2009-09-30
 19:59:39

Moster Moa och lilla Alfred på bild

Killen är så klockren. Så fort kameran kommer fram så kommer leendet fram.
Spendera tid med honom gillar vi, speciellt när han är så här glad! :)





Syrran; det är skrämmande hur lik han är dig!

 



2009-09-30
 19:44:58

Rascal Flatts Live DVD - Part 3





Sök på Rascal Flatts Live DVD - part 1 och lyssna sen igeom alla klipp fram till part 12. Dom är underbar!

2009-09-29
 16:43:13

Här är drömhuset:

"The Notebook-huset" är ju nästan precis vad jag drömmer om. Vet inte om det här är exakt det, men det är hur som helst så nära perfekt det kan bli.

På nedervåningen välkomnas man först av en stor och rymlig hall. Till höger finns köket med köksön, lite längre in en matsal där vi kan sitta och äta tillsammans när vi har middagsgäster. Till vänster har vi ett stort och rymlig vardagsrum.

På mittenvåningen har våra barn sina sovrum. Eftersom vi bara har två barn så kommer även jag och Johan att få varsitt rum på mittenvåningen. Jag kallar dom för "kvalitetsrum". Där kan vi smita in och komma bort ifrån vardagen när vi känner att vi behöver det. I mitt rum finns en gitarr och ett piano. Det finns även ett skrivbord där jag kan sitta och pyssla med fotoalbum osv. I Johans rum finns en soffa, en tv och ett playstation.. och Macke P såklart! :)

Tredje våningen med snedtak blir min och Johans egen lilla "takvåning". Där är vårt sovrum, vårt stora lyxiga badrum med jacuzzi och sen ett mysrum med stor platt-tv och massvis med dvd-filmer. Den här våningen är vigd bara för oss.




Jag ska bara vinna på Lotto först.

Det är aldrig fel att drömma..

2009-09-29
 16:43:01

Helgen blandade och gav

Fredagen levererade. God mat och sen mysig kväll med Pat och Lisa. Lördagen levererade även den. Supermysig kväll med lite tacos, lite film, lite Barca och somna under täcket i soffan tillsammans. Sen kommer vi till söndagen som jag verkligen bara vill glömma. Jäkla skitmatch, som nu läggs till historien. På söndag är det match mot Tyresö, då ska dom åka på sin första förlust för säsongen.. laddningen börjar ikväll på träningen.


Veckans andra arbetsdag är iaf avslutad nu, vilket känns superskönt. Palt nu och sen träna.
2009-09-25
 16:26:10

Lite av allt

Fredag igen. Veckorna går snabbt nu. I helgen är det en sån här perfekt helg. Alla/allt jag älskar inkluderas.

Ikväll: Äta middag hos Johans föräldrar. Se Idol och One tree hill med Lisa och Patricia.
Imorgon: Träning. Hjälpa syster i deras nya bostad tillsammans med resten av familjen. Laga middag och ha myskväll med Johan.
Söndag: Match i Stockholm.

Så kort och gott får jag lite av allt den här helgen; Johan, hans familj, min familj, vänner och fotboll.

Det kan ju inte bli bättre :)

2009-09-23
 20:50:21

När man inte har så mycket att skriva..

.. så får det bli lite om allt.

Fotboll. Barcelona spelade igår och Zlatan fortsätter att imponera. 4 mål på 4 matcher är bra. Grejen är att jag alltid har ogillat honom på grund av hans attityd och stil. I Inter gick han omkring högst upp i banan och tyckte att han var så mycket bättre än alla andra, vilket han ofta var.. men ändå. Jag klarar inte av när man är så kaxig. I Barcelona är han helt tvärt emot. Visst, han springer inte lika mycket som t.ex Henry, men det ska han inte heller. Han letar lägen, jobbar mer i försvaret, tackar sina medspelare för bra passningar och känns äntligen som en lagspelare. Jag gillar det!

Idol. Det är ett fantastiskt roligt program. Alltid roligt att se på! :)

Jobb. Jag är less. Det är mkt att göra. Jag känner mig stressad. Det ska bli skönt när helgen kommer.

Det var mycket av fotboll, lite av annat :) Vi hörs!

2009-09-21
 21:24:10

Tidig kväll

Grabbarna sitter ute i vardagsrummet och lirar tvspel. Jag ligger i sängen med hörlurarna på och ser One tree hill säsong 5. Jag känner mig utmattad, så detta passade perfekt. Kanske somnar innan 22.00 som igår.. vore skönt och välbehövligt.

2009-09-21
 19:51:30

Det är fortfarande bra




Det är inte riktigt samma känsla, men fortfarande bra. I december kommer säsong 6 ut på dvd-box, då blir den min. Säsong 7 kommer också att bli min när den kommer ut. Jag är trogen!

Låten i den här videon som Bethany Joy sjunger är bra.

2009-09-20
 15:23:45

ONE TREE HILL !!

Nya One tree hill säsong 7 har kommit och jag har det nedladdat nu. Ska bara invänta det perfekta tillfället att se det. Lisa säger att det var bra även utan Peyton och Lucas. Jag hoppas att jag tycker detsamma. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag att älska det lika mycket ändå.. jag återkommer!
2009-09-20
 08:55:26

Det blir inte alltid som man tänkt sig..

.. men det betyder inte att det inte blir bra!

Gårdagen blev minst sagt dramatisk. Ersboda ledde med 4-0 och det var bara några minuter kvar av första halvlek då Johan får en ordentlig smäll på foten. Bara för att vara på den säkra sidan rekommenderade alla att vi skulle åka upp till akuten och röntga det, och det gjorde vi. Vi kom upp på akuten ca 15.00 och var hemma 19.00. Varför ska det ta 4 timmar att få en läkare att klämma på foten i 1 sekund och sen få åka upp och röntga? Som tur var visade iaf bilderna inget brutet, så vi åkte iväg hemåt och senare upp till Mariestrand där vi fick äta en supergod middag.

Efter middagen skyndade vi oss hem till oss där det redan befann sig fyra stycken som lirade tv-spel osv. Det blev iaf en superkväll. Jag och Lisa provade Corona som faktiskt var rätt kul :) Sedan promenerade vi ner på stan för att dela på en Pizza.

Och nu sitter jag här. Klockan är 08.53, har redan varit vaken i en timma. Jag skulle ju ta sovmorgon eftersom jag vaknade så tidigt igår? Fan. Aja, jag får ta snabba powernap i alla halvtidspauser idag.

Nu ska jag ta tag i den här lägenheten, det är flaskor överallt!

2009-09-18
 22:36:39

Flickan som lekte med elden

Det blev middag på Allstar efter jobbet och sen bio. Flickan som lekte med elden tycker jag var kanonbra. Absolut värd att se. Nu har vi precis sett Idol-avsnittet som gick ikväll. Dessie ligger och sover på soffan. Snart ska vi inta sängen och sova.

Så jäkla skönt med sovmorgon imorgon. Som jag har längtat!

2009-09-17
 22:24:46

En dag kvar av arbetsveckan

En torsdag är avklara och nu återstår bara en fredag av arbetsveckan. Ikväll spenderade jag först en stund som barnvakt till Alfred. Vi gungade gunga, lekte i sandlådan och gick upp och ner för trappan.

Helgen kommer att börja med en bio. "Flickan som lekte med elden" är det som gäller, premiär och allt. Det blir jag, Johan, Macke och Vickan som pallrar oss dit.

Efter bion kommer Johans systers hund Dessie till oss och sover över. Ska bli skitmysigt. Jag vill verkligen ha en egen hund, men tiden finns inte för tillfället. Ifall Johan flyttar och pluggar till brandman måste jag nog skaffa en. För hur kul är det att bo helt själv i en lägenhet? Visst att han kommer hem på helgerna, men att sova själv måndag till fredag varje vecka skulle jag aldrig klara av. Om jag inte skaffar hund så blir det iaf en katt! :)

Lördagen är rätt oklar än så länge. Börjar nog med att ta en lång och välförtjänt sovmorgon. Sen ska jag nog ta en tripp till D&D och Intersport, har ju presentkort på båda ställena. Kl 14.00 spelar Ersboda match. Självklart befinner jag mig på Gammlialäktaren och hejar, tillsammans med dom andra spelarfruarna Lisa och Vickan! Kvällen är oklar. Kan bli fest, kan bli lugnt. Det bestämt nog på lördag. Vad det än blir så blir det nog väldigt bra :)

Söndagen kommer att bli en total fotbollsdag i soffan:
Kl. 12.15 IF Brommapojkarna - Djurgårdens IF (Canal+ sport 1)
Kl. 14.30 Manchester United - Manchester City (Canal+ sport 1)
Kl. 17.00 Chelsea FC - Tottenham Hotspur (Canal+ sport 1)

Undra hur många par som finns där båda är lika fotbollstokiga och verkligen kan längta och sen sitta och njuta av 6 timmars fotboll? Skönt iaf att jag och Johan är lika där. I like it! :)
2009-09-16
 20:23:20

Schulmans blogg

Jag fullkommligt älskar Alex Schulmans blogg. För det första har han den sötaste ungen jag någon sin sett och för det andra skriver han som ingen annan. Ni måste börja läsa.. om ni inte redan gör det!

Nu är det Barca - Inter, tackar!

2009-09-16
 20:23:07

Hallelujah är bra på många olika sätt





2009-09-15
 21:36:15

Dagen med Alfred

I söndags spenderade ju vi några timmar med Alfred hemma hos oss.





Dagen började med lite lunch, som han mer än gärna ville äta själv. Sen blev det promenader runt om i lägenheten, kryptävling, lek med vårt nermonterade badrumsskåp och lite annat. Det var en rolig dag! :)

2009-09-15
 21:26:17

Besöksrekord på bloggen igår

Kan inte påstå att jag har många besökare direkt, men fler än jag hade trott. Visst att familjen, några från laget och några kompisar läser, men alla andra då? Vilka är ni? Omöjligt att veta, jag är nyfiken.



Undra om rekordet igår har att göra med Rock-bilderna, dom är ju faktiskt grymma ;)

2009-09-14
 20:41:29

I lördagskväll var det ROCK

Tillsammans med laget spenderade jag lördagkvällen hos Vickan. Vi hade en ROCK-kväll, vilket såklart innebar att man skulle bära kläder som symboliserade Rock. Vi såg alla väldigt olika ut.. och vi hade väldigt roligt. Lätt roligaste kvällen på riktigt, riktigt länge!

Observera att poserna på bilderna är menade att vara rockiga ;) Inte alla, men nästan.







2009-09-12
 10:30:29

3½ timme kvar till avspark

Tagga!

2009-09-11
 21:05:50

De osynlige

Nu ska vi krypa ner i sängen och se De osynlige. Har sett den på någon trailer någon gång, tror att den är grym faktiskt. Jag brukar vara sjukt dålig på att hålla mig vaken till filmer, men nu ska jag vara stark.

Längtar till söndag. Då ska jag och Johan få låna Alfred :)

God natt!

2009-09-11
 21:00:43

Nästa säsong gäller det

På hösten ska man ju vara sådär less och trött på fotbollen och bara vilja ha uppehåll för att få göra vad man vill. Och självklart längtar jag efter lite ledighet, men jag är sjukt taggad på att sätta igång och gymma. Jag och Mathilda har gjort en deal att vi ska bli jättevältränade i vinter. Och är man två så är det ju faktiskt roligt att gymma, promenera och jogga. Så jag har nu lovat mig själv att verkligen slita hårt i vinter, dels för att bygga upp min extremt svaga rygg (som snart går sönder helt och hållet) och sen för att jag själv ska känna att jag är duktig och har uppnåt ett mål.

Det är dock synd att det inte finns tid för att gymma under matchsäsongen.. men när jag börjar plugga, då finns det tid, och den tiden kommer att utnyttjas! :)

2009-09-11
 07:52:53

Det känns så bra att det är fredag

Underbart att veckan har sprungit fram.. igen. Redan fredag och det känns så skönt. Ikväll har vi träning, sen blir det middag och film med älskling.

Match imorgon. Sundsvall hemma. Känns otroligt bra. Vi spelar på Dragon och nu jäklar ska vi vända den negativa trenden med förluster på den planen. Vi ska göra Dragon till en plan där man verkligen Vill spela. Så det så. :)

Ska sätta igång och jobba nu, finns en del att göra. Hejs!

2009-09-10
 21:49:19

Shopping på den lediga kvällen

Idag har vi varit lediga från fotbollsträning. Det hör inte till vanligheter, så det var faktiskt jätteskönt. Efter jobbet cyklade jag ner på stan och shoppade mig lite roligheter.

- "Skinn-lack-leggins", från Gina
- En vit tunn långärmad från Gina
- Vanliga leggins från Gina
- Mörblåa chinos från Gina
- En ögonskugga och borste från MakeUpStore
- En t-sthirt från torget
- Ett tunt nitbälte från torget
- Ett läderarmband från torget

Det var det. En del av det är till Rock-festen på lördagkväll, blir säkert jättetrevligt.

Nu ska vi springa ner och hämta tvätten och sen krypa ner under täcket i soffan och se The Happening som går på Canal+. Jag vet inte om jag har sett den förrut, hoppas inte.. God natt!
2009-09-10
 21:34:25

Fem bilder från hotellet

Här är lite bilder från första hotellet vi ska på bo i Kata. Jag tycker det ser fantastiskt ut! Och jag längtar inte ännu mindre nu när jag vet hur det ser ut. Låt tiden gå fort!



2009-09-09
 19:03:59

Jag längtar tills vi ligger där..




Det sjuka är att det typ bara är 4½ månad kvar tills vi åker, det går fort.

2009-09-08
 21:53:45

Tisdagkväll

Jag var taggadd inför kvällen träning. Vi hade fått veta att det skulle vara en skotträning, vilket oftast är roligt. Men kvällens träning vill jag bara glömma. Jag kunde bannemej inte sätta en enda boll i mål. Och som grädden på moset så missade jag såklart min straff på strafftävlingen på slutet. Jippi..

Till något roligare. Ikväll körde idol igång. Kul! Förra säsongen var lite sådär tråkig tycker, så jag har stora förhoppningar att den här säsongen ska bli mycket bättre. En positiv sak är att dom ska höja medelåldern, det tror jag på. En massa 16åringar blir lätt opersonligt.

Nu ligger jag i sängen med datorn i knäet. Äntligen har vi fått igång det trådlösa nätverket. One tree hill, säsong 5 går i bakgrunden. Det bästa! Ute i vardagsrummet sitter Johan och Macke och lirar tv-spel, det verkar gå bra för dom skrattar och har sig :)

Nä, nu ska jag stänga ner datorn och försöka mig på att torka mobilen invändigt. Alfred dregglade så mycket på den så några knappar slutade fungera, haha. Så nu har jag två icke-fungerade mobilen. Min andra måste jag också öppna, den är det fullt med sand i sen i somras. Kan vara dags att köpa en ny.. om jag nu inte får någon av dessa att fungera normalt igen :)

God natt!

P.s Grattis till Mathilda nedan som vann dagens "göra-mål-tävling" mot mig.



2009-09-08
 07:57:33

Jag och Alfred

Igårkväll spenderade jag kvällen som barnvakt åt Alfred. Killen brukar somna mellan 19.00-20.00, så när jag kom dit strax efter sju så var han jättetrött. Jag bytte blöja, tog på pyjamas, gav välling och la honom i sängen. Där vred han sig en stund och verkade vilja somna. Jag smög ut och efter 30 sek börjar han grina lite så jag gick tillbaka. Då stod han upp i sängen och när jag sa att han ska sova börjar han bara flina. Underbara unge!

Så vi sätter oss i soffan och tittar på tv, kollar i böcker, leker med min mobil, äter ännu mer välling, kittlas och skrattar.. och sedan somnar han i min famn vid 21.15, helt utslagen.

Kort och gott så var det en underbar kväll. Precis en sånn kväll jag behövde!

2009-09-06
 13:59:55

Jag och Pat

Igårkväll var det hon och jag som gällde. Hon är det bästa jag har.



2009-09-05
 15:51:56

Underbara vinst!

Vi vann matchen med 2-1. Underbart! Dom tog ledningen med 1-0 i början av andra. Vi fortsätter att kämpa, gör 1-1.. och i runt 82a minuten gör vi 2-1 på straff genom mig själv :) Sjukt roligt att få göra mål.
2009-09-04
 18:16:09

Goda minnen

Nu sitter vi på bussen påväg ner till Borlänge. Vi närmar oss snart Sundsvall. Imorgon klockan 13.00 möter vi Kvarnsvedens IK. Jag brukar bäva för sånna här bussresor, men den här gången känns det bara roligt. Sist jag var i Borlänge-trakterna så säkrade vi vår seger i div 1 och fick fira och vara glad länge. Nu är vi iofs inte i samma sits som då, men det är revanch som gäller i helgen. Vi förlorade förra mötet med 4-1. I helgen är det vi som tar 3p!


TAGGA 3p !!

2009-09-03
 16:27:20

Slutkörd

Just nu känner jag mig slutkörd och på dåligt humör. Det har inte varit en bra dag. Har blodsmak i munnen dessutom. Vet inte vars det kommer ifrån, men det är väl den här jädrans förkylningen. Kort sagt så är jag sjukt less och skulle helst av allt vilja gå och lägga mig och vakna om en vecka.

Hejdå.