2010-02-28
 20:10:09

Njuter efter några timmars träning

Har precis avnjutit en underbar middag. Fläskfilé fylld med färskost stekt i ugn. En härligt gräddsås med lite soja och sambal. Och klyftpotatis. Till det en enkel sallad på tomat, gurka och paprika. Jättegott! Alla ljus i rummet är tänt och vi ligger nu bara och myser i soffan och ser 5-milen.

Kände precis ett otroligt sug efter något gott. En liten chokladbit eller nåt. Eller kladdkaka. Jag känner mig dessutom värd det efter löpning, styrka och fotboll. Då kan man unna sig en liten bit av nåt iaf. Det mår ingen dåligt av, snarare tvärtom :)

Imorgon börjar en ny arbetsvecka. Veckorna går fort och jag kan inte direkt säga att jag inte trivs med livet, men är ändå väldit sugen på nåt nytt. Börja plugga. Träffa människor och ha ett annat upplägg på livet. 8-17 är ganska träligt i längden, än fast jag bara jobbat i drygt 1½ år.

Nä nu ska datorn bort för ikväll.

Vi hörs! :)
2010-02-27
 21:57:54

Kanonkväll

Underbar middag hos pappa ikväll. Kanonkväll.
Nu sitter jag och ser OTH medan Johan är och festar med laget. Det är han värd.

Imorgon blir det en sväng till D&D och Stadium. Efter det Excentrisk styrka, löppass och fotbollsträning. Och imorgonkväll blir det en myskväll. Vi ska laga middag tillsammans, se hockeyfinalen och bara rå om varandra. Ser fram emot det!

Nu är det inplanerat en återträff med Stöcksjö-klassen. 13 mars blir det fest och jag ser verkligen fram emot det. Stöcksjö var en underbar tid. Vi var en liten och mysig klass och hade väldigt roligt tillsammans. Dessvärre gled nästan alla iväg åt olika håll och har inte setts på väldigt länge. Därför ska det bli spännande att träffa alla igen och se var i livet alla befinner sig! Spännande och nervöst..

God natt :)

2010-02-27
 10:42:13

Underbara helg

Det är en snöig lördag idag. Jag tänkte bara skriva att det är underbart med helg. Jag vaknade imorse kring 06.00 och fick en tung känsla i kroppen av att jag måste kliva upp om en timme.. innan jag insåg att det var lördag och jag fick sova hur länge jag ville. SÅ SKÖNT! Klev upp strax före 10.00 och ska snart iväg ner på stan.

Som sagt, underbart med helg!

2010-02-26
 23:45:32

Futsal

Direkt jag fick höra att vi skulle ha träning fredagkvällar mellan 18-19 så ville jag lägga ner. Kändes inte alls bra. Men det har gått över förväntat. Jag har till och med suttit på jobbet på fredagarna och längtat efter träning. Vi tränar ju futsal inomhus så det är roligt med något annorlunda. Det var några år sedan man spelade det. Ikväll efter träningen åkte jag som sagt vara med till Signe. Vi åt frukt, glass, lite godis och såg Let's dance.

Imorgon ska jag och syster ner på stan och köpa present till mamma som snart fyller jämna 50! Efter det har ev Ersboda träningsmatch mot UFC, om vädret tillåter. Nu har det dock börjat snöa och skulle bli kring -15 imorgon så jag tvivlar på att det blir nåt. Men vi ser väl imorgon. Blir det match så vet vi ju vem som sitter på gamlia i full mundering även fast hennes pojkvän inte ens spelar. Är man fotbollsintresserad så är man.

Och imorgonkväll blir det middag hos pappa. Det ser jag fram emot. Det blir bildvisning från Thailandsresan!



2010-02-25
 18:57:09

En lyckad lasagne!

Har ju glömt att berätta att vi verkligen lyckades med vår Lasagne i förrgår. Den blev fantastisk god! Och sen fick vi dessutom 6 matlådor av det. Perfekt!

Jag är grymt arg och besviken på Tre Kronor. Jag trodde mer. Jag hade förväntat mig en medalj iaf. Sjukt tråkigt. Det enda positiva var att jag och Johan fick en supermysig morgon. Frukost tillsammans i soffan med tända ljus. Det är inte varje dag..

Ikväll har det blivit ett monsterpass. Löpning 40sek * 25. 20sek vila. Därefter det excentriska passet för mig eftersom jag missade i tisdags och efter det styrka 1 passet. Nu är jag rätt så trött och slut. Johan följde med mig och sprang samma pass. Det är skönt att ha någon som kan pressa mig. Tror jag behöver det.

 Jag ska ta tag i lite matlagning. Idag blir det bara blodpudding och bacon. Enkelt och snabbt. Och gott.

Imorgon är det fredag och det känns fantastiskt! Efter träningen imorgon blir det att umgås med Signe. Det blir trevligt :) Får äntligen se hennes nya lägenhet.

Ciao!

2010-02-23
 17:39:22

Vad gör man när man inte tränar?

Något bättre dag idag. Ögonen bättre vilket är jätteskönt. Halsen något sämre, skär när jag sväljer. Blir ingen träning ikväll heller och jag får panik när jag tänker på det.

Igår lyckades jag ligga i soffan från 17.00-19.00, då började det kittla i benen. Och i magen. I med lite mat och soffan igen. Ikväll klarar jag inte av det. Jag klarar inte av att bara ligga där. Så ikväll har jag dragit igång ett nytt projekt här hemma. "Måla-listerna-i-köket"-projektet. Håller på att äta en macka nu och ska efter den göra Lasagne. Därefter fortsätta måla listerna. Och sen somna innan 22.00.

Trevlig kväll!

2010-02-22
 17:17:59

Tompas 50-årsfest - En succé!






2010-02-22
 17:10:36

Ikväll tar jag ledigt

Shit vilken tung dag det varit. Först matchen imorse, som jag halvt sov igenom. Sen arbetsdagen. Har mest suttit och torkat tårar. Mina ögon är irriterade och rinner ständigt. Likaså näsan. Och sen har vi haft det svinkallt hela dagen. Vi har suttit med filtar och ytterkläder på för att inte frysa ihjäl. 

Igår på dagen satt jag och fundera fram och tillbaka på om jag skulle träna eller inte. Eftersom jag var på fest i lördagskväll och coach var där kändes det inte rätt att dagen efter säga att jag är sjuk och inte kan träna, så jag bet ihop och körde. Och sen igår på träningen precis innan vi skulle åka hem sa Steve: "Imorgon blir det en jobbig training, så jag vill inte ha några sms om att man har ont i halsen eller nåt.." Så än en dag har jag velat fram och tillbaka om jag ska träna eller inte, men med ett tungt huvud och en tung kropp tog jag mig modet och meddelade coach att jag vilar ikväll för att ev kunna löpa och köra styrka imorgon. Får dålig samvete men man måste väl tänka på hälsan ibland.

Har precis kommit hem från jobbet så nu ligger jag i soffan under täcket. Ska slå på One tree hill och försöka sova en timme innan jag äter.

Trevlig kväll!
2010-02-21
 20:34:01

Näsdukar behövs

Toapapperet dödar min näsa. Behöver näsdukar snarast! I övrigt känner jag mig stark. Hängig idag men träningen gjorde nog susen. Endast en rinnande näsa! :) Jag håller tummarna på att det inte behöver bli mer än så.

Efter träningen har jag lagat mat. Korvstroganoff med soltorkade tomater. Mumma! Har även hunnit med att torka köksgolvet, hallen och toagolvet. Dammsugat alla rum och gjort det fräscht på toan. Nu är jag klart med allt sånt så nu sitter jag bara och tar det lugn. Ska hämta Johan senare ikväll. Efter 22 någon gång.
2010-02-21
 10:42:45

Usch ba

Nu är jag vaken. Känner mig rätt pigg förutom att jaq är otroligt hes, tät i näsan och har rinnande ögon. Som vanlig när jag blir förkyld. Är mest arg över att jag aldrig kan ha ett start immunförsvar och stå emot när jag råkar hamna med någon som är lite förkyld. Jag blir aldrig sådär jättesjukt med feber, men ständigt småförkyld med tät näsa och rinnande ögon. Nu får det vara slut på det. Ska köpa vitamintabletter som ska ge mig allt som behövs för att vara start och stå emot skiten!!

Skulle vara med Alfred idag, men han har varit tillräcklig förkyld på slutet så att jag ska dit och smitta ner honom var inte aktuellt. Istället blir det att laga lunch om någon halvtimme, åka till mamma och rensa lådor en stund, åka till gymmet och känna hur det känns att springa och förhoppningsvis åka på fotbollsträningen efter det. Ikväll kommer Johan hem. Wiie. Det blir väl att se OS och somna så fort som möjligt efter det eftersom Sverige spelar 06.00 imorgonbitti..

