2010-08-31
 22:00:30

Kvällen som gått

Tillbaka efter en väldigt trevlig kväll med trevliga människor. Eftersom jag missade aktiviteten igårkväll var jag "ny" för kvällen och hade inte pratat med någon från min grupp tidigare. Men det var kul. Vi pratade sport, skola, uteliv och allt möjligt. Jag och en skidtjej var dom enda som inte drack och skulle gå ut så det blev en tidig kväll för oss. Det känns på ett sätt tråkigt att inte kunna vara med fullt ut men är man "elitidrottare" så är man. Kändes ju dock underbart att få komma hem till två underbara killar. Nu ska vi krypa ner i sängen alla tre. För mig och Texas blir det "sovmorgon" till 08.00 imorgon. Jag börjar 10.15 men ska ju hinna ut på en promenad med Texas och sen är det skönt att fika osv i lugn och ro.

Sov gott!
2010-08-31
 17:07:44

Dag 2

Andra dagen gjord. Ungefär samma innehåll som igår. Imorgon börjar allvaret. Det blir kul.
Vi kommer att ha två paralella kursen under den här vårterminen. Idrottspedagogik och Leadership in sport and health promotion. Den andra kursen är en kurs med mycket praktiska inslag. Vi kommer bland annat om två veckor att cykla iväg, bo i militärtält, ha sammarbetsövningar osv. Det blir kul! Dock är kursen helt och hållet på engelsla. Oros.

Någon som har ett svenskt-engelskt lexikon jag får låna några månader?

Nu ska jag snart packa på mig massa regnkläder och cykla till Mariehems Centrum där vi ska träffas och sen gå tillsammans till en lägenhet. Jag hoppas dock att Johan hinner hem med bilen så jag kan ta den istället. Det är ju ändå rätt långt dit. Jag är lat.

Jag längtar tills vi är inne i vardagen. När dom två första veckorna är över och när man kommer och går på lektioner och föreläsningar som en vana. Det är så mycket som snurrar i huvudet nu från början. Mycket som ska fixas, mycket nytt man ska lära sig. Många nya människor man ska lära känna osv.
2010-08-30
 19:55:57

Resumé av dagen

Första dagen gjord. Check.

Det känns otroligt spännande. Idag har det mest getts information om programmet osv och jag känner mig sjukt taggad. Det är många kurser jag verkligen ser fram emot och vill lära mig mycket av.

Vi fick även schemat för nollningen. Ett schema som inte passade mig som handen i handsken direkt. Jag skummade igenom det och insåg på en gång att jag kan vara med på EN enda aktivitet. Och det är sittningen nästa fredag. Det kändes lite tråkigt så jag bad om ledigt imorgon för att kunna vara med då. Så imorgonkväll är det umgänge och aktiviteter med faddrarna. Perfekt tillfälle att kunna fixa sista böckerna som fattas också.

Om klassen då. Inte som jag hade förväntat mig. Vi var tre "elitidrottare". Största delen var sånna som kör gruppträning osv. Sen några kampsportare och några som inte idrottar alls. Man fick såklart inte tillfälle att prata med så många idag men dom jag hann prata med var supertrevliga. Jag kände igen ca 4st från Umeå. Resten totala främlingar. Spännande!

Imorgon blir det ytterligare en dag med bara information osv. Sen på onsdag börjar allvaret med första föreläsningen!

Nu ska jag ta med mig Texas ut på en promenad. Vi ska gå förbi och kika på slutet av Johans träning. Vet att Johan kommer bli överlycklig över att se Texas där när träningen är slut! :)
2010-08-30
 09:25:43

Känner mig som 6 år igen

Idag börjar det. Det jag väntat på så länge. Skolan. Jag är ruskigt pirrig och nervös.

Natten har iaf varit bra. Texas har legat mellan oss och myst, väckt oss några gånger när han velat krypa under täcket eller när han insett att det är alldeles för varmt under täcket och vill komma ut. Han och jag låg i sängen tills Johan cyklade till jobbet strax före åtta. Eller rättare sagt, jag låg tills då. Texas snoozade 45min till. Då gick vi på en promenad och nu sitter vi och slappar i soffan.

Vi har fått nya grannar mittemot, igen! Och självklart följer det med något oros med nya grannar. Denna gång är det en skällande hund. Dom har en golden som är jättefin men som skäller med jämna mellanrum. Ett väldigt minus. Som tur är så bryr sig Texas inte ett dugg. Men ändå, ska det vara såhär varje dag måste vi väl säga till? Det är ju väldigt irriterande.

Nä nu ska jag packa väskan och åka upp till IKSU för första skoldagen..

2010-08-29
 19:42:55

Världens bästa hund!

