2009-10-18
 13:06:23

Kvällen blev riktigt lyckad

Det går inte att säga annat än att det blev en toppenkväll igår. Först förfest på ett av hotellrummen. Kan l. ova att det var minst 35 grader varmt i det rummet.. Därefter begav vi oss ut på Café Opera. Det var riktigt roligt. Kul att prova något lite annorlunda. Men måste ändå säga att utgång i Umeå ändå är några klasser bättre, är ju ett stort plus att träffa folk man känner.

Lite Idol-skvaller:
Våra junisar stannade ju kvar på hotellet när vi gick ut och lyckades hooka upp med några idoler. Rabih bad Mathilda komma och sätta sig bredvid honom och berättade sen hur snygg han tyckte hon var. Han raggade. Vid samma bord satt Tove och Erika som inte riktigt såg lite nöjd ut som Rabih. Dom viskade och tittade snett. Tydligen har Erika och Rabih haft något på gång så hon var nog lite svartis. Haha.

I övrigt kom Calle hand i hand med sin flickvän. Jättesött par. Nicklas lämnade hotellet med en tjejkompis, eller flickvän. Fick även skriva några autografer. Nicklas verkar riktigt skön. Mariette, som förövrigt var riktigt snygg, lämnade hotellet med en tjejkompis. Reza såg allmänt jätteglad ut. Eddie och Erik fick jag aldrig syn på. Sen var det ju Tove, Erika och Eddie som väldigt gärna befann sig bland folk på hotellet. Verkade tycka om att visa upp sig. En aning storhetsvansinne skulle jag säga. Synd.

Bilder från gårdagen:





Jäklar vilket skönt lag vi har alltså..



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: