2009-03-31
 21:32:19

Städpass

Har precis gjort färdigt ett litet städpass. Nu är lägenheten ren och jag trivs bättre. Har även lagat god mat.. ugnstekt lax och pressad potatis. Jag är inte dålig jag :)

Ska försöka krypa mig till kojs nu. Vill få bort det här jävla oroset jag har i kroppen. Hosta, hosta och hosta. Och varför ska den värsta ALLTID komma när jag ska gå och lägga mig? Man blir ju lagomt less.

Fick förfrågan om att vara barnvakt till Alfred imorgon, men en jädrans träning stoppar det. Hade varit superkul. Det får bli en annan gång :) Ser fram emot det iaf.

Jag vill ha en hund!

God natt.
2009-03-31
 20:12:57

One tree hill frågesport

http://www.vetgirig.nu/quick.php?no=2474&quiz=One-Tree-Hill

Det är 51 frågor, jag hade 50 rätt. Är ganska nöjd ;) Det enda jag inte kunde var vad Whitey heter på riktigt. Inte på riktigt i serien utan på riktigt. 

Prova det! 

http://www.vetgirig.nu/quick.php?no=568&quiz=OC/

I frågesporten om OC fick jag 80% rätt. Är nöjd med det också ;)
2009-03-31
 20:12:50

Where words fall, music speaks

Coldplay - A Message
Foo Fighters - Times Like These
Greg Laswell - High And Low
Hoffmaestro - So You Do
Joshua Radin feat Ingrid Michaelson - Sky
Paolo Nutini - Million Faces
The Fray - Never Say Never
The Script - We Cry
Yellowcars - City Of Angels
2009-03-30
 20:08:27

På en ynka minut

Det kan hända att hela ditt liv förändras på en ynka minut. Någon berättar något som får hela ditt liv att vändas upp och ner. Den ultimata bilden du hade av ditt liv om 10 år förändras plötsligt. Den bilden kan du nu riva i tusen bitar och kasta. Någon berättar det du hoppades att Aldrig behöva få höra. På en minut förändras livet till en mardröm. Det kommer aldrig att blir normalt igen.

Någon vände upp och ner på ditt liv, men det betyder inte att att du kan vända tillbaka det. Förändra det på det sätt som är möjligt. Den ultimata och perfekta bilden är borta, men du kan skapa en ny, med de förutsättningar som finns idag. Du kan göra det och jag kan göra det. Jag har inte lyckats än, men jag hoppas att jag gör det en dag. Det är fortfarande inte normalt och jag bryter ihop alldeles för ofta. Men jag är fast besluten om att kunna skapa en ny bild och kunna acceptera att den perfekta bilden inte kan bli mer än bra.

2009-03-30
 15:48:12

Honom tackar vi för!

2009-03-29
 19:57:48

Kort helg

Denna helg har varit väldigt "kort". Hela gårdagen försvann i Piteå. Och idag har man ju förlorat en timme. Vi har iaf hunnit storhandla och fikat på Mariedal. Har precis kommit hem från jobbet. 1½h. Tiden som jag tappade i fredags är igenjobbad. Nästa helg blir det 4h att måsta jobba istället, för 8h en lördag har jag inte tid med. Är både Alfreds dop och match nästa helg. Men sen är det bara tre dagar sen ledigt tors-sön. Ska blir så underbart skönt att få åka iväg till fjälls och bara vara. Grymt! 

Sitter också och funderar på hur min hosta kan bli värre av hostmedicinen.. skumt.

Ser framemot kommande träningsvecka. Suget är enormt!
2009-03-28
 23:57:52

Dåligt värre

Vi förlorade matchen idag med 3-0, inte glädjande besked. Vi har mycket att jobba på, men jag tror vi grejar det. Egentligen är det simpla grejer, men det behöver bara nötas lite.

Ikväll har det blivit fotbollstittande och nu ska jag gå och lägga mig och slockna snart. Ser verkligen fram emot det.

God natt hörrni!
2009-03-27
 22:04:47

Helgen

Ikväll har det blivit kladdkakebak med Mathilda och även Let's Dance. Heja Magnus!! :)

Imorgon blir det tidig morgon. 08.30 går bussen till Piteå för match. Vi är väl hemma nån gång vid 20.00 på kvällen och då blir det att se Sverige spela fotboll.