Jag var faktiskt lite orolig när Texas kom hit. Jag tänkte att han kanske skulle tycka det var jobbigt att komma tillbaka, få vara på ett "nytt" ställe igen och kanske inte trivas.

Men han precis som förut. Vill busa med sin leksak, vill ligga i soffan och mysa, ligga i bädden och sova, busa ute med "bollen med snöret". Världens bästa hund!

Nu ska vi gå ut i I20-skogen på en promenad. Det blir lite bus också. Bäst att passa på när det inte regnar.
Vi är lyckliga att ha honom hos oss! :)


2010-08-29
 13:57:52

Dagens goda gärning

Vi fick agera hundräddare idag. Jag stod och tittade ut genom fönstret och såg en hund springa lös utan husse eller matte. Jag visste att den hunden bor nere vid vägen och brukar sitta ute själv i ett koppel på gården. Jag gick ner och knackade på. En gammal dam öppnade och jag frågade om hon saknade sin hund. Hon hade inte ens märkt att han var borta. Jag sa att vi ska gå ut och gå en sväng med "vår" hund och att vi kunde titta ifall vi hittade honom. Hon blev väldigt glad och sa att hon själv inte kunde gå ut (väldigt gammal och kunde knappt gå) Så vi gick en sväng och hittade honom rätt fort. Det var tur vi hade med oss Texas för den andra hunden var väldigt intresserad av honom så det var lätt att locka honom hem till sitt hem igen. Den gamle damen kom med två hundra kronor och ville ge oss det, men vi tackade såklart nej till pengarna.

Det var dagens goda gärning.
2010-08-29
 12:18:34

Present, Texas och firande

Vid 01.00 var vi hemma igår. Det blev alltså ingen utgång, inte heller någon bussfest. Det blev filmtittande istället. Kl 02.00 plockade jag upp Johan på stan. Väl hemma fick jag min födelsedagspresent av Johan. "From here to eternity"-ringen från Efva Attling. Det trodde jag verkligen inte eftersom jag aldrig nämnt den ringen till honom, bara publicerat på bloggen för länge sen. Så jag är supernöjd över ringen och att jag har världens bästa pojkvän!



Imorse vaknade vi 09.00 av att det smattrade på fönsterbläcket utanför sovrumsfönstret. Vi dock täckena och la oss i soffan istället. Trångt blev det men vi lyckades sova till 10.40 iaf.

Och nu är Texas äntligen här igen. Det ska bli så roligt att ha honom hos oss i fem veckor. Han va lite skeptisk första kvarten men nu är han som vanligt igen. Han och Johan ligger i soffan och sover nu. Vilar upp sig inför firandet lite senare idag. Det blir mina föräldrar, johans föräldrar och johans syster m familj som kommer hit och fikar! Mycket trevligt.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Vi hörs senare!
2010-08-28
 17:38:11

Förluuuuuust

En dålig jävla match igen och förlust med 3-0. Ännu en tung bussresa hem. VI ska försöka göra det bästa av den i alla fall. Vi mjukstartar med en film. Felon. Hörs!
2010-08-27
 12:39:32

En bild publiceras

Den här och tre bilder till var det som fanns på den här datorn.
Den här bilden är passande eftersom älsklingsTexas snart kommer till oss igen.
I en hel månad ska vi mysa och busa och oj vad vi längtat!!!

2010-08-27
 08:31:50

Tråkigt inlägg som vanligt nu för tiden

Det är tråkigt att blogga när man inte kan lägga upp bilder. Nu på den lilla datorn går det inte att stoppa in något minneskort och jag har ingen sladd till datorn. Men jag ska försöka lösa det.

Idag skickas min älskade hårddisk upp till Skellefteå. För ett väldigt generöst pris ska en kollega försöka hjälpa mig. Guld värt att testa.

Nu ska jag kliva upp och äta lite frukost, dammtorka, göra mig i ordning, åka till kontoret och skicka disken, gå ner på stan och fixa smågrejer + en ny hårddisk och sen äta lunch på Angelini med den bästa.

Hej svejs!
2010-08-26
 20:43:15

Jag kan inte vara ledig?

Efter två lediga dagar från jobbet känner jag mig mer utmattad än någonsin. Jag har flängt runt överallt. Carsteds, Electrolux, polisen, jobbet, stan, affärn och universitetet. Plus att jag idag har skrubbat varje hörn i köket, städat toaletten, dammsugit och tvättat. Pust. Men jag får skylla mig själv. Jag kan verkligen inte bara sitta hemma. Inte när jag vet att det finns en massa saker som väntar på att bli gjorda. Och eftersom min kära pojkvän spelar tv-spel imorgonkväll, har match + fest på lördag så tog jag tag i det. Födelsedagsfika på söndag ju, då måste det vara rent och fint hemma.

Imorgon ska jag tillbaka på jobbet en sväng. Hårddisken ligger i frysen och ska testas ännu en gång imorgon. Annars skickar jag upp den till kontoret i Skellefteå där en kille eventuellt kan rädda delar av den. Sen blir det ner på stan för att köpa anteckningsblock och sen lunch med Johan. Kl 15.00 går bussen från dragon som ska ta oss till Borlänge för match. Förhoppningsvis kommer vi hem innan 00.00 på lördag så jag hinner ut en sväng för att fira min födelsedag med mina vänner.

Nu blir det att se Elfsborg mot Napoli.

God natt.

2010-08-26
 13:37:56

Helvetes jävla skit

Jag har haft den sämsta morgonen i mitt liv. Först vaknar jag i ett ryck klockan 09.00 av att dom borrar uppe på vinden. Och det är inte med någon liten borrmaskin, jag var tvungen att hålla för öronen. Jag tänkte gå in och skriva ett blogginlägg om hur arg jag var men datorn ville inte starta. Det kom bara upp en svart skärm med hemsk text. Jag klädde på mig, stoppade i mig en macka och pallrade mig iväg till jobbet i hopp om hjälp. Hoppet släcktes rätt fort då jag fick meddelande att hårddisken var paj och utom alla räddning.

HELVETTE!!!! Hade huuuuuur mycket bilder som helst som nu är borta. Som tur var har jag publicerat en del på bloggen och även framkallat lite, men ändå. Så frustrerande!!!! Och det värsta av allt var att jag senast förra veckan sa till pappa att det är dags att lägga över på hans bärbara hårddisk eftersom jag har tagit så otroligt mycket kort på slutet. Men det hann inte göras.

Enda positiva är att det räcker att köpa hårddisken för ca 500kr. Vi behöver alltså inte köpa en helt ny dator. Så tills vi gjort det får vi nöja oss med den lilla laptopen jag sitter på nu.

Men som sagt, HELVETTE!

2010-08-25
 14:34:46

Stök och bök

Nu har jag precis varit uppe till en snickare där uppe och klagat över det rinnande vattnet som stör våran sömn. Han sa att dom skulle försöka göra något åt det idag. Är det samma sak inatt ska jag ringa och begära avdrag på hyran. Inte bara på grund av det droppande vattnet inatt utan för HELA våren som inneburit att MÅSTA vakna 07.00 varje morgon när dom börjar hamra och banka ovanför vårt sovrum. Som tur är måste vi ju ändå kliva upp vid den tiden eftersom vi jobbar, men det behöver ju inte dom veta. Vore gott att slippa hyran någon månad eller två i höst.

Har precis städat och gjort fint i garderoben som i sommar varit ett bombnedslag. Jag blir lika förvånad varje gång över hur mycket kläder jag har som jag aldrig använder. Jag kan ändå inte förmå mig att släng något.. annat än i tvätten. Imorgon ska det tvättas upp en massa kläder så jag har mycket att välja på inför skolstarten! ;)


Före                    Efter

Före                   Efter

Har hunnit dammsuga sovrummet också men eftersom det luktar SKIT om dammsugaren så ska jag nu åka upp på Elektrolux och inhandla nytt filter och nya påsar så att resten av lägenheten också kan dammsugas.
När jag ändå åker iväg ska jag förbi och skadeanmäla bucklan på bilen. Idag lossnade även högra backspegeln!? Min bil mår inte bra. Håll tummarna att jag slipper betala flera tusen i självrisk för den där bucklan.

Jag återkommer..

2010-08-25
 10:17:23

Det firades

Glömde ju att berätta att gårdagskvällen spenderades på Umedalen för att fira en födelsedagscoach. Mycket trevlig kväll med bästa sällskapet och otroligt gott fika.
2010-08-25
 10:15:21

Dålig natt

Det var den goda nattens sömn.

Vi gick och la oss runt 23.30. Jag lyckades faktiskt somna ganska omgående men vaknade vid 01.00 av Johan som fick ett utbrott. Utanför fönstret öste regnet ner och eftersom dom bygger på vinden och på taket så är det ingen stupränna där nu så det droppar ner och smäller mot fönsterbläcket. IRRITATION.

Så vi tog den tunna madrassen från sängen och la på golvet i vardagsrummet. Där sov jag i natt. Och Johan sov på soffan. Det smattrade även på balkongen men inte lika mycket så man kunde stå ut. Jag tycker synd om Johan som var tvungen att gå till jobbet imorse. Jag somnade om och sov till 09.30. Skönt!

Nu ska jag klä på mig och promenera ner på stan. Ciao!
2010-08-24
 20:37:51

Det är så ljuvligt



Lite ur texten:

"What do you feel when you see all the homeless on the street?
Who do you pray for at night before you go to sleep?
What do you feel when you look in the mirror?
Are you proud?

How do you sleep while the rest of us cry?
How do you dream when a mother has no chance to say goodbye?

What kind of father would take his own daughter's rights away?
And what kind of father might hate his own daughter if she were gay?
I can only imagine what the first lady has to say
You've come a long way from whiskey and cocaine."

2010-08-24
 17:20:48

Jag är fri!

Sista dagen gjord och nu är jag en fri människa i några dagar. Det känns UNDERBART!

Kvällen som är träningsledig spenderas först med Signe och Marre på Café Göteborg för middag. Sen senare ikväll blir det en grej som jag tyvärr inte kan skriva om just nu, återkommer om det.

Nu ska jag promenera ner på stan. Hörs senare!
2010-08-23
 19:56:20

Att se fram emot något

1 arbetsdag kvar. Hallelujah!
Det känns overkligt och sjukt. Men jäklar så skönt!
Jag är såklart inställd på att det kommer att bli mycket att göra, många pluggtimmar osv. Men det känns så skönt att få göra något annat framöver. Att få en annan rytm i livet. Slippa jobba 08.00-17.00 och göra samma sak varje dag. Nu kommer jag iofs aldrig att vara ledig eftersom man alltid kan plugga mer, men det blir ändå skönt att göra något annat. Träffa folk på dagarna. Planera min egen tid. Kunna träna på morgonen om jag vill.

Ja, jag ser fram emot det helt enkelt!
2010-08-23
 19:52:25

Risig måndag

Vad hände egentligen i lördags? Jag drack absolut inte mer än vad jag brukar, kanske till och med mindre. Jag somnade kring 02.30, vaknade 10.00. Mådde skit hela dagen. Somnade 21.30. Sov till 07.00. Är fortfarande risig. Huvudvärk, skum känsla i kroppen, sämre rygg än vanligt osv. Skumt!

Ikväll blir det att krypa ner och se Manchester City - Liverpool FC. Lär bli en bra match men som det känns nu lär jag inte se så mycket utan knoppa in rätt fort.

2010-08-22
 15:07:51

En regnig söndag

Vad skönt det är med lördagsmatcher. Att få en hel söndag ledig. Nu mår jag i och för sig inte jättebra pga av firandet igårkväll men dagen och kvällen ska ändå utnyttjas.

Vi har precis varit nere på stan och strosat. Det blev lunch på Barista och handling inför middagen ikväll. Det blir en kyckling och kantarellpasta.

Men först blir det att se UFC - Hammarby. Det var länge sen jag såg Ufc så det ska bli roligt.

Ikväll blir det en myskväll med film och tända ljus. Mys också att det regnar.

2010-08-22
 12:35:07

Pics från igår

Jag säger som alla andra gånger vi har haft lagfest. Vilken kväll!
Sjukt roligt. Först hos Vickan och sen på TC. Jag älskar vårat lag.
Och jag älskar att det alltid tas massor av bilder, superkul att titta på!










2010-08-20
 19:55:05

Fredagkvällen bjuder på bio

Ikväll är det biodags. Äntligen ska vi få se Inception. Jag har höga förväntningar så jag hoppas att jag slipper bli besviken. Ha en trevlig kväll!

2010-08-20
 19:53:42

Många besökare

Igår hade jag en besökstopp på bloggen. Kul! Även massor av kommentarer, så jag gissar att jag som en gång tidigare syntes någonstans på förstasidan på blogg.se.

Jag är sjukt nyfiken på vilka som egentligen läser min blogg. Jag vet ju några, kanske 20-30st. Familj, släkt, vänner, några från laget. Men resten då? Det är massor av "okända" människor som läser om mitt liv. Fascinerande. Jag ber om ursäkt om det ibland, ganska ofta är väldigt tråkig läsning men that's me! :)
2010-08-19
 21:40:01

Mysbilder



2010-08-19
 21:01:39

Mystorsdag!

Det blev inte så mycket hallon ikväll. Vi hittade massor av hallonbuskar, men tyvärr var dom flesta utan bär. Men vi skrapade iaf ihop så att det räckte till min kaka. Jag gjorde två st. En till imorgon och en till min födelsedag. Har dock inte provsmakat så det blir en chansning att ta med den till jobbet imorgon.

Vi åkte även förbi syrran innan bärplockningen. Blev en kort lekstund med Alfred som var på glatt humör tills vi skulle fara, då blev han besviken över att vi skulle fara nästan lika fort som vi kom. Han är söt.

Ikväll har jag tänt ljus i lägenheten. Det kändes mysigt med tanke på den kalla luften utomhus. Johan har inte kommit hem från sin träning ännu så det blir en liten överraskning. Kanske han ska få smaka en bit kaka också.

På nåt sätt tycker jag det är mysigt att det börjar bli höst. Jag har aldrig tyckt det förut men just i år känns det speciellt. Jag vet inte varör. Det känns mysigt. Och tänk vad mysigt med jul. Den längtar jag verkligen till!

Återkommer med mysbilder sen när grabben kommer hem med sin mobil = kamera. Batterierna var urladdade på den riktiga kameran.. om han nu kommer hem någon gång. Väääldigt lång träning, som vanligt.
2010-08-18
 20:06:28

Tidningsutklipp

Fick just veta att farmor hade gjort ett album med utklipp från hela min fotbolls och innebandykarriär.
Ska bli otroligt roligt att se. Jag har såklart en hel del som mamma och pappa har samlat men det känns lite speciellt att farmor hade gjort det, för det trodde jag verkligen inte.

2010-08-18
 19:13:56

Vardagslyx

Ber om ursäkt för en dålig uppdatering igår, men jag hade faktiskt inte tid eller ork.

Efter jobbet la vi oss i sängen en stund. Johan tog en powernap och jag tittade på tv. Sen cyklade jag och Mathilda iväg till tunet för träning. Sen vidare hem för en snabbdusch innan jag åkte vidare till Umedalen för umgänge med ett gäng härliga människor. En härlig tisdagkväll med fotbolltittande, prat, skratt, varmkorv, chips.. Vardagslyx!

Ikväll blir det mer vardagslyx. Jag ska nämligen prata med Patricia på Skype. Behöver henne här hemma nu mer än någonsin. Sen blir det fotbolltittande, Sporting Braga - Sevilla.

Även imorgon blir det vardagslyx eftersom vi är träningslediga. Och som jag skrev i förra inläggen så blir det att umgås en stund med pappsen.

2010-08-18
 19:13:18

Trevliga aktiviteter för sällan

På slutet har jag upptäckt nya "intressen". Det finns mycket jag aldrig gör som ändå är trevligt. Som att gå ut i skogen och plocka kantareller eller hallon. Laga någon ny maträtt eller baka en god kaka. Köra ett spinningpass på gymmet eller ta en långpromenad.

Så imorgon på vår träningslediga kväll ska jag och pappa ta en tur till Stöcksjö och plocka hallon. När jag sen kommer hem ska jag baka en hallon/blåbärskaka att ta med till jobbet på fredag. Det är sista fredagen både jag och min kollega jobbar så därför bjuder vi på fika. Det blir samma kaka som jag och Mathilda gjorde förra fredagen fast bara med hallon och blåbär. Jag hoppas att jag lyckas..
2010-08-16
 21:46:11

Irritation

När man har sett fram emot att krypa ner under täcket och se en bra fotbollsmatch är det något irriterande när ingen kanal på boxen funkar på grund av en avgrävd kabel.

2010-08-16
 20:34:04

Härlig start på veckan

1½h hann vi busa och mysa innan det var dags för läggdags.
Ikväll byggde vi med lego, kastade boll, busade i soffan, såg film och fikade kvällsmacka.





Världens bästa Alfred!

2010-08-16
 17:20:50

6 arbetsdagar kvar

6 arbetsdagar kvar nu innan jag går på tjänstledighet. Jag har tänkt att jobba måndag och tisdag nästa vecka, sen vara ledig onsdag till fredag. Under dom tre dagarna ska jag:
- Baka mer till födelsedagsfikat.
- Ta tag i alla smågrejer som behöver fixas i lägenheten.
- Köpa anteckningsblock, almenacka, pennor och en praktisk väska.
- Ta en ordentlig sovmorgon och bara slappa i soffan.
6 arbetsdagar alltså, det klarar jag.
2010-08-16
 17:20:20

Kvällen spenderas med Alfred

5-0. Fy fan. En dyster söndag. Jag är sjukt jävla less på mycket! Mer än så sägs inte.

Imorgonbitti klockan 07.00 ska jag till sjukgymnasten igen och det ska faktiskt bli spännande att höra vad hon har att säga. Jag är tyvärr inte optimistisk för det känns inge vidare.

Nu ska jag slänga ihop en middag. Det blir texmessås med fullkornsris. Sen ska jag åka till syster och vara barnvakt till Alfred en stund. Precis vad jag behöver. Myskväll med en liten kille som bara ger en massa glädje. Det kan inte bli bättre. Kommer dock hem rätt tidigt ikväll så efter att jag sprungit 10min !? som vi skulle göra blir det myskväll med den bästa. Vi har bestämt att krypa ner i sängen och se Manchester United - Newcastle United. Jag älskar att alla ligor dragit igång nu, då vet man vad man gör på kvällarna.

