2009-12-31
 12:46:22

Gott nytt år

Nyårsafton idag. Spännande. Har inte så mycket at skriva mer än Gott nytt år.

Imorse lämnade vi ifrån oss Texas som ska iväg från stan idag eftersom han är otroligt skotträdd. Jag hoppas han kommer tillbaka. Han har som blivit en i våran lilla familj.

Gott nytt år!!

Kram, Moa
2009-12-29
 16:33:02

Nyår struktureras upp

Nyårsplaner.. Istället för stor fest osv som jag var totalt otaggad på blir det istället en mysig middag, sällskapsspel, god dryck och gott sällskap. Inte hundra vilka vi blir. Kan bli 3st, kan bli 6st. Vem vet. Men det känns hur som helst jätteskönt med en sån kväll. Vi ska vara i pappas lägenhet. Och vem vet, kanske vi drar vidare till en fest sen..

Johan hämtar mig snart. Vi ska städa undan lite hemma och sen ska jag nog ta med mig Texas ut på en löptur. Vet inte hur det kommer att gå, men killen gillar ju att röra på sig så det går nog bra :) Sen ska jag krypa ner under täcket och se One tree hill medan Johan och Macke lirar tv-spel.

Ledig imorgon som sagt. Jag och mamma ska ta lite rundor runt om i stan. Jysk, Rusta och Jula ska besökas. Sen ska jag utnyttja presentkorten jag fick i julklapp. MQ och Gina Tricot. Blir en sväng in på Village också.

Hörs!

2009-12-28
 21:41:44

Blandad kompott

Just nu vill jag att Mathilda ska komma hem, men samtidigt unnar jag henne friheten och värmen i Thailand. Men när hon kommer hem så är det OTH-kvällar som gäller och otroligt mycket snack. Finns massor att prata om just nu.

*

Mitt humör går verkligen upp och ner just nu. Finns en del inom mig som gnager och gnager.. som gör att det kryper i mig och som får mig ledsen.



Melissa Horn - Lät du henne komma närmre, bra låt!

Nyår snart. Undra vad som händer.. kan nog bli rätt bra ändå. Förhoppningsvis!

*

För övrigt så längtar jag hit:
Första hotellet: http://www.kataseabreeze.com/
Andra hotellet: Phi-phi, ej bokat.
Sista hotellet: http://www.peach-hill.com/index.html

25 DAGAR KVAR

*

Träning ikväll. Roligt som vanligt. Jag älskar verkligen fotboll. Det är som terapi. Oftast.

En arbetsdag kvar sen ledigt igen.

2009-12-27
 12:19:18

Dagen efter annandagen

Man mår som man förtjänar brukar man säga. Det gör nog jag idag. Har ändå varit på en promenad i det snöiga och mysiga vädret med Johan och hunden. Vi plummsade på bra djupsnön.

Nu ska jag lägga mig och försöka hitta en form inför kvällen. Det är en efterlängtad middag som gäller och jag är lite nervös måste jag säga..

Hoj!
2009-12-26
 18:22:07

Annandagen

Sitter här i soffan och väntar på brudarna som ska komma. Jag har redan börjar lite i smyg. Ser Anna Ankas jul nu, hon är så störd men skön på samma gång! :)

Nä, nu ska datorm bort och musiken på.

Hörs!
2009-12-25
 22:47:05

Juldagen

Vilken härlig kväll det har varit. Jag har pysslar på i lugn och ro här i lägenheten. Satt upp två hyllor i vardagsrummet och två i sovrummet. Har även städat köksskåpen och rensat ut en jädra massa som aldrig används, så nu är det snyggt och prydligt. Nu har jag och Texas precis lagt oss i sängen. Direkt jag la mig kröp han såklart under täcket. Killen vill ha kärlek, det är ett som är säkert. Och jag ger honom mer än gärna kärlek den lilla tiden som vi har kvar med honom innan han återvänder hem igen.

