2010-03-31
 21:12:39

Igentäppt

Inte tillräckligt stark denna gången heller. Är totalt igentäppt nu. Men att ha en sån här förkylning klarar jag av. Sålänge det bara är näsan så är jag så gott som frisk ändå. Fit for fight för fjällen. Så jag försätter med enchinagard för att inte dra på mig något värre.

Fjällen imorgon som sagt. Blir nog ingen snowboardåkning. Däremot skoter, fiske och enormt mycket kvalitetstid. Det gillar jag!



Match ikväll. Vinst 1-0 mot Mariehem. Vi gör ingen vidare match men skönt med vinst iaf.
Nu ser vi Arsenal - Barcelona. Barca är grymma.

Hörs nog inte förrän efter helgen.
Kram!

2010-03-30
 17:41:56

Jag är anmäld!

Nu har jag sökt in. Idrottsvetenskapliga programmet. Jag känner faktiskt ett enormt sug. Det ska bli riktigt spännande. Det enda negativa blir att ha mindre pengar, men pengar är ju inte allt? Men som sagt, enormt taggad. Jag går in med en inställning att plugga hårt och göra bra ifrån mig.

Johan var sjuk hela förra veckan. Feber och jätteförkyld. Jag har preppat med enchinagard och vitaminbrus och hoppas innerligt att jag klarar mig från sjukdom. Idag har jag nyst och känt mig allmänt hängig, även lättare känning i halsen. Men snälla gode gud, låt mig slippa vara sjuk över påsk. Jag som sett fram emot denna helg i evigheter.. Dags för en till enchinagard nu och sen träning om en dryg timma. Jag satsar på att svettas ut all skit i kroppen. Håll tummarna!!

2010-03-29
 20:35:50

Panik av att vila

Första arbetsdagen på veckan gjord. Två och en halv kvar att avverka innan ledighet.
Idag har jag varit hos naprapaten igen så det blev ingen fotbollsträning ikväll, vilket ger mig en lättare panik. Gillar inte att vila när alla andra tränar. Det är en annan sak när hela laget har träningsledigt.

Men eftersom jag inte kan sitta still och ta det lugnt så är nu rensningen och städningen av garderober och byåer klart. Det är finns plats över, hör och häpna. Jag har sett till att inte "sprida ut" allt för att det finns plats, utan lagt det i lagoma högar. Nu finns det plats över och det känns fantastiskt. Kan ändå gissa att den platsen snart är fylld också.

Igår lagade jag och Johan en kycklinggryta. Till det gjorde vi klyftpotatis. Johan gillade det, men jag kände direkt att ris hade passat bättre. Därför bestämde jag mig för att bara ta kycklinggrytan och sallad till min lunchlåda idag. En såkallad GI. TOTALMISS! Efter 1½h var jag hungrig igen. Min mage är verkligen inte van att äta så lite. Jag behöver mycket mat för att klara mig. Så på eftermiddagen fick jag göra mig lite havregrynsgröt.

Nu ska jag fika kvällsfika och krypa ner under täcket och se OTH.

2010-03-28
 20:29:07

Nu är helgen snart över

Vilken härlig dag det har varit, trots vädret. Vid 10.30 kom Alfred hit. Vi började som sagt lugnt med en film. Sen blev det lite lek innan lunchen. Därefter blev det en promenad och UFC - Ersboda. Alfred sov hela första halvlek och i andra blev det bus. Jag såg inte mer än 5min av matchen men det är okej. Vi har haft en kanondag :) Extra plus att han hade ett leende på läpparna hela tiden.

Sen blev det Tenton. Väldigt lugnt för mig eftersom min rygg är förstörd. Och nu har vi precis ätit middag. Real Madrid - Atl Madrid kl 21.00. Väldigt trevligt!



Nu är garderben klar och på plats i sovrummet. Otroligt skönt med så mycket extra plats!!
2010-03-28
 10:36:31

En söndag i snöovädret

Efter en middag på Eastern Palace begav jag, Johan och Eken oss iväg på bio, Shutter Island. Lisa gick på Umeå Open. Bion var fantastisk bra, men lite läskig emellan åt.

Nu är Alfred hos oss. Vi laddar upp med lite Pettson och Findus såhär på morgonen. Sen blir det promenad i snöovädret och sen se UFC - Ersboda. Med tanke på vädret får vi se hur länge man pallar att se matchen.

Senare idag blir det Tenton, middagslagning och en skön hemmakväll. 
2010-03-27
 17:55:20

Lördagkväll

Förlust 1-3 mot Umeå IK. Kunde vart värre. Mer än så säger jag inte.

Ikväll blir det en lugn kväll med Lisa och Eken. Kinamat, buzz, spel och kanske en sväng in på stan för att se Melissa Horn, men bara om vi får sittplatser på något sätt.

Barnvakt till Alfred imorgon som sagt, det ser jag fram emot!!

Hejdå.
2010-03-26
 22:07:07

Underbara sköna dröm

I natt drömde jag en underbar dröm igen. Om dessa djur.
Jag vill verkligen, verkligen uppleva det på riktigt, igen.
På min nästa semester till ett varmt land är det dags.
Bali, Dubai, Filippinerna, USA?


2010-03-25
 17:36:25

Jason Mraz - Sleep all day

Det var en trött Moa igår, trots att jag inte hade tränat. Jag slocknade innan 22.00 och vaknade innan klockan ringde, men ändå är jag helt förstörd nu. Träning om drygt en timme. Just nu känns det otroligt jobbigt, men jag piggnar säkert till när jag väl kommer dit.

Helg imorgon, känns otroligt bra. Helgen är relativt oplanerad. Inte lite smockfull som en vanlig helg för mig brukar vara.

Fredag: Umgås med Johans familj. Fira Per som fyller år.
Lördag: Träningsmatch mot Umeå IK, laga middag och ha myskväll med Johan.
Söndag: Vara barnvakt åt Alfred och se Ersboda - UFC. Träna.

Det här är första helgen på många, många veckor som jag och Johan verkligen hinner umgås. Första fredagen sen vi kom hem från Thailand och andra lördagen. Känns skönt att få lite kvalitetstid. Känns också mysigt att vi ska vara barnvakt och att Alfred ska få se sin första Ersbodamatch! :)

Garderobsdörrarna går inte montera upp, jag blir så less. Än en gång får vi ringa och be pappa om hjälp.

2010-03-24
 19:58:28

2/5 kvar av veckan

Tre arbetsdagar gjord. Check. Två kvar. Sen helg. Tack!

Åkte till träningen efter jobbet och kom på (eller Mathilda sa till mig) att jag inte får träna eftersom jag var hos naprapaten idag, så det var bara för mig att åka hem. Det görs nu ett sista!? försök att få min rygg någorlunda smärtfri. Nu håller jag tummarna. Börjar vara less.

Garderoben är nu hos oss. Dock inte helt färdig. Bakstycket behöver spikas på och dörrarna måste monteras upp. Vi gjorde ett försök med dörrarna för en stund sedan men gav upp. Vi måste såklart börja med bakstycket. Nu börjar snart Barca på TV. TACK!

Hejsvejs!
2010-03-23
 19:13:31

Träningsledig tisdagkväll

Ikväll har vi fått träningsledigt, hör och häpna! Otroligt skönt. En del i laget ska samlas på Rhodos och käka middag. Tanken var att även jag skulle dit men med lite eftertanke så finns det massor som behöver göras hemma som jag aldrig hinner med annars. Så ikväll har det blivit och ska blivit:

- Åkte upp på Intersport för att reklamera mina fotbollsskor. Gick ej. Tog ut nya.
- Varit på gymmet och kört det jag inte pallade att köra i söndags.
- Lagat korvstroganoff.
- Och nu blir det projektet att försöka laga byrån i sovrummet. Önska mig lycka till!
- Samtidigt som byrålagningen ser vi Malmö - Örebro.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Fortfarande en fotbollshunk..

2010-03-22
 20:16:49

Good friends and a glass of whine

Den här helgen har varit riktigt bra, främst för att jag hunnit umgås och träffa väldigt många.
I fredags bio med Emmelie. Lördag fest med laget. Magisk utgång på Rex där jag träffade Signe, Eriksson och många från gamla klassen. Söndag en sväng förbi mamma. Sen fika hos syrran och Alfred. Sen skjutsade jag pappa. Och kvällen spenderades sen med min älskling.

Otroligt skönt att ha Johan hemma igen. Jag sov som en prinsessa i natt. Dock har han blivit sjuk nu vilket är lite oros. Jag vägrar bli smittad!

Förvaringsproblemet är snart över!! Denna garderob hittade vi på blocket, är i nyskick och köpt till ett bra pris. Vi hämtar den på onsdag och jag längtar. Äntligen får vi varsin garderob. Så på onsdagkväll blir det klädrensning. Nu ska det vara snyggt och prydligt.


God natt!

2010-03-21
 17:24:43

Grym lördagkväll!




2010-03-21
 08:38:18

Liten update

Kanonkväll igår. Det hände mycket roliga grejer och det var länge sen jag skrattade så mycket. Grymt härliga tjejer i laget alltså!! Sjukt kul att gå ut också och träffa folk man träffar allt för sällan.