Hörs senare!

2010-02-21
 01:37:43

Härlig kväll!!

Vilken dag och kväll det har varit. Toppen! Dagen blev rätt så lugnt. Kvällen blev destomer fartfylld. Kvällen började med en liten först med gänget från Umeå Södra. Sen fortsatte det på Folkets Hus och Tompas fest. Mycket olika folk i alla åldrar. God mat, trevlig sällskap och härliga danser. Kan konstatera att Umeå Södra innehåller ett gäng otroligt härliga människor.

Nu har jag tagit en resorb, en alvedon och några sprut nässpray. Jag hoppas att jag kan vakna pigg.

Imorgon ska vara med Alfred, åka förbi mamma, träna och laga mat och göra lägenheten fin innan Johan kommer hem. Längtar tills han är hemma. Det känns tomt och ensamt utan honom. Lägenheten liksom ekar..

Nu ska jag se lite OTH och somna in. God natt!
2010-02-20
 10:20:32

Tung natt

En tung natt har det varit. Har vaknat ungefär en gång i timmen. Tät i näsan och tjock i halsen. Och kanske lite på grund av att jag sover ensam och blir orolig. Jag vet inte.

Har vaknat nu iaf. Det känns lite bättre. Bara tät i näsan. Halsen känns bra, så det är skönt.

Ska klä på mig och gå ner på stan nu och möta Patricia.

Hörs sen!!
2010-02-19
 22:25:42

En helg utan pojkvän

Idag åkte Ersboda till Luleå för att spela cup. Johan åkte med för att stötta och agera "hjälp-coach". Därför är jag ensam hemma i helgen. Ibland känns det jobbigt att vara ensam hemma men helgen är ganska fullspäckad så jag kommer nog inte hinna tänka på att jag är utan pojkvän i 3 dagar.

Ikväll har vi haft träning 18.00-19.00. Kom hem 19.30, duschade och ställde mig sen och lagade mat. Fläskfilé och pommes. Därefter åkte jag till Johans föräldrar och umgicks ett tag. Såg första perioden av hockeyn osv. Mkt trevligt.

Vaknade imorse med ont i halsen och har känt en sån där irriterande känsla i kroppen, som att nåt är påväg att blomma ut. Därför känns det bra att somna hyffsat tidigt ikväll. Förhoppningsvis gjorde kvällens träning att jag tränade bort det onda i kroppen.. eller så blir det tvärtom. Lär väl märka imorgonbitti.

Imorgon ska jag först sova ut och sen är planen att vara nere på stan vid 11.00. Ska låna en bok på biblioteket. "Att växa genom möten", av Kay Pollack, "Tänk rätt bli framgångsrik", av Napoleon Hill eller "Sluta oroa dig börja leva", av Dale Carnegie. Beror på vilken av dom som finns och om alla finns så lånar jag någon av dem. Ska försöka börja läsa "vettiga" b
Böcker fram över. Sånt jag kan lära mig nåt av. Ha användning av. Det var pappas idé att jag skulle läsa. Han tycker jag behöver det. Jag antar att han har rätt :) Finns nog många bra böcker man kan ha användning av i livet, i jobbet och i fotbollen. Blir spännande!

Efter det ska jag förbi en affär och kolla om dom kan spänna tavlan vi köpte i Thailand. Och efter det kommer Patricia hem till mig. Vi ska äta frukost tillsammans och se några OTH-avsnitt. Det blir varm choklad och goda mackor att fika. Mumma! Tanken var att ta en promenad och fika någonstans påvägen, men vi vill inte ut i -22.

Morgonkvällen innebär fest!!

2010-02-18
 21:32:04

Mini Laptop

Har ju glömt att berätta att vi köpt en till dator. En mini-laptop. 10tum. Jättesöt och jätteliten. Den är vit och grå. Skitsnygg!

Acer Aspire One AO532h-2Ds heter den.

Nu ska vi krypa ner under täcket och se OS. Håller tummarna för Anja och sen för Ferry!

Underbart med helg imorgon också.

