2010-07-02
 17:34:50

Sammanfattning av Stockholmsvistelsen

Matchen i onsdags slutade med förlust. Bittert eftersom vi var bättre men den är glömd nu.

I torsdags strosade jag och Johan runt på Drottninggatan i några timmar och sen åkte vi till Kistagallerian. Det blev en hel del shopping. Igårkväll drog Kniven med oss på Vapiano, satan så gott det var! Både mat och dryck. Efter det gick jag och Johan på bio och såg Eclipse. Den var såklart bra förutom att alla människor i salongen var störda och applåderade och visslade åt ALLT... förstörde en del.




Igår var vi på Gröna Lund. Otroligt roligt. Man kände sig som ett litet barn igen. Plus att det var jättevarmt, riktig sommarvärme. På kvällen blev det grillning på innergården med Kniven och en kompis till honom. Sedan åkte vi ner på M/S Gerdas, en båt nere på kungsholmen. Otroligt mycket folk, det gick knappt att röra sig. Jag och Johan promenerade i rask fart hemåt när vi fich höra att det var förlängning mellan Ghana och Uruguay. Vilket slut på matchen! Imorse klev vi upp 05.00 och började resan hemåt.




Vi var hemma vid 12.00, åkte direkt till Johans föräldrar och fick oss en supergod sallad till lunch. Vi tog även med oss Texas hem såklart. Gud vad jag saknat honom under dessa tre dagar, helt sjukt! Underbart att få vara hemma hos honom igen. Eftersom det blev en tidig morgon la vi oss alla tre på sängen och tog en 1½h powernap och vaknade lagom till fotbollen som nu är på tv. Tyskland är grymt bra.

Ikväll blir det fest Väst på stan, blir säkert supertrevligt! :) Hörs!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: