2011-06-27
 23:21:40

En Mille-update

Jag har en dator-kväll ikväll, det är därför jag publicerar så många blogginlägg. Så varför inte ett till? Haha :)

1. Trappor
Han skuttar upp för trapporna nu - men vågar inte gå ner mer än 4 steg innan han ger upp. Vi får bära honom.
2. Soffan
Nu hoppar han upp på soffan själv - men vågar inte hoppa ner. Han verkar vara lite höjdrädd.
3. Rumsren
Inte än, men det är på god väg. Inte mer än en olycka i veckan på slutet. Och då är det oftast då vi är "lata" och ouppmärksamma. Det tråkiga var dock att olyckan denna vecka skedde i soffan en morgon då vi bara skulle kolla en sak på datorn innan vi gick ut med honom efter att han sovit 12h på natten. FY PÅ OSS - synd om honom. Det misstaget gör vi inte om i första taget. (Det luktar fortfarande lite om soffan - tips för att få bort lukten?)
4. Promenader
Skillnaden på promenaderna nu och för två veckor sedan är enorm. Nu lyssnar han otroligt bra när man säger "Kom!" och han stannar inte varje meter för att lukta på något. 
5. Kontakten
En kväll busade vi nere i parken. Mille var lös och såg fyra människor promenera ca 50m bort. Han satte fart och började springa ditåt av ren nyfikenhet. Då skrek jag "Mille - stanna!" - Han stannade. Jag påkallade hans uppmärksamhet och sa "Mille - kom!" och då kom han springandes i full fart mot mig. Lycka!
6. Aptiten
Till och från. Ibland gluffsar han i sig maten utan problem, ibland vägrar han och man får mata honom genom att ta lite mat i handen, då duger det. Just nu har han dock diarré igen så nu är det ris och kokt fisk som gäller tills magen är reparerad.
7. Sömn
Är vi bara hemma sover han väldigt mycket, vilket är bra. Fortfarande så sover han genom nätterna utan problem och tar mer än gärna sovmorgon. Det är inga problem att sova från 23.00 - 10.00 och ibland efter 10-12h sömn så tittar han ändå på en med ögon som säger "Snälla, låt mig sova en liten stund till!". Sötnöten.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: