2009-02-27
 20:56:03

Tapas de tappenad

Hej,

Ikväll har Johan bjudit mig på middag på Tapas. Det var jättegott. Nu sitter jag och ladda upp inför kvällen och nattens jobb. Det känns inte så jobbigt som jag trodde, trots en monsterstressig dag på "vanliga" jobbet. Ser hur som helst fram emot att klockan ska slå kring 03.00 så jag får sätta mig i bilen, åka hem och lägga mig under täcket. Imorgon blir det storhandling på Maxi. Efter det ska jag klä av min soffa som står i papps förråd för att sedan tvätta den och sätta ut den på blocket. Någon som behöver en soffa? Den är fin. Ska sätta in en bild här sen. Senare imorgon blir det middag hos pappa och sen "Män som hatar kvinnor" på bio. Mums.

Nä, nu ska jag kanske ladda upp med ett one tree hill avsnitt. Vi hörs.

Trevlig helg, Puss!

2009-02-26
 14:38:54

Kort och gott

Jag har varit värdelös på att skriva på slutet.

Inter - Man U i tisdags. Heja Man U. Ronaldo är så mycket bättre än Zlatan!
Real Madrid - Liverpool igår. Där är jag neutral. Lyckades bara se en halvlek eftersom jag somnade 21.30 igår.

Idag ska jag äntligen till sjukgymnasten igen, kanske hon kan säga något rätt och nytt eftersom det inte blivit nåt bättre på tre veckor? Jag är less och vill ha svar.  Tur att jag varit ovanligt duktig på att ta eget ansvar med träning. Cykel+gym i princip varje dag, jag är imponerad av mig själv!

Efter sjukgymnasten ska jag på Tenton med Pat. Sen tvätta om det finns tid. Och laga mat. Kanske till och med somna innan 22.00 igen. Vore en bragd.

Imorgon ska jag jobba på Rex 22-03. Är lite nervös. Det var ett tag sen. Men vad gör man inte för att få ett p-leg. Jag måste bita ihop några gånger nu. Värdelöst att dom ändrat åldersgränsen till 21!

Puss, hej!

2009-02-23
 21:19:28

Har inte så mycket att komma med

Jag har inte så mycket att skriva idag, som kommer sådär från hjärtat. Helt ärligt har det väl inte varit en skitbra dag. Trodde att veckan skulle börja bra och att det skulle kunna vara så resten av veckan, men det blev inte så.

Har iaf varit på gymmet ikväll. Det känns att mina vek överkropp blir starkare, vilket är positivt. Men nu längtar jag så innerligt tills jag kan köra Urbans monster-fys, jaga en fotboll på en fotbollsplan en hel träning utan att ha ont och bara få vara med dom andra. Vara med på riktigt igen.

Nu ska jag se OTH. Något bra denna dag iaf.

P.s Jag vet att jag är beroende av OTH, men det är jag stolt över. Jag lär mig något nytt i varje avsnitt. 

2009-02-22
 22:25:24

Inte bara ett citat


Läs..

"Dear Molly. This is gonna sound a little strange. But, I like you to paint over my old closetdoor. The thing is, there is never a time when you'll be more honest, when your convictions will be stronger or when your motives will be more pure than they are right now. Which means you should chase whatever there is that excites you. Be confident and take risks. And paint over my words and start writing your own. My story may have inspired you, but I'm certaine your story will inspire the next girl to live in our room. I want you to now.. you don't need somebody to write about you in order for you life to mean something. You can write about yourself. Make your own destiny. Then, years from now, the next girl will keep what you write on that door long enough to remind you of how inspired your life is. And you can tell that girl to paint over the door, because you realize the words you wrote and the friends you had will always be there underneath the paint. And the love you professed will always be there, the spark of something undeniably, a seed of hope, the truth, for better or for worse, just below the surface. Love Peyton."


2009-02-22
 21:54:53

Hunnit med massor

Idag har jag hunnit med en massa grejer. Hann med att sova till 11.00, shoppa på Strömpilen, handla på ICA Teg, träna fotboll, städa garderoben, städa toan, dammsuga hela lägenheten, möblerat lite i sovrummet och även sett ett antal OTH-avsnitt samtidigt som städningen. Just det, har ju även bakat en kladdkaka till Johan, han förtjänar den efter helgens cup =)

Imorgon är en ny vecka kommen. Det känns som att det kommer att bli en bra vecka. Jag ska se till att det blir en bra vecka. Hoppas ni haft en bra helg.

Puss och Kram

2009-02-21
 19:19:31

En lördag med Pat

God afton folket. Har varit en riktigt riktigt trevlig dag. Pat och jag har hunnit igenom en del OTH-avsnitt, pratat massor om livet, taggat collage i Usa och lagat en god middag. Nu har hon begett sig hemåt mot Vännästrakterna. Jag ska plocka fram fotoalbumet, pysselgrejerna och en mysig film.

Saknar min Johan. Det är ensamt utan honom.

2009-02-20
 21:19:05

Johan och jag




2009-02-20
 19:23:52

En P-bot på mig

Inte nog med seriekrocken imorse så fortsätter ju eländigheterna. Jag står utanför systemet på Ersboda och väntar på mamma, ni vet där det egentligen inte är parkeringar men där alla bilar står ändå och väntar på den som springer in en snabbis. Iaf. Efter tre minuter ser jag att i bilen som kör förbi så är det en kille som pekar bakåt. Jag tittar bakåt och där står en jävla parkeringsvakt och skriver en jävla p-bot till mig. Jag öppnar dörren och säger:
Jag: Du måste skämta med mig? Helt allvarligt!!
Han: Nej, jag kan ju inte göra skillnad på folk?
Jag: Men du kan väl vara mänsklig och bara be mig köra härifrån bara??
Han: Nej tyvärr.
Jag tar lappen, stänger BESTÄMT igen dörren och kör därifrån.

Alltså allvarligt, hur störd får man vara? Svårt att bara be mig hitta en parkering istället. Vilket jävla jobb att vara lapplisa. Fy!!!
2009-02-20
 19:16:19

Jag har varit med om en "seriekrock"

Denna underbara sista arbetsdag på veckan började med en "seriekrock". Min älskade Södrabil blev påkörd av en bil bakfrån. Även denna bil blev påkörd bakifrån. En seriekrock helt enkelt. Som tur var i en behaglig hastighet. Tyvärr så är ju såklart min bil trasig där bak, eftersom det är en plåtburk. Vill inte ens tänka på vad som skulle hända med mig som sitter i bilen ifall det sker en olycka i högra hastighet, den verkar rätt skör min lilla bil. Haha. Hur som helst. Tur att allt gick bra och att alla är oskadda.

Ikväll blir det mys med mamma. Vi ska handla efter jobbet, laga mat och sen se Let's Dance. En behaglig start på helgen nu när Johan åkt iväg på cup. Imorgon efter vår morgonträning så sätter jag och Patricia igång med ett OTH-marathon. Vi börjar såklart på säsong 1. Sen ser vi, snackar skit och umgås hela dagen tills hon ska hem till Vännäs igen vid middagstid. Mysdag helt enkelt. Kvällen ska jag nog spendera själv, om det inte blir utgång. Ev fortsätter jag på OTH-temat och ser säsong 5 som jag börjat se igen, samtidigt som jag pysslar med mitt fotoalbum. Lite egotid helt enkelt.
2009-02-19
 18:09:36

Kan en låt förändra ditt liv?

Jag är helt ärligt när jag säger att en av dom skönaste känslorna jag vet är när jag hör en låt för första gången och jag blir sådär förälskad. Antingen är det rösten, texten eller bara själv känslan som ger mig rysningar. Det kan vara en känsla av sorg, desperation, kärlek eller glädje. Hur som helst. Låtar som ger en den där speciella känslan är värd att ta vara på. Kanske en låt kan förändra ens liv?

Till dig:
A Fine Frenzy - Ashes & Wine
AA Bondy - There Is A Reason
Adele - Hometown Glory
Adele - Make You Feel My Love
Ben Lee - Ripe
Black Rebel Motorcycle Club - Mercy
Belasco -  Butterflies
Belasco - Lawman
Bethany Joy Galeotti - Leaving Town Alive
Colbie Caillat - Realize
Earlimart - Bloody Nose
Erin McCarley - Pitterpat
Erin McCarley - Pony
Foo Fighters - Home
Gabe Dixon Band - Disappear
Grace Potter & The Nocturnals - Apologies
Holly Conlan - Winter
Jason Reeves- Never Find Again
Jason Walker - You fill my heart
Jack Savoretti - Between The Minds
Jack Savoretti - Dreamers
Joey Ryan - As It Must Be
Joey Ryan - Loving You
Joshua Radin - They Bring Me To You
Matt Nathanson - All We Are
Matthew Perryman Jones - Feels Like Letting Go
Mindy Smith - One Moment More
Missy Higgins - Where I Stood
Pitbull - Tell me
Richard Harris - Will You Be There

Sarah Thiele - I Won't Let You Go
Stereophonics - Bright Red Star
Susie Suh - Give Me Heart
Susie Suh - Light On My Shoulder
Susie Suh - All I Want
The Editors - Push Your Head Towards The Air

The Hours - Back When You Were Good
The Freshman - The Verve Pipe
The Bravery - Time Won't Let Me Go
The Honorary Title - Far More
The Honorary Title - Stay Away

Det gäller att ge varje låt en chans. Kanske är det inte "kärlek vid första ögonkastet", det kanske växer fram med tiden. Om inte.. leta vidare.

Lyssna och njut!

2009-02-19
 12:23:29

En moster och en Alfred




      
2009-02-18
 20:50:53

Blandad kompott

God afton folket!

Idag har det varit en bra dag. TIden går fort när man bara sitter och matar på jobbet. "Titta på klockan så lite som möjligt och gör så mycket som möjligt". Det är mitt motto nu för tiden. Såklart samtidigt som skön musik strömmar in i mina söta öron! =)

Ser just nu One tree hill s05e04. Älskar det. Snart har Man U match på Canal+, tycker om det också! =)

Imorgon kommer jag att publicera några nya kort. T.ex på syrrans sötaste lilla Alfred. Även ett på mig och Johan i liften. Spännande va? ; ) Haha, skämt och sido.. 

Vissa små saker kan verkligen få en att le. En härligt stund som förgyller dagen.

Puss
2009-02-17
 12:44:59

Jag får skylla mig själv helt enkelt

Det blev inte bara styrka och teknikbana på fotbollsträningen igår. Jag var med på uppvärmningen och det kändes okej, så jag fortsatte att vara med. Smärtan kom ju längre det gick av träningen, jag bet i. Jag sköt, sprang, passade och njöt samtidigt som jag ville gråta. Jag får sota för gårdagens träning idag istället då det knappt går att lyfta benet. Bra Moa, nu har du lärt dig något nytt igen, något du egentligen redan visste. Börja inte för tidigt, speciellt inte när det inte blivit nå bättre. Men jag behövde få vara med på en fotbollsträning helt enkelt. Kroppen kanske inte behövde, men psyket.

Ikväll blir det enbart styrka och efter det underbara One tree hill. Tjuvstartade med en ny runda av säsong 5 redan igår.

Nu är lunchen slut om 30sek ungefär. Ha´de!

Puss
2009-02-16
 17:39:19

Ljuvliga måndag

Jag slocknade 22.30 igår, trots att jag sovit 12h natten innan. Finns kanske något oros i kroppen. Ikväll ska jag iaf först vara duktig och köra fys på cykel 18.00 innan vår fotbollsträning som är 19.00. Då blir det istället styrka och ev lite teknikbana om kroppen håller.

Det underbara är att denna första dag på jobbet har gått otroligt snabbt. Bättre start på veckan kan man ju inte önska sig. Får hålla tummarna att resten av veckan flyger fram lika fort så det får bli helg igen. Kommande helg kommer jag att få spendera själv i lägenheten då grabben åker till Luleå på cup. Jag har redan börjat ladda upp med att ladda hem One tree hill säsong 5. Den har jag ju faktiskt bara sett en gång så det kommer bli så kul att se en gång till. Kommer nog bjuda in en viss Pat också. ; )

I övrigt kommer veckan att bjuda på det vanliga. Arbete och träning. Jag klagar inte. Känner dock ett pluggsug just nu. Att få läsa något man verkligen är intresserad av och även att få träffa folk på dagarna, blandat folk.