När man inte gör det för sin egen skull utan för någon annans så måste man börja fundera om.

2010-08-14
 22:11:57

Sommarlördag

Vilken dag det varit. Hetta! Dagen började med morgonträning 09.30-10.30. Därefter hem för lunch och vidare till pappa. Vi tog en trip till Röbäck, åkte förbi travet och hälsade på syrran, körde vidare till Sörfors och köpte blåbär och sen till Ersäng för att se fotboll. På travet träffade vi dessutom Texas. Jag blev så glad! Texas däremot koncentrerade sig mest på Ruby och ville lukta på förbjudna ställen. Och alla som känner Texas vet att han blir manisk. Men det var ändå superroligt att träffa honom. Blev glad i hela kroppen. Nu är det bara två veckor tills han kommer..

Matchen på Ersäng var dock en mindre rolig historia. Förlust 1-2 och en dålig match.

Kvällen har spenderats på Mariedal. Kräftor, västerbottenpaj, frukt, kex, kladdkaka.. Mums!



Johan myste med Dessie och lilla Tim.

2010-08-13
 21:45:17

Resultatet av kvällen

Det blev kladdkakemuffins, dumlekakor och en bärkaka. Förutom jordgubbar tryckte vi ner blåbär och hallon. Efter att ha provsmakat en bit av varje så fick bärkakan bäst poäng av både mig och Mathilda. Efter baket blev det som sagt Fame. En okej film, inte mer. Men nu när Mathilda har pyst iväg håller jag på att ladda hem Precious som hon rekommenderade mig att se. Tidig träning imorgon och tunga ögonlock på mig, vi får se hur mycket av filmen jag pallar att se. Men den verkar faktiskt bra. God natt!


2010-08-13
 17:41:09

Fredagsbak

Kvällen till ära ska jag baka till min födelsedag som är två veckor och en dag bort. Till min hjälp har jag Mathilda. När allt bakande är klart ska vi se FAME och självklart provsmaka baket. Jag återkommer med bilder och resultat!

Det som ska bakas är: Jordgubbskaka, Dumlekakor, Hallonmuffins och Kladdkekemuffins.

Sen om vi hinner och orkar baka allt återstår att se...


Hon och jag ikväll alltså.

2010-08-13
 07:58:31

En härlig torsdagkväll

Efter jobbet igår mötte jag upp Signe på Tenton för ett löp och styrkepass. Därefter cyklade jag vidare till mamma för middag och umgänge. Det var en kanonkväll.

Nu börjar sista arbetsdagen på veckan, känns skönt.

2010-08-12
 19:34:21

Minigolf

Igår spelade vi minigolf med laget. Vi tävlade två och två.
Jag och Lantzen kammade hem segern med 92p sammanlagt. (45+47)



Vi hade med oss Mathilda och Vickan på samma banor..

2010-08-12
 19:33:59

Love the way you lie

2010-08-11
 20:50:38

Jag är lycklig!

Förutom fotbollen så trivs jag verkligen med mitt liv just nu. Jag har det bra och jag är lycklig.

Jag har världens bästa pojkvän som jag älskar att leva tillsammans med. Kärlek.
Jag har en mamma och en pappa som är vänner fastän dom inte lever tillsammans. Lyckligt lottad.
Jag har en underbar syster med en underbar familj.
Jag har den bästa extrafamiljen man kan önska sig, Johans familj.
Jag har några helt fantastiska vänner som alltid finns där för mig.
Jag börjar snart studera vilket känns oerhört spännande.
Jag är frisk och kry, förutom en totalförstörd rygg.
Jag har fått lära känna den finaste hunden i världen, Texas.
Jag bor i en lägenhet jag verkligen trivs i. Mitt hem.

Så på dagarna när jag gruvar att åka på träning så tänker jag på allt ovanstående och blir glad. Jag vet att det låter hemskt att gruva inför något jag håller på med i princip varje dag men nu är det som det är. Det är bara att bita ihop och köra på. Sen får se vi se vad som händer..
2010-08-11
 20:50:16

Han är fan bra!

2010-08-10
 20:40:42

Ärtor och majs

Ikväll gjorde jag lax i ugn. Till det ris och en blandning på gröna ärtor, majs och fetaost. MUMMA. Jag vet inte vad som hänt med mig men snart tycket jag om det mesta. Jag har iofs alltid varit väldigt matglad men ändå kräsen. Ärtor har verkligen inte varit någon favorit men sen jag fick det hos mormor älskar jag det. Kräftor, räkor, sill och gravlax är också något jag äter utan problem nu. Kul!