På söndag ska jag jobba, men bara 1½ (tid jag måste jobba igen). Sen blir det storhandling och på kvällskvisten fika hos Johans syster.

Har inte tid att sitta här, puss hej!

2009-03-27
 22:02:33

Melissa Horn

Alltså ALLVARLIGT, vilken jävla kvinna. Sjuuuuuukt sköna låtar. Har lyssnat ett tag nu och dom blir bara bättre och bättre ju djupare man lyssnar. Jag skojar inte. Och jag överdriver inte. Jag brukar verkligen inte tycka om svensk musik. Men hennes låtar... berör. Jag får rysningar, seriöst.

2009-03-27
 16:25:38

En sötnos

Jag hittade den här sötnosen på blocket. Han heter Yacke. Jag tror ärligt jag är kär. Ge mig tid för en hund!

2009-03-26
 17:19:39

Lyrisk

Jag älskar Spotify. Så enkelt och så smart.

En salig blandning helt enkelt
All Time Low - Jasey Rae
Demi Lovato - This Is Me
Foo Fighters - Times Like These

India.Arie - Ready For Love
Laleh - Live Tomorrow (Acoustic Version)
Matt Wertz - Sweetness In Starlight
Papa Roach - Scars
Shinedown - 45
Sister Hazel - Firefly
Sister Hazel - All About The Love
The Charlatans - Dead Love
Tyler Hilton - Pink And Black

Och sen alla Brad Paisleys låtar... yummi!

2009-03-25
 12:12:36

Yeah

2009-03-23
 21:00:14

Less och taggad

Jag är less på att aldrig kunna träna 100%.. eller 110%. Jag är mer taggad än någonsin och vill bli heeeel. Nu när jag är så här less vill jag att Johan ska komma hem från träningen så vi kan krypa ner och se "Marley & Me". Jag tror den är mysig. Vi såg trailern på den redan när vi var i Orlando och jag har längtat lite smått efter den.

Är för övrigt grymt taggad på att "göra om hela" lägenheten. Måla hallen och vardagsrummet är prio ett. Sen köpa en bärbardator och kasta databordet. Köpa en till snygg byrå till alla handdukar och sängkläder. Få bort alla sladdar som är överallt. Köpa en platt-tv till sovrummet så det blir lite flashigt. Som sagt. Planen är gjord.. nu väntar handlingen. Det SKA vara gjort innan sommarn. Jag är taggad! : )

God natt
2009-03-23
 20:56:05

En såkallad utmaning

Blev utmanad av Linda.

Regler: Det här är svårare än du tror. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du? Moa
2. Ett ord på 4 bokstäver? Mjuk
3. Flicknamn? Maria
4. Pojknamn? Marcus
5. Yrke? Musiker
6. Färg?  Mintgrön
7. Klädesplagg? Mjukisbyxor
8. Mat? Makaroner
9. Sak i badrummet? Mugg
10. Plats/stad? Miami
11. Orsak att vara sen? Mys
12. Något man skriker? Min!
13. Film? Men Of Honor
14. Något man dricker? Mjölk
15. Band? Missy Higgins
16. Djur? Mullvad
17. Gatunamn? Morkullevägen
18. Bil? Mercedes-Benz
19. Sång? Maybe Tomorrow

Nu när jag varit duktigt o gjort detta så utmanar jag SIgne, Mathilda, Tess och Forss.

2009-03-22
 18:43:13

En 6-timmars

Jättestädet är äntligen klart. Det blev ett 6-timmarstäd, men det var faktiskt kul. Man kan faktiskt kalla jättestädet "Kvalitetstid" också, för man får ju verkligen umgås : ) Sen kan man kalla det träning också, för det är fysiskt jobbigt att städa.

Nu när vi skulle börja med maten såg vi att kycklingen ska vara inne i ugnen i EN TIMMA, och jag håller iaf på att avlida av hunger. Jaja.. lite choklad under tiden kan ju inte sitta fel.

Imorgon börjar en ny arbetsvecka. Jag klagar inte. Det betyder bara att det är ännu närmare påsk och fjällen.

Liverpool var förövrigt grymma idag, Zlatan likaså..

