2008-09-30
 09:50:08

Måste hylla mig själv..

Jag är så mycket bättre än Christoffer i Tic-A-Tac Poker på msn.. det är löjligt! : )  

Kommer statistik sen..
 
2008-09-29
 22:24:44

När klockan är slagen..

God natt gott folk.. sängen ska bli underbart skön! :)                                            

2008-09-29
 15:33:56

Lite vimliga bilder..


2008-09-28
 16:31:22

En liten sammanfattning..

Det var en trevlig kväll igår. Dock kom jag in i Emmas beslutsångest om kläder. Slutade med att jag betalade en kompis 100kr för att skjutsa hem mig till Haga för att hämta lite alternativ, hittade till slut en klänning jag trivdes i.

Var största delen av kvällen på Corona men sedan beslöt jag mig helt själv, vet inte varför, att sätta mig i en svarttaxi själv och åka ner till Rex. Jätteskumt, men där hamnade jag till slut. Hann dock bara vara där i 45min, innan jag och J.N köpte två cheese och sedan cyklade/promenerade hemåt.. Alltså en bra kväll från början till slut : )

Nu bär det snart av till Mariestrand där vi ska få oss lite middag. Mycket gott!

Imorgon börjar ännu en ny arbetsvecka och jag känner inte direkt något sug. Men men, ju fler veckor som kommer och går, ju närmare kommer vi november och denna resa som Måste bokas snart.. Jag vill ha något att verkligen se fram emot! Aja, hare hej!                                                  

2008-09-27
 19:21:01

"Shakea-ass-kväll"..

Nu är jag hos Emma.. Hon, jag och Pat ska ha lite trevligt ikväll och bege oss iväg till Corona. Innan det blir det en typiskt tjejkväll med sminkning, skvaller m.m.. :)

- "Jag vill ju ha värsta "shakea-ass" kläderna" (Emma vet inte vad hon ska ha på sig)

Tror det blir en toppenkväll.. hörs hej!

2008-09-26
 16:30:05

Så var det helg igen..

Ikväll bär det av till Vännäs, ska bli mycket trevligt att umgås med P och B. Ser fram emot imorgonkväll också grymt mycket, var länge sen man var ute.. det blir mycket dans! : )

Me don't like..                                                  
2008-09-25
 08:12:27

Ett sms på morgonkvisten..

På väg till jobbet ploppade det upp ett sms där det stod att vi får "gratis" boende i Orlando i en vecka, TACK! Nu är det bara att ta ledigt från jobbet (lätt?) och sen boka resan..
2008-09-24
 12:42:53

Asos.com

Är jättesugen på att beställa en klänning från asos.com, kan bara inte bestämma mig för vilken. Vore välli välli schysst om du kunde säga vilken du tycker jag ska beställa. Skriv bara en kommentar: 1, 2, 3, 4 eller 5 : ) Tack!


Dags att jobba igen.. hej!  
2008-09-22
 15:21:13

Eva Cassidy - Autumn Leaves

Ikväll ska jag ta en promenad i höstmörkret. Jag har hittat någon sorts harmoni i promenader. Är skönt att bara gå gå och gå, utan destination.. och rensa huvudet lite. Själv eller inte. Hur som helst, det ska bli skönt med en prommis : )

                                                                                                                           
                       
2008-09-22
 08:43:53

Sängen sängensson

Sitter här på jobbet och småfryser. Saknar sängen så jävla mycket just nu. Bara ligga under täcker och gosa tills man är tillräcklig pigg för att gå upp. Längtar till ikväll när jag får lägga mig i sängen igen.. 

                                                                                                                                      

2008-09-21
 20:16:40

Ödet med allt vad det innebär

"It is not in the stars to hold our destiny but in ourselves." (William Shakespeare)
Jag antar att det man får göra är att leva i nuet och lita på ödet. Är det menat så blir det så.

Jag är grymt sugen på att köpa en hund. Frågan är bara när man ska ha tid med den. Hittar jag tiden ska jag definitivt köpa en. Här är några olika raser jag funderar på. Dom är ju så sjukt söta! : )


           Cairn Terrier                             Norfolk Terrier                   West Highland White Terrier

Klockan är bara 20.15, men jag tror jag ska krypa ner under täcket och somna till en film. En god och lång natts sömn är nog bra inför kommande arbetsvecka.. Hare, hej!                               
2008-09-20
 00:00:54

Ibland är det roligt att ha en hemlighet

Ikväll gjorde jag en sak som kan förändra kommande framtid för mig. Det som är så speciellt är att jag kommer att behålla det som en hemlighet.. kan eventuellt avslöjas om sisdär några månader, eller så bevaras den för all framtid.. om inte den enda personen i hela världen som också vet råkar berätta det, vilket jag inte tror. Känns lite spännande att ha den här hemligheten faktiskt.

För övrigt så är den här kvällen en sån kväll då jag inte vet vad jag ska göra av mitt liv. Jag vill så mycket.. när ska jag göra vad? Behöver jag offra något för att göra allt jag vill göra?