2010-02-18
 21:16:35

Tiden springer fram


Klassen, studenten 2008



Jag och Johan i USA, nov 2008



Jag och lilla Alfred, vintern 2009

2010-02-17
 16:35:37

Ett häftigt djur

I natt drömde jag att jag och Johan simmade med delfiner. Vilda delfiner! Vi var och badade utomlands någonstans och sen dök dom bara upp. Det var helt underbart!

Därför publicerar jag dessa bilder. Då var jag verkligen LYCKLIG!
Och jag vet att det inte var sista gången jag kommer att simma med delfiner.
Jag längtar tills jag får chansen igen.



2010-02-16
 21:04:44

I lördags umgicks jag med Alfred

Efter en tupplur satte vi oss i soffan. Jag startade en film, Bananer i pyjamas!



Sen var min mobil såklart väldigt spännande. Och leksakerna.



Han hittade ett par intressanta batterier på bordet. Jag sa "Nej." Han tittade på mig med en blick som sa "Hörru moster, jag är en riktig busunge och kommer att ta batterierna nu så du vet.." Sen tog han dom och blev jätteglad och gav mig en ny blick; "HAHAHAHA, in your face!"



Sen sprang vi mest omkring och busade. Lekte lite kurragömma och hade allmänt kul.



Jag måste säga att jag avgudar Alfred. Han är klockren.

2010-02-16
 21:03:30

SJUKT BRA!!



Jag får rysningar av att se!

2010-02-13
 22:37:54

Vi firade en 60-årsdag





2010-02-12
 21:13:40

Nu är det fredagsmys

Äntligen helg.

Träning ikväll, futsal. Gick väl sådär. Men det var roligt iaf. Efter träningen gjorde jag mig lite potatisgratäng och lövbiff. Götta!

Nu ska vi lägga oss och se Up in the air. Vi är båda trötta så vi får se hur mycket vi orkar se.

Imorgon blir det en sväng ner på stan, ev åka förbi syster och hälsa på, tvätta och sen äta med Johans familj på kvällen. Titta på alla Thailandskort. Jag längtar tillbaka varje dag!

Trevlig helg!

2010-02-11
 22:13:04

Just nu lyssnar jag på detta..

Owl City - Fireflies
Jack Savoretti - Mother
Rachel Yamagata - Horizon
Robbie Williams - You know me
The Undeserving - Something To Hope For
Vedera - The Rain
Rihanna - Fire Bomb
Lifehouse - From Where You Are

Observera att låtarna med fet stil räknas som "normala". Lifehouse-låten kan också räknas dit. Annars är det ju  några nörd-låtar som vanligt när det gäller vad jag gillar..
2010-02-11
 20:46:13

Tufft schema

Kroppen värker. Det har varit tufft sen hemkomsten och lär fortsätta så.
De excentriska gympassen dödar mig.

Söndag: Gympass + tester
Måndag: Fotboll
Tisdag: Snöskottning i 4h
Onsdag: Fotboll / Fotbollsaerobics
Torsdag: Löpning + gympass
Fredag Fotboll
Lördag: VILA!!!
Söndag. Löpning + fotboll

Men jag gillar det! :) Det kommer att löna sig kommande säsong. Hoppas jag!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag åkte jag och johan direkt efter jobbt till Tenton sen köpte vi mat från Gourmé. Därefter åkte han till sin fotbollsträning och jag tog tag i ett städ här hemma. Dammtorkning och dammsugning. Det behövdes. Nu känns det fräscht här hemma. Överallt föutom på toaletten, den sparade jag till Johan ;)

Jag ser fram emot nästa helg. Eller nästa lördag dvs. Då ska jag och Patricia ha en heldag tillsammans. På dagen ska vi ta en promenad i det förhoppningsvis vackra vintervädret. Ta med oss varm choklad och gott fika. Sen se en massa OTH-avsnitt. På kvällen ska vi på Toms 50-årsfest så det blir att fixa sig och göra sig fin och sen partaja natten lång. Jag tror det kommer att bli succé.

God natt! :)

2010-02-10
 20:17:49

Jag längtar

Ikväll har vi haft fotbollsträning. Mest fotbollsaerobics. Nu längtar jag tills träningsmatcherna drar igång.

Jag längtar även tillbaka till solen och värmen. Vi hade en underbar resa.



Det är en underbar kille jag har och jag är evigt tacksam för varje dag med honom.
Allt går upp och ner, men just nu är det så bra som det kan bli tror jag.
Det känns verkligen bäst och jag älskar när det känns såhär. VI är bäst!

På söndag är det Alla hjärtans dag. Undra vad man ska hitta på : )

2010-02-10
 20:16:42

Musiken är så vacker


2010-02-08
 21:45:15

Tillbaka i verkligheten

Nu är verkligheten här igen. Jobb, träning och sömn.

Igår hade vi gym. Så jag körde passet och fick efter det köra fystesterna. Har en aning träningsvärk idag kan jag lova. Men det är skönt. Ikväll var det fotbollsträning. Mycket roligt. Innan det umgicks jag med pappa och Alfred. Det var länge sen jag träffade Affe så det var himla mysigt :)

Nu har jag fikat och duschat så nu ska jag krypa ner under täcket i sängen. Den är så grymt skön just nu. Har sovit som en prinsessa två nätter i rad nu.

God natt :)

2010-02-07
 14:34:51

Monkey Beach




2010-02-07
 11:22:31

Otroligt mycket sömn

Igår sov jag till och från hela kvällen. När johan begav sig ut la jag mig och började se New Moon. Det blev ungefär 20min och sen somnade jag. Vaknade 09.00 imorse och var totalt utvilad. Såg därför resten av New Moon, grym film. Nu har jag precis ätit lite frukost.

Idag blir det nog bara lugnt fram till träningen 16.00. Sen blir det att skynda hem och se Chelsea - Arsenal.

Jobb imorgon känns otroligt tungt. Men man kommer väl in i det också. Snart börjar ju OS, det blir otroligt roligt!!
2010-02-06
 14:47:33

Home sweet home

Nu är vi hemma. Hemresan gick oväntat bra. Sov i princip hela vägen. Vaknade när det var dags för frukost, 1,5h innan landning. Sjukt skönt. Mindre skönt med snö och kyla dock, men hemma är ändå hemma. Vi har handlat, packat upp och lagat korvstrofanoff. Ikväll blir det Tacos och en hellugn kväll för mig. Vad det blir för Johan är ännu oklart. Jag ska iaf zappa mellan Djurgården - Modo, Barca - Getafe och Melodifestivalen. Håller även på att ladda hem New Moon. Köpte även tredje boken i Twilightserien så jag har att göra.

Början känna att mina ögon är tunga nu, kanske tar en powernap direkt efter Liverpool - Everton som spelas nu, galen match!!

Bjuder på några kort till veckan. Orkar inte lägga upp nu. Sen blir det fler kort när vi får dom som Erik och Eivor och Åsa och Per har tagit också. Det blir kul att se dom, har inte gjort det ännu :)

Hörs!
2010-02-05
 17:16:34

Bangkok

Sitter pa Bangkoks flygplats just nu. 00.45 lyfter planet mot Stockholm. Jag ar sjukt trott just nu och hoppas verkligen att jag lyckas sova pa planet. Det ar inte min specialitet men nu ar det ju natt nar vi aker.

Tanken var ju att jag och Johan skulle tillbringa dagen vid poolen idag, men efter ca 30min dar var vi sa less pa att ligga och sola. Istallet gick vi och hyrde oss en moppe. Akte till View Point och tog kort, akte vidare till Nai Harn och tittade. Korde sen till Kata Noi och sa hej till alla andra och sen vidare till Patong en svang. Otroligt harlig dag. Vi at aven lunch pa en restaurang som lag en liten bit fran View Point. Otroligt fin utsikt!

Som sagt sa vantar en laaaaaang hemresa nu. Nu langtar jag verkligen hem.

Puss och Kram

2010-02-04
 15:46:26

Sista kvallen i Phuket

Idag har vi varit pa Kata Noi. Blev ungefar halva dagen i solen och halva i skuggan. Efter stranden korde vi ett traningspass jag och Johan. 4*4min blev det idag. Jag var svag aven idag, Johan stark. Jag har en aningen orolig kista.. men det gick iaf.

Ikvall har vi atit en god middag, dock lite mat sa nu ar vi hungriga igen. Sa det blir att hitta sig nat att ata och aven att se om det finns nat sista att shoppa.

Imorgon ska jag och Johan ligga vid poolen, dom andra aker till stranden. Vi ska hamta den bestallda tavlan 15.00. Vi haller tummarna att den blir bra. Sen borjar vi bege oss mot flygplatsen. Det ar blandade kanslor infor hemresan. Vissa saker langtar man hem till medan denna varme och frihet ar helt underbar.

