2009-05-31
 19:20:25

Bra och dåligt

En jätteblandad lördag igår alltså. Började pissdåligt med en 4-1-förlust. Åt helvette. Hatar fotboll just nu. Sen blev det däremot mys nere vid älven med laget. Där fick vi polisbesök. Som tur var såg dom att vi var ansvarsfulla flickor, så dom bad oss bara plocka bort allt skräp sen. Skönt att vissa poliser inte är för "seriösa". Sen blev det fest hos Nina. Det slutade med att vi var typ 25 pers i hennes etta. Sen drog jag och Pat ut på Rex. Misstag. Kvällen slutade iaf inte som jag ville. Men i det stora hela var det en bra kväll.

Idag jag belönat solen i några timmar. Kom nyss tillbaka från en middag med Pappa på Bishops uteservering. Mycket trevligt. Snart kommer Johan hem från träningen... om han överlevt den. Då åker vi iväg för att gratta hans mamma på morsdag.

Jag ser fram emot sängen och att få slockna på en sekund och sova gott hela natten. Behöver det.

19 arbetsdagar kvar på jobbet, sen SEMESTER!!

2009-05-29
 21:41:11

Välkommen kära helg

Ikväll har det varit myskväl. Jag, Johan, Vickan och Macke drog försten en minigolfrunda sen grillade vi på vår balkong. Monstermat! Perfekt uppladdning inför match.

Match imorgon som sagt. Kvarnsveden kommer på besök, 2a i serien i nuläget. INGEN press på oss, ALL press på dom. Jävligt skönt. Imorgon ska vi gå ut och ha kul på planen.

Efter matchen blir det grillning och kubb vid älven med laget. Efter det fest hos Nina. Efter det utgång. Tackar. Sjukt länge sen man gick ut så det ska bli riktigt kul.

Söndag blir nog en jätte lugn dag. Kanske man ska försöka åka ut till havet om det ska vara 30 grader. På kvällen ska jag och pappa ut och käka middag på nån uteservering. Trevligt!

Trevlig helg på er :) Jag ska ha en förjäkla trevlig kväll iaf. Puss

Trevlig resa till mamma också som åker till USA imorgonbitti. Orlando. Du kommer inte att bli besviken! :)
2009-05-29
 15:50:35

Svea

Jag saknar den här lilla skrutten. Svea. Snart ett år sedan hon fick ett nytt hem. Hoppas hon trivs.

2009-05-28
 08:01:57

Jag och Marion

Jag vet inte hur många kort jag har på mig och Marre från olika förfester. Inte är det få inte. Det är alltid roligt iaf. Vi kan både vara seriösa och oseriösa ;) Bilden i mitten är då vi firar uppgången till Allsvenskan. Det var ingen dålig kväll inte. 10 nov 2008 på corona. Oj oj oj.



2009-05-26
 22:00:58

Rysningar

Göteborg - Malmö igår. 2-0. Göteborg skapar typ 3 chanser, gör 2 mål. Hyffsat. Man förstår att dom radar upp segrar på hemmaplan när man tittar på den här videon. Check it out!
http://www.svenskafans.com/fantv/default.asp?clip=8262
2009-05-26
 22:00:43

Förra vintern

Gamla bilder från vintern 2008



2009-05-25
 20:16:06

Underbar vecka i Alanya

Det här är dom första bilderna jag bjuder på. Dagarna bestod av solning vid poolen eller solning vid havet. Kvällarna bestod av sång och gjädje på balkongen och sedan dans och dimma. Detta är första halvan av veckan. Andra halvan av veckan kommer lite senare :)




2009-05-25
 20:02:45

Sammanfattning

Det har varit en rätt så fullproppad helg, men ändå inte. I fredags var jag och Johan barnvakt åt sötaste Alfred. Vi tog en promenad med barnvagnen i solen och handlade. Sen begav vi oss hem och lagade en monstermiddag. Hur gått som helst. Fyllda kycklingfiléer och ris.

Lördagen blev fullproppad, fastän den inte behövde ha blivit det. Morgonträning först. Jag tränade i Crocks på grund av mina skavsår. Sen fick jag för första gången tillhöra "mellanlaget" i trezoon. Märks att jag inte är en junis längre :) Resten av dagen bestod av städning, möblering och tvättning. Hann med 7 tvättar! :O Det sjuka är att jag verkligen kan uppskatta att städa o dona o vara för mig själv ibland. Haha. Sen på kvällen kom Johan hem o myste med mig.

Söndag innebar bortamatch i Sundsvall. En händelserik dag. Vi tog ledningen, välförtjänt. Spelar stundtals riktigt bra i första halvlek. Dom lyckas ändå få in 1-1. I andra halvlek från Mathilda hoppa in. Efter 3min krockar hon med målvakten, blir liggandes och hämtas av ambulans. Jag spelade inget så jag följde med henne till akuten där hon blev undersökt. Nu är hon i alla fall i Umeå och vi hoppas alla att hon kryar på sig.

Helgen är nu över och första arbetsdagen på veckan är avklarad. Kändes faktiskt riktigt tungt att gå till jobbet imorse. Men man måste ju.

2009-05-23
 16:09:34

Underbara minnen

Trodde verkligen inte jag hade kvar bilderna, men hittade dom nu på en bärbar hårddisk. Blir så jävla glad när jag ser dom. Alanya, Valborg, Nyår, Midsommar, Skolavslutning, Förfester. Sitter på gamla datorn nu så tyvärr kan jag inte publicera några, men det kommer. Jag lovar. Kommer att komma upp på löpande band, massor av minnen.

Nu ska jag fortsätta röjja upp här i lägenheten sen försöka få i mig någon middag. Vi hörs :)

Puss
2009-05-22
 21:54:06

One tree hill s06e24

Säsong 6 slutade perfekt. Precis som jag  hade hoppats på. Perfekt! Jag hoppas inte dom gör en till säsong. Utan Lucas och Peyton blir det ju inte One tree hill. Men samtidigt kommer jag aldrig att inte kunna se.

Wakey! Wakey! - War Sweater
Starsailor - Safe at home
Rosi Golan - Come Around
Kim taylor - Days like this
Kate Voegele - Inside Out
Gin Wigmore - Hallelujah

Tucker Band - Can't You See The Marshall

2009-05-22
 21:52:25

Midsommar

Verkar som att det blir en midsommar i Vännäs. Tror det kan bli skitbra. Bada pool, spela kubb, spela spel, äta gott, dricka gott och umgås med ett gäng underbara människor. Kan nog inte bli bättre! :)

2009-05-21
 21:05:39

Bilder, match och One tree hill

Tittade precis på lite bilder från Rhodos och USA. Jag vill verkligen åka iväg i sommar. 1 vecka till ett jättevarmt och jätteskönt ställe. Få ligga och steka från 09.00 till 17.00 (inte för att jag någonsin orkar det, men ändå) och flyta på en badmadrass i havet. Känna att man bränt sig lite, för att dagen efter se att det övergått till brunhet. Jag vill utomlands helt enkelt. Men jag får nog vänta på Thailand i januari.. inte så långt bort ändå :)

Har varit i Piteå hela dagen. Spelat svenska cupen. Förlust 3-0. Inte mycket att säga något om. Jag tycker vi ska vara nöjda i och med laget vi spelade med. 5st 92or som iofs gjorde jävligt bra ifrån sig. Imponerande! Men det är ju helgens match som gäller.. då jävlar.

Såg sista avsnittet av One tree hill på resan upp. Helvette så bra. Jag älskar verkligen den serien. Jävligt bra slut på säsongen!

2009-05-19
 07:55:20

En gåva

Läste om Victor igår.. http://denstarkastestjarnan.blogg.se
Det är sorligt. Jag var tvungen att gå in på www.barncancerfonden.se och bli Vän för livet. Det innebär att jag varje månad skänker 50kr till barncancerfonden. Man kan såklart skänka mer, men eftersom jag inte är superrik och förmodligen blir student en dag så känns ändå 50kr/mån rätt bra. Bättre än inget. Tänk om alla skänkte 50kr/mån. Det skulle bli väldigt mycket pengar och väldigt mycket bättre förutsättningar för forskning. Do it!

En bra start på veckan.
2009-05-16
 18:26:11

Harmoni

Idag har det varit en rätt harmonisk dag. Blev träning, vindstädning, Johans match och nyss en middag från Thaiköket. Blev ett snabbesök hos syster också, fick träffa Alfred en stund. Han gör framsteg hela tiden den pojken :) Snart ska jag skjutsa iväg Johan sen bege mig till Lisa och se Schalgern. Harmonisk kväll också helt enkelt.
 
Match imorgon. Spelar från start. Känns jävligt roligt och jävligt nervöst. Är bara att gå ut och göra sitt bästa helt enkelt. Tre poäng ska vi i alla fall ha. Kom och heja! 15.00 på Dragon.

Puss o Kram :)
2009-05-15
 17:14:50

Filmtime

Ikväll ska jag och Signe hyra film.



Imorgon är det en alldeles för tidig träning. Sen ska jag se Johans match.. sen hoppas jag att jag får låna Alfred. Skulle vara jättemysigt, speciellt eftersom jag inte har något att göra o bara kommer att sitta o tänka på matchen på söndag. Plus att jag saknar honom. Han har säkert hunnit bli jättestor sen jag träffade honom sist.

Söndag är det match som sagt. Håller tummarna för att få spela. Sen efter det 30årsmiddag hos Johans syster.

Trevlig helg!
2009-05-13
 16:24:16

Ettårspresent

Fick världens finaste present igår också. Precis hemkommen från jobbet gick Johan och hämtade ett litet lila paket.. "För vår 1 års dag i söndags.." Skitgulligt. Det var världens finaste ring. Den är bred och silver och på den står det "Love is all around you" runt om den. Jag älskar den. Han är underbar och han är min! :)




Vi är som små barn när vi sitter framför vår dator med webcameran och bara eggar kort. Det är så sjukt roligt. Otroligt mycket skratt! Otroligt mycket lycka!
2009-05-12
 17:59:14

Bara lite att njuta av

Eric Hutchinson - It hasn't been long enough
Eric Hutchinson - Back to where I was
Simon Webbe - When we were young
Simon Webbe - Seventeen
Pernilla Andersson - Vintern blev för lång
2009-05-12
 17:57:03

Kärlek


2009-05-10
 13:51:14

1 år

Ett år har vi varit tillsammans idag, jag och Johan. Johan sitter förmodligen i ett omklädningsrum nu och taggar inför match. Jag sitter här. Det har hänt mycket vårt första år tillsammans. Vi har spenderat en vecka tillsammans på Rhodos. Två och en halv vecka tillsammans i USA. Vi har flyttat ihop. Undra vad som kommer att hända under vårt andra år. En sak som är säker är att vi ska till Thailand i januari. Yammi. Sen ska vi fortsätta vår lägenhet-makeover. Hallen är färdig och klar, skitsnygg. Nästa grej blir tapetsering i vardagsrummet. Vår lägenhet ska bli fräsch! :)

Jaja.. idag har jag tvättat bilen, handlat, sett One tree hill s06e22. Kl 16.00 ska jag och Signe fara och se UFC. Efter det måste jag laga mat och sen ska jag se nyaste Greys Anatomy. Och måla handtagen i köket.

Vi har bortamatch idag. Känns inge vidare att vara hemma, men vad gör man. Hoppas vi vinner iaf. Jag ska hålla alla tummar.
2009-05-08
 22:20:31

En mycket fin låt, lyssna!

2009-05-08
 19:53:05

Milow

Jag vet inte om jag är hur sen som helst men fick en låt av min älskade Mathilda idag.
En låt med Milow. Allvarligt. Lyssna på den killen. Hur bra som helst. ALLA låtar. Tackarr!

2009-05-08
 19:49:14

Ännu en helg

Nu är jag hos mamma. Vi har ätit mat från Thaiköket. Nu blir det att se hockeyn snart! :)

Imorgon är det träning igen. Efter det beger jag och Johan oss ner på stan för att träffa mamma och syrran. Och efter det åker vi och ser Mariehem-Boden, och sen vidare för middag hos hans föräldrar.

På söndag har vi varit tillsammans i ett år. Känns så mkt längre eftersom vi umgåts mkt längre än så.. men officiellt är vårt datum 10 Maj 2008. Eftersom vi båda har bortamatch (som jag ej vet om jag åker på) så tänkte vi fira imorgon istället. Grej efter grej dök upp så det blir inget firande. Inget firande som jag hade hoppats på iaf. Men men..

Tränade igår igen efter monsterförkylningen. Vet inte hur smart det var. Just under träningen ville jag dö pga hostan, men idag känns det faktiskt rätt okej. Kanske till och med gjorde susen att få blåsa ur kroppen lite. :)

IDAG HAR VI FÅTT VÅR BÄRBARA DATOR. TACKAR! :D

2009-05-07
 21:44:07

Tänka till och ta ansvar

 

Edward:  "Do you really think I'm the only one? Then ask yourself this: you ever treat someone like crap in this school? Or left anyone out? You ever broken up with someone in the time it takes to pass a note and disappear? Or talk trash behind their back? Or maybe you just ignored it all, you know. While you worry about the big game or the prom or the bake sale for the pep club. You ask yourself that and then you tell me is anyone else out there."