Vaknade för en halvtimme sen men mår ruttet Enorm smärta i ryggen och i armbågen... och såklart huvet.. Ska slå på OTH och försöka sova lite. Jag tror jag behöver det för att överleva dagen.
2010-03-20
 12:42:00

Jobb avklarat. Match härnäst.

Arbetspasset avklarat. Det blev 3½h. Var tvungen att åka förbi och köpa present till syster, handla lite inför kvällen och åka hem och packa matchväskan.

Det är skrämmande när jag drömmer en sak, vaknar för att kolla om det hänt på riktigt och det visar sig ha hänt. Det var inte bara en dröm, det hände på riktigt också utan att jag visste om det. Sjukt skrämmande.

Nu ska jag ta mig en macka och åka till Gammlia. Matchdags.
2010-03-19
 23:51:24

Reunion - Två bilder fastnade jag på i alla fall

2010-03-19
 23:47:32

Remember me

Nu är filmen sedd. Och den var bra. Inte så fantastisk som jag trodde att den skulle vara, men ändå väldigt bra. Robert Pattinson är magisk.

Kom hem strax efter halv elva och har efter det städat här hemma. Diskat bort disken, sopat lägenheten eftersom det var lite för sent för att köra igång dammsugarn och sen städat toaletten. Kan ju inte vara dammigt och äckligt när folk ska komma hit imorgon kväll. Så nu ser det i alla fall okej ut här hemma :)

Jag satt hos Svärdet på Bla bla bla i 3h idag. Det var mycket hår att färga och mycket hår att klippa bort. Jag har numera inte en jättelång toffs när jag sätter upp det utan en jätteliten. Känns verkligen ovant men samtidigt skönt. Utväxten är borta och jag har lite ljusbruna slingor invävt. I like it.

Nu måste jag sova. Ska upp tidigt imorgonbitti för att jobba. Jag är allt annat än peppad.

God natt.



Väldigt ensamt här hemma..
2010-03-18
 21:54:42

En viktig del av livet försummas

Det har planerats in ännu ett löppass. Imorgon. FREDAG. Våran lediga dag. Vi kommer inte få någon vilodag veckorna framöver. Det är träning 7 dagar i veckan som gäller. Det ska tydligen göra oss bäst. Det är väldigt roligt om det gör oss bäst. Skulle vara grymt att vinna serien. MEN!

Vad är viktigast. Vinna serien eller att ha ett liv? Även om en pass mer i veckan känns fjuttigt så är det en enorm skillnad. Den lediga dagen på veckan är en helig dag. En dag då man inte behöva tänka. Man behöver inte planera. Man tar dagen som den kommer.

Jag skulle aldrig klara mig utan fotboll men ibland blir jag ledsen när jag tänker på allt jag inte hinner med. Och då tänker jag inte på att "jag inte hinner resa när jag vill" osv. Jag tänker på min familj. Mamma. Pappa. Syster. Alfred. Mormor. Kompisar. Johans föräldrar. Det är många man ska hinna träffa, men som man träffar allt för sällan. Och som sagt. Ibland kan jag verkligen bli ledsen när jag tänker på det. Nära och kära är ändå det viktigaste i livet, men ändå väljer man bort det när man skriver på kontraktet för att spela fotboll..

Tänk om det gick att kombinera? Bli bäst i fotboll men ändå ha ett liv.

2010-03-17
 21:26:09

Let the music speak

Länge sen jag publicerade en låtlista.

Matt Pryor - It ends here
Robbie Seay Band - Shine your light on us
Chris Cornell - Scream
Joshua Radin - They bring me to you (acoustic version)
Corey Crowder - Leaving you
Findlay Brown - Come home
Jason Reeves - Never find again
The Gabe Dixon Band - Disappear

2010-03-17
 21:25:50

Älv, brygga, metspö = perfekt sommarkväll

SOMMAR.
Fiskekvällar. Det är nog det jag längtar efter mig just nu. Kvällarna vid älven. Det blev inte så många förra sommaren men jag kan lova att det blir fler i år. Vi fick knappt någon fisk alls, men lugnet och harmonin på den bryggan var fantastisk.


2010-03-16
 21:12:10

Hur klarar man sig på hälften?

En jobbigt sak när det gäller studier är ju pengar. Nu har man så att man klarar sig och har över. Man kan unna sig, man kan resa, man kan köpa middag om man inte orkar laga, man kan shoppa ifall man har behov av det.

