2011-08-31
 16:11:31

Det tackar vi för!

Det börjar äntligen hända saker här i huset. Idag delade Riksbyggen ut lappar i alla lägenheter om att det spelats för hög musik vid olämpliga tider osv och att det måste ske en ändring ifall de som gjort detta vill bo kvar. TACK. Nu kanske jag slipper behöva ligga vaken och lyssna på en efterfest till tidigt på morgonen. Och inte bara det, hyresnedsättning för alla störmoment under omyggnationen. 1 + 1/4 hyra behöver inte betalas. Underbart!
2011-08-31
 13:51:17

Älskar, älskar, älskar!

När jag ser det är huset vill jag inget annat än att ha pengar - mycket pengar!

Jag älskar fönsterna, innerdörrarna, det rymliga sovrummet, det rosa badrummet, det runda fönstret i tvättstugan, den stora gården, närheten till vattnet, närheten till stan och att det känns lantligt.

Huset behöver lite justeringar men är ju annars perfekt. Kunde jag köpa det skulle jag göra om köket, tapetsera om i nästan alla rum, byta bort heltäckningsmattorna, göra entrén lite mer välkomnande och förmodligen plantera gräs även på framsidan.

http://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-on-umea-kommun-skiljevagen-40-2501697


ÅH JAG ÄLSKAR DET!
2011-08-31
 12:39:09

Lycklig Mille - Lycklig Moa!

Efter 3h jobb på förmiddagen tog jag med mig Mille till I20. Först promenerade vi efter grusvägarna för att sen avsluta på favoritängen. Med älsklingsbollen i munnen sprang han runt som världens lyckligaste hund. Lycka!

2011-08-30
 15:39:59

Ikea - we are coming!

Den 17 september har jag och mamma planerat in en trip till Ikea. Syrran följer förhoppningsvis också med. Det är inga stora, dyra saker jag planerar att köpa men en hel del smågrejer som skulle behövas. Dra-på-lakan, förvaringskorgar till bokhyllan, nytt porslin så allt är i samma serie, våningsfat, ugnsform, vita sängkläder m.m.

2011-08-30
 15:05:47

Träning i olika former

Mindre än en vecka kvar till skolan börjar. Jag längtar efter att få lära mig nya saker igen.

I och med skolstarten, för både mig och Johan, ska vi ta tag i gymträningen ordentligt, tillsammans. Två gånger i veckan resterande veckor av säsongen och sen blir det såklart mer. Fokus första veckorna blir för mig rygg, axlar och armar. Efter säsongen blir fokus mer på ben. Självklart löpning och andra träningsformer också. Men först - ca 7 veckor kvar av fotbollsäsongen med massvis av viktiga och inspirerande matcher! :)

2011-08-30
 14:37:41

Lite shopping en tisdag

Idag var tanken att shoppa för de presentkort jag fick på min födelsedag, men när jag kom ner till stan och märkte att jag glömt presentkorten hemma blev det ingen shopping - på just de ställena! Däremot blev det shopping på andra ställen. Ett par svarta jeans från BikBok, ett ljuslykta från Mias (present från Pat), blockljus, dekorationsstenar och en bakform från Lagerhaus. Sen åt vi även lunch på Balder.

Jag och Mille har hunnit med en lite kortare promenad idag. Vi väntar tills Johan kommer hem innan det blir en lite längre sväng. Och ikväll får jag prova min pulsklocka på träningen - Kul! :)

Fjällen i somras. Ja,  nu är det höst.

2011-08-29
 16:35:01

Längtar till lördag!

På lördag ska jag umgås med finfina tjejer och jag längtar så! Det är sista gången på länge som alla är i samma stad samtidigt. Vi ska laga trerätters, spela spel, mysa, umgås, ev gå ut och ha en trevlig kväll tillsammans!
2011-08-29
 16:28:23

Måndag it is!

Idag har jag hunnit med jobb på kontoret, promenad med Mille och Patricia, lite mer jobb på kontoret, soffhäng och nu blir det matlagning innan det blir en till promenad med Mille. Senare - UFC - Luleå!
2011-08-28
 20:47:30

Fina presenter från fina människor!

Efter fikat tog vi en promenad i I20 alla tre. Mille fick springa av sig ordentligt och jag fick promenera in mina nya skor som Johan gav mig - älskar dom! I övrigt fick jag en pulsklocka (Garmin Forerunner 405CX), biljett till Melissa Horn som jag och mamma ska gå och se tillsammans i Oktober, två presentkort på Gina Tricot, ett på H&M samt en bodylotion. Världens bästa presenter. TACK för allt!