Hej! : )
2009-03-22
 11:55:47

Det slutade inte som det var tänkt, men kul var det

Det som skulle bli en nykter kväll med Robinson och en lugn utgång på Rex slutade med tvärtom. Det började lugnt. Bara lite socialt drickade. Lisa och Nina var här och såg Robinson, som för övrigt var sämst. VId 22.00 dök 7 grabbar upp och började hälla upp Absintshots till oss, INTE bra. Musiken skruvades upp till max. Grannarna kan inte ha varit speciellt glada.. haha. Sen begav vi oss ut. Var sjukt mkt folk där ett tag, men det är ju bara kul. Ute träffade vi även svärdet.. askul! :) 

Idag mår jag iaf asbra. Jag och Johan ska ta tag i ett JÄTTEstäd idag. Skura och damtorka alla skåp i köket och verkligen rensa bort all skit överallt. Det behövs!

Så nu sätts det igång..

Puss 
2009-03-21
 09:30:00

Uppe med tuppen

Igår fyllde systeryster år och vi var självklart där för att gratulera och fika tårta. Det blev även Let's Dance-tittande.

Denna morgon vaknade vi båda kl 08.00 och har hunnit se sista halvan på Seven Pounds (eftersom vi somnade ifrån den förra gången), väldigt sorligt slut. Nästan så att det kom en tår..

Ska snart ner och strosa på stan i det fina vädret, äta en lunch och sen bege mig till match. Ska dock bara jogga och känna mig för. Nästa vecka hoppas jag att jag kan träna 100% hela veckan. Är ändå uppe i typ 80% nu, men det räcker inte riktigt. 

Ikväll blir det troligtvis någon typ av festlighet, hoppas jag. 

Trevlig helg, hej! 
2009-03-20
 16:28:25

Jag får rysningar.. ge mig den dagen igen!






 

2009-03-19
 17:29:42

Lovely Lady

Gjorde ett sånt där test på facebook. "Vilken typ av kvinna är du?" Detta blev mitt resultat.

Lovely Lady
"You are lovely and caring. You help others and spread out a lot of sympathy. Your life aim maybe is to serve the people. But your weakness is that you forget about yourself, your own needs. All your time is hold back for your friends and family. You are always there for people in trouble. Ready for any emergency. You make a lot of sacrifices just to be a good human. But every woman has her needs, her longings and a destiny. Don't loose yourself in work or curing other people's souls. You will have your own problems in your life. Another problem is that you don't say your opinion when it's right and important to say it. People trample onto your soul if you are always so kind and lovely and helpful. They will play on you. Though you should try to relax more and enjoy your life, you should not loose the gift that was given to you to help others . Not everyone is created this way... You are uniqe and rare!"

Det är kanske inte exakt så här jag ser mig själv. Eller ibland. Frågan är hur andra ser och uppfattar mig. Det är ändå spännande. Fast också skrämmande. Tänk om det är helt annorlunda.

2009-03-18
 19:30:50

Vi spenderade en kväll tillsammans


2009-03-17
 20:48:12

Gabriellas sång

And yet it's the way that I chose
My trust was far beyond words
That has shown me a little bit
Of the heaven I've never found


I want to feel I'm alive
All my living days
I will live as I desire
I want to feel im alive
Knowing I was good enough


I have never lost who I was
I have only left it sleeping
Maybe I never had a choice
Just the will to stay alive


All I want is to be happy
Beeing who I am
To be strong and to be free
To see day arise from night

I am here
And my life is only mine


And the heaven i thought was there
I'll discover it there somewhere

I want to feel
That I've lived my life

2009-03-17
 20:47:57

Umeå Södra FF´s blogg

Måste ju göra lite reklam för Umeå Södras blogg. Det är en "tillfällig" hemsida eftersom vi inte har något som uppdateras. Finns ju ingen som har koll på träningsmatcher, nya spelare osv. Därför har vi lagt upp den, där alla i laget kan gå in och skriva. Bilder kommer också att lägga upp när det görs något roligt osv :)

www.umeasodraff.blogg.se
2009-03-16
 21:30:51

Veckans

Eftersom alla inte kunde klicka upp bilden så skriver jag citatet här också.

"En viktig sak är att inte vara bitter över livets besvikelser. Lär dig att släppa det förflutna. Och inse att varje dag inte kommer att vara ljus. Men när du finner dig själv vilsen i mörkrets förtvivla, kom då ihåg att det bara är i den svarta natten du kan se stjärnorna. Och dom stjärnorna kommer att leda dig hem igen. Så, var inte rätt att göra misstag. För, den mesta dels av tiden kommer den största belöningen genom att göra det man fruktar mest. Kanske får du allt du önskar dig. Kanske får du mer än du kunnat föreställa dig. Vem vet var livet kommer att föra dig. Vägen är lång och i slutändan är det resan som är målet."




2009-03-15
 14:01:54

Söndag

Det var en trevligt kväll igår. Det enda tråkiga var ju att operasångerskan vann melodifestivalen. Hur kunde det hända? I övrigt var det roligt som vanligt att gå ut med folk från laget.

Idag har jag redan hunnit med disk, handling och sen har jag även burit upp sommardäcken på vinden. Så äntligen har vi ett fungerande baksäte i bilen :) Om någon timme ska jag börja förbereda maten och sen kanske lägga mig och vila en stund på soffan.. innan det är dags att verkligen laga maten.

Vi hörs kanske ikväll. Puss
2009-03-13
 19:43:08

Skön energi

Den här låten har en speciellt energi. Två sköna artister dessutom. Dock tillkommer ju lite OTH scener i denna video, men jag klagar inte.

2009-03-13
 19:42:13

Magnetröntgen

Träffen hos läkaren gick bra, eller dåligt. Jag vet inte. Han visste liksom inte vad han skulle säga mer än att nåt verkar vara på tok. Har fått en remiss till magnetröntgen nu iaf. Och under tiden ska jag äta antiinflammatoriska tabletter bara för att se om det blir något bättre, trots att jag provat det en gång redan.

I och med denna remiss tränade jag hela fotbollspasset igår. Känder skitbra från början och jag fick upp ett hopp om att det kanske blivit bättre ändå, tills ungefär minut 30 av träningen när det började smyga sig fram. När 1½ timmes träning var jag tillbaka igen. Och idag får jag sota för det. Jag är tillbaka på ruta ett. Men det är bara att bita i.

Säger det igen: Är sjukt taggad på imorgon!!

2009-03-13
 16:26:58

Imorgon :)

2009-03-12
 17:29:46

Guldstjärna

Denna man har fått stått ut med en dålig Moa på sistone. Han förtjänar verkligen en guldstjärna.

2009-03-12
 07:31:16

Min dom och en tagg

Om drygt en timme ska en ny människa dömma min ljumske/höftböjare. Jag hade helt ärligt en nervös känsla i magen när jag vaknade imorse. Jag BEHÖVER komma tillbaka, för min egen skull. Så jag kan hitta mitt rätt jag igen.

Btw så är jag sjukt taggad på lördag. Jag och Pat ska laga mat, ta kort och dricka drinkar, sen bege oss till annaforss.devote.se som har inflyttningsfest med sin pojk. Lär bli blandat med människor men säkerligt himla himla roligt :) Sen utgång såklart. Första gången på Evigheter för min del. Därför är jag extra taggad.

Vi hörs hörrni :)

Puss
2009-03-12
 07:24:23

Bara några få

Varsågod!

Melissa Horn & Lars Winnerbäck - Som jag hade dig förut
Lars Winnerbäck - Fria vägar ut
Kieth Urban - You'll think of me
The Magic Numbers - I see You, You see Me
2009-03-10
 21:34:58

Farmor

Ikväll har jag, pappa, linn, stefan och alfred varit och hälsat på farmor. Där bjöds det på fika och Vem vet mest. Och nu har jag precis tagit hand om den rena tvätten och plockat rent och fint i lägenheten. Finns ett berg med disk på diskbänken också, men den orkar jag faktiskt inte ta hand om nu, trots att det var "min" uppgift idag. Men, jag har ju faktiskt gjort andra sysslor istället, måste vara okej.

Imorgon ska tydligen någon läkare ringa mig, förhoppningsvis får jag en tid o kan kolla med onda ljumske/höftböjare fort, få en rehab och vara tillbaka snart. Jag är riktigt riktigt less nu.

Imorgon fyller mamma år, grattis i förskott. Det innebär ännu mer fika och även att få träffa släkten, trevligt! Nu ska jag krypa ner och försöka somna in snart, känner att mina ögonlock är rätt tunga nu.

Puss!
2009-03-10
 21:31:25

I love it !

2009-03-08
 21:04:29

Lugn helg

God kväll.

Denna helg har varit otroligt lugn. Igår låg jag för det mesta i soffan och kurerade mig. Mår betydligt bättre idag, om än Johans oroshosta har smittat av sig på mig.. inte roligt. Ingen feber, inget halsont.. jobb imorgon!

Igår gjorde vi tacogratäng och såg "Slumdog millionaire". Den var faktiskt riktigt bra. Ikväll gjorde vi en bruschetta till förrät innan det blev rester av tacogratängen, monster! Nu ska vi se Sanningens ögonblick.

God natt!
2009-03-06
 10:02:31

Status

Samma status idag som igår kväll så nu ligger jag hemma. Måste dock ta mig upp för att åka och köpa mer nässpray och alvedon. Inge kul att ligga hemma :(

Blir inte nån resa till Övik med laget imorgon iaf, men hoppas vi vinner iaf. Hade varit kul och se. Jag kommer att hålla tummarna iaf!

Nu ska jag krypa ner och försöka få mig lite sömn igen.
2009-03-05
 17:10:28

Oros i kroppen..

Precis hemkommen från en otroligt jobbig arbetsdag. Imorse var mitt lilla halsont från igår tio gånger värre, näsan var igentäppt och det var ett lock för öronen. Och så är det än.. Plus att jag tog tempen nyss och den visade en liten feber i min kropp. Så nu ska jag äta och sen bädda ner mig framför tv'n..

Adios!

2009-03-04
 18:37:06

Halva veckan

Halva veckan har gått helgen börjar närma sig, mycket skönt. Det som är mindre skönt är att jag fått ont i halsen och en hängig känsla. Vill inte bli sjuk. Vill inte missa stålarna och vill inte missa att få följa med och se vår match i helgen.

Längtar efter nya One tree hill avsnittet nu.. det här uppehållet har varit alldeles för långt.



Börjar för övrigt känna ett litet sug efter en ny tatuering, också på något diskret ställe. Vill ha ett citat, ett sånt där man kan läsa och känna inspiration och hopp. Ninalundmark.blogg.se har ju den grymmaste tatueringen. Gå in och kika!

Ikväll har vi fotografering med laget, usch ba. Hoppas man iaf kan se lite bättre ut än förra året, borde dock inte bli så svårt, haha. Ha de bra hörrni!

Puss
2009-03-03
 20:38:03

Tråkiga tisdag

Tisdagar är faktiskt den drygaste och tråkigaste dagen på hela veckan. Det tog miljoner timmar innan klockan slog 16.30 och jag fick åka hemåt. Nu blev det inte hemåt, utan till Tenton där jag och Pat gymmade lite. Nu sitter jag hos mamma och ser bygglov. Har precis slingat utväxten lite.

Imorgon är det onsdag och premiär för utomhusträning. Jag kan ju fortfarande inte träna, men ska klä på mig ordentligt och åka dit iaf. Måste dock hinna cykla innan..

Jag tycker att det är dags för livet att vända snart igen. Det är lite tråkig, tröttsamt och allmänt dystert för tillfället. Saknar fotbollen, stämningen och den riktiga "vardagen".

Skepp o hoj. Puss

2009-03-01
 18:10:09

Män som hatar kvinnor

Jobbet på Rex gick bra förutom ömmande fötter och en hungrig mage. FIck mitt P-leg också, HURRA! :) Sjukt snällt att redan ge mig det. Till helgen börjar träningsmatcherna. Ska ändå försöka jobba någon gång fram över ändå, så att jag verkligen är värd p-leget. :) Det var faktiskt lite småroligt att jobba. Träffa nya människor, nya arbetskamrater osv :)

Det var en mycket trevlig kväll hos pappa igår. God mat och gott sällskap. Alfred var på hyffsat humör också, vilket är positivt. Efter såg vi som sagt "Män som hatar kvinnor". Jag måste säga att jag är lite besviken. Boken var väldigt mycket bättre. Var så många detaljer som var borttagna. Men. Den som inte läst boken borde ändå se filmen. Ni kommer inte att bli besvikna.

Idag fyller Signe 20år. Grattis! Ska snart åka dit och fika :)

Sjukgymnastebesöket gick förresten plusminusnoll. Dom kunde inte säga något utan skickar mig vidare till någon läkare, vilket är bra. Så att någon verkligen kan säga "Det är här det!". Nu går jag bara omkring och har ont utan att veta varför.

Ny vecka imorgon. Nya möjligheter.