Rachel: "700 days. High school. Out of twenty or thirty thousand. Can't you see past that? It's only 700 days"
Edward: "Yeah and how many of these days do I get back? Do I get back the days I got spit on? Or the day I learned to look at the floor when I walked the halls? Or how about the day when my dad came to pick me up and saw me getting my ass kicked on the quad and realized his son was a loser. You ever see the look in your father's eyes when he realizes that? Do I get that day back? 'Cause I saw that same look the day he left me and my mom."

Mouth: "It's not supposed to be this way. The artists and the scientists and the poets... None of them fitted in at seventeen. You're supposed to get passed it. Adults, they see kids killing kids and they know it's a tragedy because they used to be those kids. The bullies and the beaten and the loners. You're supposed to get passed it. You're supposed to live long enough to take it back. Just take it all back."

Det här avsnittet är förmodligen det bästa som gjorts under alla säsonger. Det får nog vem som helst att tänka till. Det får mig att fälla tårar och det får mig att vilja agera och göra något.

Enligt statistik bör en frisk människa leva 30.000 dagar, 80 år. Alla bör ta sitt ansvar att se till att alla dessa 30.000 dagar räknas, både för sig själv och för andra. Och ingen ska någonsin behöva känna att man har förlorat dagar på grund av andra. Det är inte okej att säga att man kommer att leva tillräckligt länge för att kunna ta tillbaka dessa dagar. Allt kan hända. 30.000 kanske bara blir 10.000. Oavsett siffra så ska ingen dag gå till spillo. Ingen dag ska behöva gå förlorad. Det gäller att ta sitt ansvar.

Nickelback - If today was your last day
2009-05-04
 19:22:32

Negativ stämning från min sida

Vårdcentralen imorse.. gick väl både bra och dåligt. Inget streptokocker, jag får stå ut helt enkelt. Dock sprängda trumhinnor, men..jag får stå ut helt enkelt. När jag säger till "läkaren" att min monsterjävlahosta blir värre av hostmedicinen säger hon att det går över.. det finns inget att göra. Jag har stått ut med denna hosta i månader nu och jag är less! Undersökningen tog typ 30sek också, hon var inte jättebrydd. "Blir det värre, kom tillbaka" - Ja, men inte till dig.

Förlåt för den inte så positiva stämningen men jag har inte tid med det här. Ska ju träna och spela fotboll. Tog mig ju kraften att åka till jobbet idag trots motstånd från Johan. Jag skulle ha lyssnat på honom. Det gjorde mig inte gott. Har en febertopp nu, igen.. trots att jag egentligen bara suttit stilla. Men jag behöver sova. Sova igen alla timmar jag inte får på nätterna.

Nu måste jag gå och laga någon middag så vi får mat i magen när mannen kommer hem från träning... sen ska jag lägga mig på soffan och se Spårlöst.

Kram!

2009-05-03
 18:31:47

!!!

Är less så in åt helvette just nu. Vill må bra!!!!!!!
2009-05-03
 09:33:11

Sjuk

Än en gång är jag sjuk. Typ hundrade gången under detta 2009 som jag är det. Halsontet kvarstår från i onsdags, hostan har ökat och i morse vaknade jag med den ondaste värken i mitt öra. Har tagit alvedon men den hjälper inte. Måste nog till vårdcentralen imorgon och kolla upp streptokocker och öroninflammation. Borde nog sluta träna när jag känner mig sjuk.

Så istället för att åka till Stockholm på match idag så får jag vara hemma. Hoppas det bjuds på några bra filmer på tv. Missade Robinson igår eftersom det var Real mot Barca, så jag får se till att se reprisen på det kanske.

Det är synd om Johan. Han får inte heller någon sömn när jag ligger vaken och hostar och kraxar hela nätterna, trots att han tagit plats på soffan.

Har iaf One tree hill s06e21 att se idag, det ser jag fram emot.

Hejsvejs!
2009-05-01
 20:28:09

Valborg

Det blev ett lugnt valborgsfirande igår. Först lite hockey-vm, sen lagade vi en monstermiddag och sen blev det Buzz. Idag har jag solat lite, gjort i ordning hallen för målning och strosar runt här o där i denna stad. Och även städat lite. Imorgon blir det en fotbollsdag. Träning, sen Ersboda-Sollefteå och UIK-Göteborg tillsammans med Lisa och Patte, säkert några fler från laget också.

Ska krypa ner under täcker nu och fortsätta se Revolutionary Road. Har ett jätteoros i halsen som suttit i sen i onsdag nu. MÅSTE BORT! God natt på er!

Kram