Nu ska jag köra igång One tree hill säsong 6! :)

God natt!
2009-12-25
 12:41:50

Årets jul

Årets julafton blev annorlunda men bra. Jag har 19 år i rad firat julafton i Hummelholm men släkten på mammas sida. I år firade vi lite mindre hos min syster. Det kändes annorlunda men det var mysigt och skönt. Huvudsaken är att man är med familjen tycker jag. Vid 20.00 åkte jag till Johan och hans familj. Supermysigt det med.

Idag har jag varit en sväng hos mamma. Snart ska jag och Signe fika hos Emmelie och sen ska jag hem och bara ta det lugnt. Det blir jag och Texas ikväll då Johan ska ut på festligheter. Jag sparar festligheterna till imorgon! Ska bli superskönt med en ensamkväll. Blir pyssel här i lägenheten. Hämtade två kartonger hos mamma med diverse saker från min förra lägenhet. Kul med lite "nytt". :) Och det kommer SJÄLVKLART att tittas på One tree hill ikväll eftersom jag fick säsong 6 av syrran. Hur kung som helst!!

Imorgon hoppas jag D&D är öppet för jag behöver köpa nåt att ha på mig till kvällen.

Bröderna Lejonhjärta nu på tv, det var inte igår..

Trevlig fortsättning på julen. Kommer säkert nåt till inlägg ikväll. Puss

2009-12-22
 20:59:06

Julledigt

Nu är det julledigt. Underbart! Går inte att beskriva med ord hur skönt det känns.

Det har blivit en harmonisk kväll. En sväng på systemet och sen har vi ätit varma mackor till middag. Gött. Nu ska vi åka till mamma och hämta Texas. Vi är som barn på julafton. Ska bli så kul och så mysigt.

Vi ska lägga oss i sängen och se en film.

Imorgon ska jag skjutsa Johan till sjukhuset så han äntligen får ta bort gipset. Medan han är där ska jag julstäda och göra extra fint här hemma. Måste även ner en sväng på stan och hitta nåt att ha på mig på annandagen.

Sprang in på Vero Moda när vi var på Strömpilen. Köpte mig ett par svarta jeanslegg-in och ett par gråa. Bra drag av mig eftersom det ser ut som jeans men dom är mycket skönare. Jag hatar jeans och har i princip aldrig på mig det annars.

Skepp o hoj!
2009-12-21
 17:13:03

En ynka liten arbetsdag

Idag är det måndag. Men egentligen torsdag. Och imorgon är det tisdag. Men egentligen fredag. Detta eftersom jag är ledig på onsdag och får julledigt redan då. Det känns helt underbart!

Hela dagen har jag lyssnat på julmusik. Peter Jöback överlägset mest. Han är min absoluta favoritartist. Jag och mamma såg en konsert med honom julen 2007. Grymt var det. Vi satt längst fram och jag hade gåshud hela konserten tror jag. Hans röst är bland det bästa som finns. Sen är han vacker att titta på också! :)



Satt precis och kollade lite youtubeklipp och gled in på detta. Jag kom ihåg när jag såg det första gången.
Tårarna bara rann nerför mina kinder.



Träning ikväll. Jag är sjukt taggad!

2009-12-20
 20:07:05

Fjärde advent

Det bev bara jag, Johan, Lisa och Erik igår på middagen. Vi åt på Easten Palace. Jättegott. Efter det hämtade vi Texas och åkte till Erik för att spela lite Buzz..

Imorse låg vi kvar i sängen ända till 11.00. Likaså Texas. Han sov som vanligt under mitt täcke. Hur mysigt som helst. Men imorse lämnade vi tillbaka honom till mamma igen.. Som tur är så får vi tillbaka honom på tisdag igen och har honom ända till på söndag. Det känns redan jättejobbigt att inte ha honom här. Lägenheten blir så tom.. han har fått oss förälskade.

I övrigt har vi handlat och varit på stan idag. Jag har också haft löpning och fotboll. Nu har vi precis landat i soffan med tre stycken filmer. Baksmällan (som jag sett en gång redan), Public Enemies och tredje Johan Falk-filmen. Det blir Johan Falk ikväll!

Två arbetsdagar innan ledighet. YES!!!!!

2009-12-19
 15:54:55

Restaurangmiddag

Ikväll ska vi ut och äta middag med Lisa, Eken, Nina och Micke. Blir trevligt! :) Var det blir vet jag inte än, väntar på sms från Lisa.. efter det får vi se vad det blir. Direkt efter middagen åker vi hem till hunden igen. Ev tar vi med honom och åker till Eken för Buzz. Vet som sagt inte vad det blir ännu..

God kväll!
2009-12-19
 15:52:42

En lördag med Texas

Lördag idag och hunden är fortfarande kvar hos oss. Vi kände imorse när vi låg i sängen alla tre att vi ville ha kvar honom. Mamma hade inget emot det som tur var. Idag har vi varit ute i parken och kastat boll. Shit vad snabb han är alltså. Här kommer några bilder på hur mysig han är :)



2009-12-18
 20:21:33

Sköna fredag

Det började med en intressant natt då Texas mer än gärna ville sova med oss i sängen.. och självklart valde han min sida. Så jag och Texas delade på halva sängen medan Johan tog andra halvan. Haha! Men det var jättemysigt.

Vi fortsätter.. Har varit en minst sagt spännande dag på jobbet. Tog ju med mig Texas hit så han inte skulle behöva vara ensam hemma. Eftersom jag inte känner han så väl är det svårt att veta vad han vill. Han har mestadels av tiden varit jättesnäll och legat på filten bredvid mitt skrivbord. En del av tiden har han gått omkring här i vårt rum och inspekterat och en del av tiden har det verkligen sett ut som att han vill ut härifrån. Han stormtrivdes när han fick gå ut till köket och tv'n, dock kan jag ju inte sitta där med honom hela dagen. 6 gånger under dagen har vi också gått ut och kissat. Liten blåsa på grabben.. Men i det stora hela har det varit en mysig dag :) Mysigast tyckte han nog det var när Chrisse kom och satte sig bredvid honom på golvet. Texas passade genast på att krypa upp i knäet och slumra in.

Nu sitter jag (och Texas) hemma hos Erik med Lisa. Vi har har ätit fläskfilé och klyftpotatis. Nu ser vi Bonden och klockan nio är det någon film vi ska se. Kärleksfilm såklart. Man får passa på när det är tjejkväll :) 

Sitter och funderar vad jag ska köpa till min kära pojkvän i julklapp. Han vägrar säga något han vill ha! Tips någon? (Vi har sagt en summa på 500-1000kr)

Trevlig helg, hörs nog imorgon.
(Ska lägga upp några söta bilder på Texas. Man blir faktiskt sugen på en hund när man är hundvakt. Dock är det lite jobbigt med denna kyla som är ute men tur att denna hund inte verkar gilla att vara ute långa stunder iaf. Direkt han har kissat drar han mig till dörren igen. En natt kvar att ha honom, sen får mamma ta över igen)

2009-12-17
 18:33:04

Supermysig kväll

Ikväll är vi som sagt hundvakt. Nu ligger vi alla i soffan och ser hockey. Om ett tag är det dags för gårdagens avsnitt av Paradise och sen Bonde söker fru och därefter dagens avsnitt av Paradise.

Skönt med fredag imorgon. Efter jobbet ska jag till Tenton och köra löppasset vi egentligen skulle köra idag. Och sen ska jag och Lisa laga mat och se Bonde Söker Fru.

Lördag blir det en sväng på stan och annars oplanerat. Har som mål att ta mig på gymmet och köra lite styrka också. Vi får se om jag har styrkan för det..

Hoj!

2009-12-16
 20:05:32

Bonde söker fru

Nu är det Bonde Söker Fru igen, som jag har längtat! Och det bästa av allt är att det är imorgon och på fredag också! :) Det är alltid lika spännande att se vad Roger hittar på och vad han kommer med för kommentarer. Mannen verkar ju tycka om sig själv iaf.. Sen är det mysigt att se Tilde nu också när hon är så himla kär! :) Jag tror inte det kommer att bli något mellan Pekka och någon av hans tjejer.. men Janne kan nog lyckas, speciellt om han väljer Åsa som är hypertaggad.