2009-02-16
 17:39:06

Coldplay 22/8-09

Coldplay spelar i Stockholm den 22 augusti och jag vill så välli gärna åka och se dom. Vi har match 23 augusti i Stockholm så det blir så perfekt, om man är uttagen till match. Då får man flygresan gratis. Boende bör lösa sig på något sätt också. Dessvärre verkar biljetterna sällsynta. Ska nog få tag på två stycken. För jag ska dra med mig Patricia dit såklart. Hon har inget val än att följa med och supporta mig! ;)

Gåshud!!

2009-02-15
 16:14:59

Dagen efter alla (L) dag

Det blev en fartfylld alla hjärtans dag igår. Strosade runt på stan, expo och strömpilen efter att jag varit en sväng hos Pappa där Alfred hälsade på. Johan kom hem från bortamatch vid 17.00, så då blev det matlagning, melodifestival och lite blåbärspaj. Jättegott. Alla hjärtans dag är ju faktiskt rätt överskatta, precis som mycket annat. Man ska ju inte vara mer kär, glad och mysig bara för att det är alla hjärtans dag. Kärlek ska man sprida varje dag ändå! =)

Sitter hos mamma nu, Alfred sover. Om drygt en timme bär det av till Johans föräldrar för lite middag. Inter - Milan ikväll, blir hur kul som helst!

Less på att inte kunna träna ordentligt.. Hörs, hej!
2009-02-13
 12:20:15

Underskatta inte kvalitéerna


Den här tjejen är bra!

2009-02-13
 12:18:56

Fredag den 13e

Hittills har denna dag varit bra. Förmiddagen har flytit på bra och nu har jag precis ätit lunch, 9min kvar av lunchen, därför detta bloggande. Efter jobbet blir det handling på Ica Maxi och shopping på Strömpilen. Senare matlagning och en lugn kväll framför tv'n.

Var ju på Modo - Skellefteå igår. Måste säga att det var mäktigare än jag hade trott. Rysningar när Foppas namn ropades upp på Lineupen. Ännu mer rysningar när han gjorde 1-0. Jag hade inga förväntningar på att han skulle leverera något, men om han gjorde!

Jag längtar till söndag. Då blir det mys med lilla Alfred eftersom han ska hälsa på hos mamma. I love it!

2009-02-10
 18:55:45

Ödet

Ödet är något underligt. Jag vet egentligen inte hur jag själv skulle förklara själva ordet, vad det egentligen är, men ändå tror jag på det. Ibland när det är jobbigt och beslut ska fattas är det skönt att bara känna att det ordnar sig ändå. Det blir som det är menat att det ska bli, på ett eller annat sätt. Självklart får man inte lägga allt i ödets händer, ibland måste man göra val. Men kanske är dessa val bara olika sorters vägar till ödets olika mål i livet; Vad man ska jobba med, var man ska bo, vem man ska leva med, var man ska spela och hur livet kommer att bli.

Magkänslan säger att ödet kommer att leda mig rätt i livet.

2009-02-10
 13:55:09

Det var bal förra året

och vi fick vara filmstjärnor för en dag. Jag gillade det, och jag gillar det här kortet, därför får ni se det igen :) 

2009-02-09
 12:31:16

Good and bad

Tog en snabblunch för att hinna blogga lite, jag är dålig på att blogga på kvällarna.

Det har varit en minst sagt händelserik helg. Både bra och dålig har den varit. Inget mer att orda om det. En ny vecka är här och det är nya tag som gäller. Ikväll ska jag träna igen. Fotboll. Jag hoppas att det kommer att gå bra, men helt ärligt så har jag inga förhoppningar. Men jag behöver fotbollen igen, jag känner mig rätt tom utan den. Är liksom inte mitt vanliga jag.

Dags att återgå, vi hörs ikväll!

2009-02-05
 07:58:59

Ljud och bild


 

Ibland finns det inte så mycket ord att komma med, men ljud och bild kan säga ganska mycket det också, beroende på vem som lyssnar och tittar. Alla kanske inte tar det på samma sätt, men det är det som är tjusningen. En låt med en text kan för låskrivaren betyda en sak, men för mig en helt annan. Antar att det har att göra med var man själv är i livet.
2009-02-03
 19:41:52

6.471.818.671

2009-02-03
 19:41:06

Likhet

Vem är sjukt lik Miley Cyrus på den här bilden?