2011-08-28
 20:32:26

Moa - 22 år



Jag och Affe posar som vanligt framför kameran. Vi försöker göra samma miner! :)

2011-08-28
 10:59:04

Nej det är ingen vanlig dag

Efter en minst sagt irriterande natt (luffarna nere i källaren hade efterfest med dunka-dunka-musik från 02.30-05-30 - och det är inte första gången) väckte Johan och Mille mig vid 09.00 för att gratta med dagens första paket. Efter det gick dom och la sig igen medan jag åt frukost och åkte iväg för att inhandla en tårta tills ikväll.

Nu ska jag göra i ordning morotskakan, gå ut och röra lite på benen och sen äta Lasagne-lunch. Tagga match!

2011-08-27
 20:03:36

Den ena han och jag

Ikväll är det bara jag och Mille. Skönt att bara vara hemma. Jag ska gå och rulla in hälften av chokladbollarna i strösocker, eftersom jag inte hade det sist. Sen ska jag göra i ordning lite vaniljkesella med hallon och lägga mig i soffan framför One tree hill - det är så jag laddar bäst inför match.

Match imorgon alltså, mot AIK. Det kommer att bli tufft men en rolig utmaning. Efter den kommer min familj och Johans familj hit på lite födelsedagsfika!
2011-08-27
 14:20:06

Han, han och jag!

Vi har precis kommit hem från bus i Nydalaspåret. Innan vi åkte vid köpte vi en ny kastleksak till Mille och han älskade den. Eftersom han är sämst på att se och hitta saker så är det perfekt att det är nån bjällra i bollen så det låter när den landar - då har han bättre koll! :)

2011-08-26
 19:47:23

Det ska tuggas på allt

När Mille bara var några veckor och just hade flyttat in ville han såklart bita på det mesta. Det gick dock över ganska fort och han höll sig mestadels till sina egna leksaker. Men nu - Han ska ta ALLT. Jag blir tokig! Tidningar, böcker, pärmar, skor, mobiler - ALLT han kommer åt.

Så nu har jag möblerat om i bokhyllan så att han inte kommer åt något tuggbart. Sen blir det att åka på djuraffären imorgon och inhandla nya, intressanta leksaker till honom så han förhoppningsvis kan tugga på dom ett tag tills denna tuggperiod förhoppningsvis går över.

Förmodligen handlar det om att han tappat många tänder och att nya börjar växa fram - hoppas jag!

2011-08-26
 18:14:20

Det blev en till ordentlig promenad idag


2011-08-26
 15:51:20

Målning

2011-08-26
 15:50:36

Fredag

Idag har jag hållt igång från 08.00. Sen tidigare hade jag vigt denna fredag åt lägenheten, eftersom den har förfallit i ca 2 veckor. Jag har storstädat, målat, tvättat och varit ute på promenad/bus med Mille i I20.

Nu är jag nyduschad och ska snart ta en till sväng med Mille eftersom han sovit i ca 3h nu. Sen iväg och handla inför kvällens middag.

Jag klippte mig i onsdag och kommer förmodligen mest att ha uppsatt hår veckorna framöver, tills det växer ut igen. Det blev alldeles för kort i uppklippningen och jag hatar det.


2011-08-25
 15:12:00

It's done!

Nu är bakningen klar. Dessvärre tog jag inte en enda bild - dåligt! Det blev iaf morotskaka, chokladbollar, cheesecake och blåbärsmuffins. Jag hoppas att vi lyckades.

Nu blir det soffhäng en liten stund innan jag måste slänga ihop någon middag och dra iväg på träning.
Som vanligt bjuder jag på en Mille-bild istället.

2011-08-25
 08:43:19

Mysmorgon är bland det bästa

Den här natten blev väldigt mycket bättre. Vaknade kanske bara 3-4 gånger för att vända på mig eller flytta lite på Mille. Och när jag vaknade av väckaren 07.45 låg Mille alldeles intill mig. Mys. Vi låg kvar en stund och hade mysmorgon. Nu har jag hunnit äta frukost och göra mig i ordning. Mille är ju en sjusovare så nu ska jag väcka honom, ta med honom ut och sen åka iväg och handla inför dagens bakning.

Hörs senare! :)
2011-08-24
 15:49:28

What a beautiful face

2011-08-24
 15:46:25

Han och jag - varje dag!

