2010-11-22
 14:35:26

Resumé av helgen

En resumé av helgen kanske.

Vi kom till Stockholm och gamla stan vid 14.00 för att käka en sen lunch på Olearys. På TV visades Arsenal - Tottenham, en kanonmatch. Redan där börjades festen.. för vissa! Sen vidare för kort stop på en pub och till sist promenad till båten. Väl där öppnade fick vi inte gå till hyttarna förrän en timme senare, 17.30 så ALLA samlades på en pub och körde igång med trevligheterna..

Sen gick jag och Carro till hytten för att börja fixa oss inför första samlingen 19.00 som innebar "konferens". En del info men sen mingel och gratis dricka tills det var middag 21.00. En del dök inte upp på middagen utan vilade sig i form för att kunna delta på partyt efter middagen, haha. Jättegod middag iaf!

Sen försvann kvällen i princip. Tiden gick för fort och vipps så var klockan kring 03.30 och det var dags att säga god natt.

Söndagen innebar frukost, lunch, konferens och avstigning. I väntan på att tiden skulle gå gick vi ungefär 20 pers till Olearys igen för att se AIK - Skellefteå AIK och sen buss till Arlanda.

Sammanfattat en sjukt rolig resa som jag aldrig kommer att glömma. Jätteroligt att få träffa alla människor man pratat med varenda dag i två års tid, allt från 18 års ålder till 60. Jag har fått ett pepp efter att jobba, men 2½ års studier först, sen får jag träffa alla människorna igen! :)


Nästan hela gänget..



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: