buzz-vinnare, tackar!

Kvällen har nått sitt slut och det kan konstateras att jag är kvällens totala vinnare av Buzz med 3 av 4 segrar. Ett stort grattis till mig. Johan lyckades kamma hem en ynka seger.. och tre andraplatser. Det är bara guld som räknas!

Det var bara det jag ville säga.. :)
2011-01-15
 15:15:08

Ny header

Jag kände för att förnya lite här på bloggen. En ny bild och en nygammal text.
Det känns passande såhär i vintertid.

2011-01-15
 13:15:09

Lovely walk

2011-01-15
 11:30:02

Blå himmel och strålande sol

Cocillana + te med honung igårkväll kl 23.00 gjorde att jag sov hela natten, otroligt skönt! Vi såg "Röd Drake" igårkväll. Lite småhemsk faktiskt.

Snart blir det en långpromenad i det otroligt vackra, men kalla vädret. Ska springa in på H&M och köpa några nödvändiga grejer samt se ifall jag kan hitta något basplagg.

Kvällen innebär middag hos Johans föräldrar och sen umgänge med Emelie och Macke.
2011-01-14
 20:50:31

En pizzabagare, hon bor i staden...

1/4 av pizzan: Fläskfilé, champinjoner, lök, tomater, tomatsås, ost, fetaost, soltorkade tomater.
1/4 av pizzan: Fläskfilé, champinjoner, lök, tomater, tomatsås, ost.
2/4 av pizzan: Bacon, lök, tomater, tomatsås, ost.


2011-01-14
 16:12:06

That's my goal

Jag ser verkligen fram emot kommande termin med Idrottsmedicin och Idrottspsykologi. Jag vet att det kommer bli betydligt tuffare än vad vi haft i höst men det ser jag som en spännande utmaning. Det känns också härligt att så många omkring mig också börjar studera. Det jag ser fram emot mest är pluggtimmarna med Patricia. Om än vi studerar olika saker så kan vi göra varandra sällskap, träna tillsammans och ge varandra stöd. Det är skönt att vi nu tänker lika gällande studier. Patricia har alltid varit otroligt driven och målinriktad. Jag däremot bekymrade mig mer om kärleksbekymmer på gymnasiet. Som tur är har jag "växt upp" och lärt mig att prioritera rätt. Så nu ska vi tillsammans vara drivna och målinriktade.


"Ingenting är för människan lika svårt att uthärda som ett liv utan uppgifter och mål"
Blaise Pascal

2011-01-14
 15:40:21

In the spotlight!

Det är dags att vara lite crazy tillsammans snart. Bring it!

2011-01-14
 07:38:14

What a night..

Hade svårt att somna igår men lyckades knoppa in där vid 23.30. För sent enligt min mening eftersom jag ska jobba idag. Hur som helst blir jag väckt vid 02.00 av den där jädrans hostan. Ligger i sängen och försöker vara då diskret som möjligt med hostan tills Johan såklart vaknar. Jag pallrar mig ut i soffan, ligger där i typ 30min och hostar innan jag kliver upp, tar hostmedicin igen, käkar en macka, dricker vatten och går och lägger mig igen. Och där ligger jag typ en timme till och hostar, vrider och vänder tills jag till slut somnar. När jag vaknade av väckarklockan 07.10 ville jag dööööö...

Jag vet att jag inte MÅSTE jobba, men nya kursen börjar på måndag så jag kommer inte hinna jobba nåt resten av månaden så därför Måste jag bita ihop och köra på idag.

Resten av helgen kommer att bestå av att ligga i soffan och kurera. Jag har lovat Johan att inte träna förrän hostan är över och jag får sova på natten.

Helgen kommer iaf att firas in med hemmagjord Pizza, gott!
2011-01-14
 07:38:13

What a night..

Hade svårt att somna igår men lyckades knoppa in där vid 23.30. För sent enligt min mening eftersom jag ska jobba idag. Hur som helst blir jag väckt vid 02.00 av den där jädrans hostan. Ligger i sängen och försöker vara då diskret som möjligt med hostan tills Johan såklart vaknar. Jag pallrar mig ut i soffan, ligger där i typ 30min och hostar innan jag kliver upp, tar hostmedicin igen, käkar en macka, dricker vatten och går och lägger mig igen. Och där ligger jag typ en timme till och hostar, vrider och vänder tills jag till slut somnar. När jag vaknade av väckarklockan 07.10 ville jag dööööö...

Jag vet att jag inte MÅSTE jobba, men nya kursen börjar på måndag så jag kommer inte hinna jobba nåt resten av månaden så därför Måste jag bita ihop och köra på idag.

Resten av helgen kommer att bestå av att ligga i soffan och kurera. Jag har lovat Johan att inte träna förrän hostan är över och jag får sova på natten.

Helgen kommer iaf att firas in med hemmagjord Pizza, gott!
2011-01-13
 15:57:55

Dags att lägga sig ner några timmar

Det blev en sovmorgon imorse. Till 10.00. Ändå var jag helt död. Hostan tar död på mig på kvällarn, nättarna, mornarna och efter träningar. Hur som helst så blev det ett excentriskt styrkepass på Tenton samt löpning med Patricia. Sen åkte vi upp på UB för att lämna igen några böcker och för att skaffa lånekort till Pat.

Nu ligger jag utslagen i sängen med en rygg som inte vill att jag ska stå upp. Därför kommer jag att skona den och spendera större delen av kvällen i sängen eller i soffan. Först ska jag se nåt eller några avsnitt OTH och sen ska jag börja förbereda mig inför kommande kurs. Idag kom böckerna som Terese skickat till mig på posten, underbart! Så ikväll ska jag börja lära mig muskler på latin, lika bra att börja i tid! :)

Imorgon blir det en heldag på jobbet, skönt att få lite pengar!
2011-01-12
 22:54:05

Godis - GOTT!

Efter kvällens träning svängde jag förbi OKQ8 och köpte godis och Coca Cola till Johan. Jag tyckte att han behövde något gott att smaska på i soffan, eftersom han kommer att spendera de närmaste dagarna där med foten i högläge. Jag köpte godis för 50kr och han har såklart inte ätit upp allt vilket betyder att jag nu sitter här och smaskar i mig. Känner redan ett illamående.. not good! Fast godis är gott så att trycka i sig en kväll är ju inte hela världen. Synd dock om mina stackars tänder som är så svaga. Blir att borsta tänderna noggrant ikväll.


Förutom att äta godis har jag gjort ändringar i vår intervjurapport utifrån de kommentarer vi fått från lärare samt opponentgrupp. Resten av gruppen har tentan kvar att göra klar så jag tog på mig att fixa det. Jag ångrade mig direkt jag sa det men nu är jag i alla fall klar med det jag känner att jag kan bidra med. Det blir nog bra..

Imorgon blir det en ledig dag. Det kommer att bli träning, kanske lite shopping, skriva ut tentan och lämna den och sen en måla klart andra varvet på listerna i köket. Det känns som en väldigt lagom dag! :)

God natt!
2011-01-12
 12:05:43

Today

Idag blir det en lång dag. Imorse hade vi en timmes reflektion med gruppen angående en portfoliouppgift vi haft, på engelska. Och nu har vi sammanställt en opponering som vi ska presentera kl 15.15. Nu blir det lunch för att sen springa ner på gymmet en stund och försöka bygga lite ryggmuskler. Och 17.00 är dagen slut och då blir det direkt till fotbollsträningen.

Johan ligger förmodligen nedsövd fortfarande eftersom han opererade foten imorse. Hoppas allt gick bra!

2011-01-11
 21:37:17

Smaken är som baken

Det finns olika sorters kvällsfika. Jag och Johan väljer olika! :)

Yoghurt, hårdmacka, melon och kiwi.

Polarbröd och chips.

2011-01-11
 17:22:00

High five!

Träningspasset gick bra idag, trots att både jag och Sofia på promenaden till Tenton konstaterade att våra kroppar inte hade lust att springa. Det blev iaf Arsenallöpningar och vi var starka, väldigt starka till och med! :) High Five på det!

Efter det blev det dusch, ett avsnitt OTH och matlagning.

Nu tror jag att Johan ska iväg och köpa någon specialtvål eftersom han ska operera foten imorgon. Jag ska följa med så kanske vi kan svänga förbi på H&M och se ifall vi hittar något fint, eller kanske på InterSport! :) Sen får vi se vad kvällen bjuder på.