Syns pa lordag alla glada.

Puss och Kram

2010-02-03
 15:35:23

"Die Hard"

Idag bestamde vi oss for att aka till en strand som heter nagot Thailandskt som later lite som Die Hard, ev Khao Harn, kommer inte riktigt ihag om det var precis sa. Vi satte oss i en Tuk-tuk for ungefar en 30min resa.. men lyckades aldrig hitta fram. Tuk-tuk-foraren hade ingen aning och forsokte slappa av oss pa nan rutten strand, men vi nappade saklart inte. Stranden vi letade efter hade fatt 5 plus i Aftonbladet, den vi kom till skulle jag ge 1 plus. Det slutade med att vi blev less och akte tillbaka till Karon beach istallet. Och fick dessutom betala for tuk-tukresan dit och tillbaka, trots att chaffisen inte hade nagon koll. Inte lyckat. Men nu blev det ju bra iaf.

Ikvall har vi atit i Kata och aven bestallt en tavla. Vi hittade en till tavelaffar dar Jokertavlorna ocksa fanns. Har nedanfor hotellet fanns det en Johan verkligen ville ha och en jag verkligen ville ha. Den johan ville ha stod det "Why so serious" pa, och det var darfor han ville ha den. Nu lyckades vi istallet fa bestalla exakt vad vi ville och tog darfor tavlan jag ville ha men bad dom skriva dit "Why so serious". Kommer bli hur bra som helst tror jag! Vi fick dessutom den for runt 2000B billigare. Ett kap.

Imorgon blir det Kata Noi och pa fredag poolen eftersom vi ska hamta tavla och aka mot flyget vid 18.00. Sa snart kommer jag hem igen! :)

Hors ev imorgon, annars till helgen.

Puss och Kram
2010-02-02
 15:40:33

Flygande fisk

Det blev en dag pa Kata Noi idag. Som vanligt jattevarmt och lite vind. Superskont. En rolig grej som hande var att Johan kastade ut frisbeen en bit ut i vattnet och efter bara en liten stund borjade en fisk hoppa over den och putta pa den. Det var en hyffsat avlang fisk. Sakert 30cm lang.

Det blev aven traning idag. 2min * 5 * 2. Jattetungt for mig idag. Var dod efterat. Johan var desto starkare.

Vi kopte tre DVD-filmer igar. Avatar, Up in the air och Twiligt. Har redan Twiligt. Den ar ju sa bra. Jag sparar dock den andra filmen tills jag kommer hem. Vill ha svensk text sa jag inte missar nagot viktigt ;)

Vet inte om jag skrev igar men vi har hittat en jattecool tavla som vi formodligen kommer att kopa. Johan fullkomligt alskar den. Det ar en canvas pa Jokern ur The Dark Night. Ascool. Det finns nagra olika motiv pa honom, vi ska bara bestamma vilken vi vill ha och sen sla till. Tror den blir tuff ovanfor TV'n.

Nu ska det inhandlas lite vatten och lite frukt. Sen borjar vi nog se en annan film.

Puss och Kram

2010-02-01
 14:58:58

Tillbaka i Phuket

Idag akte vi tillbaka till Phuket. Pa batresan lyckades vi fa se delfiner!! Pa valdigt langt avstand dock, men anda. Precis utanfor Phi phi, dar vi igar akte med longtialbaten. Dom var sakert 4-5st. Jag satt sen och spanade nastan hela batresan, men lyckades inte fa se nagra fler.

Idag var vi tillbaka i traningen. Vi korde 10*45sek * 2 och kande oss bada tva ratt starka. Det ar skont. Gymmet pa vart nuvarande hotell ar mer traningsvanligt. Mer flaktar osv. Sa det gick betydligt lattare. Rummen ar dessutom jattefina. Vaggarna ar i rosa och lila farger, jattemysigt. Dock bor vi uppe pa ett berg sa det blir manga trappsteg per dag, men utsiken ar aven nu jattefin.

Nu ska vi strosa runt lite och sen ga tillbaka till hotellet och spela lite Yatzy. Imorgon blir det Kata Noi igen. Det stranden gillar jag verkligen. Phi phi var underbart det ocksa, men vattnet var sa skitigt, ett minus.

Puss och kram

Se till att det ar bra vader tills pa lordag. Vi vill inte komma hem till -25!!!