2011-05-31
 16:29:24

Mixa dessa tre så skulle det bli perfekt.


http://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-stromback-umea-kommun-stromback-160-1935655


http://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-stocksjo-umea-kommun-stocksjo-asarvag-101-1867156

http://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-villanas-umea-kommun-langnasudden-10-1767155

2011-05-31
 12:26:59

Music is the shit.

Tisdag och jag har hunnit jobba 4h hemifrån redan. Väldigt skönt. Nu ska jag göra i ordning lunch åt både mig och Mille innan det är dags att gå ut en sväng igen.

Igårkväll var han superspeedad och ville verkligen inte gå och lägga sig. Då satte jag på musik på min iphone, släckte ner och låg och väntade. Det tog bara någon minut så låg han i sin bädd och sov där utan problem hela natten. Väldigt skönt. Pat var hundvakt igårmorse när jag var i skolan och det var hon som sa att han verkade bli lugn av musik, kanske det stämmer. Jag ska prova ikväll igen! :)
2011-05-30
 20:44:19

Kanske en av världen finaste kärlekslåtar

"Michelle Featherstone - We are man and wife"
Cause you are the love of my life, you are the love of my life
There'll be times and there'll be things
but everything is going to be fine now your in my life
So I give you my heart and soul, It's yours to take where ever you go
and through the years you'll always know, it's yours to keep
God has blessed this sacred vow and angels high above look down
they see the two of us have found the perfect love


Att vara kär är en rätt häftig känsla.

2011-05-30
 19:54:03

Pajmiddag och härligt sällskap

Nu är vi hemkommen från morsdagsmiddagen hos mamma. Mille busade på rätt bra från början men blev sedan lite för uppspelt av Alfred. Dom kunde liksom inte busa på samma sätt! ;) Så därför gick Johan och la sig i ett enskilt rum med honom och där somnade han rätt fort och sov en timme innan det var dags att åka hem.

2011-05-30
 16:01:15

Han växer så det knakar!

Vi tog en liten prommis i I20-skogen. Jag försöker ha koppel så mycket som möjligt nu för att verkligen vänja honom och han är verkligen jätteduktig. Han försöker aldrig bita i det eller nåt, däremot gillar han att byta sida hela tiden alt gå just bakom mina fötter, haha. Så söt. Och nu när jag tittar på bilder från 1-2 veckor sedan och från idag så der jag verkligen hur mycket han har vuxit, lillkillen. Idag har han varit jättetrött och sovit i princip hela dagen. Gissar att det blir lite mer fart då om någon timme när vi ska till mamma för lite morsdagsmiddag! :)
2011-05-30
 11:59:27

Jag välkomnar mitt sommarlov!

Nu har jag sommarlov på riktigt. Imorse gjorde jag bort de sista två timmarna i skolan.
Jag inviger sommarlovet med att jobba hemifrån. Lillhjärtat ligger bredvid mig i soffan och sover. När han vaknar ska vi ta en sväng till I20 så att han får springa av sig och busa en stund. Inatt sov han rätt oroligt och vid 06.00 ville han komma upp till oss. Så ännu en morgon fick vi en mysig stund tillsammans i sängen.

2011-05-29
 23:38:13

The best part of my life

Efter en 8-0-förlust är det rätt skönt att komma hem till dessa två killar. Dom är det bästa jag har!
Såhär mysiga var dom imorse.

2011-05-29
 09:55:07

Söndag - matchdag!

God morgon alla vakna!

Morgonen har varit mysig. Vid 08.00 stod Mille mot sängen och tittade upp på Johan med sånna där riktiga valpögon. Han fick komma upp till sängen då, låg och busade en liten stund och somnade sedan mot Johans arm. Mysigt att ligga där alla tre.

Nu sitter jag och äter frukost. Snart sätter jag mig på flyget för att bege mig till Sthlm för match mot AIK.
Vi hörs imorgon.

Trevlig söndag!
2011-05-28
 19:25:10

Mille ute på äventyr

Ikväll fick Mille uppleva I20-skogen för första gången och han såg verkligen ut att stortrivas. Det fanns massa spännande att lukta och titta på. Väldigt roligt att springa fort också. Som vi misstänkte skulle det trötta ut honom rätt ordentligt så nu ligger han i soffan och sover. Ikväll blir det en mysig hemmakväll för alla tre, perfekt!

2011-05-28
 19:21:31

Stilig är bara förnamnet


2011-05-28
 19:20:39

Det här var vad jag fick uppleva av yran

Jag fick se två av Johans lags matcher. Tyvärr åkte dom ut i 16-delsfinalen.

2011-05-28
 10:29:43

Sötnöt är vad han är!

Igår gick vi alla och la oss 23.00, så skönt. Vi fick in bra rutiner innan så att även Mille ville lägga sig då. Sen sov vi fram till 07.15 ungefär då Johan åkte iväg för att lira brännboll. En sväng ut, lite bus och sen 1½h till sömn i soffan tillsammans. Jättemysigt. Nu har vi varit ute, han har gjort sina behov. Så nu ska vi försöka busa av oss ordentligt, ut en sväng till och sen får han vara själv en timme då jag ska iväg och se Johans lag lira, om dom inte hinner åka ut tills dess. Mille fick stanna hemma igår när jag åkte och såg andra halvlek av fotbollsmatchen och vad vi kunde se skötte han sig exemplariskt. Det är skönt att se att han inte verkar ha några problem med att vara själv en liten stund. Antingen lägger han sig och sover eller så busar han bara. Sötnöt!

2011-05-27
 13:47:09

Lugn och ro en liten stund!

Han är rätt söt när han ligger i soffan och myser.

2011-05-27
 12:24:19

Dag 4 och första paniken

Det är jobbigt att känna sig otillräcklig. Mille är världens sötaste och jättelugn och go vid tillfällen. Ibland busar han och verkar jätteglad, men ibland får han typ.. damp. Det känns så iaf. Han blir okontaktbar, flyger hit och dit och har vid vissa tillfällen börjat jucka. Det är typ det värsta jag vet och jag får panik när en hund gör så, jag vet inte varför.

Han är ju bara en liten valp så hans beteende är ju helt normalt (utifrån vad jag läst), men det är så jobbigt att inte ha kontroll över situationen. Jag längtar verkligen tills Johan är ledig och kan hjälpa mig. Det är som att jag känner en sorts press över att uppfostra honom på rätt sätt.

Jag har aldrig haft sånt här ansvar över en valp så jag vet ju egentligen ingenting om det, men jag försöker läsa så mycket som möjligt för att lära mig.

2011-05-26
 21:37:11

Det är jobbigt att vara valp

Det är typ såhär vi har spenderat dagen. Vi gick ut en sväng på morgonen, vilade mellan 8.30-11.00, gick ut och busade vid lunch och var igång fram till 12.30, vilade mellan 12.30-17.45 och sen har det varit lite bättre fart ikväll. Jag har inte vilat lika mycket som Mille utan har passat på att städa undan lite, sopa, kokat ris och fisk till honom och även jobbat nästan 2h. Imorgon ska jag försöka jobba ännu mer.

Nu ligger han här bredvid och sover, igen. Jag försökte få honom att busa men han verkade inte speciellt intresserad.. Det betyder alltså att det blir ännu en sen kväll för min del. Tur att jag har sommarlov och egentligen får jobba när jag känner för det.

2011-05-26
 10:04:36

Vitt, svart, rött, grönt, rosa..

Jag skulle vilja börja samla på finporslin. Något i vitt för att sen kunna ha ett kompletterande set med färgglatt porsli. Det får inte vara för mycket sånt, men lite grann för att piffa upp. Det skulle jag gilla :)
2011-05-26
 09:33:32

Prio 1 - Stabilisera magen

God morgon! Vi somnade sent igår, runt 00.30. Mille var speedad och behövde sen ut och göra sina behov. Imorse ville Mille kliva upp när Johan klev upp, runt 07.30, så det blev ingen sovmorgon idag. Nu ligger han dock däckad här bredvid mig i soffan och tar en powernap. Stackarn är fortfarande jättelös i magen så idag ska vi prova kokt ris och kokt fisk plus som jag precis varit och handlat. Jag hoppas det går över. Som tur är så är han i alla fall pigg i övrigt, lite väl pigg ibland då han springer runt som ett tok, sötnöt! Jag gillar att han är obrydd när man lämnar honom, han märker det knappt. Igår gick jag ned till tvättstugan en stund medan han busade i sin bädd, han såg när jag gick men brydde sig inte utan fortsatte leka och gjorde det även när jag kom tillbaka. Samma sak nu när jag åkte på konsum. Han låg och sov, märkte att jag klev upp och gick iväg, men sov när jag kom hem. Många plus till det!

Skönt på baksidan när solen skiner och blåsten lugnat ner sig.

Sen är det alltid superskönt att ligga upp och ner!
2011-05-25
 20:04:36

Kesella - en ständig favorit!

Ikväll provade jag Kesella Rabarber. Tidigare har jag smakat Kesella Hallon, men jag måste faktiskt säga att min favorit fortfarande är Kesella Vanilj. Jag skulle kunna äta det till frukost och kvällfika varenda dag, men jag nöjer mig med att behålla det som "lyx" och tar det max en gång i veckan.
2011-05-25
 19:58:20

Härligt väder ikväll

Vilken fantastisk kväll det blev. Väldigt behagligt att träna i. Ikväll har vi egentligen fika med laget, men jag är hemma med Mille eftersom Johan har träning. Jag älskar att vara med honom, men det blir skönt sen när han blir lite större och man kan lämna honon själv en liten stund. Eller då man kan ta med honom överallt. Nu vill jag helst skona honom från för mycket intryck på en och samma dag. Sakta men säkert framåt tycker jag känns bäst! :)

På fredag ska han iaf få följa med och se Johans match. Förhoppningsvis. Enligt yr.no ska det regna så jag måste hitta en bra lösning för att han inte ska frysa och bli blöt.
2011-05-25
 13:47:37

Myspys är det bästa - allt annat får vänta

När lillkillen är vaken får man ständigt hålla koll. Dels för att han inte ska kissa/bajsa inne men också för att jag är så orolig att han ska göra illa sig på nåt sätt. Det är fullt upp. När M och E kom vid 12.00 insåg jag att jag inte ens hade hunnit med att äta frukost, så jag fick passa på medan dom busade med Mille. Jag vet att det inte ska behöva vara så extremt, men han har ju bara varit här i 2 dagar snart, så det är väl inte konstigt att man ständigt vill hålla ett vakande öga över honom? Jag skulle kunna passa på att göra saker medan han sover, men när han gärna vill sova nära mig så vill jag ju inget annat än att njuta av den mysiga stunden..

Men, jag måste få in rutiner och ständigt matintag för att orka träna, så imorgonkväll blir det storkok när Johan kommer hem från jobbet. Chili Corn Carne och nåt annat, vi får se vad det blir.

2011-05-25
 13:27:12

Kan var gott att prova något nytt

För några veckor sedan när vi var hos Johans föräldrar passade jag på att fota några recept ur en mattidning. Här är tre stycken som jag ska prova. Imorgon ska jag åka och storhandla när Johan kommer hem från jobbet. Frysen är i princip tom, så en storhandling behövs. Vi hade satsat på att tömma den helt och frosta ur den, men nu är det rätt mycket annat så vi lägger det på is ett tag. 

2011-05-25
 11:36:05

Snart får vi besök han och jag.

Idag är min första heldag med Mille. Han och jag somnade rätt sent igår så vi låg båda och drog oss till 10.00. Skönt. Kul att se att lillkillen också vill ta sovmorgon.

Det är rätt faschinerande att få lära känna honom. Han gör fler och fler saker som Texas gjorde och det är rätt häftigt. Ligga upp och ner verkar vara en riktig favorit och sen att bita på ena soffkudden, precis den Texas gillade att bita på. Att släppa illaluktande fisar verkar också vara inne, haha. Kan ju lova att dom INTE luktar gott.

Sen är han så gullig när vi är ute och det blåser lite kallt. Jag brukar sätta mig i gräset och då kommer han springandes och vill ligga i knäet. Det är inte lätt att vara så liten med så lite päls när det inte är kallt ute. Så snälla vädergudar; inge regn och inge blåst. Snälla!

Snart kommer Mathilda hit och hälsar på. Då ska jag passa på att springa ner och hänga upp tvätten. Han var duktig tidigare när jag gick ned med den. Han fortsatte bara leka i sin bädd.

2011-05-24
 21:41:51

Tänk att den lilla kämpen är Vår

Första heldagen avklarad och enligt rapporter från Johan har det gått superbra. När jag kom hem från skolan låg vi alla tre i soffan och myste. Lillkillen låg i min famn och sov.. och ville ligga upp och ner en stund. Äkta whippet-stil. Sen har det blivit en del svängar ut på gården. Nu ligger han här bredvid mig och myser.

Det är verkligen helt underbart att han har kommit hem till oss. Det är så underbart att alltid ha någon som vill ligga och mysa i soffan eller gå ut och busa, speciellt eftersom Johan och jag ofta tränar olika tider och man då är ensam ibland på kvällarna. Och från och med idag har ju jag i princip sommarlov, så shit vad mysigt vi kommer att ha veckorna framöver. Jag har längtat efter det här så länge, det är overkligt att det nu är verklighet! :)

Och alla ni som läser, bloggen kommer förmodligen mest handla om Mille, eftersom han är så stor del av mitt/våra liv nu. Tänkte bara så ni vet vad ni får läsa om hädanefter.

2011-05-23
 23:18:06

Milles första kväll och natt hos oss

Igårkväll fick Mille för första gången busa utomhus. Första fem minuterna - väldigt skeptisk. Sen insåg han att det fanns en massa spännande att utforska. Han premiärkissade också, många plus till det. När vi kom in gjorde vi i ordning mat som han gluffsade i sig utan problem, plus till det också. Efter det blev det premiärbajsning ute också. Många plus första kvällen. Han gillade inte riktigt kopplet, men det kan man ju förstå. Han verkade tycka att det irriterade en del då han satte sig ner för att klia sig med jämna mellanrum, så därför fick han vara lös istället. Det skötte han galant och så fort man ropade kom han springandes. Sötnosen!

När vi gick och la oss somnade han direkt i sin bädd. Johan låg på soffkuddarna bredvid honom så han skulle känna sig trygg. Han vaknade 04.00, jättebusig, gick ut och kissade.. sen somnade han om och vaknade 06.30 då jag också steg upp. Då var han såklart busig igen. Han är verkligen en buskille, men det älskar jag. Så länge han visar så god form som nu kommer jag att må bra i magen. Nu är jag på skolan i tron om att vi började 08.00, men tydligen börjar vi 09.15. Hängigt! Jag längtar bara tills den här dagen är slut för då säger jag att jag har SOMMARLOV



2011-05-23
 20:57:22

This Is Love

Nu är han äntligen hos oss och det har blivit en riktig rivstart. När vi kom till uppfödaren för att hämta honom fick vi höra att en av valparna hade diarré pga av skinka dom fått, men hon visste inte vilken. När vi kom hem visade det sig att det var Mille. Haha. Sen blev det lite bus innan han kom för att krypa ihop i mitt knä och somna in. Jag behövde ta en dusch så jag la över honom i Johans knä, där han ligger kvar än. Han ser ut att trivas än så länge iaf, om än man märkte att han var rätt så skärrad första minuterna i lägenheten. Vi känner båda två redan nu att vi kommer att vara oroliga och övervaka konstant. Inget får hända honom. Han är ju vår guldklimp!

2011-05-23
 15:48:27

Pancakes for dinner

Den bra dagen till ära ska jag steka pannkakor till middag. Johan får äta när han kommer hem och jag får vänta tills efter träningen ikväll. Pannkaka brukar ju lägga sig som en degklump i magen, kanske inte optimalt att träna på.

Det pirrar i hela min mage nu..
2011-05-23
 14:36:23

Snart är han här!

Ikväll efter min träning åker vi och hämtar Mille. Overkligt. Bara några timmar kvar.

Hoppas bara det slutar regna så han slipper göra sin utomhusdebut i regn.

I'm Happy!

2011-05-22
 22:04:12

Love

2 dagar kvar tills Mille kommer.
2011-05-22
 22:03:35

Light a candle

Här ser ni lampan jag köpte på blocket. Den är inte vit som på bilden jag visade, utan mer beige-brun.

2011-05-22
 22:02:00

What a wonderful life

Det blev en joggingtur mitt på dagen. In i I20-skogen, runt Ersboda och till Mariehemsängarna där Johan tränade brännboll. Sen har världens snällaste pappa varit här och hjälpt till med att sätta upp lampan och även flyttat tv'n. Guld värt att ha honom som alltid hjälper till när det behövs en händig man. För händig det är han! Sen åkte vi och såg Marihem - Piteå, tyvärr förlust. Ikväll har vi grillat hamburgare till middag, mumma. Nu ligger vi med en godispåse och ser Big Brother. Livet är rätt bra.

2011-05-22
 14:48:11

Coolingar

2011-05-22
 11:13:07

Några bilder från trevligheter igår




2011-05-20
 22:11:16

Tag 3 - Betala för 2

Vi hann ner en sväng på stan också. Johan köpte ett par nya löparskor samt ett regnställ. Och eftersom det var "tag 3 betala för 2" så bjöd han mig på ett likadant regnställ i rött. Rätt lyxigt att få ett 1000kr-regnställ gratis. Tur att jag har världens bästa pojkvän!

2011-05-20
 22:09:47

Cosy är bara förnamnet.

Nu har soffan kommit och den har tagit plats i vardagsrummet. Den är stor och vi ÄLSKAR den. Nu kan vi båda två ligga ner och ta så mycket plats vi bara vill. Nu behöver bara resten av rummet anpassa sig lite efter soffan. Tv'n måste flyttas mer åt höger och barbordet måste upp igen för att det ska fyllas ut på den sidan av rummet. Jag tror det kommer bli toppenbra när det är klart! :)

2011-05-20
 12:45:01

Ligga ner och ta det lugnt en stund

Sjukaste. Johan har fått ett sms om att vår soffa har kommit. Den var inte beräknad att komma förrän i början av juli så det var verkligen en glad överraskning. Perfekt tajming inför Milles ankomst också. Då kan vi ligga och mysa i soffan alla tre. LYCKA!
2011-05-19
 21:30:18

Längtan efter dig är enorm

Nu har jag ställt in Milles bädd bredvid sängen. Imorgon ska vi gå och köpa ett koppel.
5 dagar kvar. Låt tiden gå snabbt! ♥ ♥ ♥

2011-05-19
 21:16:24

Sing a song for me

Eftersom det blev så otroligt härligt väder lite senare idag tog vi oss en sväng ut i parken igen för att träna brännboll. Det är tur att jag inte ska vara med, mina lyror är inget att skyta om. Träden i parken har blivit grönare sen vi var där sist. Dock fanns det ett träd som fortfarande var alldeles glest och ihåligt.

2011-05-19
 13:37:01

Perfekt väder då man jobbar

Hur härligt är det inte att få sitta inomhus, ser regnet smattra ner och höra åskan bullra? Perfekt tycker jag.
2011-05-18
 21:02:17

Soffa, hund, soffbord, tv och...

- Dags för lite kvällsfika. Ägg, youghurt och macka står på menyn. Klassiskt.

- Som vanligt blir det Big Brother kl. 22.00.

- Imorgon blir det en heldags jobb, även fredag.

- På lunchen imorgon ska jag och Johan gå förbi Mias Lustgård och spana in soffbordet jag visade förut. Det är nämligen så att Johan till och med är mer taggad än mig på att köpa det. Stort!

- Han är dessutom sjukt sugen på att köpa en ny tv. Fråga mig inte varför. Typiskt killar säger jag, eftersom vi redan har en platt-tv som fungerar alldeles utmärkt.

- Det är ju dessutom beställt en ny soffa och en hund. Money money! Jag har ju faktiskt en pojkvän som är alldeles underbar i det skedet att han låter mig bestämma rätt mycket när det gäller inredning osv här hemma, så därför tycker jag inte det är mer än rätt att det ska köpas en ny tv om han nu vill ha det. Han har ju ställt upp på en hel del inköp som jag velat göra.

- Jag försöker se det från den positiva sidan. Jag har egentligen Aldrig spenderat en massa pengar på att inhandla möbler till en lägenhet. Det jag hade i mitt rum fick följa med till min lilla etta som jag bodde i innan jag flyttade hit. Så egentligen har jag mer pengar sparade än jag borde haft!

- Nä, nu är det slutbabblat. Dags för fika! :)
2011-05-18
 20:47:44

Old to the new

Bilder är ju alltid roligare än text, så därför bjuder jag på dessa två oldies, i brist på nytt och fräsch!

2011-05-18
 13:24:58

Blocket levererar!

Det blev spontanshopping ändå. Jag har precis gjort ett bra inköp (förhoppningsvis). När vi får nya soffan vill vi ha en taklampa över soffbordet. Min tanke var att ta skärmen på golvlampan vi har nu för att slippa köpa nytt, men nu lyckades jag hitta denna lampa på blocket, för ynka 100kr. Den är från Mio och kostar 890kr ny, så jag kallar det ett kap! Nu har jag ju inte sett lampan live ännu, men jag tror nog den blir bra.. om inte får jag sälja den vidare! :)
2011-05-18
 11:59:06

What to do?

Sitter och funderar på vad jag ska göra kommande timmar. Har ingen vidare lust att sitta med skolarbete, har gymmat två dagar i rad, det är inget bra på tv, jag har inga pengar att spontanshoppa för, det finns ingenting att måla här hemma, jag har redan diskat och har verkligen ingen lust att städa.

Laga mat ska jag göra, men det blir inte förrän vid 15.30. Så, what to do?
2011-05-18
 11:54:21

Mille - 8 veckor gammal!

2011-05-17
 21:31:22

Go-fika är bra för magen!

Jag har precis tryckt i mig en bit prinsesstårta, en chokladboll, en chokladkaka samt en kokoskaka. Jag missade ju födelsedagsfikat då jag åkte iväg på träning, men som tur var tog Johan med sig lite hem. Väldigt gott var det! Nu är jag dock lite för mätt. Ska hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen och se BB. Är lite sådär allmänt less just nu, av olika anledningar. Dagen blev inte så bra som jag trodde att den skulle bli. Många plus dock till att få äta världsgod middag med familjen Nordell, dagens höjdpunkt.

Men men, morgondagen kommer att bli bra. Så det så! :)

God natt!
2011-05-17
 11:35:31

That's good, I like it!

Vilken härlig dag jag haft hittills. Mellan 8.30-09.30 skrev jag ytterligare en massa ord och är i princip klar med uppgiften nu. Därefter promenerade jag ner till Tenton Haga för att köra några överkroppsövningar jag inte hann köra igår. Nu har jag precis sett senaste Greys Anatomy. Snart dags för lunch o sen åka till skolan för att möta upp gruppen och göra en powerpoint till redovisningen nästa vecka. Efter det ska jag till Johans föräldrar där det blir grillning och födelsedagsfirande för Åsa och sen fotbollsträning.

En härlig dag med andra ord :)
2011-05-16
 20:48:01

What if i'm not a superhero? What if i'm the bad guy?

Det är något magiskt med denna man. Jag tycker egentligen inte att han är snygg men ändå har han en dragningskraft som heter duga. Det går ju inte att bli annat än kär i honom när man ser han i Twilight, Remember Me och Water For Elephants. Det är som att det är något förbjudet över honom, vilken roll han än spelar. Det måste vara det.


2011-05-16
 20:15:50

Do you hear the music? I do, all the time!

Det blev inget Mille-mys ikväll.. men nu är det ju bara en vecka tills vi får mysa med honom varenda dag!

Så istället så sitter jag här och knåpar ihop lite fler ord på min individuella examinationsuppgift. 2178 är jag uppe i nu, 822 kvar till maxgränsen. Det här med att knåpa ihop ord har jag aldrig haft några problem med, jag tycker bara att det är roligt... I alla fall så länge jag skriver om sånt som intresserar mig på något sätt. Sen om det blir bra vet jag inte. På torsdag får vi tillbaka förra momentets hemtenta, jag hoppas det gick bra! Men nu, åter till skrivandet. Vi är lediga torsdag och fredag så det vore ju verkligen toppen att vara hyffsat klar tills dess så kan jag ägna de två dagarna åt att jobba och tjäna pengar istället.

Samtidigt som jag skriver lyssnar jag på härligt musik, såklart! The Book Of Love spelas rätt flitigt nu för tiden. Man kan säga att jag är beroende. Och i bakgrunden visar tv'n AIK - Helsingborg. Good stuff!

2011-05-16
 17:50:13

Run bitch, run!

Skönt med 45min löpning i skogen och en god middag på det.

Jag har planerat en del inför mitt sommarlov. Jag ska laga massa nya maträtter och även försöka utveckla mina bakkunskaper. Jag är verkligen ingen talang när det gäller att baka så jag hoppas att jag kan lyckas med något iaf. Detta recept hittade jag igår i Aftonbladets bilaga, så det är det första jag ska prova mig på. Sen får vi se vem jag bjuder hem, någon som är sugen? ;)
2011-05-16
 16:25:32

Who am I?

Istället för analysskrivande här hemma gick jag på eftermiddagens föreläsning med en betydligt bättre föreläsare. Han pratade om karriärövergångar och karriärutvecklig. Ex att gå från att vara elitidrottare till att sluta med sin idrott, byta klubb samt lite grann om talangbegreppet. Väldigt spännande faktiskt.

Nu ska jag byta om och möta upp Emma och Patte för slagglöpning i I20-skogen. Sen ska vi förhoppningsvis åka och träffa Mille igen...
2011-05-16
 12:38:44

Lite babbel för att jag är uttråkad

Imorse blev det ett härligt pass på Tenton. Lite crosstrainer, axlar, rygg och mage. Det kändes att det var allt för länge sen jag körde styrketräning så nu blir det ändring på det. En gång i veckan ska jag köra överkropp, minst. Jag behöver det! Efter det åkte jag upp på skolan för föreläsning. Jag gick än en gång i första pausen. Det var kanske 1/4 av klassen där, max.. och det var världens sämsta föreläsare. Jag gick istället till en datasal för att göra nytta. Har precis skrivit klart en analys på en klasskompis videosamtal. Nu är det bortgjort. Nu ska jag gå förbi bibblan och låna böcker om kommunikation och sen åka hem och fortsätta skriva analysen på min examinationsuppgift. Snart är den klar och då innebär det i princip sommarlov, förutom en dryg redovisning som vi har nästa tisdag.

Vi hörs!
2011-05-15
 19:50:47

En trip till Ytterboda för middag och tårta!

Nu är vi hemkommen från en supergod och trevlig middag hos Pappa och Anita. Kattungarna hade växt sedan sist och var supersöta. Supersöt var ju såklart även Alfred, som vanligt! :)

2011-05-15
 11:02:10

Pirrepirrepirr

Matchdag idag! Jag har hunnit med en frukost och en sväng ut i friska luften. Nu ska jag värma lunchen och fortsätta ladda. USFF - Kvarnsvedens IK, 14.00 Gammliavallen. Be there!

Efter matchen ska vi åka ut till pappa och Anita för middag och födelsedagsfirande. Och efter det blir det ju självklart att se VM-finalen i hockey, Sverige - Finland.

2011-05-14
 22:09:57

God natt gott folk, sov gott!

Kvällen har spenderats hos mamma. Vi har ätit digestive, vaniljkesella och bär. Sjukt gott. Sen har vi sett TV. Saade gjorde ett bra framträdande. Tyvärr kommer jag inte se hur det går eftersom jag är sjukt trött och ska försöka somna nu. Match imorgon... det pirrar ordentligt i min mage. Det var några veckor sedan jag lirade sist så det ska bli sjukt roligt. Jag hoppas verkligen vi grejar 3p. God natt gott folk!

Mamma och Alfred fixar pannkakor. Så söta! :)
2011-05-14
 19:01:05

Mashed Potatoe Time

Nu har jag precis smällt i mig en rejäl middag. Jag skulle kunna leva på den här maten varenda dag.

2011-05-14
 18:06:05

Då jag var en liten plutt

I ett av albumena fanns bilder från då jag var liten. På tredje bilden ser ni mig och Alexander. Vi bodde på samma gata som hans familj i Sundsvall och vi var jämt med varandra. Mest av allt lekte vi med svärd och gevär uppe i skogen, där vi hade alla våra kojor. Längst ner ser ni Måns, han hade vi när vi bodde på Böleäng. Ursöt!
2011-05-14
 18:01:37

David Guetta, Kid Cudi - Memories

Jag har suttit och tittat igenom alla mina fotoalbum. Det är tur att man framkallat en hel del eftersom många av mina bilder försvann då förra datorn kraschade. Det är kul att bevara minnen, många av dem sparar jag genom denna blogg. Om än datorn kraschar så finns många bilder kvar här. That's good! :)

2011-05-14
 15:01:46

I will do anything for you

Nu har jag kommit hem efter en liten inköpsrunda. Till Mille blev det: Mat och vattenskål, sovbädd, två leksaker, bajspåsar i olika färger, en klosax, en vattenflaska och lite godis. Nu har vi det mesta som behövs, förutom ett bra koppel. Sen inhandlade jag en till födelsedagspresent till pappa och middag tills ikväll. Jag ska äta färsk lax och pressad potatis med romsås. Perfekt uppladdning inför match! Nu blir det plugg.

2011-05-13
 17:49:26

Pigg, busig, söt, mysig, stilig och finast av alla!

NU har vi varit och träffat Mille igen och vilken lättnad det var när vi kom dit. Han hade växt på sig rejält, kändes mycket piggare och busade som dom andra. Sen var han såklart mysig också. Dessutom var skelögdheten inte lite tydlig som förra gången, om än det fortfarande syns. Nu släpper jag oroligheten och börjar längta på riktigt. Imorgon ska jag åka och köpa in grejer som behövs. Sovbädd, leksaker, godis osv. 1½ vecka kvar bara!

Hans brorsa är en galen hund. Haha. Shit, han sprang omkring konstant tills just innan vi skulle åka, då somnade han av utmattning. Man fick inte en lugn stund utan att han skulle vara där och bitas, busas och brottas. Men han är fin han också. Hans syster också. Dom två brottades galet mycket, medan Mille vilade i Johans knä. Sjukt gullig. Milles syskon ser ni på de två bilderna längst ner.







2011-05-13
 15:16:13

The first cut is the deepest

Sådär. Då är det klippt. Hon fick klippa bort lite drygt en decimeter. Nu behöver jag förhoppningsvis inte klippa mig förrän i augusti/september. Det är sjukt ovant men skönt att vara av med en det. Ja har nog inte haft så här kort hår på flera år. Galet! Det här var dessutom första gången jag provade på Svarta Saxen. Väldigt bekvämt att det ligger i huset bredvid. Jag kommer definitivt att gå dit hädanefter. Dom hade dessutom studentpris så jag betalade 360kr. Studentpris kanske dom har på fler ställen också, har ingen aning. Jag är nöjd iaf! :)

2011-05-13
 14:17:18

Nu ska jag klippa av mig ALLT!

Jag vill klippa mig. Typ nu! Inte så mycket, men lite iaf. Håret är alldeles för långt just nu och alldeles för tjockt. Det går inte att göra nåt med det. Kanske jag ska ta en pause i plugget och gå ner på Svarta Saxen och se ifall dom har en tid över, typ nu. Känns lite bittert pengamässigt men...

2011-05-12
 21:48:10

Snart är det dags för freeedagsmyyyys

Äntligen! Imorgon får vi träffa Mille igen. Som jag längtat. Jag hoppas att jag får se en pigg och busig liten kille som visar massor av energi. Och sen ett plus om han vill mysa i famnen igen också! :) Blir en perfekt start på helgen.

Övrigt imorgon då. Vid 08.00 ska jag bege mig till Pat och göra andra "intervjun", därefter hem för att börja transkribera det, lunch kl 12 på Balder med några tjejer från laget och sen hem och fortsätta transkribera och ev fortsätta med analysen.. om jag hinner. Jag ligger bra i tid med den här uppgiften. Den ska lämnas in den 30e. Jag siktar på att vara klar senast nästa fredag.