Nog snackat om Bonde Söker Fru.. är säkert ingen förutom mig som ser det ändå, eller?

Imorgon ska jag och Johan återigen vara hundvakt. Och denna gång blir vi vakter länge. Jag hämtar hunden imorgon efter jobbet och sen när jag lämnar honom får vi se. Vi ska iaf ta en springtur imorgonkväll och på fredag på dagen får han nog följa med mig på jobbet. :)

Om ca 30min kommer Johan hem. Då blir det Tacos. Jag fick stå för middagslagningen efter min träning och Johan fick stå för diskningen innan. Bra fördelning för jag hatar att diska och tycker om att laga mat :)

Trevlig kväll!

2009-12-15
 21:39:12

Middag och bio

Igår hade vi besök av kusin Ingelas hund. Det är egentligen mamma som är hundvakt under några veckor, men eftersom hon jobbade på Dalen-matchen fick vi hoppa in som stand in. Och det gör vi gärna fler gånger. Vilken underbar hund! Han låg i soffan och myste hela kvällen.

Ikväll har jag och Johan lyxat till det med middag på stan och bio. Vi åt på Barista och såg "Luftslottet som sprängdes", grym film! Det var mysigt med en sån här vardagkväll. Har blivit lite aktiviteter på slutet. Såklart mycket beroende på den gipsade foten han hoppar omkring med. Inte lätt att leva normalt då. Men snart är gipset borta, då jäklar. Då ska vi spela bowling, gå på promenader, vara ute i snön, träna tillsammans, åka till THAILAND. Ja som sagt, allt kommer bli så mycket bättre och jag längtar verkligen!

5 arbetsdagar kvar för mig, det bör jag klara..

2009-12-15
 08:00:43

En jättedålig dag..

Hade en ganska dålig dag igår. En tung måndag på jobbet helt enkelt. (Blev mkt bättre när jag åkte på träning) Vet ni vad jag gör då för att få tänka på nåt annat en stund? Jo, jag tar fram albumet med kort på Alfred. Killen får mig glad på en sekund. För hur söt är han inte?

Den här bilden t.ex; klockren. Och bilderna från i lördags när han bara är hur glad som helst. Syster och Stefan har gjort ett klockrent jobb hittills. Han är perfekt!

2009-12-13
 14:59:30

Granen klädd

Tredje advent idag och granen är klädd. En otrolig söt liten gran som pappa fixat åt oss.



Löpning kl 16.00 och fotboll klockan 17.00. Det ser jag fram emot.

Trevlig kväll!

2009-12-12
 16:28:28

Underbar lördagförmiddag

Jag har haft en underbar lördagförmiddag. Denna underbara kille kom redan vid 09.30 och stannade till 13.00. Han visade ett strålande humör från början till slut. Vi har hunnit göra en massa roligt under denna tid. Kollat i böcket, sett skidskytte, knappat på datorn, tagit en långpromenad, busat, lekt med min mobil, tagit kort, ätit lunch och ätit mandarin. En massa saker helt enkelt. Som sagt, en Underbar förmiddag!




Nu är jag hemma själv då grabbarna är hos Macke och lirar tv-spel. Ska fixa ihop någon mat innan dom kommer vid 19.00. Barca spelar 20.00 så det ska vi se tillsammans. Jag ska slå in dagens inköpta julklapp till pappa också.

Imorgon blir det nog en sväng ner på stan, precis som idag. Och sen träning. Love it!

Ciao!

2009-12-11
 18:34:38

13 ynka dagar

Det har varit en tung fredag. Tog svinsprutan igår och har haft molande värk i armen och en otrolig huvudvärk. Men nu är arbetsdagen över, tack och lov. Och det är bara 13 dagar till jul så det känns extra bra.

Tanken var att jag skulle vara hundvakt ikväll men då mamma fick andra planer så blev det inte så. Istället blev det en sväng på stan och nu ska vi sätta igång med matlagningen.. Det blir lövbiff. Snart börjar Vem vet mest, sen Postkodsmiljonären och sist Idolfinal.Det blir täcket och lägga sig i soffan. Jag är faktiskt lite orolig att jag inte kommer att kunna hålla mig vaken under hela idol. Det är iofs inte hela världen. Jag är hellre utvilad till imorgonförmiddag när jag ska vara med Alfred. Ska bli skitmysigt. Undra vad vi ska hitta på. En promenad blir det nog. Vore ju underbart också om det kunde komma lite snö i natt så kan vi gå till lekparken. Tror jag ska passa på att ta lite nya kort..

Min byxor hade kommit idag, dessvärre passade dom inge vidare. Så det blir att skicka tillbaka dom. Får kika på stan imorgon om jag kan hitta några liknande.

Trevlig kväll och helg. Kommer nog med ett inlägg imorgon också..
2009-12-10
 20:05:53

Julfest

Vi hade jobbfest igår. Julfest. Annas mat och fest bjöd på julmat på kontoret. Magiskt gott. Jag åt köttbullar, potatis, lax, gravad lax, rödbetssallad, sill, janssons, skinka, paj.. you name it. Nu längtar jag otroligt mycket till julafton.

Lite kort:





Det blev lite hockeyspel och Xbox. Hockeyspelet var roligt men rallyspelet på Xbox var skitråkigt.
Trots oerhörd koncentration körde man av banan konstant.

Dagen har varit lite halvdryg faktiskt. Förmiddagen gick snabbt då vi klockan 10.00 dukade fram resterna från igår och åt ett underbart förmiddagsfika. Till lunch blev det ytterligare rester. Janssons och paj. På eftermiddagen kom trötthetssmällen.

Efter jobbet idag åkte jag upp på Ersbodas vårdcentral och tog svinsprutan. Därefter plockade vi upp mat från Thaiköket och har precis sett Bonde Söker Fru på datorn. Nu är det hockey som gäller och sen Paradise Hotel. Väldigt skön kväll.

Jag är imponerad av mig själv. För bara två år sedan åt jag inget annat på julbordet än Potatis, köttbullar och memosasallad, typ. Nu äter jag i princip allt, till och med Janssons. Nöjd!

Trevlig kväll!

2009-12-10
 20:03:41

Ingamellanrum

En anonym person har alltså kommenterat att jag inte använder några mellanrum när jag skriver. Denna anonyma person är Mathilda.

Skullejaginteskrivanågotmellanrummellanordenskulledetseutsåhär,ochdethoppasjagverkligenattdetintegör?

Så ifall fler upplever detta problem ber jag er kommentera så att jag kan åtgärda detta på något sätt.

2009-12-08
 22:24:40

Ett intressant samtal

Jag hade ett intressant samtal med en person idag. Han sa till mig att jag måste börja plugga till hösten och att jag skulle satsa på att plugga på Handelshögskolan här i Umeå. Ekonomi alltså. Det var väl inte direkt det jag hade tänkt att börja plugga men han fick mig ändå att tänka lite bredare än vad jag gjort hittills. Jag tror jag behövde den lilla knuffen i ryggen. Och just att det var den personen som sa det fick det att betyda ännu mer. Han är en person med mycket makt. Men vi får se vad det blir. Jag och Patricia har ju som mål att åka och resa nästa höst. En långresa. Så isf måste jag vänta till hösten 2011. Men som sagt, inget behöver bestämmas nu och inget kommer att bestämmas nu. Det var iaf ett intressant samtal och på nåt sätt fick det mig att känna lite press. Jag vet inte varför. Men det fick mig samtidigt att tänka på att mina föräldrar aldrig satt någon press på mig, vilket jag är evigt tacksam för. Det har aldrig varit något annat än "gör ditt bästa" eller "gör det som känns bäst för dig". Och det kommer jag att göra och mer därtill när det väl är dags för studier.