På lördag ska vi dessutom på kräftsupé hos Johans föräldrar. Det längtar jag till.

Nu ska jag ta fram dammsugaren och för första gången på år och dar dammsuga våra mattor. Vi har ju haft en dammsugare som inte klarat det men nu när vi har en ny är det dags!
2010-08-10
 20:26:43

Bild från TC i lördags

Finns ungefär 30st sånna här kort från i lördags. På mig och Marre.


Kul hade vi! :)

2010-08-10
 20:22:59

Inspiration

En sak som inspirerar är en hund. Tänk när tiden finns. Gud så jag längtar! När vi en hel sommar har haft en underbar hund hos sig är det svårt att vänja av sig. Om än det går bra nu så är det något som saknas varje dag. Vi känner det båda två. Det är tomt. Kallt. Vi har för mycket plats i sängen och för mycket plats i soffan. Vi tar för få promenader i skogen.



Tänk den dagen vi får uppfostra en egen liten "Texas" från start. Häftigt!


Nästa sommar kanske?

2010-08-09
 22:24:16

Stad i ljus

Vilken mysig kväll det varit, om än kort. Johan kom hem vid 21.15. Då hade jag tänt ljus kvällen till ära. Och med regnet smattrande utanför fönstret blev kvällen komplett. Och när vi dessutom fick höra Tommy Körberg sjunga Stad i ljus på 4an övergick kvällen från komplett till PERFEKT.

Nu kryper vi ner och ser Solsidan. Vi har laddat hem hela säsongen och ska se framöver.

God natt! :)

2010-08-09
 19:30:29

Fotbollsbilder

Måfirande mot Danmarks IF, undrande spelare och ringen innan Piteåmatchen.


Solen i ögonen.

2010-08-09
 19:30:13

Söndagen spenderades hos mormor

Igår spenderade jag, pappa, Linn och Alfred dagen hos mormor. Och det blev en underbar dag. Tanken var att Johan skulle följa med också men efter lördagens festligheter var han för trött och sliten så han sov vidare medan jag var stark och pallrade mig iväg. När vi kom dit blev det fika på altanen. Sen åkte jag och pappa ut med båten och fiskade i ett perfekt väder. Mulet men jättevarmt och skönt. Det nappade på rätt bra som vanligt. Pappa fisk den största abborren. Vi var ute i ungefär 2h innan vi rodde in till land igen där det serverades grillat kött. Supergott! Efter det åkte vi tillbaka upp till huset för glass och jordgubbar. Sammanfattat en helt underbar dag.

Den här killen gör mig stolt. Han har lärt sig säga Moa (fast lite mer Oooa). Och pekar dessutom på mig när han säger det! :)



Så söt. Jag är en stolt moster!

2010-08-08
 19:00:12

En lördag i augusti

Det togs 161 bilder igårkväll. Här är några.
Det var som vanligt när man är med tjejerna från laget en kanonkväll.





2010-08-07
 09:42:26

Någon i huset är inte omtyckts just nu!

Eftersom den j*veln som hade snott våran tvätttid igår inte tvättade överhuvudtaget gick vi ner klockan 20.00 och började tvätta ändå. Dock hann inte allt tvättas så jag kilade ner för en stund sen och tänkte börja tvätta eftersom inten hade bokat tiden mellan 10-13 när jag kollade 22.30 igår. Men tror ni inte att den j*veln som snodde vår tid igår även har bokat om till idag mellan 10-13. IRRITATION!!

Klockan 11.00 ska jag gå ner igen, har han/hon inte börjat tvätta så börjar jag tvätta. Då får den personen skylla sig själv. För visst får man sno tiden om det inte börjat tvättas inom en timme?

Men först ska jag ut på en joggingtur och köra styrka 2, eftersom jag inte ha någon lust att göra det igårkväll.

Hörs senare!
2010-08-06
 20:03:02

När grisörat tas fram

Texas blir uppspelt och pratar när Johan tar fram ett grisöra.


Ber om ursäkt för att den är åt fel håll men ni ser nog ändå!

2010-08-06
 19:55:31

Äntligen är det helg!

Äntligen helg.

Vår tvättnyckel är borttappad så i måndags när jag bokade tvättid stoppade jag en lapp i hålet och skrev "Dennat tid är bokad /Moa och Johan". Tror ni inte nån jävel har slängt lappen och bokat den tiden när vi kommer ner och ska börja tvätta? IRRITATION!

Istället tog vi en sväng på D&D, Coop och Systemet innan vi plockade upp mat från Thaiköket.

Eftersom Mathlida ska jobba imorgon så ska jag istället för att hänga med henne ta en sväng ner på stan. Sen fixa gardinerna med mamma. Och på kvällen kommer tjejerna från laget hit för fest.

Trevlig helg!
2010-08-06
 19:33:59

Jag fick mig ett skratt

Tänkte på pappa direkt jag såg denna.


Hunden är trött..

2010-08-05
 17:05:33

Match ikväll

For hem från jobbet vid 15.00 idag. Cyklade förbi ICA och inhandlade en Rödingpasta som Johan tipsade mig att äta som matchmat. Det gjorde han rätt i för den var fantasisk. I övrigt har jag duschat av mig, diskat, sett ett avsnitt One tree hill och packat väskan. Ungefär som jag brukar innan en match. Det är viktigt med någolunda rutiner. I alla fall för mig.

Johan är underbar. När han kom hem från jobbet satte han sig bredvid mig i soffan, tog fram sin mobil och började spela upp videoklipp på Texas. Det var precis vad jag behövde. Vi satt en stund och skrattade tillsammans. Och jag fick tänka på något annat än matchen en stund, det behövde jag.
2010-08-05
 16:01:31

Mathilda har växt upp




Haha!
2010-08-05
 16:01:09

Oldies

Mathilda skicka några gamla kort idag. Alltid roligt att se. Minnen!




2010-08-04
 22:41:44

Kladdkakemuffins = Gott

Nu är jag tillbaka efter bakning och umgänge med Signe. Vi gjorde kladdkakemuffins som smakade mumma. Nu är jag dock hur trött som helst. Killarna spelar tv-spel men jag ska krypa till kojs och somna in.

Match imorgon..
2010-08-04
 17:34:29

Uppstrukturerad blogg

Nu har jag under en tid katergoriserat ALLA inlägg jag skrivit på bloggen.
Jag har själv några favoriter:
Alfred
Texas
Fest
Kärlek
Resor
Minnen
Vänskap

Under dessa kategorier hittar man nog flest bilder också. Bilder är kul! :)
2010-08-04
 17:34:03

"From here to eternity"

Har varit inne på Efva Attlings hemsida och kikat lite. Det finns ju så otroligt mycket fint. Men dyrt tyvärr.


Snygg. Men dyr..

Kika här in på hemsidan här.

2010-08-03
 21:58:08

En rolig vecka

Det känns som en bra vecka det här. Det är något varje dag som känns roligt. Något som sticker ut lite från den traditionella vardagen som bara innehåller jobb, träning, mat och sömn.

Ikväll: Ersbodamatch. (Som dessvärre slutade med förlust)
Onsdagkväll: Vara med Signe.
Torsdagkväll: Match.
Fredagkväll: Se bio.
Lördag: Hänga med Mathilda. Fixa gardiner med mamma.
Lördagkväll: Fest och utgång med brudar från laget.
Söndag: Hälsa på mormor. (Förhoppningsvis)

God natt!

2010-08-03
 21:55:30

Good stuff!

2010-08-02
 20:59:49

Måndagkväll

Ikväll har vi som sagt varit barnvakt till Alfred. Full fart från första till sista sekund.


Vi hann med lite bus i soffan, bus på golvet, lek i sandlådan och lite gungning.

2010-08-02
 20:51:31

Segerns sötma smakar gott

En seger och tre poäng. En förlust och noll poäng. Där emellan har vi en enorm skillnad. Det har varit tunga sista veckor så att få stå som segrare efter matchen igår var precis vad vi behövde. Jag har känt en glädje hela dagen och för första gången på länge ser jag fram emot nästa träning, nästa match. Om än det är en match där vi "inte ska ha någon chans". Vi möter Piteå men visade förra matchen mot dem att vi visst har chans. Och med den här vinsten i ryggen och att få spela på Tunet igen tror jag på oss.


Pappa tog bilder igår på matchen och lyckades fånga denna pose. Haha.

Sen har jag även suttit och längtat hela dagen. Jag längtar till sista veckan i augusti när Texas kommer tillbaka till oss. Den veckan ska jag dessutom bara jobba heltid mån-tis. Sen ska jag vara ledig några dagar och bygga upp kraft och energi till plugget. Går kanske in och jobbar 2h/dag ändå, vi får se. Men grejen är att jag vill spendera så mycket tid som möjligt med Texas. Tiden med honom är värdefull och det gäller att ta vara på varje sekund.
2010-08-01
 19:23:21

Imorgon agerar vi barnvakt

Imorgon ska jag och Johan vara barnvakt till Alfred. Det ser jag verkligen fram emot.

2010-08-01
 18:41:50

SEGER!!

Så jävla skönt att äntligen få vinna ooch ta tre poäng. Nu ska det blir sjukt kul att ta emot Piteå på Tunet på torsdag.