Har suttit och gjort en budget över inkomster, utgifter och sparande. När jag räknar med vad jag får i studiebidrag, tar i lån och förhoppningsvis kan jobba in så är det ungefär hälften av vad jag får ihop på en månad nu. HUR SKA DET GÅ? Har iofs bara räknat på att ta 2000kr i studielån. Jag vet att jag kommer att måsta ta mer men det gör ont i hjärtat när jag tänker på att jag måste betala av lånen varje månad sen när jag får jobb.

--------------------------------------------------------------------------------------

Kanske man ser ut ungefär sådär i håret efter fredagens klipp och färg?

2010-03-16
 21:11:49

Pattinson

Jag hoppas det blir denna på fredagkväll. Han är inte ful!

2010-03-15
 21:27:37

Dåtid och nutid


Som sagt. Stöcksjöfolket är återförenat. Fattas på den nedre bilden gör de två killarna längs upp i det vänstra hörnet + jag. Jag måste säga att folk är sig lik!



Finns bilder när jag är med också, publiceras när jag får dom av den som tog korten.

Till sommar blir det mer återträffar kan jag lova. Grymt härligt gäng!!

2010-03-15
 21:18:04

Sportkväll

Det blev ingen film igår. Slumdog Millionaire fick skjutas åt sidan eftersom det var fotboll på TV. Valladolid - Real Madrid. Jag somnade dock som vanligt i mitten av andra halvlek. Omöjligt att hålla sig vaken fastän det är bra.

Ikväll blev det träning och sen kvartsfinalen mellan IBK Dalen och Storvreta.

Eftersom det blev direkt från jobbet till träning och från träning till innebandymatch så blir det middag nu. Åt självklart några varmkorvar direkt jag kom till matchen. Nu äter jag yoghurt med musli och korvmackor. Mumma. Ingen vidare middag men måste spara matlådan till lunchen imorgon.

Sitter och se Liverpool - P'mouth nu. Till andra halvlek kryper jag ner i sängen. Skulle tippa på att jag har hunnit somna innan Johan kommer hem mellan 22.00-22.30.

God natt!

2010-03-14
 20:13:49

Skönt att sitta ner och slappna av

Äntligen sitter jag ner i soffan. Det har varit fullt upp idag. Träning, stan, fika, handling, matlagning. Nu är äntligen lasagnen i ugnen så om 20min är det middag. Väldigt sen middag. Men det är rätt mysigt. Klockan 21.00 börjar Slumdog Millionaire på Canal+ så då kryper vi ner i sängen och ser den.

Måndag imorgon känns allt annat än rätt.

Det är mysigt att prata om framtiden. Om hur vi tror att våra liv ser ut om 5-10år, vad våra barn kommer att heta, var vi kommer att bo, vad vi kommer att jobba med, om hur vi kommer att semestra. Det gillar jag!

2010-03-14
 10:35:18

Reunion

Efter många om och men så bafann jag mig på Stöcksjö-reunion till slut. Och jag måste säga att alla var sig lik. Det var iaf sjukt trevligt att träffa alla och prata gamla minnen. Tyvärr var inte alla där men till sommaren planeras det en riktigt reuinon i Stöcksjö, på stranden eller på skolan. Det ser jag fram emot.

Nu blir det frukost och sen åka till Tenton och köra löpning och excentrisk. Kan inte säga att jag är taggad direkt. Sen blir det fika med Emmelie och Signe. Kvällen ännu oplanerad. Blir förmodligen en skön hemmakväll. Kan behövas.
2010-03-13
 11:15:29

Matchdag

Har haft en underbar natt med en underbar dröm. Jag simmade med delfiner! Det är inte första gången jag drömt det och förhoppningsvis inte sista. Vaknade 09.00, klev upp strax efter 09.30. Äggmackor och yoghurt till frukost. Och nu har jag precis gjort en tårta till mammas kalas. Det var min alldeles första tårta och jag hoppas verkligen att den kommer att smaka gott senare idag.

Nu sitter jag framför TV´n och ser One tree hill. Det har blivit en sorts tradition att se det innan hemmamatcher. Det gör mig lugn och mindre nervös, iaf för en stund. Det är skönt. Är faktiskt väldigt nervös inför dagens match, det kommer att bli tufft. Håll tummarna!!


Efter förra helgens match. Vi hoppas på vinst även idag.

(Bild tagen från lindblomsara.blogg.se)

Vi hörs!

2010-03-12
 20:51:52

Jag tände ljus i lägenheten..

2010-03-12
 20:45:16

Jag funderar och funderar..

IDROTTSVETENSKAPLIGA PROGRAMMET
Gemensamma kurser innan man väljer inriktning är: Idrottspedagogik, Leadership in Sport and Health Promotion Activities, Idrottsmedicin, Idrottspsykologi, Företagsekonomi.

Frågar du mig så verkar det bara vara roliga kurser. Idrottsrelaterade kurser kan väl inte vara annat än intressant?

Inriktning 1:
Ledarskap & Hälsa friskvård
(Kost och näring, Idrottspedagogik och hälsopromotion, Idrottspedagogik, ledarskap och friskvård, Friskvårdsmetodik, Idrottsmedicin G2)

Och det här är exempel på vad man kan bli med denna inriktning:
Friskvårdskonsulent
Friskvårdskoordinator
Friskvårdsutvecklare
Företagsrådgivare
Gruppträningsansvarig
Gruppträningskoordinator
Head instructor
Hälsopedagog
Hälsoutvecklare
Hälsoinspiratör
Idrottskonsulent
Idrottspedagog
Hälsostrateg

Inriktining 2:
Ledarskap & Organisation
(Idrottspedagogik och sport management, Informatik, Idrottsjuridik, Företagsekonomi)

Och det här är exempel på vad man kan bli med denna inriktning:
Idrottskonsulent
Utbildnings-/utvecklingskonsulent
Förbunds- och Föreningsutvecklare
Projektledare/ Projektsamordnare
Idrottspedagog
Verksamhetschef
Medlemsrådgivare
Organisationskonsult
Sportchef
Kanslichef
Föreningskonsulent
Klubbdirektör
Sportmanager

Det finns flera jobb ovan som lockar mig. Det skulle ju inte vara fel med någon av nedanstående:


Haha! Shit vad jag drömmer. Men vem vet, om 10 år får vi se vars jag befinner mig! :) SPÄNNANDE!

2010-03-12
 19:03:31

Det där jävla löppasset är gjort nu!!

Jag var ju som sagt på väldigt dålig humör igår efter träningen. Har även haft en sån känsla hela dagen. Jag har gått och tänkt på hur irriterande det är att vi om vi hann skulle köra ett löppass. Man hinner alltid. Man måste bara prioritera. Johan tyckte absolut inte att jag skulle köra och han fick mig nästan övertygad. Jag hade inte tänkt köra. Jag hade tänkt laga middag och sen göra tårtorna till mamma. Den tanken höll sig ända tills jag träffade coach på stan. Hans första fråga var: "Har du sprungit?" "Nej", sa jag, eftersom jag precis kom från jobbet. "Ska du springa?", frågade han. "Ja", sa jag. Och där växte sig irritationen än större. Den växte till en enorm irritation, som såklart gick ut över min stackars pojkvän. Så när jag kom hem bytte jag om och gick ner till Tenton i hopp om att irriationen skulle försvinna. Och det gjorde den. Tack och lov. Nu är det där jävla löppasset bortgjort och det gick faktiskt väldigt bra. Har en fortsatt stark känsla i kroppen.

Nu ska jag hoppa i duschen och sen sätta igång med matlagningen och tända lite ljus tills Johan kommer hem från träningen. Är skyldig han en aning efter min irritation det senaste dygnet.

Trevlig helg!
2010-03-11
 21:28:44

Var ska man förvara allt?

Vi har stora problem med förvaring hemma. Det finns alldeles för mycket kläder, träningskläder, handukkar och sängkläder. Strax efter jag flyttade in köpte vi en till sån här malmbyrå så vi kunde få varsin att förvara kläder i. Jag tog på mig projektet att montera ihop den och fick efter att tag ett lättare vansinnesutbrott vilket resluterade i lättare skador på byrån, invärtes. Så ända sen dessa har byrån varit trasig, lådorna är sneda och går knappt att dra ut. Och det resulterar i att jag nu och då bara vill ta en hammare och slå sönder hela byrån. Nu ska jag inte göra det, utan jag ska verkligen försöka att laga den, på nåt sätt. Skulle kännas jobbigt att behöva köpa en ny, eftersom vi verkligen måste köpa en garderob eller något annat att förvara kläder osv i. Frågan är bara vad man ska köpa?



Sen kom jag på en briljant idé att slå sönder inredningen i de garderoberna som vi redan har i lägenheten. (Det är sånna garderober som liksom är inbyggda i väggen) Och sen montera in nya, fräscha hyllor och skjutdörrar! Det skulle bli så snyggt! Och eftersom vi i sovrummet bara har möbler i EK så tänkte jag mig något sånt här:



Det enda jobbiga är ju att vi bor i en hyresrätt, så det känns ju på ett sätt surt att vi fortsätter att fräscha upp lägenheten när vi vet att vi kommer flytta någon gång. DOCK så vet vi ju säkert att vi inte kommer kunna flytta förrän vi båda har pluggat klart, vilket blir först om 3-4 år. Så på så sätt är det ju värt att få ha det snyggt under tiden. ;)

Men som sagt, någon måste göra det och jag har inte kunskapen. Och ska någon med kunskap göra det så kostar det pengar. Och det har gått alldeles för mycket pengar på slutet.