Imorgon kommer iaf Patricia hem igen efter att ha spenderat en vecka i Schweiz. Det ser jag fram emot! :)

2011-01-11
 08:31:56

Hade helst velat sova

Idag känner jag mig väldigt trött. Och sliten. Det är ovant att spela fotboll. Men som grädden på moset blir det löpning och styrka med Mathilda och Sofia klockan 12.00. Innan det blir det att fortsätta måla listerna i köket! :) Och sen för femte gången åka och boka reparationstid för bilen.
2011-01-10
 21:43:50

Några julklappar

Jag lovade ju att visa bilder så här är några av de fina julklappar jag fick.

2011-01-10
 16:43:33

Smuts och damm

                                
Såhär smutsig va väggen på toaletten. Och den här, vad det nu är, var rätt smutsig den med.
2011-01-10
 15:25:49

Flitiga Moa!

Det är helt sjukt vad man kan hinna med på en dag. Jag har förutom det jag skrev tidigare hunnit med att:
- Städa bort julen.
- Dammtorka och dammsuga sovrummet.
- Spika upp hissgardinen ordentligt.
- Torka väggarna på toaletten som var Väldigt dammiga!
- Dammtorka och dammsuga köket.
- Tapetsera den lilla vägen ovanför arbetsbänken (som förut)
- Måla två skolådor som nu fungerar som förvaring på toaletten.
- Dammtorka, dammsuga och skura toaletten.

Nu tar jag 10min break och ska sen köra sista rycket som blir vardagsrummet och hallen, samt laga mat innan det är dags för träning.

Just det, jag åkte ju för att boka den där jädrans reparationstiden. Kommer dit 12.05 och märker att dom har lunch-stängt mellan 12-13. Fjärde gången gillt att det är stängt när jag kommer dit. Vi får se om jag orkar ta mig dit imorgon eller om jag skickar ett mail istället.

Nu kör vi!
2011-01-10
 10:40:34

Check, check och check.

Sådär.

- Förberedelserna inför opponeringen klar.
- Tvätten upphängd.
- Tentan finjusterad.

Dags att börja städa köket..

2011-01-10
 08:11:08

Fullt upp

God morgon alla glada!

Idag är det en fullspäckad dag.
- Tvätta
- Skriva en opponering
- Läsa igenom tentan igen och ev göra ändringar
- Städa
- Åka och boka till för reparation. Enligt hemsidan ska det nu förhoppningsvis vara öppet

Det var dagens planer. Tror inte jag hinner med så mycket annat. Bäst att sätta igång.

Tjing!
2011-01-09
 21:20:25

Fika på Waynes


När jag kom på att jag skulle ta kort hade vi redan fikat upp det goda fikat! :)

2011-01-09
 15:19:25

2010 - Sammanfattning



Året började med en Thailandsresa.

I mars blev det reunion med Stöcksjögänget.

Påsken spenderades självklart i Umasjö.

Midsommar i Vännäs med ett härligt gäng.

Vi spenderade några dagar i huvudstaden.

Umasjö sommartid med Texas. Det bästa på hela sommaren!

Många härliga sommarkvällar med världens bästa Texas.

Vi hälsade på hos mormor i Järnäs.

Johan blev morbror till Tim.

Det var många härliga fester med tjejer från laget.

Det blev en till reunionfest med underbara tjejer som alla var i Umeå samtidigt.

Jag började studera och har fått lära känna härliga människor.

Vi hade en otroligt rolig avslutningsfest med laget.

Alltele hade konferens och vi åkte på kryssning. Galet! :)

Jag firade för första gången i mitt liv julafton utan mina föräldrar på samma ställe.
Det funkade det också och jag har verkligen insett att allt skett för det bästa!

Jag avslutade året med en härlig nyårsafton.

Vad bjuder 2011 på?

2011-01-09
 14:03:46

En lite mer förkyld söndag

Riktigt, riktigt irriterande att vakna som mest förkyld idag, den dagen träningen med laget kör igång igen. Aja, det är bara att bita ihop och ta sig igenom löpningen plus fotbollen och hoppas att jag äntligen kan blåsa ur oroset som funnits i kroppen i en vecka nu.