Julmiddag/fest med jobbet imorgon. Kan nog bli trevligt. Ser fram emot julmaten!!

God natt och sov gott!
2009-12-07
 22:57:02

Skinn is the shit!

Dessa godingar har jag precis beställt från bubbelroom. Det var rabatt så jag betalade endast 299kr. Som fått!
Dom är mina om 2-4 dagar. Hoppas bara att jag beställt rätt storlek.. man vet ju aldrig.

2009-12-07
 21:23:04

Ali Smootha

Kom hem från träningen för ett tag sen. Det var roligt som vanligt. Hoppas dock att vi får klart med tränare snart så att vi får vara tillsammans hela laget igen och komma igång på riktigt.

Nu har jag precis avnjutit en underbar smoothie gjord på vaniljyoughurt, lite mjölk, banan, jordgubb, hallon och havregryn. Till det en hårdmacka med leverpastej och gurka. Yummi!!

Imorgon är det gym med Patricia som gäller.

God natt!

2009-12-07
 21:16:12

Ny maträtt

Jag och Johan är rätt dåliga, eller rättare sagt väldigt dåliga på att variera oss i vardagsmaten. Vi äter ofta korvstroganoff eller chili corn carne.. ibland lax i ugn eller palt. Om vi inte orkar laga något köper vi från Shang Hai. Ibland kan vi ju faktiskt lyxa till med en fläskfilépasta eller kyckligpasta, men det är ändå inte ofta.. och isf är det en fredag så det räknas till helgmat.

Igår tog jag fram en korvring ur frysen och tänkte "Gud vad gott med korvstroganoff", för jag älskar verkligen det. Men så tänkte jag om "Det är inte bra att äta för enformigt, så nu jäklar!". Därför letade jag fram ett nytt recept "Nyströms Falukorvsgryta". Såhär står det: "Skär upp falukorven i stavar och stek med smör i en gryta. När falukorven stekt ett tag lägg då i paprikan som du skärt i små bitar och låt fräsa tillsammans.
Hacka gul lök och fräs i en stekpanna tillsammans med olja, häll sedan i löken i grytan tillsammans med paprikan och falukorven. Häll i grädden i grytan och sänk värmen. Sedan kryddar du grytan med soja, 2-3 matskedar senap, salt, peppar, cayennepappar, paprikakrydda, och chili tills den smakar bra."

Det blev faktiskt jättegott. Johan tyckte till och med att det var bättre än korvstrofanoff. Det vill jag inte riktigt hålla med om men vi kommer att laga Nyströms falukorvsgryta fler gånger :)

Någon som har något annat tips på god vardagsmat som går hyffsat fort att göra? (med tanke på att vi tränar och vill ha mat snabbt)

P.s. Johan gillar inte köpta köttbullar, pyttipanna, fiskbullar, potatisbullar (Sånn lätt mat som jag annars skulle kunna äta) Och jag äter helst inte köttfärssås.

2009-12-06
 15:27:10

Kära tomten

Julen närmar sig och det är dags för en önskelista.

Här är min önskelista till tomten:
- Bodylotion
- Parfym
- One tree hill säsong 6
- Presentkort MQ, Gina Tricot
- Någon fin tröja/kofta
- Westlife musik-dvd
- Tjockare strumpbyxor med fot
- Tunna strumpbyxor
- Vit BH (t-shirt-bh med löstagbara band)
- Tjocksockar

Och till mig och Johan:
- Tallrikar från Indiska
- Ljusdekoration
- Sängkläder (Brun, beige, vit)
- Kudde till soffan (ljusgrön)

Det var det jag kunde komma på i nuläget. Återkommer om jag skulle komma på något mer.

Tack på förhand tomten!
2009-12-06
 12:06:40

Andra advent

Två ljus brinner idag på adventsljusstaken. Vi har precis avnjutit en frukost framför TV'n. Efter skidskyttet är det dags att ta tag i lägenheten. Det ska städas! Eftersom Johan är halvt invalid får han diska, det är det han klarar av. Jag ska dammsuga och dammtorka. Senare kommer pappa med granen. Längtar!

Umeå Södra Ungdom har träning kl 17.00. Det ser jag fram emot. Hoppas många från laget kommer så att man får träffa alla igen. Vore skoj.

Sitter och ser Westlife-klipp på youtube nu. Tror jag måste önska mig en Westlife-box eller något liknande i julklapp. Så att jag och Patricia kan ladda upp ordentligt inför den kommande konserten vi ska åka på. Kommer dom inte till Stockholm så får vi ta och åka utomlands för att se dom. Vi gör vad som krävs!

Hörs!
2009-12-05
 14:17:56

Westlife

Som alla såg gästade Westlife gårdagens Idol. Jag hade ingen aning om det och både jag och Patricia blev lyriska när vi såg dom. Volymen höjdes och vi började sjunga med. Det var många år sedan jag älskade Westlife men igår kom den känslan tillbaka. Jag brukade önska i present att få åka på en Westlife-konsert, men något sånt blev det aldrig, så därför tummade jag och Patricia igår att vi under deras 2010-konsert ska åka och se. Känns verkligen som att vi måste ta chansen innan dom lägger ner för gott.

Idag har jag shoppat julklappar. Jag hittade klappar till Linn, Alfred, Mamma och Johans syster. Kvar nu Pappa, Johan, Patricia och nåt mer till Mamma. Sen är det ytterligare en del som ska köpas men det är sånt som redan är besämt.

Ikväll ska vi äta middag hos Johans föräldrar och sen ev gå och se Luftslottet som sprängdes.
2009-12-04
 23:13:39

Underbara fredag

Jag har haft en helt underbar fredagkväll med Patricia.

Efter jobbet åkte vi till Ica på Teg och handlade inför middagen och pepparkaksbaket. Till middag blev det lax i ugn, tzatziki, couscous och sallad. Efter middagen satte vi igång med baket. Baket blev på vardagsrumsbordet så att vi kunde se "Vem vet mest" och "Postkodsmiljonären" samtidigt. Och därefter Idol. (Äntligen åkte Tove ut!!)

Pepparkakorna blev fantastiska, eller hur? :)




Nu är det dags att städa bort efter detta pepparkaksbak.

God kväll!

2009-12-02
 21:41:08

Lill-Lördag

Träning ikväll igen. Lika roligt idag.

Efter träningen blev det en snabbdusch och sen fika med Signe på Waynes. Mycket trevligt. För mig blev det inte bara fika utan middag också.

Får mig en liten, liten sovmorgon imorgon eftersom jag är ledig från jobbet pga av begravning. Blir ingen jättesovmorgon men en timme extra i alla fall och det är aldrig fel.

Imorgon ska även jag och pappa köra bort allt från vinden som ska slängas. Mycket skönt att få det bortgjort!

En till: Blessed Union Of Souls - Hold Her Closer

Barca om 20min, underbart!

2009-12-01
 18:55:34

Sammanfattning

Fotbollsträning igår. Shit vad roligt det var.. och jobbigt. Jag njöt verkligen av att få spela igen. Ryggen kändes inge vidare och exakt samma smärta i min ljumske som jag hade förra vintern kom tillbaka efter ungefär halva träningen. Inte bra. Kan bara finnas en förklaring: Underlaget och mina skor funkar inte tillsammans. Eftersom jag alla andra år kunnat träna utan problem där inne så finns det ingen annan förklaring. Ja ska köpa nya fotbollskor och hoppas på ett mirakel. För den här säsongen ska jag bannemej inte missa en träning!

Den här arbetsdagen har faktiskt gått bra. Patricia gjorde även sin första dag. Kul! :)

Ikväll är det en lugn kväll. Har precis ätit middag och ska nu se Modo - Skellefteå. Johan har köpt matchen. Fast först måste jag göra mina övningar för ryggen och även bålstyrka.

Skepp o hoj!