Nu blir det sängen och Big Brother. God natt!
2011-05-12
 12:55:38

And things we're all too young to know

Peter Gabriel - The Book of Love (Youtube)
Caroline No - The Book Of Love (Spotify)

The book of love is long and boring
No one can lift the damn thing
It's full of charts and facts and figures,
and instructions for dancing

But I, I love it when you read to me
And you, You can read me anything

The book of love has music in it
In fact that's where music comes from
Some of it's just transcendental
Some of it's just really dumb

But I, I love it when you sing to me
And you, You can sing me anything

The book of love is long and boring
And written very long ago
It's full of flowers and heart-shaped boxes
And things we're all too young to know

But I, I love it when you give me things
And you, You ought to give me wedding rings
And I, I love it when you give me things
And you, You ought to give me wedding rings
You ought to give me wedding rings
2011-05-12
 10:36:42

Min motivation är sommarlov

Jag är sämst. Förmiddagens förläsning handlade om "Motivation & Förändring".. efter 45min när vi fick första rasten insåg jag att min motivation var på 0,00 så jag promenerade hemåt istället. Motivation har jag däremot till att göra transkriptionen och påbörja analysen. Allt för att få sommarlov så fort som möjligt. Så nu ska jag sätta igång med det och förhoppningsvis få rätt mycket gjort innan dagen är slut.
2011-05-12
 08:19:55

Build me something please

En ny dag med härligt väder. Det blir ju föreläsning nu på förmiddagen, sen i eftermiddag blir det plugg här hemma. Jag önskar att jag kunde gå ner och lägga mig på gräsmattan och plugga där, men eftersom gräsmattan numera är en stenmatta så går det inte. Bittert! Byggandet här runtom huset tar aldrig slut...

2011-05-11
 21:27:57

There you are!

Ikväll har jag varit med några brudar från laget och sett UIK möta det sämsta damallsvenska laget jag någonsin sett. UIK var inte särskilt bra dom heller, men förstår att det inte är så lätt att möta ett lag som backar hem med 11 spelare på halva halvplan. Nu ska jag sätta mig och transkribera vartenda ord från dagens samtal med Pat. Det lär nog ta ett tag. Sen blir det kvällsfika och läggdags så snart jag är klar.. eller inte orkar skriva & lyssna mer. Imorgon är det en heldags plugg som gäller. Föreläsning 9-12 och sen mer transkribering och sammanställning av dagens intervju med Projekt Hälsa AB, som för övrigt var otroligt givande!
2011-05-11
 21:21:36

Songs from the wood

Som vanligt när jag är ute och springer måste jag ta en massa kort på den härliga naturen. Jag kan inte låta bli. Jag är inne i ett sånt där vår-lycko-rus där då jag ser något bra och positivt med allt, och hur härligt är inte det? :)


2011-05-11
 21:16:02

Fly On The Wall

I huset där Projekt Hälsa AB befann sig fanns denna snygga vägg. Jättefin tycker jag!
2011-05-10
 21:59:52

Jag längtar så mkt så jag snart spricker!

Som jag skrev; två ynka veckor tills han är här hos oss. 
2011-05-10
 21:55:57

Jobba, plugga, jobba, plugga..

Det var länge sen jag jobbade nu så imorgon förmiddag ska jag jobba 08.00-12.30 innan jag och en klasskompis ska iväg och intervjua en person på "Projekt Hälsa AB". Det var länge sen jag jobbade nu så det känns kul att få göra något annat, om än jag har en del i skolan att göra egentligen. Men ska jag överleva sommaren utan att behöva nalla från sparpengarna så gäller det att klämma in så mycket det går nu i två veckor framöver. För sen kommer Mille (om exakt två veckor) och då ska han få 100% av min tid tills Johan får semester. Då kan jag jobba några dagar i slutet av juni istället... för att överleva Juli. Haha shit.. när jag skriver det så inser jag hur lite pengar jag faktiskt kommer att ha i sommar. Tur att jag har en arbetande man vid min sida medans jag kommer att agera hemmafru. Jag får se till att laga god mat, hålla lägenheten ren och sprida kärlek istället! :)

2011-05-10
 21:44:29

Grön, grönare, grönast!

Det blev en sväng till parken idag också. Johan blir bättre och bättre måste jag säga. Kul också att se träden i parken bli grönare och grönare. Snart är sommaren här! :)

2011-05-10
 16:32:27

Give me everything I want!

Jag gick in en sväng på Mias Lustgård innan jag cyklade hem från stan. Alltså ge mig pengar så att jag kan köpa hela den butiken. Jag älskar allt i den! Soffbordet på andra bilden är så otroligt häftigt. Nu syns det knappt eftersom det var andra grejer på den, men jag lovar er: Urgrymt!

2011-05-10
 16:28:26

Äppeljuice med ett ägg


Fråga mig inte hur jag lyckades med detta.
2011-05-10
 11:49:51

Sur som en citron

Åh.. nu är jag lite sur. Jag hade tänkt sitta här hemma och skriva klart en analys till en uppgift, men videoinspelningen går inte att öppna hemifrån. Suck. Och sen får vi inte träffa Mille idag heller. Jag saknar honom!

Nu ska jag äta nåt och sen gå ner på stan och köpa födelsedagspresent till pappa.
2011-05-09
 21:06:41

Tre kärleksfulla år

Idag är det den 10 maj. Det betyder att jag och Johan har varit tillsammans i tre år. Tre år fyllda med kärlek. Vi har hunnit med massor på dessa tre år och jag hoppas att de kommande åren får vara lika fyllda med skratt, glädje och kärlek. Och att vi fortsätter att ta oss igenom de motgångar vi ev möts av. Tillsammans är vi starka! Kärlek är bra! :)


2011-05-09
 20:34:15

Hit Me With Your Best Shot

Idag innan min träning gick vi till parken så Johan fick öva lite inför brännbollsyran. Tanken var ju att även jag skulle spela men eftersom vi har hämtat Mille då så vill jag hellre mysa med honom! :)

2011-05-09
 20:31:51

Something new..

Johans mamma och syster var på Ikea i helgen. Vi beställde 18 glas och dessa två vaser.
2011-05-09
 19:47:57

Back on track

Sådär ja. Nu ska bloggen vara återställd. Tydligen har blogg.se haft driftstörningar under helgen, därför har det ibland sett lite knasigt ut. Lägg gärna en kommentar om det fortfarande se konstigt ut.
2011-05-09
 15:49:14

Can't believe it's been five years

Marre, Signe och Jag. Cypern 2006!






2011-05-09
 14:47:46

Walking on a dream

Så otroligt underbart väder. Man kan ju inte annat än vara lycklig då. Idag blev det skola mellan 10-12, förbi på Konsum och tvättning. Nu ska jag laga ihop middagen och sen njuta på balkongen en stund innan träningen. Senare ikväll ska jag förbereda lite inför en uppgift i skolan.

