2009-08-31
 20:26:31

En ny vecka är här

Helgen är avklarad, äntligen. Har varit en tråkig och jobbigt helg med en superförkylning som gjort att jag däckat före 22.00 varje kväll. Kunde inte heller medverka på vår match. Jäkligt kul o se att vi vann iaf. Dom var jätteduktiga. En bra första halvlek med många fina målchanser och en betydligt sämre halvlek, men där dom kämpade och slet till sig 3p iaf. Underbart tjejer!

Ikväll har jag och pappa monterat ihop vitrinskåpet vi köpt. Det enda som fattas nu är att det ska oljas in och att pappa ska montera in en spotlight. Det kommer att bli skitsnyggt! :)

Snart kommer Johan hem, då ska vi åka iväg på Coop och storhandla. Sen ska jag än en gång försöka somna tidigt så förkylningen kan försvinna helt och hållet.
2009-08-30
 11:37:51

Det lilla födelsedagsfirandet

Det fanns någon annan som tyckte att paket och kuvert var väldigt spännande :)





Sen verkade det ju vara väldigt roligt att få flyga upp i luften. Jag har verkligen den sötaste och skönaste systersonen! =)

2009-08-29
 11:54:31

Då var man äntligen 20

Igår fick jag äntligen fylla 20. Och jag fick även dra på mig en förkylning. Blev ingen träning imorse. Får se hur det blir med match imorgon. I vissa fall kan man ju faktiskt bita ihop och ta smällen efteråt istället. Just nu känns det som att det blir så, får se hur det känns imorgon.'

Snart kommer mamma, pappa, Linn och Alfred hit och fikar födelsedagsfika. Efter det drar jag och pappa upp till Robertsfors för att se Johans match. Ikväll blir det middag hos Johans föräldrar och självklat fotbollstittande.

Ska gå och koka lite kaffe och ta fram fikabröd och tårta nu.

Kram
2009-08-28
 17:31:41

"In action"

Det finns faktiskt inte så många bilder på mig när jag spelar fotboll, men här hittade jag faktiskt en från Mariehemsderbyt som var upplagd på hemsidan. Inte riktigt in action men koncentration inför en hörna iaf..



Sen lyckades jag hitta två riktigt gamla bilder. Tror det är 2005 på sensommaren. Jag har "lyckats" skaffa mig lite "biffigare" ben, rumpa, höfter sen dess kan man säga.. Haha!


2009-08-26
 21:43:36

En liten go´bild

Var bara tvungen att lägga upp en go´bild på Alfred.

2009-08-26
 16:27:29

Vitrinskåpet som blir vårt på fredag

På fredag ska detta fina vitrinskåp i ek inhandlas till vårt vardagsrum. Jag tror det kommer bli kanonbra, speciellt när vi tapetserat om också. Om två veckor får vi svar från Riksbyggen om dom betalar tapeterna eller inte.. hoppas! Men som sagt, det här vitrinskåpet behövs, för vår vin och ölglas-samling ökar :)

2009-08-25
 21:39:04

Det finns mycke bra musik

Foo Fighters - Times like these
"It's times like these you learn to live again
It's times like these you give and give again
It's times like these you learn to love again
It's times like these time and time again"

Det finns många låtar som ger hopp, glädje och inspiration. Kanske inte bara för att det är en fin melodi, en bra text eller en skön röst. Utan för att man hörde den låten vid ett speciellt tillfälle som man gärna minns. Sen finns det såklart vissa låtar som får en att tänka på lite mindre roliga saker. Sen finns det sånna låtar man minns exakt vid vilket tillfälle man hörde den allra första gången..

The Perishers - Pills
Den här låten hörde jag första gången när jag gick första året på Dragonskolan. Vi satt en hel drös med ungdomar inne i gympasalarna för att lyssna på en gammal man som berättade om sin tid under andra världskriget. Den här låten spelades då.

"One may think we're alright
But we need pills to sleep at night
We need lies to make it through the day
We're not ok"

Group 1 Crew - Forgive me
Den är inte riktigt i den genre jag brukar hålla mig till, men jag fullkomligt älskar den.

"In many ways, many times I told myself it was ok
And anger was the price that was paid
While these faded dreams just screamed to bring them home"

Sen finns det ju hundratals låtar från One tree hill som jag fastnat för direkt vid det tillfället och som sedan påminner mig om dom scenerna i serien. Det är ju trots allt världens bästa serie, så det är ju inte konstigt att dom bjuder på världens bästa låtar då!
2009-08-24
 16:58:51

Företagsmiddag

Ikväll är det företagsmiddag här på nya AllTele-lokalen. Blir nog trevligt. Hörs lite senare :)

2009-08-21
 19:32:53

Ännu en underbar helg är här

Ännu en vecka har blåst förbi. Det har blivit många tidiga kvällen denna vecka, tror att vi har somnat innan 23.00 varenda kväll, känner mig inte piggare för det dock. Därför är det skönt att helgen är här. Trots att jag inte kommer att få någon sovmorgon i helgen (som vanligt) så blir det skönt att få vila hjärnan från jobb.

- Ikväll har vi varit på Maxi och handlat, lagat middag och nu tar vi det lugnt. Det blir nog en film ikväll.

- Imorgon blir det träning på morgonen, hem och äta lunch, åka till expo med mamma, åka och se Johans match kl 15.00 och sen se OTH S5 med Lisa på kvällen. Såg att "Den gröna milen" går imorgonkväll också, så det blir nog att se den också.

- Söndag innebär som i princip alla andra söndagar på året, Match. Men jag klagar inte, jag älskar det!
2009-08-20
 21:25:05

Ny tavla till sovrummet

I tisdags åkte jag och Johan till expo för att hitta en tavla till sovrummet, det blev dessa tre..  100kr/st. Så 300kr för denna vackra vägg är väl inte mycket att klaga över :)

2009-08-20
 07:56:17

Mys med Alfred och mamma

Igårkväll efter träningen åkte jag till syrran för att umgås med Mamma och Alfred. Den killen växer verkligen så det knakar. Sen är han en envis rackare också, och grymt söt! Dessutom börjar han vilja kliva upp och och gå själv också, så snart tas fotbollen fram :)

En ny arbetsdag väntar..
2009-08-18
 21:46:57

One tree hill säsong 5

Jag har gått och väntat alldeles för länge, och egentligen vet jag inte vad jag har väntat på. Den har funnits länge nu. Och nu är den beställd. One tree hill Säsong 5 Dvd-box. Och i slutet på denna vecka är den min! Det blir definitivt maraton i helgen. Och Lisa är inte sen på att vara med på det ;)

2009-08-18
 21:46:20

Facebooknörd på bussresan från Västerås

Hittade den här bilden på Saras blogg =) Tur man hade mobilt bredband med sig så man kunde nörda sig lite under resan. Och samtidigt lyssna på musik med våra otroligt snygga hörlurar ;)

2009-08-16
 18:06:04

Några timmar hos mormor

På väg hem från Höga kusten åkte vi förbi mormor. Det slutade som tur var att regna så jag och Johan tog en sväng ut med båten. Det nappade som vanligt, hade dock inte med mig kameran så jag har inga bevis på alla våra stora abborrar ;) I övrigt blev det lite fika, lek med Alfred som mer än gärna körde mjölksyreträning upp för trappan, och sen blev det en snabbmiddag. Nu sitter vi hemma och ser Premier Leauge som äntligen dragit igång!


2009-08-16
 17:59:42

Ett väldigt vackert och trevligt bröllop

Igår mitt på dagen började våran lilla roadtrip till Höga Kusten. Vi checkade in på hotellet strax före tre och gjorde oss i ordning på en gång. För mig blev det den ljuslila klänningen jag fick av Johan i julas, och Johan matchade mig med en rutad slips i lila.



16.00 började vigseln, och det var jättefint. Vädret var bra, läget var perfekt och dom var verkligen jättevackra. 



Efter vigseln blev det lite tipsrunda och sedan bordssittning. Middagen bestod av en buffé på lax, skinka, sallader, olika såser, potatisgratäng, kött osv. Det var supergott. Och efter middagen blev det dans och fest. Jag hade en supertrevlig kväll på alla sätt. Människorna var trevliga, maten var bra och bandet som spelade senare på kvällen är det bästa liveband jag hört. Dom var grymma.







2009-08-16
 17:34:16

Celine Dion är en bra kvinna..

I fredags kom jag på att jag skulle lyssna på Celine Dion.. och det gjorde jag rätt i. Hon är ju fantastiskt. Senast jag lyssnade på henne ordentligt var när jag var 10 år och en pojke hade krossat mitt hjärta. Just då kändes det som att alla henne låtar passa bra in på en flicka som var olyckligt kär.

Nu lyssnar jag bara för att hon har en otroligt bra röst, och för att hon har sånna där låtar man gärna sjunger med till och låtsas själv att man är en superartist. Haha. Skulle vara häftigt att se någon konsert med henne någon gång..

- My Heart Will Go On
- It's All Coming Back To Me Now
- Think Twice
- The Power Of Love
- All By Myself
- Immortality
- Beauty And The Beast
- Because You Loved Me
- I'm Your Angel


2009-08-11
 20:54:02

Det som gör att man klarar sig igenom arbetsdagarna..

Att ha bra musk i öronen är det som gör att man klarar sig igenom arbetsdagarna. Ibland kan jag till och med längta till att komma på jobbet på morgonen så jag få sätta på mina favoritlåtar och lyssna..

Här är lite blandade nya och gamla låtar:
Gavin Degraw - Dancing Shoes
Fergie - Mary Jane Shoes
Shinedown - Call me
Band Of Horses - The End's Not Near
Live - Dance With You
John Mayer - Free Fallin'
Damien Rice - Accidental Babies

Gavins låt är riktigt bra!
2009-08-09
 22:23:58

2 timmar kvar

Bara 18mil kvar nu tills jag får krypa ner under täcket hemma.. gud så jag längtar.

Några i laget har lagt ut en kontaktannons åt våran underbara Göran och det verkar som att det händer positiva saker just nu, det är ett högljutt fnitter bak i bussen. Jag är säker på att han kommer att få många svar, för vem vill inte ha världens bästa materialförvaltare? :)

Dagens förlust tog hårt, med tanke på hur allt slutade, men jag är ändå sjukt laddad inför onsdagens match mot Mariehem. Det blir dom som får sota för denna dryga och tråkiga helg. Kom och kika. 19.00 på Tegstunet.
2009-08-09
 15:30:35

Ibland segrar orättvisan

Jag vill bara glömma denna dag just nu. Vi går ut och gör en jättedålig första halvlek. Vi har mycket boll men slarvar otroligt mycket och kommer inte till några chanser över huvud taget. Dom får 1-0 efter en djupledsboll, ett resultat som hölls till pausevila. En stund in i andra halvlek gör dom 2-0 på ett läge som är klart offside. Sen i slutet på andra lyckas vi göra 2-1, som också var offside, så vi hade lite tur, precis som dom. 2-2 lyckas vi göra i 92a minuten!!! Det vara bara en avspark kvar innan matchen var över och då gör dom 3-2 direkt på att långskott. Ett skott som inte få gå i mål. Men ibland har man otur och ibland tur. Vi hade otur idag och dom hade tur. Och just nu är jag jävligt less och vill hem!!

Bara en 8-9h bussresa kvar nu.... kul!!
2009-08-08
 16:31:40

Han och jag är en bra combo

Det här är andra helgen i rad som vi är ifrån varandra. Det går bra eftersom jag vet att vi får nästa helg tillsammans. Då ska vi på Bröllop i Härnösand på lördag. Johans förra flickvän och sambo ska gifta sig. Vissa tycker att det är konstigt att vi ska åka dit, men hade jag haft en pojkvän i 6 år som sedan ska gifta sig hade jag krävt att blivit bjuden :) Och eftersom hon bjöd oss båda två tycker jag att det ska bli superduper roligt :) Har bara lite problem att välja kläder.

På söndagen åker vi sedan till mormor med mamma och pappa, och kanske Linn, Stefan och Alfred också :) Det ser jag verkligen fram emot. Att få vara hela familjen Westermark igen och sen att få dra upp stora abborrar :)

2009-08-08
 15:25:01

Ett underbart väder men inte lika underbart jobb

Min semester på 3 veckor bestod av ungefär.. TRE bra soldagar. Nu har jag varit på jobbet i två veckor och jag tror seriöst solen har visat upp sig ALLA dom dagarna, hur otur kan man ha? Dock har dessa två veckor sprungit fram, mycket på grund av tempot som varit. Galet stressigt. Det känns i huvudet och i kroppen, man känner sig nästan utbränd. 

Här är tre godingar så går om och om igen i mina hörlurar:
The Replacements - Here comes the regular
Poison - Every rose has it's thorn
Bruce Springsteen - The Wrestler

En positiv sak är att på måndag flyttar vi in i dom nya lokalerna med jobbet. Jävligt skönt. Lokalen ligger i ett unket och fult hus bredvid USM vid tågstationen. I samma hus som City Sol så nu jäklar ;) Skämt och sido. Nu kommer våran kära bil att få vila hela dagarna eftersom jag hädanefter kommer att ta cykeln till jobbet, mycket mycket skönt. Går snabbare och det är nyttigare... och framförallt BILLIGARE. Tänk så mycket bensinpengar jag kommer att tjäna varje månad.

Nu sitter jag på bussen påväg till Stockholm igen.. match imorgon mot Västerås. Tre poäng är det som gäller!!

Hörs sen!

2009-08-05
 21:55:51

Hundvakt till Bonzo

Igårkväll åkta jag till Mathilda och hämtade hennes hund Bonzo. Vi vaktade honom över natten, och det var en ny erfarenhet för oss båda. För det först totalvägrade han gå in genom våran portdörr. Har aldrig sett en hund kämpa emot så mycket någon gång. Efter 10 minuters kämpande lyckades vi locka upp honom med hjälp av lite skinka.

Väl uppe verkade han trivas rätt okej ändå. Han rullade runt och gned sig mot mattan rätt mycket, dregglade otroligt otroligt mycket och var allmänt konstig, en riktig tonårshund, han är ju trots allt bara 5 månader, så egentligen är han kanske valp än. Haha.

När vi gick och la oss så vägrade han ju lägga sig ner och slappna av.. tills han fick hoppa upp och lägga sig nere vid våra fötter. Han tog upp ungefär halva sängen den sötisen. Under natten var Johan sjukt orolig. Så fort Bonzo rörde sig eller hoppade ner från sängen vaknade han och var tvungen att kolla vad som hände. Han var som en nybliven pappa. Skitgullig :)

2009-08-05
 21:39:42

Nya hörlurar

Vi har beställt ett par hörlurar som nu kommit, assköna. Nu slipper man dom små plupparna i öronen och kan istället stänga inne musiken ordentligt i sina öron. Det är stämning. Kommer bli skönt i helgen då vi har en lång bussresa till match igen. Det roliga är att Johan fick välja färg, jag tycker att han gjorde ett bra val :)

2009-08-03
 21:39:48

Kort och gott

Vi vann matchen i helgen med 4-0, grymt skönt. Hemresan spenderade jag i bil med Göran. Vi blåste upp från Stockholm på 6½h och var hemma 22.30 istället för 03.00. Grymt värt med tanke på arbetsdagen jag hade.

Ska göra lite varma mackor nu och sen krypa till kojs.
2009-08-01
 14:08:57

Bussresa

Hallå ja, nu sitter man på bussen påväg till Stockholm för match mot BP imorgon. Inte skitkul med bussresa men ändå rätt lättsamt när det finns internet och uttag att ladda datorn med. Så internet, filmer och one tree hill under dessa 8h blir nog rätt bra iaf. Hemresan kommer nog bestå mer av att sova så jag inte är helt död på jobbet på måndag. Enda nackdelen med denna resa är att sova borta och inte få ha Johan bredvid sig, men.. en natt klara man nog :)

Nu ska sätta igång en film.. får se vilken det blir.

Hörs senare :)