Ny vecka imorgon. En vecka som blir väldigt lugn även den. Onsdag är det en redovisning samt nåt form av reflektionsmöte, annars är det ledigt från skolan. Ska såklart förbereda mig lite inför redovisningen men i övrigt inga planer. Lägenheten behöver iofs storstädas så jag antar att den uppgiften faller på mig.

Snart tränings som sagt sen blir det fika med Signe ikväll.
2011-01-08
 21:52:20

Familjekväll

Kvällen har spenderats hos mamma där det serverades middag med efterätt. Mumma.
Kvällens underhållning stod såklart Alfred för, det lilla charmtrollen. Oändlig energi har han dessutom.
Han och jag agerade modeller och tog korten själva. Jag försökte hinna med att byta poser medan Alfred gärna höll sig till "gap-posen". Haha! Sammanfattat en väldigt härlig kväll.


2011-01-08
 13:15:46

En dagspromenad

Nyss blev det en promenad ner till stan för att springa in på apoteket.
Johan kunde såklart inte undgå att gå in på ett konditori för att köpa något gott till sig själv.

Snart kommer M hit för tv-spel. Jag ska duscha, göra mig i ordning och sen promenera till mamma där det vankas middag ikväll med syster, Stefan och Alfred. Väldigt trevligt!

2011-01-08
 13:11:57

Spelkväll

Sällskapsspel och Plump igår. Mycket trevligt!

2011-01-07
 15:53:29

Vad händer med vädret?

Den härliga snön som föll från himlen imorse har förvandlats till snö+regn, vilket inte är en lika önskvärt. Passet på Iksu med Mathilda gick bra. Det blev 5min promenad, 5min jogg och detta i 60min. Väldigt behagligt pass. Sen blev det handling och nu ska jag snart börja förbereda middagen och lite snacks till kvällen.
2011-01-07
 11:22:25

Mot Iksu!

Ändrade planer. Mathilda ville springa på Iksu och självklart ställer jag upp. Det blir dock inget tufft pass utan ett av de lugna. Sen dusch och bastu. Det blir skönt! :)

2011-01-07
 10:22:42

Jag ser det snöar!

Vilken härligt väder det är ute, i love it! Man skulle bara ha haft sig en hund här som man kunde gå ut och busa med i snön. Det är ju dessutom bara -3.

Snart ska jag pallra mig iväg och boka reparationstid till bilen. I övrigt har jag inte planerat så mycket idag. Det har blivit löpning och gym varje dag sen nyårsafton så idag ska jag vila. Kommer ju dock inte kunna motstå att ta på mig täckbyxorna för en promenad i detta underbara väder! Tror jag ska promenera förbi Mathilda och dra med henne också! :)

Hörs sen!
2011-01-06
 19:59:41

Det känns verkligen som söndag idag

Det blev en skön sovmorgon imorse, lite frukost och sen en promenad till Tenton. Jag körde excentriskt och sedan kom Johan för att köra ett av dom lugna löppassen med mig. 10x2min. När passet var över kunde vi båda konstatera att ingen av oss tyckte att det var speciellt lugnt. Det beror ju självklart på vilken hastighet man väljer att löpa på, men för oss blev det tufft iaf. Vi svettades som grisar men kunde iaf känna oss stolta efteråt.

Det har även blivit innebandytittande ikväll. Umeå City - Mora. Det var gratis inträde så man kunde ju inte motstå. Nu är det VM-krönikan och om några minuter blir det att se The Social Network. Ska gå och skära upp lite honungmelon och kanske göra mig en kopp te med lite Ytterbodahonung! :)

Imorgon på dagen ska jag "ta tag" i allt jag skrev att jag skulle ta tag i tidigare i veckan. Vi får se hur det går med den saken. På kvällen kommer Lisa och Erik hit för lite sällskapsspel. Trevligt! :)
2011-01-06
 11:12:24

Varför?

Inatt drömde jag först att jag var med i ett krig. Jag var duktig och lyckades undkomma att bli skadad. Sen drömde jag att jag fick FYRA bebisar som inte vad större än en hand. Jag fick panik, dels över att ha fått FYRA bebisar och sen att dom var små och inte alls som bebisar ska vara.