Det blev ingen valptitt i helgen men det är prel. bokat imorgon och jag håller alla tummarna att uppfödaren kan så vi får komma och träffa Mille igen. Jag tänker på honom hela tiden och vill inget annat än att han ska må bra och vara frisk. Jag ska köra järnet nästa vecka i skolan med min individuella uppgift, för då får jag några extra dagar ledigt vilket gör att vi kan hämta Mille lite tidigare än vad som är tänk. Om allt blir som vi tänkt är han hos oss om exakt två veckor och en dag.
2011-05-08
 17:39:55

Watch a game with me

Idag blev det fotbollstittande på ett blåsigt MSK Arena. Förlust för Msk dessutom. Tråkigt!

2011-05-08
 17:38:50

Walk a mile in my shoes

Kl 09.00 imorse gav jag mig ut på en slaggrunda tillsammans med Emma och Patricia. Skönt var det!
2011-05-07
 18:39:42

This is my life!

2011-05-07
 17:49:02

On my way home

Ikväll ska det firas med middag på Älvstagården, lite godis och film. Härlig lördagkväll tycker jag!

2011-05-07
 17:37:49

Även Tommy sköter sitt jobb!

2011-05-07
 17:09:46

Tre nya poäng och en härlig lagseger!

Idag blev det vinst med 1-0 och tjejerna på planen gjorde en strålande laginsats. Vi på sidan också! ;) Nu känns det inte ens lite jobbigt att sitta i en buss i x antal timmar. Härligt tjejer!



2011-05-06
 19:57:54

We're On Our Way

Nu har vi precis åkt från världens bästa matställe: Älvstagården i Jättendal. Det ligger bara någon kilometer in från E4an söder om Sundsvall. Där serveras alltid hemlagad supergod mat och miljön är fantastiskt! Det är härligt att komma söderut och få se gröna björkar. Jag hoppas på det i Umeå till veckan!




2011-05-06
 17:22:17

Äntligen vet jag skillnaden på dessa

2011-05-06
 17:20:56

Det var väldigt regnigt på Höga Kusten-Bron

2011-05-06
 14:55:03

Det kommer alltid att vara hemma

Nu sitter vi på bussen påväg mot Västerås. Det regnar och är supermysigt. Nedan ser ni bilder på älskade Stöcksjö. Det är ofta jag känner att Jag saknar Stöcksjö.

2011-05-06
 14:42:37

Take a walk with me babe!

Idag lunchade jag med Johan på NO. Det blev grillad karré, pommes och bea samt någon vit fisk med romsås. Jag tog lite av varje. Supergott! Sen blev det en sväng på Stadium inann vi pussades hejdå..

2011-05-05
 21:43:45

Lite allt möjligt bara

Förutom en hårdmacka och två ägg lyxade jag till det med lite vaniljkesella och hallon till kvällsfika. Jäklar så gott det är med vaniljkesella, som glass!

Fotbollsträningen idag gick mycket bättre än igår. Tog det dock relativt lugnt ändå men det kändes som sagt mycket bättre... förutom när jag sträckte mig efter en boll. Det går framåt!

Imorgonbitti ska jag vara på idrottsmedicin för att göra något form av test/experiment som några i trean håller på med till sin C-uppsats. Jag har faktiskt inte så bra koll på vad det handlar om utan skrev bara upp mig som testperson på skoj. Efter det ska vi börja med en gruppuppgift. Jag hoppas att det inte tar så lång tid så att jag hinner köra ett kort löppass imorgon innan vi åker iväg.

Nu blir det tandborstning och Big Brother. God natt!

2011-05-05
 17:50:02

Some more memories - Balen 2008

Om än jag tycker balen var överskattad så är det ett minne för livet och jag fick uppleva den med ett gäng härliga människor. Jag gick tillsammans med en kompis, Alexander.





2011-05-05
 17:38:17

Can't get enough

2011-05-05
 16:10:49

I'm happy about it!

Sådärja. Jag har precis kommit hem från en tur i I20-skogen. Jag körde 3km-rundan och kunde hålla betydligt högre fart än igår när jag löpte på träningen. Skönt! Så ikväll ska jag testa vara med på allt på fotbollsträningen. HAPPY!
2011-05-05
 08:14:15

Welcome Back!

Hela veckan har termometern i köket visat 4 grader och mulet. Idag är det äntligen tillbaka till förra veckans härliga väder: 19 grader och sol! Morgonen kunde ju inte ha börjat på ett bättre sätt.

Solen och värmen är varmt välkommen tillbaka!

2011-05-04
 20:37:07

Gott till mellanmål

Idag provade jag denna Keso Cottage Cheese med cashewnötter/ananas/apelsin/papaya till kvällsfika. Jag har aldrig varit ett fan av Keso men jag gillade denna. Blir perfekt att ha som mellanmål på skolan ibland. Jag hade haft det ofta om den inte hade kostat 18kr/st. Då är det mer ekonomiskt att ta med en smörgås.
2011-05-04
 19:39:51

I'm on my way

Två veckor har gått sedan operationen, long time. Idag är dagen jag fick spela fotboll igen om det kändes bra. Jag var med på uppvärmningen iaf men det är en liten bit kvar till resten. Jag kunde iaf springa lite snabbare idag än vad jag kunde i måndags, om än det känns som att magen ska öppna sig och gå sönder. Sjukt äcklig känsla. Sen får mina ljumskar och höftbörjare ta stryk av att jag inte kan spänna bålen tillräckligt och springa normalt. Så jag tar det i lagom takt så att jag inte drar på mig någon annan skada - inte likt mig att tänka så men... kanske klokt!

2011-05-04
 15:42:33

And Sometimes, All You Need Is One

2011-05-04
 08:13:57

Ännu en grå och kall dag

Förra veckan när jag var ledig hade jag inga som helst problem med att kliva upp kring 08.00. Nu vill jag inget annat än att ligga kvar, somna om och vakna vid 10.00. Jag är trött och vill sova, så det så.

Men.. sova får jag inte. Idag har vi samtalsövningar från 9-15. Det känns både roligt och jobbigt. Det blir samma visa imorgon fast med svårare övningar. Nädu, kanske är dags att klä på sig och börja traska mot skolan.
2011-05-03
 21:32:27

Make me a millionaire

I helgen ska jag spela på trav, fotboll eller vad som helst och vinna miljoner. Bara så ni vet.

2011-05-03
 16:08:11

No One's Gonna Love You More Than Us!

Kan det bli söndag så jag får hålla sötnosen i min famn igen?

Ingen kommer att älska dig mer än vi!