Vissa säger att gräset är grönare på andra sidan.. jag undrar varje dag!                                                                  

2008-09-19
 17:49:43

Vad kundtjänst egentligen innebär

Var "tvungen" att ta passet till 18.00 ikväll, vilket innebär att jag sitter själv och tar emot samtal mellan 17-00-18.00. Jag tar ju i vanliga fall inte emot några samtal eftersom jag inte riktigt kan hjälpa kunderna, haha. Kan ju inte så pass mycket ännu. Men det kändes roligt att få ta den här timmen själv och eventuellt kunna hjälpa någon kund, eftersom det är det kundtjänst jobb går ut på. Men grejen är att det inte går att hjälpa någon om ingen ringer, varför ringer ingen? Tycker alltid jag hör telefonen ringa annars hos de andra som jobbar. Ring telefon..
Den här bilden tycker jag iaf är grymt skön, eftersom den kvällen var grymt skön. En hel dag på Bettnäs Allihopa och sen avslutas dagen med en helkväll/natt i Peters stuga. Det roligaste av allt var när Jag, M.L, J.Ö och nån fler sprang och var spanare.. äsch, det går inte ens att förklara vad vi gjorde, men jag tror aldrig jag skrattat så mycket i hela mitt liv! : ) 
 
                                                                   
2008-09-19
 15:40:23

Lista på saker jag vill göra

Finns ju enormt med saker att göra i livet. Jag och P har listat upp en del som man bara måste göra innan man beger sig uppåt.. här är min lista:

- Besöka alla kontinter
- Jobba i något annat land än Sverige (volontär eller inte)
- Simma med delfiner
- Skaffa barn
- Gifta mig utomhus
- Se en ligamatch i England, Spanien och Italien.
- Gå en danskurs (typ hiphop)
- Gå en teckningskurs
- Lära mig surfa
- Studera på universitetet
- Ha känslan av att Vilja gå till jobbet
Och en massa annat...

Idag fick jag veta att vi är ett steg närmare USA iaf, bara allt kan klaffa. Pirrar när jag tänker på det.

Åt en god lunch på MIX med J idag, väldigt gott! Och nu har jag en kopp med varm choklad, en bulle och en kaka bredvid mig. Känner att jag kan unna mig det idag då jag kommer att sitta kvar på jobbet till 19.00. Har timmar att ta igen och jag gör dom hellre nu än på söndag. Livet är tufft! Ser fram emot Sex And The City ikväll med brudarna.. var alldeles för länge sen vi hade en sån kväll.



Den här helgen kommer att bli en bra helg : )              

2008-09-17
 15:22:30

James Lucas Scott

Igår såg jag nya One Tree Hill. Sötnöten James Lucas Scott måste ju vara allas dröm. Sjuk underbar liten kille. Speciellt i andra avsnittet när han dansar en hiphop-dans som han lärt sig. Måste hitta någon youtube-video på det så alla får se : ) Längtar till systeryster får sin lilla Bebis så jag får låna den lite, bara en månad kvar snart : )



Trist att sitta på jobbet när man inte kan jobba. Alltid något system som inte fungerar, speciellt när det bara finns en sak man kan pyssla med för tillfället, eller Måste pyssla med. Dock är det ju såklart lite skönt att bara kunna sitta och surfa runt lite och samtidigt få betalt för det. Men ser fram emot kl 17.00 då man får ta sin cykel och bege sig hemåt.

Inte så länge kvar till jul och nyår om man tänker efter. Synd bara att inte känna den där längtande känslan.. är mer en fruktande känsla för tillfället. Traditioner är till för att följas, nu kommer dom att brytas och jag vill inte!!

Nu ska jag surfa och chatta vidare här.. har en Patricia som väntar på facebook-chatten. : )

2008-09-16
 14:19:31

Och så var jag här igen

Hallå Hej!

Och så var jag tillbaka här igen.. efter att i vintras avslutat min blogg och sagt att jag aldrig mer skulle börja igen.

Nu har jag börjat ett nytt liv, precis som så många andra. Den "ofrivilliga" skolan är numera passé och nu har man tagit steget in i vuxenvärlden. Jobb 08.00 - 17.00, mån - fre, några veckors semester per år osv.. inget jag kan säga att jag trivs med än så länge. Saknar redan dom mornarna då jag var för trött för att stiga upp och jag istället tog en "välförtjänt" liten sovmorgon.. sånt funkar inte nu. Nu måste man kliva upp, planera matlådor, cykla hundra mil per dag, hetsa för att hinna till träningen 17.30, börja planera igen för nästa dag..

Frågan är vad man kommer att göra fram över:
- Plugga till våren?
- Hålla ut här på jobbet och tjäna pengar?
- Byta jobb och känna efter hur det känns?
- Fortsätta spela fotboll?
- Flytta till en annan stad?
- Åka utomlands och plugga/jobba/spela?

Vi ser ju : )