Jag önskar att jag kunde nöja mig som det är, men tyvärr. Jag har ett behov av att påbörja ett nytt projekt när ett annat är slut. Kanske egentligen inte för att jag tycker det behövs, men för att jag tycker det är kul. Det är kul att hamra, snickra, bygga, måla osv.
2010-03-11
 21:28:05

Grattis Mamma!

Idag fyller min kära mamma år. 50 år! Det är en stor dag. Så efter jobbet åkte vi dit för lite tårta och på lördag blir det ett större kalas.

Veckan har gått sjukt fort. Igår var jag helt säker på att det var tisdag. Men det var onsdag och idag är det torsdag, snart fredag. Snart helg. Härligt! Helgen innefattar träningsmatch, kalas hos mamma, stöcksjö-återträff och fika med emmelie och signe. Som vanligt är min helg fullspäckad med trevligheter och det gillar jag. Enda minuset är att jag och Johan äntligen hade planerat in en mysfredag eftersom jag nu inte längre tränar fredagkvällar, men självklart så har han träning då. Typiskt. Det var väldigt länge sen vi hade en sån fredag då vi åker och handlar, lagat världens godaste middag, hyr film och sen bara ligger och håller om varandra i soffan. Saknar det! Nästa helg åker han till fjällen med grabbarna men helgen efter det, då jäklar! :)

Tanken imorgon efter jobbet var att gå ner på stan och handla mat och nödvändigheter till hemmet, uträtta ärenden man aldrig hinner annars och sen baka tårtor till mammas kalas på lördag. Men när coach kommer idag och säger att vi ska köra individuell löpning imorgon så blir man ju aningen ledsen. Alla planer går i stöpet och kvällen mer eller mindre förstörs. Ta sig till gymmet, köra passet, duscha och ta sig hem tar ju runt 1½h. Det är värdefull tid. Helvette. En sån liten grej gjorde mig grymt irriterad, plus att det gick sämst på träningen idag. BAJSKVÄLL!!!!

2010-03-10
 21:41:53

En träningsledig kväll

Igår efter träningen sa coach till oss att vi skulle få vara lediga idag. (HÖR OCH HÄPNA!?) På schemat står det inplanerat löppass + gym. Men vi slipper alltså. Han sa att man såklart fick träna om man ville och det sjuka är att jag hade tänkt fara o träna medans Johan tränade, men efter ett sms från Signe så ändrades planerna. Istället åkte jag till isladan och såg min första hockeymatch för i år. KUL! Hann dock inte se hela matchen eftersom det var inlpanerat att Johans föräldrar skulle komma till oss och se Man U - Milan. Det har hunnit gå en halvlek och Man U är otroligt mycket bättre än Milan.

Sammanfattat så är det otroligt skönt med en ledig vardagkväll. Annars hinner man inte så mycket annat än att antingen jobba, laga middag, träna. Eller jobba, träna, laga middag. Hur som helst så är klockan alltid 20.30 när man är HELT klar med allt, inkl duschning osv. Och när klockan är så sent så har jag verkligen ingen lust att göra annat än att lägga mig i soffan och samla energi.

God natt!

2010-03-10
 16:55:24

Reality Killed The Video Star


Jag har egentligen aldrig gillat Robbie Williams, men efter att jag såg honom på Skavlan kring jul så föll jag pladask. Gillar hans charm och hur ärlig han är när det gäller sitt liv. Och hans nya skiva, som äntligen finns på Spotify! Reality Killed The Video Star. Det finns 5 låtar som jag gillar väldigt mycket.



2010-03-09
 20:57:19

Besöksrekord

Igår var det besöksrekord här på bloggen. Ungefär 10 fler än vanligt, vilket är himla kul o se! :) Keep it up!

2010-03-09
 17:24:45

Tvättkväll

Jag hatar att tvätta. Dels för att tvättstugan ligger i källaren i den andra portingången och sen för att det är så drygt att sortera tvätten efteråt. Och eftersom Johan har NOLL koll på vars mina kläder ska ligga så kan jag aldrig lämna över sorteringen på honom. När han försöker lägga undan mina kläder så mina tröjor lika gärna hittas bland byxorna. Men nu är tre tvättar i tvättmaskinerna iaf, one to go.

Ikväll är det träning kl 19.00, vilket betyder att det förmodligen kommer att vara kyligare än igår. Igår blåste det dock en otäck vind som det just nu ser ut som att vi slipper.