2011-05-03
 16:04:26

Mina ögon svider

Då var skoldagen till ända. Förmiddagen gick väldigt smidigt, men eftermiddagen.. Trött! Jag fick verkligen koncentrera mig för att hålla ögonen öppna. Jag tror att jag måste satsa på en tidig kväll ikväll. Men eftersom det är BB varje kväll mellan 22-23 så lär jag väl inte somna förrän efter det. Bad!
2011-05-02
 21:29:54

Och så gick det..

Sådär, då var ett pass på Tenton avklarat. Ja, det blev Tenton. När vi åkte på Team Sportia vid 18.00 kände jag de iskalla vindarna och valde värme istället. Det blev 50min i olika farter (låga farter). Det kändes riktigt konstigt första 10min, men sen vande jag mig vid att det sträckte lite i magen hela tiden och så länge jag höll mig till korta steglängder gick det bra. Det blev lite styrketräning också, axlar och biceps. Jag provade att göra en situps - totalt omöjligt, likaså ryggups. Där är det nog en bit bort. Tur att man inte behöver göra det på fotbollsplanen!

Nu blir det att se slutet på MFF - IFK Göteborg, slutet på Sverige - Österrike och sen Big Brother innan det är dags för sömn och uppladdning inför en ny heldag på skolan. God natt!
2011-05-02
 16:02:35

About today and about tonight

Första skoldagen är gjord och det känns faktiskt inte lika jobbigt längre. Enligt schemat och de uppgifter som var utlagda på portalen så verkade det sjukt mycket.. mycket är det, men det känns faktiskt väldigt inspirerande det vi ska syssla med. Vi ska få träna väldigt mycket på att bli en bättre samtalsledare och det känns roligast med det hela. Enda minuset är en gruppuppgift som känns aningen dryg, men den ska vi nog ta oss igenom också. Sen var det kul att träffa klasskompisar igen!

Vilket tråkigt väder det är idag. Man börjar ju bli bortskämd med sol och värme, men idag har det varit kallt, blåsigt och även regnigt. Många minus till det eftersom jag hade räknat med skön löpning utomhus. Jag hade en tänke på att skippa utomhuslöpningen och dra på tenton istället, men jag klarar verkligen inte av löpband nu för tiden, inte om jag bara ska jogga. Därför tror jag att jag beger mig till I20-skogen lite senare och kör passet där. Det borde vara rätt skönt inne i skogen. Jag satsar på att ta mig igenom 10km-rundan i ett skönt joggtempo, men efter två veckor helvila har jag inga förhoppningar. Iphonen tas med och dokumenterar träningspasset - såklart!

Hörs senare! :)
2011-05-02
 16:02:21

En liten oroskänsla i kistan

Jag satt hela lunchen och bläddrade igenom bilder på söt-Mille. Jag kan dock inte komma ifrån en liten orosklump i min magen. Sötisen är ju skelögd. Ibland på ena ögat, ibland på båda och ibland på inget. Jag har googlat det en hel del och läst om det. Det behöver inte betyda något och på många hundar växer det bort ju äldre de blir. Men, det kan också betyda att det finns någon nervpåverkan eller nervskada i ögonen eller i hjärnan och eftersom Mille föddes väldigt liten och svag gör det mig väldigt orolig. Jag vill verkligen att han ska må bra och att vi ska få leva med honom i många år framöver. Så jag håller alla mina tummar att det inte påverkar hans hälsa på något sätt, att han går igenom besiktningen och att vi får hem en frisk och kry valp. Skulle det vara något fel och vi inte får honom vet jag inte vad jag tar mig till, han är ju inräknad i vår framtid.


Bara på höger öga.

Väldigt tydligt på båda.

Lite på båda.
2011-05-02
 08:23:58

Bita ihop och köra järnet!

Det känns nästan overkligt att det är dags att måste cykla upp till universitetet igen. Jag som har ju så gott som varit ledig i 1½ vecka och började nästan vänja mig vid det. Därför känns det aningen jobbigt att måste bege sig till skolan igen för nu vill jag bara ha sommarlov!

Men men, det är bara att bita ihop och köra 110% de resterande fyra veckorna. Vi går idag in på moment 2 på idrottspsykologin och hela momentet kommer att handla om "Kommunikation". Not fun!

Men som jag sa, bita ihop och köra är det som gäller.

- Ikväll ska jag köra mitt första joggingpass - förhoppningsvis. Jag hoppas det känns bra både under tiden och efteråt. Jag återkommer med rapport om det.

Trevlig måndag!
2011-05-01
 21:51:25

Fler bilder - Våra hjärtan smälter!


2011-05-01
 20:23:17

Den som väntar på något gott

Nu har vi precis kommit hem från valp-dejten. Mille är underbar! Han ville mer än gärna ligga i famnen och mysa. De andra två valparna sprang omkring som yrväder och blev nog lite avis på Mille. Till slut däckade dom båda två, inte konstigt. Det var svårt att åka därifrån utan att ta med sig honom hem, men nu är det ju nära. Drygt tre veckor tills han får komma hem till oss. MYS!





2011-05-01
 17:06:19

Long time no see

Efter middagen och majbrasan i Holmsund igår åkte jag till Signe. Där befann sig bra tjejer som jag inte träffat på allt för länge. Sen träffade jag ännu mer folk på Allstar som jag inte heller träffat på länge. Så kul!!



Sen fick jag berättat för mig av Fällman att Tony Mårtensson satt vid samma bord som henne. Jag hade ingen aning om att det var han men kände igen namnet och vet att han är en bra hockeyspelare. Så självklart skulle det tas en bild på mig och han tillsammans. SÅ COOLT! Hahahaha... not!

2011-05-01
 17:05:20

Vinst var vad vi ville ha

Vinst idag med 3-2 och det som går att vara nöjd över är tre poäng, inte så mycket annat. Enligt mig. Sen kan det ju ha varit en helt annan känsla ute på planen. Av egna erfarenheten så kan det mycket väl vara så, vi får höra på matchgenomgången nästa träning.

Nu blir det grillmiddag och sen iväg för att träffa Mille!

2011-05-01
 10:44:22

Today is the day!

Gameday! Idag är det dags för första 3p och jag kommer att agera "ass-coach" och få sitta med på bänken iaf. Jag kommer förmodligen att vara mer nervös än då jag spelar, men det brukar ju vara så! :) TAGGA NU! 
2011-05-01
 10:08:16

Vi välkomnade våren tillsammans

Igår var vi nästan alla tjejer i laget plus bästa Göran och firade Valborg i Holmsund. Görans supersnälla grannar lät oss grilla och äta i deras fina uterum och sen promenerade vi och tittade på brasan innan det var dags att bege sig hemåt igen. Supertrevlig och supermysigt, men det kan ju inte bli annat med så bra tjejer!