2010-06-01
 20:40:24

Älsklingshunden

Texas stannar till helgen som det ser ut och sen får han ett nytt hem. Jag är verkligen glad att det löst sig samtidigt som det känns otroligt sorligt att inte få ha honom längre. Den finns både negativa och postivia sidor med att ha honom, eller hund överlag.

Dagarna:
- Att någon av oss alltid måste hem på lunchen alt att jag tar med honom på jobbet
+ Man blir glad när man öppnar dörren till lägenheten och möts av en överlycklig hund.
- Vilket i sin tur ger dåligt samvete när man sen måste lämna honom ensam igen.

Nätterna:
- Han tar mycket plats i sängen och vi vaknar många ggr varje natt. (Men vi får skylla oss själva som låter honom sova där)
+ Otroligt mysigt att ha honom mellan oss och han får oss att le när vi vaknar mitt i natten och ser hur han ligger på rygg med alla ben rätt upp i luften och ser rånöjd ut.

Överlag:
-/+ Eftersom vi är hemma så sällan så är prio ett att vara hemma med honom, ta promenader, busa och ge han all ledig tid man har istället för att hitta på andra grejer.
+ Jag älskar att vara med den hunden.
- Det finns inte så mycket tid över till annat eftersom vi tränar resten av tiden.

Planeringen
- Vi blir låsta eftersom man alltid måste ha någon som kan ställa upp som hundvakt ifall man ska åka iväg någonstans osv.

Det är en del minus men det största pluset av allt är kärleken vi får från honom. Den övervinner alla negativa sidor, det är därför vi så gärna vill ha honom hos oss.

Men som sagt, vi inser även hur otroligt krävande det är att ha en hund och i den situation vi befinner oss just nu med jobb och träning så finns inte tiden till en hund på heltid. Inte den tiden som en hund är värd. Nu kommer han att få det underbart och dessutom slippa all asfalt här i stan och fortsätta få bo på landet! :)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: