2009-08-09
 15:30:35

Ibland segrar orättvisan

Jag vill bara glömma denna dag just nu. Vi går ut och gör en jättedålig första halvlek. Vi har mycket boll men slarvar otroligt mycket och kommer inte till några chanser över huvud taget. Dom får 1-0 efter en djupledsboll, ett resultat som hölls till pausevila. En stund in i andra halvlek gör dom 2-0 på ett läge som är klart offside. Sen i slutet på andra lyckas vi göra 2-1, som också var offside, så vi hade lite tur, precis som dom. 2-2 lyckas vi göra i 92a minuten!!! Det vara bara en avspark kvar innan matchen var över och då gör dom 3-2 direkt på att långskott. Ett skott som inte få gå i mål. Men ibland har man otur och ibland tur. Vi hade otur idag och dom hade tur. Och just nu är jag jävligt less och vill hem!!

Bara en 8-9h bussresa kvar nu.... kul!!