Nu måste jag laga lite mat och sen hänga upp tvätten och åka på träning. Jag hatar sånna här stressiga kvällar!!!! Är dessutom på dåligt humör av någon anledning.
2010-03-09
 17:23:11

Nu har hon åkt..

Jag kommer att sakna dig helt galet mycket. Jag gör det redan.


Vi syns snart.

2010-03-08
 20:41:07

Måndagen gjord. Check.

Måndagen gjord. Check.

Precis så som ovan skrev jag för en vecka sedan.. men det känns som att det var igår. Tiden verkligen springer fram. Det är knappt så jag hinner med. Men jag klagar inte. Ju fortare tiden går desto snabbare är våren här. Och sen sommaren!

Men först och främst längtar jag till påsken. Torsdag 1/4 till måndag 5/4 kommer att spenderas i Johans stuga tillsammans med hans familj. Ser fram emot att åka skoter, pimpla, grilla korv, gå runt i stugan i mjukisbyxor varje dag, ev åka lite snowboard osv. Jag vet att det kommer bli underbart!

Ikväll har vi gjort vår första träning på gamlia för i år. Det är en härligt plan att vara på, dock aningen tråkig omgivning för tillfället. Men det är skönt att ha omklädningsrummet och fikarummet innan och efter träningarna. Det blir liksom på riktigt då och jag gillar det!

Nu har jag precis lagat en "Lyxpytt", vilket innebär att man plockar så mkt som möjligt ur kylskåpet, hackar det i småbitar och steker det i stekpannan. Jag lyckades hitta potatis, morötter, köttbullar, bacon, palsternacka, någon annan rotfrukt, fetaost, soltorkade tomater och lök. Och jäklar så gott det blev! Jag gillar när jag lagar något spontan. Tanken var att jag skulle göra köttbullar och makaroner, men när jag märkte att makaronerna var slut så fick jag hitta på nåt annat. Jag är helt klart nöjd!

Nu ska jag se sista perioden av Modo - SAIK. HEJA MODO!

2010-03-07
 12:24:31

Ändrade planer igår

Det blev ändrade planer igår. Istället för utgång skjutsade jag bara ner grabbarna på stan och åkte sedan till Mathilda istället. Vi åkte på McDonalds och köpte två cheeseburgare till kvällsfika och låg sedan bara i hennes soffa o chillade tills det var dags för mig att plocka upp Johan på stan. Helt klart skönt att det inte blev utgång. Känner mig dock helt död idag. Ont i hela kroppen och jättetrött. Vi klev upp ur sängen 11.30 och har precis ätit lite lunch. Måste släpa mig ner på Tenton om en stund. Patricia ska komma förbi också och umgås innan UFC-matchen.

Men som sagt. Det känns att man spelade match igår. Ryggen är otroligt öm, även skallen. Men det var kul med match, speciellt eftersom vi vann och spelade riktigt bra stundtals! :)

Vi hörs! :)
2010-03-06
 20:30:50

Vinst idag och utgång ikväll

Vinst med 4-0. Superskönt. Första halvlek spelade vi i strålande sol och -8 ungefär. När vi kom ut till andra hade solet gått i moln och kylan var ett faktum, men som tur var värmde spelet rätt bra! :)

Nu är melodifestivalen på bussens TV-apparater men jag har OTH i lurarna istället. Fick ett mess av Macke för ett tag sen som undrade om jag ville följa med han och Johan ut på krogen sen. Eftersom jag en stund tidigare pratat med några i laget om hur länge sen det var jag var ute så tackade jag självklart jag. Jag erbjöd mig att köra så att det inte behövde bli ett problem att ta sig ner på stan, men det var tydligen inte aktuellt. Jag ska tydligen bli full. Vi får se hur det blir med det. Vi kommer hem kring 23 så det finns inte direkt gott om tid. Ska iaf bli trevligt!

Hejdå! :)
2010-03-06
 11:06:37

Första träningsmatchen

Sitter nu i bussen påväg mot Östersund och första träningsmatchen. Är en aning nervös just nu faktiskt, gissar att det kommer att trappas upp ju närmare matchstart vi kommer. Men kul ska det bli i alla fall! :)

Det känns också jäkligt mysigt att sitta i bussen med laget. Det är en speciell stämning. Har precis sett "The blind side", jäkligt bra var den. Får se om jag orkar se någon till film innan vi är framme eller om det kanske blir nåt One tree hill - avsnitt.

Hörs efter matchen! :)
2010-03-05
 16:49:13

Födelsedagsfika

Ska sticka iväg på träning om ett tag och sen blir det umgänge hos Sara i laget som bjuder på lite försenat födelsedagsfika. Vi är ett gäng från laget som ska dit. Supertrevligt! Blir dock en hyffsat tidig kväll eftersom det är matchdags imorgon. Jag är faktiskt riktigt nervös, men det ska bli skitskoj! :)

Så imorgon blir det en heldag med laget. Alltid trevligt!

Söndag innebär träning med Patricia på tenton vid lunch. Dusch och bastu efter det. Sen blir det att dra på sig täckbyxorna för att se UFC´s träningsmatch på gammlia kl 15.00. Sen en myskväll med Johan eftersom vi annars inte kommer att hinna ses nåt i helgen. 

Hörs säkert imorgon på bussen ;) Trevlig helg!
2010-03-04
 21:34:12

Jag kommer att sakna dig Patricia!!!





DU ÄR BÄST, DET VET DU. PUSS!

2010-03-04
 21:32:44

Ska jag ha svart eller vit blogg?

Just nu är jag nöjd över mig själv. Åkte iväg till Tenton runt 18.00 och kom dit exakt samtidigt som coach, vilket resulterade i att han tyckte vi skulle köra löppasset tillsammans. NEJ!, var min först reaktion. Men nu i efterhand säger jag bara: Tack för det. Han pressade mig att köra tuffare än vad jag gjort annars och det sjuka är att jag tycker det gick lätt. Jobbigt såklart, men det här är första passet jag verkligen känt mig stark på. Grymt skön känsla. Sen blev det styrketräning på det.

Det fanns ingenting framtaget ur frysen idag så jag tog upp bacon och snabbtinade. Kokade makaroner och gjorde en liten baconsås på matlagningsgrädde, soja och sambal. Det blev fantastiskt gott. Sambal gör allt fantastisk måste jag säga.

Sen vill jag säga att jag sitter här och halvgråter. På tisdagmorgon flyttar Patricia till Schweiz. MIN PATRICIA! Jag kommer att sakna henne så mkt så det kommer göra ont i hjärtat. Men jag önskar henne all lycka till och hoppas att hon får det underbart. Lita på att jag kommer att åka till Schweiz direkt jag får chansen!!! Men i sommar kommer hon hem och då ska vi umgås!! Ni kan läsa om hennes resa på www.patriciahagglund.blogg.se. Om ni tycker att våra bloggar är lika i utseende så är det för att jag tog min och kopierade in på hennes när jag gjorde den. Bytte bara bilder :) Så blir det när det är snabba puckar.

Ni märker även att mitt utseende här ändrat titt som tätt. Jag blir aldrig nöjd. Nu är det något tillfälligt bara. Men vad tycker ni. Svart eller vit blogg?
2010-03-03
 20:39:46

Snorkelutflykt på Phi-phi



2010-03-03
 20:34:56

3 mars

Uppdrag skottning igår gick bra. Men det var otroligt tungt även denna gång. Både fysiskt och psykiskt. Vem vill skotta ett tak liksom? Okej om det är ens eget tak, men Volvos? Nej nej, ingen höjdare. Men nu är det gjort. Det sista dom sa va "Vi får väl se om vi ses nästa tisdag igen då". NEJ TACK!!

Ikväll har det tränats fotboll. Alltid kul med träning som innefattar en boll. Dock känner jag mig väldigt sliten just nu. Vi har tränat hårt några veckor nu. Mycket spring och mycket styrka. Det känns i kroppen. Men det är skönt. Och det kommer att löna sig!

Första träningsmatchen på lördag. Förutom att det känns pissigt att det är i Östersund och att matchen spelas
kl 16.00 så ser jag verkligen fram emot den. Ska bli otroligt spännande. Först och främst se vilket lag coach ställer på banan och sen hur spelet kommer att se ut. Vi har knappt spelat nåt på träningarna och inte tränat på stor yta. Spännande som sagt.

Nu blir det att se Sveriges match mot Wales..
2010-03-01
 17:44:09

Tid ska jobbas in

Måndagen gjord. Check.

Nu har jag påbörjat uppdraget att jobba in tre dagar till Thailandsresan som var. Jag hade sparade semesterdagar sen förra året men det fattades tre. Så för att slippa ta från årets semesterdagar ska jag nu försöka jobba in tiden. Så nu blir det tidigare dagar och senare dagar. Får se hur mycket jag orkar, men ska försöka så gott det går. 30min injobbat idag. 23½ timme kvar.. KUL! 

Aproåp melodifestivalen i lördags. Peter Jöback ger mig rysningar. Jag har alltid gillat honom och det spelar ingen roll vad han sjunger så är han alltid kung. Heja Peter!

Sen vill jag säga Grattis till Signe som fyller år idag! :)