Som sagt, jag drömmer så här konstiga drömmare typ jämt.

2011-01-05
 20:47:24

Lill-Lördag

Det blev dubbla träningspass idag. Ett tuffare med Sofia på förmiddagen och sen ett lugnare på eftermiddagen med Johan. Och ikväll stekte vi hamburgare till middag, väldigt gott. Det blev även några matcher i biljard, men det är rätt tråkigt för jag vinner bara de gånger som Johan tabbar sig och skjuter i 8an i fel hål.
Nu är det Arsenal - Man C som gäller. Trevlig onsdagkväll!

2011-01-05
 09:41:13

Texas släkt!

Jag passade på att skicka iväg ett mail till en kennel igår och fick svar idag. Dom har IDAG parat en av sina tikar och en till tik ska paras om ungefär tio dagar, vilket betydar att det kommer att finnas massor med valpar som söker nya hem i maj. Det häftigaste av allt är att många av hennes hundar är släkt med Texas. Den ena tiken som ska paras är ett kusinbarn till Texas och den andra är ett kusinbarnbarn. Haha. Lite invecklat, men släkt är dom iaf! :)

Nu ska vi hitta en passade dag då vi kan åka och träffa hundarna och även prata igenom allt som innebär med att skaffa hund. Det känns skönt att få möjlighet att ställa alla frågor som finns inför ett eventuellt hundköp. Det är mycket att tänka över innan man slår till men just nu känns det ju såklart väldigt lockande!

2011-01-04
 22:39:37

To do list

Tentan klar, check! Den är skickad till mamma också som ska "rätta" formuleringar osv. Har även skrivit klart "Spotlight on yourself" som ska in nästa vecka på Leadership-kursen. Så det verkar som att jag kan ta en ledig dag imorgon. Och resten av veckan. Det känns väldigt skönt. Trots ledig dag imorgon kommer jag att kliva upp när Johan kliver upp. Jag har en "Att-göra-lista".

- Träna med Sofia kl 11.00.
- Byta gardiner i köket.
- Sätta upp gardinen i sovrummet ordentligt.
- Köpa en kortare nätverkskabel.
- Organiser alla sladdar i vardagsrummet.
- Laga mat.
- Ta en sväng förbi Åhlenes för att inhandla något till lägenheten alt ett sällskapsspel.

Ja vi får se vad jag orkar och hinner med imorgon, annars har jag ju fler dagar på mig! :)

Nu har jag mailat två kennlar för att se om dom har några valpkullar till våren. Håller tummarna!
2011-01-04
 15:54:41

Hejdå Julen och 2010

Såhär såg vår gran ut efter att vi hade skakat den en del. Den åkte ut på nyårsafton eftersom den luktade spya, inte trevligt. Tycker nästan lite synd om den. Nu känns det faktiskt att julen är över. Det ska bli skönt att städa undan de sista julgrejerna till helgen och sen börja blicka framåt mot våren.

2011-01-04
 15:40:57

Snowboard m.m säljes!

Jag la ut en annons på blocket igår men har inte fått ett enda svar.
Så snälla, vet ni någon som är ute efter en snowboard m. bindning, skor osv?
Tipsa om min, den är fräsch. Jag lovar!

http://www.blocket.se/vasterbotten/Snowboard__skor_och_fodral_31438075.htm?ca=2&w=1
2011-01-04
 15:36:59

Snart klar

En halv sida kvar att knåpa ihop innan hemtentan är "klar". Jag siktar på att ha den "klar" ikväll och sen gå igenom den imorgon. Då blir det finslipning, fixa till källorna och sen lägga den åt sidan till på fredag då jag ska gå igenom den igen. Kanske be någon utomstående läsa också för att se ifall det går att förstå vad som är skrivet. Mamma, sugen? :)

Kom just på att det finns kladdkakemuffins i frysen, tror jag behöver en sockerkick för att vakna till och köra ett sista ryck innan det är dags att laga middag. GOTT! :)
2011-01-04
 08:00:54

Zzzz

Shit, jag är inte pigg idag. Det blev alldeles för sent igår iom JVM. Nu har jag en väldigt tjock hals (men inte ont i den), skitskumt. Hur som helst drar jag på mig träningskläderna nu och beger mig mot Iksu. Sen blir det tentafokus från 11.00 --> sova. Hörs!
2011-01-03
 21:42:45

Let's go Sverige!