Även idag blev det en sväng i I20 - vilket väder! Vi började med en promenad på vägarna för att som vanligt avsluta på ängarna där han fick springa av sig i maxfart - det är ju det han gillar bäst! :)

2011-08-24
 11:00:12

We miss you

Igår när jag gick och la mig tänkte jag att det förmodligen skulle bli en harmonisk natt eftersom det skulle finnas extra mycket plats i sängen. Tji fick jag. Jag sov sämst. Hade ingen ro alls i kroppen och vaknade massvis med gånger. Mille verkade lika orolig. Det handlar nog om att vi saknar Johan. Tomt utan honom!

Johan med Mille och Texas. Mina tre favoritkillar på samma bild.
2011-08-23
 21:51:42

Det gäller att hålla sig sysselsatt

Nu är jag och Mille ensam hemma i två dygn. Johan befinner sig i Sthlm. Det är tur att jag har någon att gosa med fastän Johan är borta. Och grejen är ju att jag och Mille är värdsbäst på att gosa. Jag är glad varenda dag att vi skaffade honom. Direkt jag fick en bild på valparna visste jag att det var han vi skulle ha - lilleman. Världens bästaste lilla whippet. Nu är han ju dock inte så liten längre - men fortfarande vår lilleman! :)

- Nu blir det kvällsfika - hårdmackor med kaviar och ägg + lite gröt. Sen ska vi ut en snabbis innan vi kryper ner och ser One tree hill.
- Imorgon blir det först lite jobb. Sen hoppas jag det finns någon tid på Svarta Saxen så att jag kan klippa mig, mitt hår börjar vara sådär gräsligt så det inte går att göra något med det. Sen blir det promenad och bus i I20.
På kvällen blir det träning och sen innebandytittande med Pat. Mamma kommer förbi och gör Mille sällskap en stund - jättesnällt!
- På torsdag är det ju dags för min och Pats bakdag och på kvällen blir det kvällsfika i Emmas nya lägenhet - mys!
2011-08-23
 13:18:43

Take a walk with me babe

Nu har vi precis kommer hem från en timme i I20-skogen. Först blev det en liten stunda på vägarna där vi tränade lite allmänlydnad. Sitt, ligg, vacker tass, vänta, stanna osv. Det kör vi varje dag nu. Sen tog vi fotbollen och busade i gräset. Vi blev rätt blöta båda två.

Det känns verkligen lyxigt att kunna ge Mille så mycket bus och lek som vi vet att han vill ha. De flesta som skaffar hund har kanske inte den möjligheten. Och det hade inte vi heller haft ifall vi båda jobbat 8-17 samtidigt som vi spelar fotboll. Men nu är det inte så. I sommar har jag kunnat vara hemma varenda dag och gett honom det han behövt och till hösten kommer vi båda vara studenter då Johan ska plugga brandman på distans. Perfekt. 

Det är ju dessutom perfekt att ha hund när vi slutar i fotboll för då tar vi ju oss ut ändå för att få motion. Nog för att man lär spendera hel del tid på något gym också. Jag råkar dessutom älska att ta promenader med Mille i skogen. Vilken frihetskänsla det är. Och när man ser att han trivs så bra känns det bara ännu bättre. 
 

2011-08-22
 20:50:43

Jag välkomnar hösten

Jag har ett enormt shoppingsug just nu och tur är väl då att jag fyller år på söndag. Den här sommaren har blivit väldigt fattig och jag har inte köpt några nya kläder alls bortsett från några bas-linnen i låg prisklass.

Sen ser jag verkligen fram emot lön på torsdag och lån+bidrag ca 2 veckor senare. Då får jag äntligen lägga undan pengar till mitt sparkonto. Det var alldeles för länge sen jag hade möjlighet till det. Men gud vad kul det ska bli att få inhandla lite höstkläder. Mysiga tröjor och koftor. Kanske några nya jeans. Fräscha upp garderoben helt enkelt. En ny vinterjacka ska jag också köpa - i rött eller svart. Jag är lite less på mina vita som blir smutsig på nolltid. Sen någon fin halsduk och mössa. MYS!

Dessa tröjor skulle jag kunna tänka mig att köpa från Gina Tricot.

2011-08-22
 15:13:58

To a stranger

Idag hade vi en busstund. Jag blev arg på Mille då han rusade iväg till en kvinna som gick förbi. Han är FÖR nyfiken. Men när jag skrek åt honom med min argaste röst kom han till mig. Vi måste verkligen öva honom att stanna hos oss när han är lös. Vi har honom endast lös när vi är på en stor grönyta och ska busa med honom och han är alltid omkring oss, men ser han någon händer det att han vill fram och hälsa. Not good!

2011-08-22
 14:44:28

Sverige - Tyskland F16

7 år sedan - galet länge sen. Det här är den enda bilden som jag vet finns på mig i en Sverige-tröja. Nr 14. Observera även nr 18 - Becker! :)

2011-08-22
 11:25:27

A new start

Två veckor kvar till skolan börjar och jag har blandade känslor inför det. Mest positiva iaf men det går ju inte att komma ifrån att det är rätt skönt att vara ledig.

I veckan är det lite blandat inplanerat; åka och lämna in datorn för lagning idag, Man U - Tottenham ikväll, några jobbtimmar imorgon och onsdag, kvällsfika med några i laget, bakdag med Pat på torsdag, storstädning på fredag, se Mariehem - Morön lördag.

Nu - dusch!

Trött liten kille.

2011-08-21
 20:33:08

Vi fortsätter att slappa i soffan

Johan drog nu iväg för att lira lite tv-spel. Jag och Mille rundar av kvällen med One Tree Hill säsong 5.

Just det, helt sjukt. Mille sov till 13.00 idag. Han somnade iofs vid 00.00 igår, men ändå.
13 timmar är rätt imponerande. Vi klagar inte!

P.s. Till min födelsedag önskar jag även One tree hill säsong 7.
2011-08-21
 20:29:31

Ladies Night

2011-08-21
 19:15:14

Jag är en sliten tjej idag

Dålig uppdatering både igår och idag. Igår fick vi vinna för första gången på ett tag, grymt skönt.
Kvällen spenderades med 6 härliga tjejer hemma hos Signe innan vi begav oss ut på Allstar.
Idag har vi hunnit med en långpromenad med Mille och sett en massa fotboll på tv. Lagom söndag.
Imorgon börjar en ny vecka. Jag hoppas att jag får några jobbtimmar. I övrigt är det planerat bakning på torsdag tillsammans med Pat. Och träningar. Bara en vecka kvar tills jag blir ett år äldre - Wiho! :)

2011-08-19
 13:16:33

Mysfarbror

Som sagt så gillar han att ligga nära och gärna dela kudde med mig. Ibland blir det kanske lite För nära.

2011-08-19
 12:28:47

Vår fina älsklingshund

2011-08-19
 09:21:44

De rinner nerför mina kinder

Efter en bra genomkörare igår på träningen sov jag faktiskt lite bättre i natt. Nu är min förkylning inne på "nys och tår-stadiet". Mina ögon blir otroligt ljuskänslig och det ser ut som att jag grinar. Tur att jag bara ska vara hemma idag. Träning ikväll men innan dess har ögonen nog vant sig vid ljuset.

Nu blir det lite One tree hill innan Greys Anatomy börjar. Rutiner. I eftermiddag ska jag göra lite helgfint här hemma. Och ikväll blir det bara lugnt och laddning inför morgondagens viktiga match.
2011-08-18
 18:07:54

En kort sväng med grabbarna

2011-08-18
 10:25:17

Helgen närmar sig med stormsteg

Skitnatt. Skitmorgon. Men det är väl så det brukar vara.
En dusch, lite mat och frisk luft - då ska jag vara back on track.

Mille är inne i en trotsperiod. Han verkar vilja göra hyss hela tiden. Han tar allt han vet att han inte får ta och när vi säger nej, då hämtar han bara något annat han inte får ta. Rätt jobbigt. Jag hoppas det går över snart.

2011-08-17
 16:19:01

Yeah

Perfekt med en träningsledig dag idag då jag har en förkylning i kroppen. Än så länge är det bara en tät näsa och en allmänt trött kropp. Jag hoppas det stannar så. Tur att jag har nässpray hemma.

Jag har iaf rört på mig lite idag, för att göra Mille nöjd. Vi gick 2,5km-spåret i I20 och kastade boll. Det gillar han! Nu ska jag gå och steka palt. GOTT!
2011-08-17
 10:38:36

Mitten på veckan

Det blev en del uppvaknanden inatt pga av en igentäppt näsa och en hund som ville överta hela min kudde, så därför låg vi kvar i sängen till 09.45 idag. Väldigt skönt. Idag blir det lunch med Mathilda och Lisa på Balder. Tanken var att åka på logdans ikväll igen men eftersom Malmö spelar CL så väljer jag såklart det istället. Det var roligt att dansa men jag väljer en bra fotbollsmatch varje dag i veckan ändå. Och sen har jag ju faktiskt nå skit i kroppen så en vilokväll är nog det bästa. Viktig match i helgen ju!

Igår hade vi myskväll. Tända ljus, Te och Finn-Crisp med philadelphiaost och en söt hund under en filt. 

2011-08-16
 15:21:56

Tittar ut och vill stanna inne

Nu har vi vårt dagliga eftermiddagsmys. Nu för tiden vill han nästan alltid ligga nära någon av oss. Ifall han ligger i soffan och hör att jag lägger mig på sängen kommer han springandes och lägger sig bredvid mig. Det gillar jag. Det är dock mindre mysigt när han fiser - det stinker!
2011-08-16
 10:07:50

Idag kurerar jag mig i soffan!

Idag får lillskrutten ursäkta att det inte blir något utomhusbus. Jag har något oros i kroppen och kommer att försöka spendera största delen av dagen med en tekopp i soffan. Jag tror iofs han tycker det är rätt skönt att bara få vila också. Buset får han ta ikväll när Johan kommer hem från jobbet.

2011-08-15
 20:25:51

Listen to the music

Det är väldigt dålig musik-uppdatering på bloggen nu för tiden. När jag jobbade lyssnade jag på musik 8h om dagen, men nu blir det väldigt sällan. Och när det inte kommer några nya One tree hill-avsnitt får jag liksom ingen inspiration heller. Här är i alla fall fyra gamla godingar.

Augustana - Twenty Years
Matt Nathanson - Wedding Dress
Casey Shea - Good Man
Matt Wertz - Running Back To You
Ian Axel - Gone

2011-08-15
 15:31:05

Lära sig hut

Nu har jag anmält intresse att gå valpkurs med Mille i höst. Det vore kul att träffa andra hundar och såklart bra träning för honom. Jag hoppas att dagar och tider passar in bra så att vi kan gå dit med honom båda två.
2011-08-15
 14:54:27

Men nu blir det soffhäng i 1½h !

Jag som tänkte ta eftermiddagen till soffhäng. Så blev det inte. Jag har istället hunnit med att putsa fönsterna, dammtorkat i sovrummet, lagt ut barbordet+stolarna på blocket, renbäddat sängen, sorterat tvätten och gått en promenad med Mille på nya stigar i I20-skogen. Jag dammsög i torsdags och det ser redan förjäkligt ut igen. Jag tror jag kan skylla det på Mille ;)

2011-08-15
 12:26:06

Han och jag - all day long

2011-08-15
 09:43:21

Make a cake

Min födelsedag närmar sig och inför den ska jag och Patricia ha en bakdag. Eller två. Jag vill baka morotskaka, cheesecake, chokladbollar, mammas chokladkaka och blåbärsmuffins. Behövs nog två dagar till det.

2011-08-15
 09:26:56

Början på en ny vecka

Igår hade jag riktigt svårt att få ro i kroppen. Matchbilderna snurrade runt i mitt huvud och jag hade ångest. Det var länge sen jag kände så efter en fotbollsmatch. Jobbigt. Men nu måste jag släppa det och gå vidare.

Jag hade tänkt ta sovmorgon idag men Mille ville annat. Och jag kan inte klandra honom eftersom både han och Johan somnade 20.00 på soffan igår. Som tur var så var tvättstugan ledig hela förmiddagen så jag har redan slängt i tre maskiner. Och diskat bort tre dagars diskberg.

Träffade grannen nere i tvättstugan, hon är pensionär och hemma på dagarna. Hon sa att hon aldrig hör Mille skälla - jättebra! Man vet ju inte vad han gör när han är ensam hemma, så det är skönt att få bekräftat att han är lugn, precis som vi trott att han är.

Nu ska jag renbädda sängen och gå ner med resten av tvätten.

Jag har fortfarande huvudvärk, stel nacke så eftermiddagen blir nog rätt lugn. Lite matlagning och ev göra Johans garderober lite finare. Och kanske en promenad - tror kroppen behöver det efter igår.

2011-08-14
 20:26:20

Det som brukade vara så kul

Vad händer? Samma visa i år igen och det trodde jag verkligen inte inför säsongen. Less är bara förnamnet och jag börjar tröttna på att vara i så sjukt dålig form. Sämst är ordet.

Jag har haft en sprängande huvudvärk sen matchens slut så nu ska jag trycka i mig en alvedon och lägga mig i soffan och mysa med mina bästa killar. Kl 22.00 kryper vi ner i sängen för att se Barca - Real. Åter igen.. vad skulle jag göra utan dom?

Johan och en väldigt liten Mille.

2011-08-14
 09:56:01

Sommarmys

2011-08-13
 20:32:22

Vi laddar inför morgondagen

Johan drog iväg på festligheter så då gör vi tidig kväll och kryper ner i sängen och läser bok. Kanske det blir lite OTH också. Jag är faktiskt sjukt trött så jag lär nog somna rätt fort.

2011-08-13
 15:36:57

Mys med älsklingarna

Efter utställningen åkte vi hem med Mille som knoppade in direkt. Jag och Johan tog en sväng nere på stan för att äta lunch på Brobergs Café. Sen åkte vi hem för att även vi lägga oss i sängen och ta en powernap.
2011-08-13
 15:34:20

Första utställningen

Milles första utställning är avklarad. Jag tycker att han skötte sig galant. Han kunde dock inte bedömas på grund av att han var för ofokuserad när han gick i ringen, men utseendemässigt fick han väldigt bra kritik. Glada är vi ändå och alltid superstolt över vår Mille! :)

2011-08-12
 14:53:56

Mysigt att ligga nära, gärna på.

2011-08-12
 11:53:30

TGIF

Nu är det fredag och helg. Jag har gjort bort dagens jobb, varit ute med Mille och ska nu bege mig ner på stan för att äta lunch med Mathilda. Sen vidare och handla innan resten av eftermiddagen spenderas med Mille. Det blir en promenad och lite bus i Gammliaskogen idag tror jag, det är ju så härligt väder - äntligen!

Hörs senare.
2011-08-11
 21:22:07

TGIF - Snart!

Ikväll har jag fikat med Signe. Krossad kladdkaka med vaniljglass och grädde på Café Göteborg.

Fredag imorgon känns skönt.

Helgen blir rätt fullspäckad. Imorgonkväll kommer Macke och Emelie hit på middag. På lördag ska vi med Mille på utställning och på kvällen äta kräftsuppé med Johans familj. Söndag match mot Rågsved och sen direkt och se UFC. 

Bra helg med andra ord! :)
2011-08-11
 14:57:14

En promenad i skogen

Idag gick vi en sväng i Gammliaskogen, en stig vi gått förut. På stigen ligger en stock och som vanligt så tog det ett tag innan Mille kom på hur han skulle komma förbi den. Han hoppar inte över utan klättrar, fastän jag vet att han utan problem skulle kunna hoppa över den.

2011-08-11
 11:06:25

Nu ska vi mysa resten av dagen - och städa lite.

2011-08-11
 11:02:38

Så mysigt att få sitta i knät.

2011-08-11
 10:07:14

Vilken fantastisk kväll!

Vilken kväll det blev. Först middag hos Alex i Baggböle - grillad lax, grillade grönsaker och potatis och sen dans till 23.30. Jag måste säga att det var otroligt roligt och jag kommer att åka dit igen. Jag var visserligen sämst på bugg men foxen funkade bättre och bättre. Det var också sjukt roligt att se hur duktiga alla är på att dans - jag är väldigt imponerad och önskar att jag själv var så bra. Om några år kanske.. ;)

2011-08-10
 17:15:07

Nu är det dans som gäller!

Det blev inget inlägg alls igår, skräll. Fanns iofs inte så mycket att skriva. Jag jobbade några timmar, lunchade med Pat och åkte till Skellefteå och förlorade en fotbollsmatch. That's it!

Jag har jobbat 3h även idag, strosat på Nolia med Wictorsson, promenerad/busat med Mille i I20-skogen och slappat en stund framför tv'n. Nu ska jag börja göra mig i ordning för kvällen. Det är ju logdans som gäller.


Dancefloor på Rex. Jag och Mathilda i dimman.
2011-08-08
 21:18:40

Fånga ögonblicket på bild

I veckan ska jag framkalla bilder. Massvis med bilder. Det blir kopior på nästan alla eftersom jag vill ha både färg och svartvitt. När jag får lön+lån+bidrag i september ska jag köpa en typ av "foto-dörr" på Village. Den står på golvet och har tre "dörrar" som går att ställa lite som man vill och i den ryms massvis med foton. Den kommer att passa perfekt in i vår lägenhet och den ska fyllas med bilder på alla som vi står nära. Mig, Johan, Mille, våra familjer och vänner. Ingen ska missas så jag kommer att måste gå på fotojakt hos folk när den ska fyllas eftersom jag inte har bilder med bra kvalité på alla. Jag är taggad! :)

2011-08-08
 15:00:29

Komma iväg lite

Jag har ett enormt sug att åka till fjällen igen. Förmodligen kommer vi inte att få samma härliga väder som vi hade i början av juli, men det är ändå något speciellt med att vara där. En frihetskänsla. Eventuellt kommer vi oss iväg en helg i september när vi är spellediga - det vore i alla fall underbart!

2011-08-08
 11:57:31

Flugornas herre

Vi har precis varit nere i parken och kastat boll. Eftersom det var uppehåll passade jag på att kasta lite extra för att han skulle få springa av sig ordentligt. Det hjälpte inte för när vi gick hemåt igen fick han sitt "valp-damp". Första veckorna fick han det varje dag i princip, nu är det mer sällan (skönt). Det är inte roligt att ha han i koppel då kan jag lova. Dampet fortsatte ca 5min sedan vi kommit in. Fram och tillbaka från soffan till sängen, runt - runt. Det som fick honom att bli lugn var en fluga. Han är så otroligt faschinerad av flugor, han ligger bara och tittar på dom medan dom flyger runt.
Jag kan inte förstå att han varit så liten. Och det var ju inte länge sen.

2011-08-08
 10:40:45

The other women

Jag började dagen med filmmys i soffan eftersom Mille ändå ville sova. Det blev den här filmen som var helt okej. Jag och kärleksfilmer funkar alltid. Den här var lite sorlig också. Nu ska jag fixa mig något att stoppa i magen.

2011-08-08
 08:32:19

Regnet det bara öser ner

Jag däckade strax efter 22.00 igår så när Johan steg upp vid 07.20 var även jag pigg. På grund av regnet skjutsade jag honom till jobbet idag. 

Med tanke på den tidiga uppstigningen blir dagen väldigt lång, så frågan är vad jag ska hitta på? Kanske:
- Justera dörrarna på vitrinskåpet.
- Åka till UB och låna boken.
- Köpa ny hundmatsäck till Mille.
- Krypa ner i soffan och se en film.

Det finns helt enkelt alltid något att göra. Dags att börja!
2011-08-07
 21:16:26

Snart en ny vecka här

Ännu en helg är snart förbi. Det har varit en otroligt lugn och härlig helg, precis vad jag ville att den skulle vara.

Signe-fikat blev uppskjutet så istället har jag och Emelie tryckt i oss resterna av killarnas Calzone och haft lite tjejsnack i köket. Nu ska jag lägga mig och fortsätta läsa tredje twilight-boken - den är så bra!

Vi får se vad veckan bjuder på. Inplanerat är iaf ett besök på Nolia med Wictorsson samt ta en sväng upp på Universitetsbiblioteket för att låna en bok vi ska ha till första kursen. Boken är på engelska (INTE min grej) så därför är det lika bra att börja kolla igenom boken i tid. Lika bra att passa på de dagar jag inte har mycket annat för mig.

Det är mysigt med regn ibland, men nu regnar det lite för mycket och lite för ofta.  Jag känner hur jag börja blekna igen och jag gillar inte den känslan. Ge mig några soldagar tack!

2011-08-07
 12:25:36

En söndag helt enkelt

Nu är jag nyss hemkommen från ett löppass i I20-skogen. Kroppen svarade inte riktigt, men jag tog mig igenom passet iaf. Dusch nu och sen ut och busa lite med Mille.

Senare idag blir det jobb på Nolia och sen fika med Signe.
2011-08-07
 10:46:52

I Love Rock'N Roll

Igår hade vi en helmysig dag och kväll. Vi såg en halvlek av Inter - Milan, en halvlek av Umedalen - Junsele, handlade, lagade världsgod mat (löjromstoast till förrätt, potatisbakelse och ugnsstekt fläskytterfilé till varmrätt samt en mastig chokladbakelse till efterrätt), såg Trelleborg - Gefle, buspromenad med Mille och sen kröp vi ner i soffan och såg The Runaways. Jag kan inte hjälpa att gilla mörkret som nu kommer på kvällarna - MYS!



2011-08-06
 17:48:12

Han är rätt knasig ibland

Mille låg och vilade på filten när han trillade ner med bakbenen.
Men inte gjorde väl det något? Sötnosen fortsatte att vila som om ingenting hänt.

2011-08-06
 17:46:47

Idag blev det lunchdejt med Mathilda!

2011-08-06
 10:31:56

You controll my life

Ofta kan jag bli lite arg att fotbollen alltid styr våra liv, även fast vi väljer det själv. Och ikväll var tanken att jag och Johan skulle ta lite egentid och gå ut och äta på restaurang tillsammans. Men, nördar som vi är så skjuter vi på det eftersom det är Trelleborg - Gefle på tv kl 18.00 och vi vill se M spela. Hade det varit någon annan allsvensk match hade vi förmodligen skippat den. Istället ska vi göra de fantastiskt goda potatisbakelserna och grilla en köttbit om vädret tillåter.

2011-08-06
 10:07:48

Helg - mysmorgon alla tre!

2011-08-06
 10:05:55

Kärlek!

2011-08-05
 18:11:45

Dansa hela natten lång

På onsdag ska jag på mitt livs första logdans. I baggböle.

Jag skriver det här för att på nåt sätt lova att jag ska åka. Nu kan jag inte dra mig ur. Det är inte så att jag inte vill, för jag vill jättegärna.. men jag är feg, precis som många andra. Men på onsdag är vi flera från laget som tar oss i kragen och följer kapten Sundberg dit!

Att våga är att förlora fotfästet en stund. Att inte våga är att förlora sig själv.

2011-08-05
 17:38:35

Nytt i lägenheten.

Det tog tid men till slut var jag klar och nu står den upp. Nu ska jag bara lyckas justera dörrarna så att dom är på samma höjd, nu ser det lite galet ut. Sen ska det installeras belysning.

2011-08-05
 10:50:12

Välkommen fredag!

Efter att ha däckat tidigt igår kände jag mig rätt pigg imorse. Jag har hunnit göra bort tre timmars jobb. Efter det tog jag med Mille i bilen till I20. Jag tänkte att han inte skulle känna regnet lika mycket i skogen och vilja busa lite med tennisbollen - men icket. Regn är inte hans grej och han vägrade gå framåt. Nu har han istället lite för mycket energi här inne, men förhoppningsvis tröttnar han snart. Nu ska jag springa ner med tvätten.

Mina stjärnor - vad skulle jag göra utan dom?

2011-08-04
 20:12:22

Put your hands up in the air

Imorse tog jag sovmorgon till 10.15 för att sova bort huvudvärken, skönt var det. Sen blev det frukost/lunch innan jag begav mig till Nolia för jobb. Faktiskt rätt slitsamt, mest på grund av att det var så otroligt varmt ute.

Imorgon blir det jobb i några timmar, helgstädning, tvätta, montera ihop vitrinskåpet samt storhandla. Sen får vi se vad kvällen bjuder på.

Har typ 50 nästan likadan bilder på mig och Marre sen i tisdags.

2011-08-03
 22:30:40

Aningen sliten - det kallas orutin.

Nu ska jag ta min enorma huvudvärk och lägga mig. Dagen har varit lång och det bästa med den har varit att Mille har anpassat sig efter min trötthet och sovit 90% av tiden. Jag hoppas på en piggare dag imorgon då det blir jobb på Nolia. God natt!

2011-08-03
 15:29:49

Dagen efter...

Några bilder från igår - rolig kväll. Idag är det inte lika roligt. Jag klev upp 08.00 och satte mig för att jobba i två timmar. Sen tog jag igen lite sömn innan jag och Mille tog en sväng till I20. Sen en till timmes jobb. Nu ska jag lägga mig på sängen med Mille och ta en powernap - det behövs!

2011-08-02
 15:18:09

Våran Mille :)

2011-08-02
 14:30:50

Valpdejt i det fria!

Morgonen började ed drygt två timmars jobb följt av en kort promenad och lunch. Sen var det dag för valp-dejt. Vi åkte till I20 så dom fick springa och busa löst. Efter det åkte vi tillbaka för att fotografera Mille. Nu är han totalt utslagen och ligger och sover i sängen. En bra valp-dag! :)
2011-08-01
 11:25:26

Ledig betyder inte ledig

En ny vecka är här. Verkar inte bli så mycket jobb, men hoppas kan jag ju. Några timmar iaf.

Idag har jag hittills hunnit med en sväng på Jula där jag inhandlat en ny tv-kabel, maskeringstejp och en låda med bland annat plugg, skruvar osv. Alltid bra att ha!

Sen har jag skurat kylskåpet som var alldeles för kletigt och klibbigt.

Nu - fixa in den nya tv-kabeln.
Sen - Tvätta fönsterna.

Bara för att jag är ledig behöver jag inte vara ledig - det finns Alltid saker att göra och det är tur för mig som är så otroligt rastlös.