2010-06-23
 22:12:53

Piteå - USFF 2-1

Matchen slut. Förlust 2-1. Piteå tar ledningen på en hörna i första halvlek. Men både vi och dom skapar chanser och delar på bollinnehavet. Precis innan halvtidsvila träffar vi ribban.

I andra halvlek är det fortsatt jämt. Piteå tar över i 5-10min i mitten på andra men sen sätter vi högre press, vinner boll och går på anfall på anfall. Vi hade verkligen bud på mål men istället kontrar dom in 2-0 i 89e. Vi lyckas göra 2-1 någon minut senare och sen blåstes matchen av.

Kort och gott gör vi en jättebra match. På så sätt känns det surt att inte få med sig någon poäng. Vi var verkligen värda minst en. Kanske till och med tre.

Vi är fortfarande kvar i Piteå. Vore gott om alla kom till bussen nu så vi kan få åka hem. Blir en sen kväll, men eftersom det är sista arbetsdagen imorgon känns det inte så jobbigt! :)