Det blev ett härlig pass på tenton. Skönt att få springa av sig lite. Det blev även en stund på "Adaptiv motion trainern" eftersom löpbanden som vanligt var upptagna när vi kom. Sen styrka, dusch och bastu. Alltid skönt att få prata av sig lite i bastun! :)

Imorgon blir det Iksu direkt på morgonen och sen fortsätta jobba med tentan resten av dagen och kvällen. Jag hoppas jag kan bli klar till onsdagkväll. Skulle vara riktigt skönt!

Nu: JVM. Heja Sverige!
2011-01-03
 15:45:39

Nöjd, ja!

Det är tre frågor på hemtentan. Max 1 A4 svar på varje fråga. Hittills idag har jag skrivit 1 A4 på första frågan, ett kort stycke på andra frågan och ½ A4 på sista frågan. Jag känner mig sjukt nöjd med tanke på att det bara är första dagen. Känns skönt att se kommentarer på facebook där klasskompisar verkar ha panik och kommer att sitta sista kvällen med det. Förlåt att jag är lite skadeglad. Eller egentligen är jag inte skadeglad, bara jävligt nöjd med att jag har kommit igång bra och kommer att vara klar i väldigt god tid! :)

Skönt också att se att de lönade sig att vara på bibblan direkt det öppnade imorse, för nu är alla böcker vi behöver utlånade.

Behöver jag säga att jag är nöjd?

2011-01-03
 08:24:19

Stort minus

Ett väldigt stort minus just nu är att jag har oroliga känningar i kroppen. Nu är det tredje dagen som min hals känner sig väldigt onormal. Jag har inte sånt där vanligt ont i halsen, utan det är liksom bara en stor, tjock klump som irriterar mig. Sen är jag väldigt stel i nacken och får hög puls för småsaker. Inte bra! Jag har verkligen inte tid att bli sjuk denna vecka. Jag proppar enchinagard och ska trycka i mig frukter av olika slag idag och kommande dagar tills oroskänslan är över. Nu är det dags att vara stark och kunna besegra en orolig känning. Någon gång ska vara den första!!
2011-01-03
 08:13:41

Hemtenta

Hemtentan ute. Tre frågor som ser hyffsat okej ut. Borde inte vara allt för stora problem. Men det vet jag nog inte förrän jag börjar läsa allt som ska läsas. Nu blir det att klä på sig och promenera till UB för att låna böcker, sen promenad hem för att börja läsa. Tanken var att sitta på skolan, men ska jag bara läsa kan jag likväl sitta hemma. Skönt!

Hörs senare!
2011-01-02
 17:33:27

Imorgon börjar allvaret igen.

Dagen började med en lång sovmorgon till 10.45. Väldigt skönt. Sen for vi en sväng på InterSport/D&D, H&M och Coop. Johan släppte sen av mig på Tenton där det blev excentriskt och löpningl Efter det en promenad hem, middag och nu sitter jag här.

Imorgon får vi hemtentan. Jag är faktiskt lite nervös. Den läggs ut 08.00, så då är jag vaken för att kolla in vad som gäller och kommer sen promenera till skolan och bibblan för att låna de böcker som behövs samt för att börja läsa. Sen blir det stenhårt jobb för att göra klart tentan så fort som möjligt, förhoppningsvis innan helgen. Det är mitt mål iaf. 14/1 ska den vara inlämnad, men varför dra ut på det? Imorgon blir det även tenton med Patricia.

Ikväll är jag allmänt seg och lite less också.. så jag vet faktiskt inte vad det blir. Är inte på humör för nånting egentligen. OTH funkar alltid iofs.

2011-01-01
 12:27:58

Nyårsafton - Kvällen

Kvällen spenderades på Mariestrand. Världsgod mat!! Roliga tävlingar. En fantastiskt JVM-match.
 En underbar kväll helt enkelt och ett gott nytt år!


2011-01-01
 12:17:23

Nyårsafton - Dagen

Vi promenerade genom gammliaskogen till Bräntis för att åka lite skrana.